Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
κι εσενα σάρέσει ?   πολυ μα πολυ γλυκιά κι έξυπνη ....

Τι να σου πω ρε τύπε...Μια φορά έχω δώσει 500ρικο και αυτό ήταν για την anabelle από το swedish στα ντουζένια της (2006)...
Από κει και πέρα, πορτοφόλι σου είναι, πούτσα σου είναι, όπως θέλεις τα διαθέτεις αλλά μεταξύ μας, δεν έκανες και πολύ καλό ντηλ...

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Τι να σου πω ρε τύπε...Μια φορά έχω δώσει 500ρικο και αυτό ήταν για την anabelle από το swedish στα ντουζένια της (2006)...
Από κει και πέρα, πορτοφόλι σου είναι, πούτσα σου είναι, όπως θέλεις τα διαθέτεις αλλά μεταξύ μας, δεν έκανες και πολύ καλό ντηλ...

όπως γνωρίζεις αυτές οι υπηρεσίες ευρύτερα στην Ευρώπη στοιχίζουν πολύ-πολύ περισσότερο ....

one night stand και βάλε ....

ενα καλο cg .... πανω απο 1κ και αν εσαι states ... much more ....

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Αποκλειω το να πετανε δις ευρω απο μαζοχισμο...Ή δεν θα πτωχευσουμε εδω κοντα ή παιζει κατι αλλο. Μηπως θες να ξαναπροσπαθησεις? :grin:

ΤΟ πρωι διαβαζα αυτο
[URL unfurl="true"]http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_economyepix_2_08/09/2011_455240[/url]

Λεει οτι το σεναριο που ειναι πιο πιθανο ειναι αυτο
Η τέταρτη και πλέον πιθανή εκδοχή, η οποία είναι και η φτηνότερη για όλους, σύμφωνα με τη Handelsblatt, θέλει την τρόικα να προσαρμόζει τα κριτήριά της για την αξιολόγηση της Ελλάδας κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορεί η Αθήνα να τα εκπληρώσει. Ασφαλώς θα πρέπει, με βάση το σενάριο αυτό, η Ελλάδα να προχωρήσει σε μεταρρυθμίσεις, αλλά οι επικριτές του τρέχοντας προγράμματος επιμένουν ότι μόνο με περικοπές δαπανών δεν μπορεί η χώρα να βγει από την κρίση και θα παραμένει για αρκετό καιρό «παιδί με ειδικές ανάγκες».

Πέραν της πλάκας και εμένα δεν μου φαίνεται ότι θέλουν να πτωχεύσουμε, τουλάχιστον όχι ακόμη...
Το σίγουρο είναι ότι δεν κάνουμε και τίποτα να ξεφύγουμε από την κρίση παρά μόνο φορολόγηση σε αυτούς που έχουν ήδη πληρώσει και οι δαπάνες στο θεό...
Και όταν δεν θέλεις εσύ να σωθείς, ούτε ο μαγκαυβερ δεν θα βγάλει άκρη.

Αμηχανος ο φιλελευθεροταλεμπανης.

Δυστυχώς δεν τα πάω καλά με τις απόλυτες αλήθειες και κρατάω πάντα μια επιφύλαξη...
Φιλελευθεροταλιμπάνης, ε;
Ο λάκης με λέει κομμούνι, ένας ντορικός φίλος σοσιαλιστή, κάτι ουφοεθνικιστές φιλοσιωνιστή, κάτι σαμαρικοί ψιλοπασόκο, κάτι πασόκοι δεξιό, οι τζιγερικοί αντιβάζελο και οι αντιτζιγκερικοί τσιράκι του βαρδινογιάννη...

Ρε πέρσυ, κάνε μου και εμένα το σρινκ γιατί περνάω κρίση ταυτότητας!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Να ρωτησω εγω ο αδαης κατι? Αφου θα πτωχευσουμε, τα δανεια γιατι μας τα δινουνε? :think:

Κερδίζουν χρόνο. Όσο δε πτωχεύουμε, ξεφορτώνονται με φρενήρεις ρυθμούς ελληνικούς τίτλους

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Για να κανεις καμμια επενδυση στην πατριδα το λεει,να μας δωσεις ψωμι να φαμε.

ευχαριστω για την πρόσκληση στον εθνικο ευεργέτη αλλά θα αγοράσω οταν θαχει φτασει στον πατο - πατο ....

δηλαδη θα τα πάω τζαμπα και θα μου πειτε και ... merci bien ....

όπως ειπατε στο Καταρ που πηρε το κρεμ ντε λα κρεμ με ... τιποτα ...

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
όπως γνωρίζεις αυτές οι υπηρεσίες ευρύτερα στην Ευρώπη στοιχίζουν πολύ-πολύ περισσότερο ....

one night stand και βάλε ....

ενα καλο cg .... πανω απο 1κ και αν εσαι states ... much more ....

:2funny: :2funny: :2funny:

σε εχουνε παρει πρεφα και εξω τυπε, ε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom