Επισκέπτης
Και σωστά επέλεξες την Aegean. Έχω και κάτι μίλια να εξαργυρώσω....
Βρε τσίμπα όποιο βρεις κι ας είναι και air india.
Τα μίλια θα στα εξαργυρώσει σε μετρητό η ALPHA BANK..
Και σωστά επέλεξες την Aegean. Έχω και κάτι μίλια να εξαργυρώσω....
καλημέρα κολιγάδες τού Παπανδρέου
τί νάναι τί νάναι τί νάναιΛατρεμένη μου φιλουνάδα, θέλω να ξέρεις ότι για μένα, μόνο ένας άνδρας υπάρχει.
Αψηλός, γεροδεμένος. μελαχρινός (καλά τα βάφει αλλά τεσπα) με ευφραδεια κώλου (σορρυ λόγου)
αρχηγός δυναμικού κόμματος και θεοκουτσουλισμένος.
Το πρώτο γράμμα Κ (φον ο τίτλος του)
τί νάναι τί νάναι τί νάναι
έλα ρίχτο , μέ τρώη ή περιέργεια...
Τάξε μου κακιασμένη - λατρεμένη φιλουνάδα μου, που γυρνάς δεξιά-αριστερα και με κατηγοράς
ο μπουλης σου που ειναι να κανει αυτος τωρα αντισταση στον ΓΑΠ;;;;
ουτε για αυτο δεν ειναι αξιος,μαλλον θα παιζει κολ οφ ντιουτυ 223828287 εκδοση
Παντως πολυ στο χαβαλε το εχετε παρει απο την μια λετε "πτωχευσαμε αλλα δεν μας το λενε ακομα " η "ειναι θεμα χρονου" και απο την αλλα μαλακιζεστε
πολυ ανετοι φενεστε με το ενδεχομενο να χασετε τα λεφτα που εχετε στις τραπεζες
ΡΕ συ ισιε77 το παιχνιδι αυτο γαμαει ,αλλα δεν κανει για τον χοντρο...θελει μυαλο για να το παιξεις....Για τον Κωστάκη προτείνω Company of Heroes- Gold Edition (εκπληκτικό real time strategy)....
Πέραν της πλάκας, αν ο κωστάκης ήταν αποδεδειγμένα ανίκανος, ετούτοι εδώ δεν είναι απλά ανίκανοι αλλά και απροκάλυπτα και χυδαία ψεύτες...
Και το ακόμη πιο "αστείο" είναι ότι εξακολουθούν να αντιπολιτευονται τον... εαυτό τους...
Κάποτε ο Σημίτης έλεγε ότι του έφταιγαν οι τσοχατζοπουλικοί...
Τώρα ο γκαπ λέει ότι του φταίει το παλιό πασοκ...
Και ως γνωστόν της στραβής ψωλής της φταίνε οι τρίχες της...
Τα χαμενα λεφτα στις τραπεζες δεν ειναι τοσο θεμα...ΘΕΜΑ ειναι οτι τα παλιομουνα θα βρουν τροπο να γλυτωσουν τα δικα τους γκαφρα,τα τομαρια τους,τους κολλητους τους και παλι με χρονια με καιρους παλι κοντα μας θα ναι...ΤΗΝ πουτσα και τον λογαριασμο σε μας τα κοροιδα...Παντως πολυ στο χαβαλε το εχετε παρει απο την μια λετε "πτωχευσαμε αλλα δεν μας το λενε ακομα " η "ειναι θεμα χρονου" και απο την αλλα μαλακιζεστε
πολυ ανετοι φενεστε με το ενδεχομενο να χασετε τα λεφτα που εχετε στις τραπεζες
ΡΕ συ ισιε77 το παιχνιδι αυτο γαμαει ,αλλα δεν κανει για τον χοντρο...θελει μυαλο για να το παιξεις....
πρεπει να τον κουρασες ρε συ...μα καλα 5 λεπτα και συ????τον λυσσαξες.ΜΙΑ βδομαδα κατασκηνωση πρεπει να παει...Λες τύπε για αυτό να νίκησα σε πέντε λεπτά έναν με νικ bouhesas- rafina;
Πέραν της πλάκας, αν ο κωστάκης ήταν αποδεδειγμένα ανίκανος, ετούτοι εδώ δεν είναι απλά ανίκανοι αλλά και απροκάλυπτα και χυδαία ψεύτες...
καλα ρε συ χαλαρωσε...αλλοι δουλευουμε δεκαετιες και δεν μας νοιαζει τοσο...ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ...μυαλο και ορεξη χρειαζεται!!!!εμ αυτο ελεγα πριν οτι μαλακιζεστε αν δεν ειναι θεμα το να χασει καποιος τα λεφτα που δουλευε 5+ χρονια για να βγαλει τοτε τι ειναι?