Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
για δικηγόρους, συμβολαιογράφους και συναφή λαμόγια δεν έχω δεί κανένα ανοιγμα επαγγέλματος ακόμη και ανησυχώ...

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
γιατί τους έχω ζήσει στην αθήνα από δεκαετία του 70
και γνωρίζω την συμπεριφορά τους διαχρονικά
έχω ζήσει και τη συμπεριφορά τους στις άλλες πόλεις της Δ. Ευρώπης
και εκεί είναι μια χαρά
η πούτσα που θα πρέπει να φάνε οι εδώ πρέπει να είναι παραδειγματική

κοιτα εγω μιλαω για το θεμα των αδειων.. και της "απελευθερωσης"

η συμπεριφορα καποιων, σε πολλους κλαδους μπορει να ειναι προκλητική
αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα πρεπει να φανε πουτσα ή οτι οτιδηποτε αλλο..

εγω θεωρω οτι την πουτσα πρεπει να την φανε αυτοι που φτιαζανε τους νομους και ανεχότανε μια
κατασταση που την ηξεραν.. και τωρα που τα κανανε πουταναριο ερχονται να κανουν πολιτικη αρπαχτης
με λεφτα του κοσμακη..

και μην ξεχνας οτι οι προϋποθέσεις που βαζουν για την απελευθερωση, μονο τους ανεργους δεν βοηθουν..
αλλα τις εταιριες και τους φραγγατους.

Αν θελουν να κανουν πολιτικη με τα λεφτα του κοσμακη τοτε δεν κανουν για πολιτικοι..
γιατι μια ζωη αυτο κανουν..και αυτους γαμανε.. στην τελικη.
ενω το μπαχαλο το ξερανε αλλα δεν το πειραζε κανεις..

οποτε εγω δεν τα βλεπω με καθολου καλο ματι ολα αυτα..
για μενα ειναι απλα ΠΙΠΕΣ.. μεχρι να γίνει πραγματική απελευθέρωση και οχι επιλεκτική..

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Καταπέλτης οι FT για το νέο ελληνικό πακέτο

Σε σημερινό τους δημοσίευμα οι Financial Times αναφέρονται στις αποφάσεις των οίκων αξιολόγησης μετά τη Σύνοδο Κορυφής, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι μετά από περισσότερα από 60 χρόνια η Ελλάδα θα γίνει η πρώτη ανεπτυγμένη δυτική χώρα που θα χρεοκοπήσει.
Η βρετανική εφημερίδα υπογραμμίζει ότι οι αναλυτές αναμένουν ότι και οι τρεις οίκοι αξιολόγησης Standard & Poor’s, Moody’s και Fitch θα αποφασίσουν ότι η Ελλάδα έχει κηρύξει χρεοκοπία, γιατί οι ομολογιούχοι θα υποστούν ζημίες, όποιο και από τα προτεινόμενα σχέδια και αν αποφασίσουν να υιοθετήσουν οι ιδιώτες πιστωτές................

κι ο ΓΑΠ πανηγυριζει ! !

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.100
Πόντοι
25.467
για δικηγόρους, συμβολαιογράφους και συναφή λαμόγια δεν έχω δεί κανένα ανοιγμα επαγγέλματος ακόμη και ανησυχώ...

Κάντε έναν κόπο να δείτε ποιό επάγγελμα εμφανίζεται περισσότερο μεταξύ των Βο(υ)λευτών μας και τα ξαναλέμε...

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
κοράκας κοράκου μάτι δεν βγάζει....

κοζερί μου εσύ.. :grin:

πριν σου πλύνω το κωλαράκι με αλατόνερο και προδέρμ  :cheesy:
πες μου πως είδες το αποτέλεσμα της "συνόδου κορυφής" με τα μάτια του ΜΑΝΟΥ  :2funny: :2funny:

εσύ θεωρητικά με τα όσα εχεις γράψει πρέπει να είσαι ευχαριστημένος  :cheesy:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
:think: Εγώ απλά κατάλαβα πως τα αδέλφια μας οι σύμμαχοι θα μας δώσουν 100 δίς!!!

100,000,000,000 δις Ευρώ δια 10,000,000 κάτοικοι Ελλαδας = 10,000 Ευρώ στον καθένα μας!!!!

Αντε να πάρουν και οι πολιτικοί τα μισά ως προμήθεια για το επίτευγμα τους μένουν 5 εκατομυριάκια στον καθένα μας. ;)
Ωρε πούστη συτιτούργια ταιλάνδες βραζιλιες μοντε καρλα αμαξάρες σπιταρώνες κοτερούκλες που θα ξηγηθούμε !!!!! :rockon: :rockon:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
:think: Εγώ απλά κατάλαβα πως τα αδέλφια μας οι σύμμαχοι θα μας δώσουν 100 δίς!!!

100,000,000,000 δις Ευρώ δια 10,000 κάτοικοι Ελλαδας = 10,000,000 Ευρώ στον καθένα μας!!!!

Αντε να πάρουν και οι πολιτικοί τα μισά ως προμήθεια για το επίτευγμα τους μένουν 5 εκατομυριάκια στον καθένα μας. ;)
Ωρε πούστη συτιτούργια ταιλάνδες βραζιλιες μοντε καρλα αμαξάρες σπιταρώνες κοτερούκλες που θα ξηγηθούμε !!!!! :rockon: :rockon:

:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16

100,000,000,000 δις Ευρώ δια 10,000 κάτοικοι Ελλαδας = 10,000,000 Ευρώ στον καθένα μας!!!!

:cheesy:

το σωστό είναι

100.000.000.000 / 10.000.000 = 10.000 ευρώ
    δις ευρω         κάτοικοι

αλλά δεν θα γίνει ούτε αυτό  :uglystupid:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Κάντε έναν κόπο να δείτε ποιό επάγγελμα εμφανίζεται περισσότερο μεταξύ των Βο(υ)λευτών μας και τα ξαναλέμε...

οπότε η συμπαθής αυτή τάξη μπορεί να κατεβαίνει διαμαρτυρόμενη στις πλατείες ακόπως και ακινδύνως δια τα επαγγελματικά της συμφέροντα  ;) ;) ;) ;) ;)

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Μετα συγχωρήσεως και με όλον τον σεβασμό.

ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΌΡΓΑΝΟ είναι. Είπαμε ότι είναι εκπρόσωποι του λαού αλλά είναι και νομοθετικό όργανο. Τί θα είχε κατά κύριο λόγο; Αγρότες, εργάτες, οικονομολόγους; Δεν είπαμε, θέλει και το φοροτεχνικό και τον έναν και τον άλλον, να υπάρχουν εκπρόσωποι από πολλές επαγγελματικές τάξεις, αλλά είναι νομοθετικό όργανο.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Μετα συγχωρήσεως και με όλον τον σεβασμό.

ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΌΡΓΑΝΟ είναι. Είπαμε ότι είναι εκπρόσωποι του λαού αλλά είναι και νομοθετικό όργανο. Τί θα είχε κατά κύριο λόγο; Αγρότες, εργάτες, οικονομολόγους; Δεν είπαμε, θέλει και το φοροτεχνικό και τον έναν και τον άλλον, να υπάρχουν εκπρόσωποι από πολλές επαγγελματικές τάξεις, αλλά είναι νομοθετικό όργανο.

το ότι είναι νομοθέτες δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να είναι και νομομαθείς.. η Δημόσια Διοίκηση και η Βουλή έχουν ολόκληρες υπηρεσίες για την σύνταξη των νομοσχεδίων... στην Βουλή θα πρέπει να υπάρχει ορθή κατανομή επαγγελμάτων έτσι ώστε να υπάρχει και αντιπροσώπευση όλων των συμφερόντων...

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057

:cheesy:

το σωστό είναι

100.000.000.000 / 10.000.000 = 10.000 ευρώ
    δις ευρω          κάτοικοι

αλλά δεν θα γίνει ούτε αυτό  :uglystupid:

Ευχαριστώ το διόρθωσα!!!

Απο που θα πάω να εισπράξω τα 10 χιλιαρικάκια???

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
το ότι είναι νομοθέτες δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να είναι και νομομαθείς.. η Δημόσια Διοίκηση και η Βουλή έχουν ολόκληρες υπηρεσίες για την σύνταξη των νομοσχεδίων... στην Βουλή θα πρέπει να υπάρχει ορθή κατανομή επαγγελμάτων έτσι ώστε να υπάρχει και αντιπροσώπευση όλων των συμφερόντων...

Δεν ξέρω πώς θα επιτευχθεί η ορθή κατανομή των επαγγελμάτων (αναλογική εκπροσώπηση στην κοινωνία)...

Μου θυμίζει Παπανδρέου που έβαζε ποσόστωση στις γυναίκες και εκλέγονταν διάφορες σούλες-μπούλες από το πουθενά.

Αυτό για τα συμφέροντα που λες είναι μεν σωστό αλλά δεν ξέρω πώς γίνεται να επιτευχθεί σε επίπεδο Βουλής...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom