Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Τι μανία να χαρακτηρίζουν μερικοί, πούστη όποιον δεν πάει με πουτάνες ή δεν έχει κριτικές..

Καλα βρε Βελβη αμα ξερεις απο πρωτο χερι πες μας και μας να ξερουμε....  :grin:

Επισκέπτης
Επειδή είμαι "αργός", έχω 2 ερωτησούλες:
-"διαγραφή του χρέους με λαϊκή εξουσία". Αυτό τι σημαίνει?
-"το ριζοσπαστικό κίνημα των αυτοαπασχολούμενων". Οι γιατροί, οι δικηγόροι κλπ δεν είναι αυτοαπασχολούμενοι? Ρωτάω γιατί έχουν "κατηγορηθεί" ως αστική τάξη...
-"διαγραφή του χρέους με λαϊκή εξουσία"=κοινωνική επανάσταση-εξέγερση κ διαολόστεμλα της υπάρχουσας πολιτικής ελίτ.

-αυτοαπασχολούμενς είσαι ως γιατρός,δικηγόρος κτλ εκτός αν πια έχεις κανένα μεγαλογραφείο ή καμιά εταιρεία...μεγαλοεπιχείρηση δηλαδή,εεε τότε ναι ανήκεις στην ατική τάξη.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
-"διαγραφή του χρέους με λαϊκή εξουσία"=κοινωνική επανάσταση-εξέγερση κ διαολόστεμλα της υπάρχουσας πολιτικής ελίτ.

μάλιστα... και μετά τι? ααα ναι και δημιουργία νέας πολιτικής ελίτ από τους πολιτικολογούντας εν τα μπουδέλα.κομ

-αυτοαπασχολούμενς είσαι ως γιατρός,δικηγόρος κτλ εκτός αν πια έχεις κανένα μεγαλογραφείο ή καμιά εταιρεία...μεγαλοεπιχείρηση δηλαδή,εεε τότε ναι ανήκεις στην ατική τάξη.

να πε8ανοθν οι επιχειριματιες λοιπον...

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
αν είναι προυπόθεση πάντως , θα πρέπει να φύγω εγώ πρώτος ;) Να μου το πείτε πλσ! :rockon:

Επισκέπτης
ρε συ τι λες;;;;;
έχεις ταξιδέψει ποτέ σε πρώην κομμουνιστική χώρα; Όσο ήταν κομμουνισμός πηδούσες με 5 δολλάρια όποια γούσταρες
το πρόβλημά τους ήτανε πως δεν μπορούσανε να βγούνε εκτός της χώρας - υπήρχε απαγορευτικό
τώρα βγάζουνε μια βίζα για 1 μήνα,έρχονται, μαζεύουνε, την κάνουνε.
μέχρι να βρούνε ένα λακαμά να τις βοηθήσει να βγάλουνε μόνιμη βίζα.
Δεν έχω ταξιδέψει όχι,δεν τα πρόλαβα(Κούβα ίσως κάποτε κ αν προλάβουμε τον καθεστώς Κάστρο πριν γίνει καπιταλιστικό τύπου Κίνας) αλλά γενικά έχω ακούσει από εμπειρίες άλλων.

Ναι εκδίδονταν για πενταροδεκάρες,όμως όχι τόσες πολλές κ όχι τόσο συχνά,ο νόμος απαγόρευε την πορνεία ως κάτι το μη κομμουνιστικό(εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο).

Δεν θα έβρισεκς σε κανένα σοσιαλιστικό κράτος επίσημο μπουρδέλο.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Δεν έχω ταξιδέψει όχι,δεν τα πρόλαβα(Κούβα ίσως κάποτε κ αν προλάβουμε τον καθεστώς Κάστρο πριν γίνει καπιταλιστικό τύπου Κίνας) αλλά γενικά έχω ακούσει από εμπειρίες άλλων.

Ναι εκδίδονταν για πενταροδεκάρες,όμως όχι τόσες πολλές κ όχι τόσο συχνά,ο νόμος απαγόρευε την πορνεία ως κάτι το μη κομμουνιστικό(εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο).

Δεν θα έβρισεκς σε κανένα σοσιαλιστικό κράτος επίσημο μπουρδέλο.

εκτός φυσικά από το ίδιο το κράτος...

Επισκέπτης
1)μάλιστα... και μετά τι? ααα ναι και δημιουργία νέας πολιτικής ελίτ από τους πολιτικολογούντας εν τα μπουδέλα.κομ

2)να πε8ανοθν οι επιχειριματιες λοιπον...
1)Εεε κάπως έτσι θα έρθεο η οποιαδήποτε αλλαγή,το ΠΑΣΟΚ κ η ΝΔ είχαν άπειρες ευκαιρίες να δείξουν άλλο πρόσωπο κ δεν το έκαναν,οπότε πρέπει κάποτε να τους αλλάξεις.

2)Όχι να πεθάνουν....πρώτα θα τους δώσεις την επιλογή να ενσωματωθούν,εεεε μετά αν δεν δεχτούν λυπάμαι αλλά δεν μένει άλλη επιλογή. :sunglasses:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
ωπα ωπα μεγαλε αλλα εισαι 88 μετρα οφ σαιντ...ΠΡΕΠΕΙ σωνει ντε και καλα να χωνεις γκαφρα σε τρελοπουτανα για να λες τις οποιες "παπαριες" σου στο σαιτ...?????
Συγκεντρωσου λουσι δεν τα λες καλα...

δεν μπορεί να καταλάβει ο μαλάκας που πληρώνει. είναι γεννημένος μαλάκας.
αρνείται να καταλάβει ότι τα λεφτά που του τρώνε οι πουτάνες, τα τρώνε κάποιοι άλλοι με τις πουτάνες.

γι αυτό είναι κρυφοπούστρες μετά.

το κακό δεν είναι να γαμάς πουτάνες.
το κακό είναι να μη μπορείς να γαμήσεις χωρίς αμοιβή.
ακόμα χειρότερο να νομίζεις ότι αυτοί που γαμάνε χωρίς αμοιβη είναι κρυφοπούστρες.

βέβαια αυτοί που δεν είναι κρυφοπούστρες όταν μάθει το περιβάλλον τους πόσο γαμιάδες είναι τρέχουν να κρυφτούν και κλείνουν κινητά.
πλείστα μαγκάκια-γαμιάδες εδω μεσα όταν έπεσε το πρώτο μπουρδέλα κάναν τάματα στον αγιο φανούριο να μην τους ψάξει η ασφάλεια......
κάνε τις αναγωγές σου.

Επισκέπτης
εκτός φυσικά από το ίδιο το κράτος...
Πράγμα που δεν ισχύει για κανένα σημερινό καπιταλιστικό κράτος....όλα πάνε ρολόι.... :jerking:

Τα εκ χωρίς φαρμακευτική κάλυψη κ κάμποσα εκ άστεγων στην Αμερική θα είναι μάλλον απλά μαλάκες που δεν μπόρεσαν να κινηθούν στο τόσο τέλειο σύστημα.

Όπως κ τα 23 εκατομμύρια οι Ρώσοι κάτω από το όριο της φτώχειας όπως,όπως,όπως......

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
δεν απογοητευομαι για τετοιες λεπτομερειες Σαυρουκο  :sunglasses:

για πες, κουνιουνται οι βαρκες στα Καϋμαν?  :2funny:

Ποιά Καΰμάν ρε Μέμο;

Τώρα το καλοκαιράκι βαρκάκι, κουπί και καθετή στη Μπούφα!

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Καλα βρε Βελβη αμα ξερεις απο πρωτο χερι πες μας και μας να ξερουμε....  :grin:

Δεν ξέρω ούτε από πρώτο χέρι, ούτε από δέκατο-τρίτο. Δεν τον ξέρω καν τον άνθρωπο.
Αλλά υπάρχει ζωή και πέρα από τα πουτανογαμήσια. Ναι σκληρό, αλλά υπάρχει. Είσαι 50 χρονών υποθέτω και η αντιληπτική σου ικανότητα είναι τόσο για το πούτσο. Κρίμα είναι, πάρ'το αλλιώς.

Επισκέπτης
Δεν ξέρω ούτε από πρώτο χέρι, ούτε από δέκατο-τρίτο. Δεν τον ξέρω καν τον άνθρωπο.
Αλλά υπάρχει ζωή και πέρα από τα πουτανογαμήσια. Ναι σκληρό, αλλά υπάρχει. Είσαι 50 χρονών υποθέτω και η αντιληπτική σου ικανότητα είναι τόσο για το πούτσο. Κρίμα είναι, πάρ'το αλλιώς.
Γιατί τσακώνεσαι πάλι ρε δυσκοίλια;;; :sunglasses:

Υπάρχει,υπάρχει....αλλά δεν είναι κ τόσο τέλεια. :rockon:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
δεν μπορεί να καταλάβει ο μαλάκας που πληρώνει. είναι γεννημένος μαλάκας.
αρνείται να καταλάβει ότι τα λεφτά που του τρώνε οι πουτάνες, τα τρώνε κάποιοι άλλοι με τις πουτάνες.

γι αυτό είναι κρυφοπούστρες μετά.

το κακό δεν είναι να γαμάς πουτάνες.
το κακό είναι να μη μπορείς να γαμήσεις χωρίς αμοιβή.
ακόμα χειρότερο να νομίζεις ότι αυτοί που γαμάνε χωρίς αμοιβη είναι κρυφοπούστρες.

βέβαια αυτοί που δεν είναι κρυφοπούστρες όταν μάθει το περιβάλλον τους πόσο γαμιάδες είναι τρέχουν να κρυφτούν και κλείνουν κινητά.
πλείστα μαγκάκια-γαμιάδες εδω μεσα όταν έπεσε το πρώτο μπουρδέλα κάναν τάματα στον αγιο φανούριο να μην τους ψάξει η ασφάλεια......
κάνε τις αναγωγές σου.

Λες βρε μυξιαρη να μην γαμω τσαμπα?? Παλι θεωριες μας παραθετεις?? Που ειναι οι Αμερικανοι, Ρωσοι, Κινεζοι και λοιποι? :think:

Εσυ με το χαρτζιλικι του μπαμπα βγαζεις τις γκομενες εξω? Αντε πηγαινε να πιασεις καμια δουλεια αργοσχολε να μαθεις πως βγαινει το χρημα και πως δουλευει η οικονομια!

Ετσι για να μην πετας κοτσανες δηαλαδη!!  :grin:

ΥΓ σου αρεσουν οι γυναικες???  :think: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Λες βρε μυξιαρη να μην γαμω τσαμπα?? Παλι θεωριες μας παραθετεις?? Που ειναι οι Αμερικανοι, Ρωσοι, Κινεζοι και λοιποι? :think:

Εσυ με το χαρτζιλικι του μπαμπα βγαζεις τις γκομενες εξω? Αντε πηγαινε να πιασεις καμια δουλεια αργοσχολε να μαθεις πως βγαινει το χρημα και πως δουλευει η οικονομια!

Ετσι για να μην πετας κοτσανες δηαλαδη!!  :grin:

ΥΓ σου αρεσουν οι γυναικες???  :think: :2funny: :2funny:
ααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

αλβανέ αμα με ήξερες στην έξω ζωή θα παρακάλαγες να μάθεις τα μυστικά να είσια κρυφοπούστης.
τεάβα τώρα βριλησσού να νιώσεις ότι και σήμερα η μέρα σου έχει σκοπό.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

Πολλες υποθεσεις λαθος κανεις  :grin: και γιαυτο καλυτερα να μην εκφραζεις γνωμες εκει που δεν ξερεις. Μια απλοικη συμβουλη τωρα  :grin:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866

ε  γι αυτό υπάρχουν οι πουτάνες. για τα άτομα με ειδικές ανάγκες όπως ο λούσεντ.
κάπου πρέπει να αιθάνονται μάγκες κι αυτοί.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Γιατί τσακώνεσαι πάλι ρε δυσκοίλια;;; :sunglasses:

Έχω φρικάρει από τη ζέστη, αρχίζω να λιώνω. :|

Πολλες υποθεσεις λαθος κανεις  :grin: και γιαυτο καλυτερα να μην εκφραζεις γνωμες εκει που δεν ξερεις. Μια απλοικη συμβουλη τωρα  :grin:

Οkkk.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom