tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
Εγώ τι??
μπορείς να δικαιολογήσεις τα όποια περιοσυιακά στοιχεία έχεις?
Εγώ τι??
(1) ασφαλιστικά ταμεία
(2) οφειλόμενες αποδοχές προσωπικού
(3) δημόσιο
(4) λοιποί πιστωτές
τα (1) (2) (3) εξοφλούνται στο ακέραιο με αυτήν την σειρά ενω οι πιστωτές μπορεί να πάρουν μερος ή τίποτε...
Στην πραγματική ζωή εννοώ, όχι τι λέει ο όποιος νόμος.(1) ασφαλιστικά ταμεία
(3) δημόσιο
(4) λοιποί πιστωτές
τα (1) (2) (3) εξοφλούνται στο ακέραιο με αυτήν την σειρά ενω οι πιστωτές μπορεί να πάρουν μερος ή τίποτε...
Επειδή ο πιστωτής αναλαμβάνει με τη θέλησή του ΡΙΣΚΟ. Για αυτό και λαμβάνει και επιτόκιο. Ο εργαζόμενος δεν αναλαμβάνει ρίσκο. Ο εργαζόμενος είναι το " μέσο" με το οποίο υλοποιεί τη δυνατότητα του κεφαλαίου του ο καπιταλιστής. Άμα ήταν να αναλαμβάνει ρίσκο, δε θα πρεπε να χε μερίδιο στα κέρδη? Δε ξέρω όμως κανένα αφεντικό να παίρνει τα κέρδη από το ταμείο και να τα μοιράζει αναλογικά κάθε μήνα σε κάθε εργαζόμενο στην επιχείρηση ( και να κρατάει για πάρτη του το ανάλογο μέρος).
μπορείς να δικαιολογήσεις τα όποια περιοσυιακά στοιχεία έχεις?
Στην πραγματική ζωή εννοώ, όχι τι λέει ο όποιος νόμος.
Βασικά δε θυμάμαι να έχω διατυμπανίσει εδώ μέσα πιθανή ύπαρξη περιουσιακών στοιχείων.
Για να μη μου πεις πως αποφεύγω ν'απαντήσω όμως, οτιδήποτε μπορεί να έχω στην κατχοχή μου (αν έχω) δικαιολγείται 100%.
Για πες παρακάτω..
(1) ασφαλιστικά ταμεία
(3) δημόσιο
(4) λοιποί πιστωτές
αυτό ήθελα να πώ μόνο και τίποτε άλλο.. γιατί εσύ ρώτησες και μάλιστα δεν ρώτησες ειρωνεύτηκες...
η μόνη λύση επαναλαμβάνω είναι η καθιέρωση του ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ για όλους.. και όταν λέμε για όλους εννοούμε για όλους.. και τότε να δείς φίδια που έχουν να βγούν.. να δείς πόσοι από τους "αγανακτησμένους" θα ξε-αγανακτήσουν ξαφνικά και θα τα βλέπουν όλα μέλι-γάλα.. να δείς κάτι συριζαίους που θα τρέχουν να βρούν να δικαιολογήσουν τις μεζονετούλες... να δείς κάτι ΚΚΕδες που θα τρέχουν να δικαιολογήσουν την τζιπούρα, κάτι διαμαρτυρόμενους αγρότες που θα ψάχνονται..
Ναι ε?
Όταν συνδέεις την κατοχή τζιπούρας ή μαιζονέτας με την πολιτική τοποθέτηση κάποιου περιμένεις κάτι διαφορετικό από ειρωνία?
Όταν σκίζεσαι στην κυριολεξία κατά του εντοπισμού κι επαναπατρισμού καταθέσεων μεγαλολαμογιών , θεωρώντας τον ανέφικτο, θέλεις σοβαρή κουβέντα??
Ναι ε?
Όταν συνδέεις την κατοχή τζιπούρας ή μαιζονέτας με την πολιτική τοποθέτηση κάποιου περιμένεις κάτι διαφορετικό από ειρωνία?
Όταν σκίζεσαι στην κυριολεξία κατά του εντοπισμού κι επαναπατρισμού καταθέσεων μεγαλολαμογιών , θεωρώντας τον ανέφικτο, θέλεις σοβαρή κουβέντα??
ρώτα τους κύπριους μπας και ξυπνήσεις.δεν τον θεώρησα ανέφικτο απλά θεωρώ ότι δεν θα δώσει τίποτε παραπάνω..
can you define μεγαλολαμογια please?Ναι ε?
ρώτα τους κύπριους μπας και ξυπνήσεις.
εγώ που δε μπορώ να δικαιλογήσω τίποτα αδερφέ να φανταστώ ότι θα με βγάλουν στην τηλεόραση ως μεγαλοοφειλέτη;
γι αυτό είμαι κέλληςΖμπούτσασ'
Μόνο όταν σε βγάλουν να έχεις καλοχτενιστεί![]()
εγκώ ντεν ξέρειγια φώτισε με μπας και ξυπνήσω...
δεν μπορεί να κόπτεται κάποιος υπέρ των φτωχών, των αδυνάτων κλπ κλπ κλπ κλπ και να έχει δημιουργήσει μιά τεράστια περιουσία
γι αυτό είμαι κέλλης