pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
Εγώ λέω να πάρω μια μερίδα αμελέτητα...
Really ?
Really ?
γιατί τους έχω ζήσει στην αθήνα από δεκαετία του 70
και γνωρίζω την συμπεριφορά τους διαχρονικά
έχω ζήσει και τη συμπεριφορά τους στις άλλες πόλεις της Δ. Ευρώπης
και εκεί είναι μια χαρά
η πούτσα που θα πρέπει να φάνε οι εδώ πρέπει να είναι παραδειγματική
Αγκάμημο, μουρόμο το Γκερουλάνο κατέβηκε με Επικρατείας
για δικηγόρους, συμβολαιογράφους και συναφή λαμόγια δεν έχω δεί κανένα ανοιγμα επαγγέλματος ακόμη και ανησυχώ...
Κάντε έναν κόπο να δείτε ποιό επάγγελμα εμφανίζεται περισσότερο μεταξύ των Βο(υ)λευτών μας και τα ξαναλέμε...
κοράκας κοράκου μάτι δεν βγάζει....
Μη σπρώχνεστε
Έχει πούτσα για όλους
Εγώ απλά κατάλαβα πως τα αδέλφια μας οι σύμμαχοι θα μας δώσουν 100 δίς!!!
100,000,000,000 δις Ευρώ δια 10,000 κάτοικοι Ελλαδας = 10,000,000 Ευρώ στον καθένα μας!!!!
Αντε να πάρουν και οι πολιτικοί τα μισά ως προμήθεια για το επίτευγμα τους μένουν 5 εκατομυριάκια στον καθένα μας. ;)
Ωρε πούστη συτιτούργια ταιλάνδες βραζιλιες μοντε καρλα αμαξάρες σπιταρώνες κοτερούκλες που θα ξηγηθούμε !!!!!
Εγώ απλά κατάλαβα πως τα αδέλφια μας οι σύμμαχοι θα μας δώσουν 100 δίς!!!
100,000,000,000 δις Ευρώ δια 10,000 κάτοικοι Ελλαδας = 10,000,000 Ευρώ στον καθένα μας!!!!
Αντε να πάρουν και οι πολιτικοί τα μισά ως προμήθεια για το επίτευγμα τους μένουν 5 εκατομυριάκια στον καθένα μας. ;)
Ωρε πούστη συτιτούργια ταιλάνδες βραζιλιες μοντε καρλα αμαξάρες σπιταρώνες κοτερούκλες που θα ξηγηθούμε !!!!!
Κάντε έναν κόπο να δείτε ποιό επάγγελμα εμφανίζεται περισσότερο μεταξύ των Βο(υ)λευτών μας και τα ξαναλέμε...
Μετα συγχωρήσεως και με όλον τον σεβασμό.
ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΌΡΓΑΝΟ είναι. Είπαμε ότι είναι εκπρόσωποι του λαού αλλά είναι και νομοθετικό όργανο. Τί θα είχε κατά κύριο λόγο; Αγρότες, εργάτες, οικονομολόγους; Δεν είπαμε, θέλει και το φοροτεχνικό και τον έναν και τον άλλον, να υπάρχουν εκπρόσωποι από πολλές επαγγελματικές τάξεις, αλλά είναι νομοθετικό όργανο.
το σωστό είναι
100.000.000.000 / 10.000.000 = 10.000 ευρώ
δις ευρω κάτοικοι
αλλά δεν θα γίνει ούτε αυτό
το ότι είναι νομοθέτες δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να είναι και νομομαθείς.. η Δημόσια Διοίκηση και η Βουλή έχουν ολόκληρες υπηρεσίες για την σύνταξη των νομοσχεδίων... στην Βουλή θα πρέπει να υπάρχει ορθή κατανομή επαγγελμάτων έτσι ώστε να υπάρχει και αντιπροσώπευση όλων των συμφερόντων...
Ευχαριστώ το διόρθωσα!!!
Απο που θα πάω να εισπράξω τα 10 χιλιαρικάκια???