o palios
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
εχεις δικιο ειναι παλιοπαιδα και κανουν φασαρια στις παρελασεις.Να απολυθούν οι πιλότοι της Πολεμικής Αεροπορίας παρακαλώ.![]()
Εκαναν μαλλον ,παλιοτερα
εχεις δικιο ειναι παλιοπαιδα και κανουν φασαρια στις παρελασεις.Να απολυθούν οι πιλότοι της Πολεμικής Αεροπορίας παρακαλώ.![]()
και θα σου πω το πιο απλο γιατι συζητηση κανουμε,ουτε θεωριες συνομοσιας εχω διαβασει,ουτε ειδικος ειμαιΕννοεις οτι ειναι φτιαχτα ολα ?
Ολα ψεμα ειναι ?
Καλο αυτο, θα το πω στην δικια μου σημερα.
"Στησου, ερχεται η επενδυση".
όλοι και ολα στο κόλπο είναι.και θα σου πω το πιο απλο γιατι συζητηση κανουμε,ουτε θεωριες συνομοσιας εχω διαβασει,ουτε ειδικος ειμαι
εδω και εναμιση χρονο λενε για μαιμου συνταξεις απο το ιδιο το κρατος
ειδες καμια συλληψη ολο αυτο το διαστημα υπαλληλων που χορηγησαν αυτες τις συνταξεις?
δεν μ ενδιαφερει φιλε μου,ειλικρινα δεν μ ενδιαφερει
και καλα θα κανει να μην ενδιαφερει κανενα,αν χρεωκοπησουμε,αν δε χρεωκοπησουμε,αν μας παρουν το σπιτι ,αν δε μας το παρουν
σταση πληρωμων δε λεει η κυβερνηση οτι θα κανει για να μας φοβισει..ας ξεκινησουμε εμεις πρωτοι σαν λαος τη σταση πληρωμων προς το κρατος
και μη μου πεις οτι θα παμε χαμενοι,χαμενοι ειμαστε ετσι και αλλιως
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ανακοίνωσαν λέει τις εταιρείες με οφειλές πάνω απ 150 χιλιάρικα.
μπαίνει ο φουκαράς ο πολίτης και τι βλέπει;
πρώτη πρώτη καμαρωτή τον ΟΣΕ με χρέη 1 δις ευρώ.
ααααααααααααααχχαχααχαχαχχαχαχα
τι μας λένε δλδ οι μαλάκες;
ότι ο μεγαλύτεορς οφειλέτης του κράτους είναι ...... το ίδιο το κράτος.
ααααααααααααααααααααααααααααχαχαχααχχαχαχαχαχαχα ρε μουνόπανα πούτσα και ξύλο μέχρι να φτύσετε το γάλα που βυζάξατε σκατόπουστες.
Άσ' τα αυτά. Ετοιμάζεται επιστράτευση και είμαι έτοιμος για την νήσον και πάλι.
έεεεεεεεεεελααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα σε περιμένωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
φουλ του καρό.Καλό καλοκαίρι στο Τσέρι. Πάλι θα κάνουμε τη σημαία καρό...
φουλ του καρό.
αααααααααααααααααααχαχχααχχαχααχχα
Υ.Γ.
ποιό τσέρι ρε κοντορεβυθούλα....
δίπλα στη θάλασσα στο ζύγι δίπλα στο Βασιλικό θα σ έχω πίπα κώλο εμπλοκή.
ααααααααααααχααχαχχαχαχαχαχα ναι μόνο αυτούς δεν αντέχει το σύστημα.....για να δουμε θα πανε σε μετωπικη με τον κρατικο μηχανισμο η θα την βγαλουνε παλι με το θα θα θα...ξερετε τα θα τελειωνουν σε 25 μερες και μεχρι τον γεναρη δεν θα υπαρχει τιποτα στην ψαροκωσταινα...αποφασιστε...200 χιλιαδες ειναι οι υπεραριθμοι...δεν τους αντεχει αλλο το συστημα..
ααααααααααααχααχαχχαχαχαχαχα ναι μόνο αυτούς δεν αντέχει το σύστημα.....
δεν υπάρχει επιχείριση για επιχείριση ανοικτή εσείς ακορντεόρνια το χαβά σας.
Και ο ... μου λέει μείνε
μα εγώ του λέω καραβάνι πωσς δεν ειμαι
πως άλλο Ζύγι δεν προλαβαίνω
και σε υψώματα ξανα δεν ανεβαίνω
Τερμα η calsberg τερμα η ΚΕΟ
τερμα τα Steyer τα τζιπακια και τα ΡΕΟ
δεν ξαναπινω χυμό Λανίτης
γιατί το Μάρτιο θα είμαι πια πολίτης...
ακορντεόρνιο είναι αυτός που ξεχειλώνει τις θέσεις σαν ακορντεόν αλλά πάλι όρνιο μένει.συγνωμη?ακορντεονια?για καντο λιανα ρε αδερφε...
κατά τη γνώμη μου το πρόβλημα είναι ότι στην παρούσα ελλάδα όλοι οι έλληνες είναι υπεράριθμοι.ποσοι ειναι λοιπον κατα την γνωμη σου οι υπεραριθμοι?