Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Επισκέπτης
γαμώ το μουνί που τους γλίστραγε...

γαμιέται το DNA τους.

Δεν ξέρω αν είναι θέμα DNA ρε μαλάκα. Όταν από το μαιευτήριο ξεκινάει η βιομηχανοποίηση του ανθρώπου περνώντας του την αντίληψη πως είναι ο τοπ οφ δη ταπ όπως λέει κι ο Πλεύρης και πως οι υπόλοιποι λαοί της γης υπάρχουν λόγω της μεγαλοψυχίας τους και μόνο, τι περιμένεις??

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Δεν ξέρω αν είναι θέμα DNA ρε μαλάκα. Όταν από το μαιευτήριο ξεκινάει η βιομηχανοποίηση του ανθρώπου περνώντας του την αντίληψη πως είναι ο τοπ οφ δη ταπ όπως λέει κι ο Πλεύρης και πως οι υπόλοιποι λαοί της γης υπάρχουν λόγω της μεγαλοψυχίας τους και μόνο, τι περιμένεις??
στ αρχίδια μου.....
τα μουνιά που εκτελούσαν κατά ριπάς ανθρώπους εν ψυχρώ ή τους εκαιγαν ή τους εκαναν σαπούνια ή τους εκμεταλλεύονταν μεχρι θανάτου δεν έχουν μόνο κατάλληλη παιδεία.
έχουν και αντίστοιχο DNA.
άποψή μου.

οι αμερικανοί λχ έχουν αιματοκυλίσει τον κόσμο αλλά εν αγνοία τους.
οι γερμανοί το έκαναν γνωρίζοντας πλήρως την έκταση και το εύρος των εγκλημάτων που διέπραξαν.

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
στ αρχίδια μου.....
τα μουνιά που εκτελούσαν κατά ριπάς ανθρώπους εν ψυχρώ ή τους εκαιγαν ή τους εκαναν σαπούνια ή τους εκμεταλλεύονταν μεχρι θανάτου δεν έχουν μόνο κατάλληλη παιδεία.
άποψή μου.

οι γερμανοί το έκαναν γνωρίζοντας πλήρως την έκταση και το εύρος των εγκλημάτων που διέπραξαν.
για αυτόν τον λόγο
κι επειδή διαπράττουν συνεχώς ύβρη
θα έρθει η Νέμεσις
σε λίγα χρονάκια η ψωλή που θα φάνε θα είναι τρομερή
όλη η Ευρώπη θα είναι εναντίον τους

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
για αυτόν τον λόγο
κι επειδή διαπράττουν συνεχώς ύβρη
θα έρθει η Νέμεσις
σε λίγα χρονάκια η ψωλή που θα φάνε θα είναι τρομερή
όλη η Ευρώπη θα είναι εναντίον τους

ν αρχίσει ο απλός μαλάκας να βλέπει κάνα ντοκυμαντέρ απο το 36 μέχρι το 45.
έτσι για να γνωρισουν τα μαλακισμένα με το άιπαντ και αιφον σε ποιούς ζητείται να κάνουν πίπες για να "σωθούν" τα γκάτζετ τους.

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
στ αρχίδια μου.....
άποψή μου.

ΦΑΟΥΛ....Χρυσο μου :cheesy: Η ΑΤΟΜΙΚΕΣ βομβες στο ΝΑΓΚΑΣΙΑΚΙ εν αγνοια τους επεσαν...;;
Στο Βιετναμ οι ΝΑΠΑΛΜ εν αγνοια τους επεφταν..;;

Στο Ιρακ οι (απεμπλουτισμενες) εν αγνοια τους επεφταν..;;;;

Παρολα αυτα ΣΥΜΦΩΝΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ... ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ....Έφτυνε  :rockon: :rockon:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
ΦΑΟΥΛ....Χρυσο μου :cheesy: Η ΑΤΟΜΙΚΕΣ βομβες στο ΝΑΓΚΑΣΙΑΚΙ εν αγνοια τους επεσαν...;;
Στο Βιετναμ οι ΝΑΠΑΛΜ ενα αγνοια τους επεφταν..;;

Στο Ιρακ το (απεμπουτισμενο);;

ναι ....
ο απλός μαλάκας αμερικανός ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙ τι εγκλήματα έχουν κάνει οι στρατοί του στο όνομα της αμέρικα.
αντιθέτως οι γερμανοί μια χαρά δούλευαν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ.

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
ν αρχίσει ο απλός μαλάκας να βλέπει κάνα ντοκυμαντέρ απο το 36 μέχρι το 45.
έτσι για να γνωρισουν τα μαλακισμένα με το άιπαντ και αιφον σε ποιούς ζητείται να κάνουν πίπες για να "σωθούν" τα γκάτζετ τους.
αυτά που διέπραξαν στην αρχαιότητα ήταν πολύ χειρότερα
εξ'ου και ο τίτλος γερμανός (γνήσιος) που τους έδωσαν οι ρωμαίοι
ως οι ορίτζιναλ βάρβαροι
@ventuzator και οι άγγλοι σάξονες είναι, επίσης και κάποια απ΄τα παιδιά τους βλέπε αμερικάνοι
όλοι τους έχουν διαπράξει ύβρη αλλά οι γερμανοί-γηγενείς έχουν εξασφαλισμένη τη θέση πρώτοι πρώτοι

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
ναι ....
ο απλός μαλάκας αμερικανός ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙ τι εγκλήματα έχουν κάνει οι στρατοί του στο όνομα της αμέρικα.
αντιθέτως οι γερμανοί μια χαρά δούλευαν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ.

Αυτό όμως δε σημαίνει ότι απαλλάσσονται των ευθυνών..τους τα αμερικανακια..  ;)

ούτε τo ότι προσέλαβαν τους ΕΣ ΕΣ για να φτιάξουν το MANHATAN PROJECT.. ;)

άπλα το κακό μετατοπίστηκε..  ;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Αυτό όμως δε σημαίνει ότι απαλλάσσονται των ευθυνών..τους τα αμερικανακια..  ;)

ούτε τo ότι προσέλαβαν τους ΕΣ ΕΣ για να φτιάξουν το MANHATAN PROJECT.. ;)

άπλα το κακό μετατοπίστηκε..  ;)

δεν τους προσέλαβε ο μέσος αμερικανός στο πρότζεκτ. ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟ ΕΠΡΑΞΑΝ.
αντιθέτωςε τον χίτλερ τον ΔΙΟΡΙΣΕ Ο απλός γερμανός.
μην τα μπλέκεις.
η ευθύνη δεν είναι η ίδια.

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
@ventuzator και οι άγγλοι σάξονες είναι, επίσης και κάποια απ΄τα παιδιά τους βλέπε αμερικάνοι
όλοι τους έχουν διαπράξει ύβρη αλλά οι γερμανοί-γηγενείς έχουν εξασφαλισμένη τη θέση πρώτοι πρώτοι

οχι δε συμφωνώ.. εγω θεωρώ οτι απλά ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ άλλαξε φουστάνι  ;)

και οπλα.. ;)

Επισκέπτης
στ αρχίδια μου.....

Ομοίως.
Το λιγότερο που μπορεί να μας απασχολεί τώρα είναι ο λόγος για τον οποίον ένα μουνόπανο είναι μουνόπανο.
Άλλα είναι αυτά που καίνε. 2 μερούλες μείνανε πριν πέσει η ταφόπλακα. Τι θα κάνεις ελληναρά μου? Θα σταυρώσεις τα χέρια από κάτω ελπίζοντας πως αυτή θα ραγίσει και θα μπάζει λίγο αέρα έτσι ώστε να ζήσεις το τέλος σου σε όλο του το μεγαλείο ή θα σηκωθείς να τους γαμήσεις ΤΩΡΑ που ίσως και να προλαβαίνεις ακόμα??

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
οχι δε συμφωνώ.. εγω θεωρώ οτι απλά ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ άλλαξε φουστάνι  ;)

και οπλα.. ;)

λάθος.
δεν υπήρχε περίπτωση ούτε μία στο εκατομμύριο οι αμερικανοί να κάνουν παγκόσμιο πόλεμο με σημαία την εξόντωση μιας άλλης φυλής. μην τα μπλέκεις.
καμμιά σχέση δεν υπάρχει.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Ομοίως.
Το λιγότερο που μπορεί να μας απασχολεί τώρα είναι ο λόγος για τον οποίον ένα μουνόπανο είναι μουνόπανο.
Άλλα είναι αυτά που καίνε. 2 μερούλες μείνανε πριν πέσει η ταφόπλακα. Τι θα κάνεις ελληναρά μου? Θα σταυρώσεις τα χέρια από κάτω ελπίζοντας πως αυτή θα ραγίσει και θα μπάζει λίγο αέρα έτσι ώστε να ζήσεις το τέλος σου σε όλο του το μεγαλείο ή θα σηκωθείς να τους γαμήσεις ΤΩΡΑ που ίσως και να προλαβαίνεις ακόμα??

Παμε για μετωπικη συγκρουση και οπου βγει...

Το μεσοπουστικο δεν πρεπει να περασει!!!!!!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866

αυτό θέλει κι ο μπένι.
μόλις γίνει της πουτάνας θα ζητήσει χρόνο για να διορθώσει τα κακώς κείμενα όπως έκανε ο σημίτης μετά την "παραίτηση" του αντρέα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Μπενιζέλος λες,όχι ο Τρελαντώνης;
δεν είναι απαραίτητο να γίνουν εκλογές......
ο μπένι δεν είναι βλαξ....
δεν πήρε την καυτή πατάτα στο χέρι να χρεωθεί τις μαλακίες ΓΑΠ και παπακ χωρίς ανταλλάγματα.....
δε σου κάνει εντύπωση που τα μέτρα που συμφώνησε με το μεσοπρόθεσμο είναι πιο επίπονα απο αυτά του παπάκ;
το παίγνιο έχει ως εξής...
εάν τα περασει όλοι ειναι φχαριστημένοι.
εάν δεν τα περάσει του δίνουν χρόνο και αυτά που χρειάζεται να αλλάξει το κρατικό μοντέλο.

ο σαμαράς γιατί νομίζεις ότι ωρύεται και δε συναινεί και του στέλνουν ροχάλες τα ευρωπαικά δεξιά κόμματα;
οι ξένοι έχουν επιλέξει τη διαδοχή με το κατάλληλο δόλωμα και για τον μπένυ και για τον ελληνικό λαό.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
  Παμε για μετωπικη συγκρουση και οπου βγει...

προσεκτικα ομως! ο κατωθι τυπος δε τα λεει για πλακα! δεν εχουν κανενα προβλημα τα ανδρεικελα του πολιτικου συστηματος να αιματοκυλησουν τον λαο μονο και μονο για να καρπωθουν τα ωφελη απο την παραχωρηση του συνολου του εθνικου πλουτου στα διεθνη κορακια!

Δεν ξερω αν το εχετε ακταλαβει, αλλα το μεσοπροθεσμο ειναι ΟΛΑ ή ΤΙΠΟΤΑ! γιαυτο εχουνε λυσσαξει να το περασουμε απαντες απο τον Ομπαμα μεχρι τον τελευταιο κλητηρα στις βρυξελλες...

το μετα θα πρεπει οπωσδηποτε να ειναι Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ και η εξορια ΟΛΩΝ οσων πολιτευονται σημερα!!! ειδαλλως στο συστημα εχει ετοιμο το επομενο βημα....και θα ειναι πολυ πιο βιαιαο και πολυ πιο ακαμπτο.....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
προσεκτικα ομως! ο κατωθι τυπος δε τα λεει για πλακα! δεν εχουν κανενα προβλημα τα ανδρεικελα του πολιτικου συστηματος να αιματοκυλησουν τον λαο μονο και μονο για να καρπωθουν τα ωφελη απο την παραχωρηση του συνολου του εθνικου πλουτου στα διεθνη κορακια!

Δεν ξερω αν το εχετε ακταλαβει, αλλα το μεσοπροθεσμο ειναι ΟΛΑ ή ΤΙΠΟΤΑ! γιαυτο εχουνε λυσσαξει να το περασουμε απαντες απο τον Ομπαμα μεχρι τον τελευταιο κλητηρα στις βρυξελλες...

το μετα θα πρεπει οπωσδηποτε να ειναι Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ και η εξορια ΟΛΩΝ οσων πολιτευονται σημερα!!! ειδαλλως στο συστημα εχει ετοιμο το επομενο βημα....και θα ειναι πολυ πιο βιαιαο και πολυ πιο ακαμπτο.....
μάστα....
ο υπεύθυνος για την έλευση της χούντας μιλάει για την αυτοπροστασία της δημοκρατίας....

τι άλλο θα ακούσουμε σ αυτό το μπουρδέλο πλέον.

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
μάστα....
ο υπεύθυνος για την έλευση της χούντας μιλάει για την αυτοπροστασία της δημοκρατίας....

τι άλλο θα ακούσουμε σ αυτό το μπουρδέλο πλέον.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ετοιμάσου τώρα να σε φάει ο Alex...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
ετοιμαστείτε για νέο δεκέμβρη......

Κατά τη συνέλευσή τους, την περασμένη Τετάρτη, οι «Αγανακτισμένοι» αποφάσισαν [size=24pt]για πρώτη φορά να συνεργαστούν με συνδικαλιστικούς φορείς και εργατικά σωματεία, προκειμένου να οργανώσουν από κοινού τον αποκλεισμό του Κοινοβουλίου.[/size]

[size=24pt]Η 48ωρη πανεργατική απεργία, η πρώτη που εκδηλώνεται στη συνδικαλιστική ιστορία της χώρας μετά τη Μεταπολίτευση[/size], προσδιορίστηκε για τις 28 και 29 Ιουνίου και θα κορυφωθεί με δύο απεργιακές συγκεντρώσεις και συλλαλητήρια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom