Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Εννοώ ότι όπου υπάρχει ελεγκτικός μηχανισμός, ο Έλληνας είναι υπέρ το δεον νομοταγής και καθαρός και δουλευτής. Γιατί οι Ιδιωτικοί δουλεύουν σαν τα σκυλιά, περισσότερο από τους Ευρωπαίους;

κοίταξε... το βασικό πρόβλημα αυτής της χώρας είναι ότι για να είναι ο πολίτης νομοταγής, καθαρός, τίμιος, δουλευτής θα πρέπει να έχεις έναν αστυνομικό πίσω από κάθε έλληνα.. δυστυχώς αλλά έτσι είναι...

έχεις τύχει καμμιά φορά σε σκηνικό που γίνεται παρατήρηση σε κάποιον γιατί πέταξε το άδειο πακέτο στον δρόμο? έχεις ακούσει την απάντηση που δίνει?

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
κοίταξε... το βασικό πρόβλημα αυτής της χώρας είναι ότι για να είναι ο πολίτης νομοταγής, καθαρός, τίμιος, δουλευτής θα πρέπει να έχεις έναν αστυνομικό πίσω από κάθε έλληνα.. δυστυχώς αλλά έτσι είναι...

έχεις τύχει καμμιά φορά σε σκηνικό που γίνεται παρατήρηση σε κάποιον γιατί πέταξε το άδειο πακέτο στον δρόμο? έχεις ακούσει την απάντηση που δίνει?

Όπως πολύ καλά ξέρεις, η διασάλευση του κοινωνικού γίγνεσθαι έγινε μετά το '81.
Για να μην επαναλαμβάνουμε τις αναγκαιότητες που επέβαλαν τη πολιτική αλλαγή τότε, ας θυμίσουμε ότι όταν έλεγες ότι ήσουν ΔΥ (από τους 75000 τότε) αυτό περιείχε κύρος.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Όπως πολύ καλά ξέρεις, η διασάλευση του κοινωνικού γίγνεσθαι έγινε μετά το '81.
Για να μην επαναλαμβάνουμε τις αναγκαιότητες που επέβαλαν τη πολιτική αλλαγή τότε, ας θυμίσουμε ότι όταν έλεγες ότι ήσουν ΔΥ (από τους 75000 τότε) αυτό περιείχε κύρος.
και μέχρι πριν ένα χρόνο κύρος περιείχε
άμα πήγαινες στην Τράπεζα σου άνοιγε τα πόδια

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
βεβαια για τον αλλο συμπαθη κλαδο των τραπεζιτων, οι οποιοι εχουνε υπηρετες ολοκληρη την κυβερνηση, δε σε βλεπω να αγχωνεσαι και ιδιαιτερα, μαλλον θα εισαι απο τους "κερδισμενους" της μεγαλης συγχωνευσης που θα δωσει 'πνοη αναπτυξης" στα οικονομικα του μπαρμπα μητσου του αγροτη και της κυρα χαρικλειας της συνταξιουχου του ικα.....
Αν θα αγχωθεί ιδιαίτερα ένα ανώνυμο nickname που σπάει πλάκα στο διαδίκτυο, μικρή σημασία έχει. :rolleyes: Όσο για τους τραπεζίτες, στην Αμερικάνικη κρίση και ο Ομπάμα το τραπεζικό σύστημα έτρεξε να σώσει. Αφού είναι το κεντρικό σημείο οικονομίας/παραγωγής/επιχειρήσεων κλπ αλλά συνδέεται και με τη σύνταξη της κυρα χαρίκλειας και του μπαρμπα μήτσου όπως λες (μέσω των ασφαλιστικών ταμείων).

Αν σώζεται ή όχι η παρτίδα, μένει να το δούμε. Εδώ δεν περνάει και η μπλόφα όπως στην πόκα άλλωστε... κουκιά μετρημένα είναι.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
οχι, η απάντηση είναι "μάζεψέ το εσύ"
χαχα το έχω κάνει.....

περνά τύπος με το τζαπανιζέ ερείπιο απο το στενό που περπατάω.
η γκόμενα τρώει σουβλάκι και πετάει το περιτύλιγμα.
ο τύπος έχει σταματήσει γιατί μπροστά κατεβάζει ταρίφας κόσμο.
σκύβω το μαζεύω και το δίνω πίσω στη γκόμενα λέγοντας
αυτό σας έπεσε μανδάμ

η γκόμενα το παίρνει κοκκινίζει και λέει στο τέλος
Ευχαριστώ.
ααααααααααααααααααχαχχαχαχαχαχα

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Αν θα αγχωθεί ιδιαίτερα ένα ανώνυμο nickname που σπάει πλάκα στο διαδίκτυο, μικρή σημασία έχει. :rolleyes: Όσο για τους τραπεζίτες, στην Αμερικάνικη κρίση και ο Ομπάμα το τραπεζικό σύστημα έτρεξε να σώσει. Αφού είναι το κεντρικό σημείο οικονομίας/παραγωγής/επιχειρήσεων κλπ αλλά συνδέεται και με τη σύνταξη της κυρα χαρίκλειας και του μπαρμπα μήτσου όπως λες (μέσω των ασφαλιστικών ταμείων).

Αν σώζεται ή όχι η παρτίδα, μένει να το δούμε. Εδώ δεν περνάει και η μπλόφα όπως στην πόκα άλλωστε... κουκιά μετρημένα είναι.
"κεντρικο σημειο οικονομιας/παραγωγης/επιχειρησεων" οι τραπεζες?

καλα, υστερα απο τετοιο χουνερι ακομη υπαρχουν ανθρωποι που πιστευουν πως η λυση ειναι ο δανεισμος παλι απο την αρχη??? η μηπως πρεπει ο μπαρμπα μητσος να νοιωθει και ευγνωμων που του κοψανε τη συνταξη για να μη μειωθει η ρευστοτητα των τραπεζων? ελεος δηλαδη!

πως συνδεεται με τη συνταξη της κυρα χαρικλειας η τραπεζα? ααααα το βρηκα, μεσω των δολοπλοκιων και της κερδοσκοπιας στα αποθεματικα των ταμειων που εκαναν τελικα την κυρα χαρικλεια να μην παιρνει συνταξη...

μαλλον εχεις δικιο, ειναι κεντρικος ο ρολος των τραπεζων! οχι βεβαια για την αναπτυξη της οικονομιας αλλα για την καταστροφη της!

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Οι τράπεζες δεν έχουν σχέση με τα ασφαλιστικά ταμεία πιστεύεις;  :2funny:

Έχω πέσει σε Ph.D. από το LSE - ώρα να την κάνω για lunch break lol. :boobies:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Οι τράπεζες δεν έχουν σχέση με τα ασφαλιστικά ταμεία πιστεύεις;  :2funny:

Έχω πέσει σε Ph.D. από το LSE - ώρα να την κάνω για lunch break lol. :boobies:
πως δεν εχουν?

στις τραπεζες δεν εβαζαν ατοκα για δεκαετιες τα αποθεματικα τους τα ταμεια?

μεσω τραπεζων δε γινονται ολες οι κινησεις πληρωμων και εισπραξεων? (με το αζημιωτο βεβαια)

οι τραπεζες δεν ηταν υπευθυνες για κατι δομημενα ομολογα κλπ απο τα οποια τα ταμεια εχασαν καποια δις?

εγω κοντευω να πεσω σε κωμα που βλεπω πως ακομη υπαρχουν ανθρωποι που μιλανε για τις "αγιες" τραπεζες...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
χαχα το έχω κάνει.....

αυτό σας έπεσε μανδάμ

Ευχαριστώ.
όταν σου λέει "μάζεψέ το", δεν εννοεί να του το δώσεις πίσω...εννοεί να κάνεις εσύ τον οδοκαθαριστή
ο ίδιος έχει και άλλη απάντηση: "γιαυτό πληρώνουμε τους οδοκαθαριστές"

από μαλάκες και μαλακισμένες απαντήσεις έχουμε κάμποσα
κι αυτοί όλοι πάνε και ψηφίζουνε μονοκούκι

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
χαχα το έχω κάνει.....

αυτό σας έπεσε μανδάμ

Ευχαριστώ.
πςςςς και μετα σου την επεσε, την γαμισες για 12 ωρες συνεχομενες, εκανες ολο το καμασουτρα 2 φορες, και απο τοτε η γκομενα εγινε καλογρια αφου μετα την εκλασες και δε μπορεσε στη ζωη της να ξαναβρει τετοιον αντρα.... :boobies:

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
πως δεν εχουν?

εγω κοντευω να πεσω σε κωμα που βλεπω πως ακομη υπαρχουν ανθρωποι που μιλανε για τις "αγιες" τραπεζες...
Αν η ΕΡΕ ή δεν ξέρω ποιος διάολος ήταν τότε, αποφάσισε να τα βάλει άτοκα - γι' αυτό φταίνε οι τραπεζίτες ή αυτός που πήρε την πολιτική απόφαση; :idiot:

Εγώ σου λέω ότι το τραπεζικό κύκλωμα συνδέεται με ότι κινείται κι εσύ μου λες για "άγιες" τράπεζες. :dunno:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
πως δεν εχουν?

στις τραπεζες δεν εβαζαν ατοκα για δεκαετιες τα αποθεματικα τους τα ταμεια?

μεσω τραπεζων δε γινονται ολες οι κινησεις πληρωμων και εισπραξεων? (με το αζημιωτο βεβαια)

οι τραπεζες δεν ηταν υπευθυνες για κατι δομημενα ομολογα κλπ απο τα οποια τα ταμεια εχασαν καποια δις?

για άγιες δεν μιλάει κανείς
για απαραίτητες όμως σου μιλούν πολύ
τη διαφορά τη βλέπεις ή μπα;

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Αν η ΕΡΕ ή δεν ξέρω ποιος διάολος ήταν τότε, αποφάσισε να τα βάλει άτοκα - γι' αυτό φταίνε οι τραπεζίτες ή αυτός που πήρε την πολιτική απόφαση; :idiot:

Εγώ σου λέω ότι το τραπεζικό κύκλωμα συνδέεται με ότι κινείται κι εσύ μου λες για "άγιες" τράπεζες. :dunno:
μα δεν ειπα πως οι πολιτικοι ειναι αμοιροι ευθυνων!! σαφως και φταινει ΚΑΙ αυτοι!

Κακως συνδεεται με οτι κινειται! γιατι εκ του αποτελεσματος φαινεται πως η συνδεση με τις τραπεζες οδηγει στη στασιμοτητα! Και αυτα τα δωρακια που κανει η εκαστοτε κυβερνηση στις τραπεζες σε καθε ευκαιρια (βλ.πληρωμες μεσω τραπεζων, βλ. διαχειριση ΕΣΠΑ και κοινοτικων πορων μεσω τραπεζων) αποτιμουνται σε αρκετα εκατομμυρια καθε φορα! Ξερεις, μια χαρα ζουσε ο κοσμος και τοτε που δεν ειχαμε 20 τραπεζες και τοτε που δε χρειαζοτανε να παμε σε τραπεζα για να πληρωσουμε μεχρι και το κωλοχαρτο, και τοτε ηταν και η περιοδος που η χωρα γνωρισε τη μεγαλυτερη και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ αναπτυξη! τυχαιο?

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Εντάξει η αλήθεια είναι ότι ο Μέμος έχει τα δίκια του και ότι γενικά οι τράπεζες τα έχουν γαμήσει. Τι να πουν και οι ιρλανδοί δηλαδή.
Οι εποχές άλλαξαν και δεν είναι πλέον για τρόμπες (πιστωτικές ή τραπέζιτες). Στην τελική λοιπόν, ναι, χρειαζόμαστε τις τράπεζες αλλά όχι τα σημερινά σαπάκια. Και δεν βλέπω και λόγο γιατί να βάλουν χέρι στην τσέπη μου.
Αυτοί μου έκοψαν μερίδιο όταν εκάναν το πάρτι; Η μήπως ο μπάρμπα-Ανταμ έλεγε για κοινωνικοποίηση της ζημίας;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
πςςςς και μετα σου την επεσε, την γαμισες για 12 ωρες συνεχομενες, εκανες ολο το καμασουτρα 2 φορες, και απο τοτε η γκομενα εγινε καλογρια αφου μετα την εκλασες και δε μπορεσε στη ζωη της να ξαναβρει τετοιον αντρα.... :boobies:
σε άφησα να τα γράψεις εσύ για να μην περιαυτολογήσω.

vladgr

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Like
350
Πόντοι
26
Εντάξει η αλήθεια είναι ότι ο Μέμος έχει τα δίκια του και ότι γενικά οι τράπεζες τα έχουν γαμήσει. Τι να πουν και οι ιρλανδοί δηλαδή.
Οι εποχές άλλαξαν και δεν είναι πλέον για τρόμπες (πιστωτικές ή τραπέζιτες). Στην τελική λοιπόν, ναι, χρειαζόμαστε τις τράπεζες αλλά όχι τα σημερινά σαπάκια. Και δεν βλέπω και λόγο γιατί να βάλουν χέρι στην τσέπη μου.
Αυτοί μου έκοψαν μερίδιο όταν εκάναν το πάρτι; Η μήπως ο μπάρμπα-Ανταμ έλεγε για κοινωνικοποίηση της ζημίας;

Συνημμένα

• 286229_2329641009969_1518032169_2536311_1154575_o.jpg
    286229_2329641009969_1518032169_2536311_1154575_o.jpg
    89,6 KB · Εμφανίσεις: 13

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom