Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Μεγάλε πρόσεξε γιατί τα αρχικά Tr σημαίνουν και κάτι άλλο.

Και δεν είναι traders.......
εσυ Σαυρουκο που εισαι στα κολπα, σε ποσα διεθνη global corporate oil, solar energy, financial, kontosouvli sales meetings τον εχεις πετυχει τον τραστ?  :rockon:

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
θα σου ελεγα οτι εισαι μια τριχα απο τα @@ μου αλλα θελω να το αναλακυψεις μονος σου τυπε :rockon: εχει πιο ενδιαφερον ετσι.... ;)

ουτε στα όνειρά σου ....  και δυστυχώς δι υμας .... θα καοπεράσετε λιαν προσεχώς  ..... χρεωκοπημένο μικρολαμόγιο .....

ουτε θέλω ουτε προκειται ναχω την ελάχιστη σχέση με ατομα σαν του λόγου σου εκτος απο εδω που το couleur local με φερνει να γνωρίσω ψυχοπαθητικές προσωπικοτητες της σημερινής τρελής ψωροκωσταινας ....

η τρέλα βασιλευει μεθ'υμων .... κοιτα γυρω και μεσα σου .... πριν γραψεις το επόμενο προσβλητικό - υβριστικό μηνυμα που τελικά εσενα περιγράφει με ακρίβια .....

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
εσυ Σαυρουκο που εισαι στα κολπα, σε ποσα διεθνη global corporate oil, solar energy, financial, kontosouvli sales meetings τον εχεις πετυχει τον τραστ?  :rockon:

ζηλευεις ?   δεν είναι για σενα ... και να σ'επερνα μαζυ δεν θα σου αρεσε .....

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
σάβρα χωρίς αιπι λοκέιτορ τον κόβω ότι είναι ο φιρδιμίγδης

μην ασχολεισαι μαζύ μου .... δεν ειναι αυτο το θεμα εδω ....

θαμαι αθηνα τελος του μηνα .... ελα για καφε ... στο Λαγονήσι - Αγ, Μαρίνα  στο 286 ....

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
ουτε στα όνειρά σου ....  και δυστυχώς δι υμας .... θα καοπεράσετε λιαν προσεχώς  ..... χρεωκοπημένο μικρολαμόγιο .....

ουτε θέλω ουτε προκειται ναχω την ελάχιστη σχέση με ατομα σαν του λόγου σου εκτος απο εδω που το couleur local με φερνει να γνωρίσω ψυχοπαθητικές προσωπικοτητες της σημερινής τρελής ψωροκωσταινας ....

η τρέλα βασιλευει μεθ'υμων .... κοιτα γυρω και μεσα σου .... πριν γραψεις το επόμενο προσβλητικό - υβριστικό μηνυμα που τελικά εσενα περιγράφει με ακρίβια .....

ετσι τυπε, βαλε μας στη θεση μας! αντε γιατι πολυ αερα πηραμε!!! :rockon:

Υ.Γ. καλα ρε τυπε, τοσα λεφτα εχεις, σχολειο δεν πηγες? Σε καθε μηνυμα σου, σε οποια γλωσσα και να γραφεις εχει και απο ενα τουλαχιστον ορθογραφικο ναουμε...  επισης δεν μας εχεις αποκαλυψει και τι δουλεια κανεις ακριβως ρε τυπε, ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι πανω απο 10 λεξεις η δουλεια σου αλλα σε βλεπω μια με ενεργεια, μια με γη, μια με κεφαλαια, μια με κοτερα.. κοιτα να βρεις μια σταθερη δουλεια να βαζεις και κανα ενσημο τωρα που εισαι νεος γιατι θα το μετανοιωσεις οταν γερασεις  :rockon:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
μου λες να μην ασχολούμαι μαζί σου και μετά μου δίνεις διεύθυνση.

ενώ εγώ σου λέω......

πριν πας να παρεις τηλεφωνο περσονακο για να προλαβει να αλλαξει...

ελα ρε τυπε τραστ τωρα καταλαβα τι δουλεια κανεις... :rockon: :rockon:

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ετσι τυπε, βαλε μας στη θεση μας! αντε γιατι πολυ αερα πηραμε!!! :rockon:

Υ.Γ. καλα ρε τυπε, τοσα λεφτα εχεις, σχολειο δεν πηγες? Σε καθε μηνυμα σου, σε οποια γλωσσα και να γραφεις εχει και απο ενα τουλαχιστον ορθογραφικο ναουμε...  επισης δεν μας εχεις αποκαλυψει και τι δουλεια κανεις ακριβως ρε τυπε, ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι πανω απο 10 λεξεις η δουλεια σου αλλα σε βλεπω μια με ενεργεια, μια με γη, μια με κεφαλαια, μια με κοτερα.. κοιτα να βρεις μια σταθερη δουλεια να βαζεις και κανα ενσημο τωρα που εισαι νεος γιατι θα το μετανοιωσεις οταν γερασεις  :rockon:

περιπτεράς είσαι ?  τελικά θασαι καλόκαρδο ανθρωπάκι με τοσα που υποφερεις στην τρυπα σου ...

νασαι καλά παντως .... και να τα βγαλεις περα ευχομαι περα απο καθε μαλακια που αναταλάσουμε εδω

ειμαι .... ολα και τα πάντα .... θεός πραγματικός ....

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
περιπτεράς είσαι ?  τελικά θασαι καλόκαρδο ανθρωπάκι με τοσα που υποφερεις στην τρυπα σου ...

νασαι καλά παντως .... και να τα βγαλεις περα ευχομαι περα απο καθε μαλακια που αναταλάσουμε εδω

ειμαι .... ολα και τα πάντα .... θεός πραγματικός ....
δε βαριεσαι τυπε, η δουλεια δεν ειναι ντροπη  :rockon:

αμα λαχει, αμα εισαι στην περιοχη και εχεις αφραγκιες ελα να σε κερασω καμια σερενατα, θα σε κερναγα κρουασαν αλλα εχει ακριβυνει τελευταια και δε με παιρνει  :rockon:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.911
Πόντοι
6.035

αμα λαχει, αμα εισαι στην περιοχη και εχεις αφραγκιες ελα να σε κερασω καμια σερενατα, θα σε κερναγα κρουασαν αλλα εχει ακριβυνει τελευταια και δε με παιρνει  :rockon:
να 'ρθω εγω
προτιμο σοκοφρετα ομως  :2on1:

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16

δεν ξεχνιεται η προσκληση ..... αμοιβαια ....

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
δεν ξεχνιεται η προσκληση ..... αμοιβαια ....
που ναρχομαι εγω ρε τυπε, περιπτερας ανθρωπας στα γκραν ρηζορτ....δε θα με αφησουνε να μπω μεσα με τα τρυπια παπουτσια  :rockon:

ελα εσυ στο περιπτερο καλυτερα, εχω και ταμπελα ΕΒΓΑ για να κραταω και θεση αμα θες να παρκαρεις το διαστημοπλοιο σου  :rockon:

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
που ναρχομαι εγω ρε τυπε, περιπτερας ανθρωπας στα γκραν ρηζορτ....δε θα με αφησουνε να μπω μεσα με τα τρυπια παπουτσια  :rockon:

ελα εσυ στο περιπτερο καλυτερα, εχω και ταμπελα ΕΒΓΑ για να κραταω και θεση αμα θες να παρκαρεις το διαστημοπλοιο σου  :rockon:

το σμαρτ χωρα παντου

Επισκέπτης

Περιπτερά ριζοσπάστη πουλάς στο περίπτερο;;;
αυγή έστω(όχι χρυση).... :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom