trustworth
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Επενδυτακο... γλυστραει ο κωλος σου στο γιουρτι;;![]()
τον δικό μου τον έχω μονο για χέσιμο ... για τον δικό σου όμως τι να πω ? αν σας ζητήσει η Μέρκελ κώλο τι θα κάνεις ?
Επενδυτακο... γλυστραει ο κωλος σου στο γιουρτι;;![]()
τον δικό μου τον έχω μονο για χέσιμο ... για τον δικό σου όμως τι να πω ? αν σας ζητήσει η Μέρκελ κώλο τι θα κάνεις ?
Millions ;)
but without you..
Θα βαλω το ΣΚΥΛΟ μου να την ΓΑΜΗΣΕΙ.. ;)
why not nasty boy ?
κομμάτι δύσκολο ... οι ευρωπαίοι θέλουν να σας πηδήσουν ... νομίζω το ξέρεις ....
για πες - για πες τιθα κάνεις ? απεργία ? η θα τους βράσεις στο καζάνι σαν μαο-μαο ?
κατσε να περασει το μεσοπροθεσμο ωστε να μας ερθετε εσεις οι κονσουλταντς και θα τα πουμε
σε καμμια εφορια...μια πιστολια μακρια θα ειστε,μεσ'τα ποδια μας ...
θα σου πω τοτε
Because....We don't like BANKS.. and Golden Boys.. ;)
Ε... και ο σκυλος μου θελει να γαμησει
τι θα κανουμε τωρα![]()
αμα ο σκυλος σου δεν την παει για brunch στη Μ.Βρεττανια δεν εχει ελπιδα....Θα βαλω το ΣΚΥΛΟ μου να την ΓΑΜΗΣΕΙ.. ;)
νεμα προμπλεμα ...THEY LIKE YOU ...
αμα ο σκυλος σου δεν την παει για brunch στη Μ.Βρεττανια δεν εχει ελπιδα....![]()
![]()
![]()
αμα ο σκυλος σου δεν την παει για brunch στη Μ.Βρεττανια δεν εχει ελπιδα....![]()
![]()
![]()
εννοειται!!!Στο roof garden?![]()
![]()
![]()
![]()
τρομάρα σας .....
καλα.. οταν θα φατε την ΤΑΠΑ θα τα πουμε παλι![]()
εννοειται!!!
παντως ετσι ειναι ολοι οι κουστουμακηδες..... αγορασε κατι που κανει 50 ευρω, 500 και νομιζει οτι ειναι και μαγκας....
κλασσικη περιπτωση βλαβης που λενε......![]()
![]()
![]()
παντως ετσι ειναι ολοι οι κουστουμακηδες..... αγορασε κατι που κανει 50 ευρω, 500 και νομιζει οτι ειναι και μαγκας....
εννοειται!!!
κλασσικη περιπτωση βλαβης που λενε......![]()
![]()
![]()