Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Τεράστια  ευθύνη έχουν για την όλη σαπίλα και οι καθηγητές των γυμνασιων /λυκειων ,που μια ζωή δινουνε απολυτήρια σε αγράμματους/ες.Βέβαια και οι ίδιοι ειναι οι περισσότεροι αγράμματοι...φαύλος κύκλος.Το πρωι έβλεπα τον αρχιμαλάκα το Μπέη στου Παπαδάκη που την είδε και  "εθνικός σωτήρας" στα τελευταία του,ενα  απο τα μεγαλυτερα  αρχίδια,γλειφτης ολων των καταστασεων απο τη χουντα μεχρι τον Παπατζοαντρέα,να λεει  οτι  ΟΛΟΙ φταίμε,ωραιο το παραμυθακι τους,τον βαλανε και στην κινηση του Θοδωράκη...να τον  χαιρονται...ειχε  στενοχωρηθεί και για το Στρος_Καν  ο μαλακας...Και για να μαθαίνει  ο κοσμος τι αστοιχείωτοι  ειναι ολοι τους,,θελησε να πεταξει και  αρχαιζουσα,και λεει "των οικιών ημων εμπιμπραμένων,υμεις  αδετε",ενω αν ηξερε πεντε γραμματα,που τα ξερουν στοιχειωδως ολοι  οι φιλολογοι και οι παλιοτεροι επιστημονες( οι νεωτεροι...καλα,αστο..)η λέξη  ειναι  επιμπραμενων και οχι εμπι-,οπως τη λενε ολοι  οι μαλακες που θελουν να δειξουν τη μορφωση τους και καλά,ενω δειχνουν ,χωρις να το ξερουν ,τη αγνοιά τους.

sonderage ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗ ήθελα να παίξω λίγο ακόμα μαζί σου αλλά βαρέθηκα......ΜΕΓΑΛΕ ΣΟΦΕ ΔΙΔΑΣΚΑΛΕ.....

Ἰσοκράτης - Πανηγυρικός

καίτοι πῶς ἂν ἐκείνων ἄνδρες ἀμείνους ἢ μᾶλλον φιλέλληνες ὄντες ἐπιδειχθεῖεν, οἵτινες ἔτλησαν ἐπιδεῖν, ὥστε μὴ τοῖς λοιποῖς αἴτιοι γενέσθαι τῆς δουλείας, ἐρήμην μὲν τὴν πόλιν γενομένην, τὴν δὲ χώραν πορθουμένην, ἱερὰ δὲ συλώμενα καὶ νεὼς [size=24pt]ἐμπιπραμένους[/size], ἅπαντα δὲ τὸν πόλεμον περὶ τὴν πατρίδα τὴν αὑτῶν γιγνόμενον; [97] καὶ οὐδὲ ταῦτ' ἀπέχρησεν αὐτοῖς, ἀλλὰ πρὸς χιλίας καὶ διακοσίας τριήρεις μόνοι διαναυμαχεῖν ἐμέλλησαν. οὐ μὴν εἰάθησαν: καταισχυνθέντες γὰρ Πελοποννήσιοι τὴν ἀρετὴν αὐτῶν, καὶ νομίσαντες προδιαφθαρέντων μὲν τῶν ἡμετέρων οὐδ' αὐτοὶ σωθήσεσθαι, κατορθωσάντων δ' εἰς ἀτιμίαν τὰς αὑτῶν πόλεις καταστήσειν, ἠναγκάσθησαν μετασχεῖν τῶν κινδύνων. καὶ τοὺς μὲν θορύβους τοὺς ἐν τῷ πράγματι γενομένους καὶ τὰς κραυγὰς καὶ τὰς παρακελεύσεις, ἃ κοινὰ πάντων ἐστὶ τῶν ναυμαχούντων, οὐκ οἶδ' ὅ τι δεῖ λέγοντα διατρίβειν: [98] ἃ δ' ἐστὶν ἴδια καὶ τῆς ἡγεμονίας ἄξια καὶ τοῖς προειρημένοις ὁμολογούμενα, ταῦτα δ' ἐμὸν ἔργον ἐστὶν εἰπεῖν. τοσοῦτον γὰρ ἡ πόλις ἡμῶν διέφερεν, ὅτ' ἦν ἀκέραιος, ὥστ' ἀνάστατος γενομένη πλείους μὲν συνεβάλετο τριήρεις εἰς τὸν κίνδυνον τὸν ὑπὲρ τῆς Ἑλλάδος ἢ σύμπαντες οἱ ναυμαχήσαντες, οὐδεὶς δὲ πρὸς ἡμᾶς οὕτως ἔχει δυσμενῶς, ὅς τις οὐκ ἂν ὁμολογήσειε διὰ μὲν τὴν ναυμαχίαν ἡμᾶς τῷ πολέμῳ κρατῆσαι, ταύτης δὲ τὴν πόλιν αἰτίαν γενέσθαι.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
το ρήμα αγράμματε είναι όντως πίμπρημι... απλά με επί ΞΕΚΙΝΑΝΕ μόνο οι λέξεις με πρώτο συνθετικό το ΕΠΙ.....

συνέχισε να μας φωτίζεις με τις γνώσεις σου....  :jerking: :jerking:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
το ρήμα αγράμματε είναι όντως πίμπρημι... απλά με επί ΞΕΚΙΝΑΝΕ μόνο οι λέξεις με πρώτο συνθετικό το ΕΠΙ.....

συνέχισε να μας φωτίζεις με τις γνώσεις σου....  :jerking: :jerking:

1) Συνεχιζεις να βριζεις απρόκλητα,και στα επιστρεφω
όλα αυτά ,δειχνεις απλα οτι  εχεις προβλημα βριζοντας καποιον που δεν ξερεις,ενω μπορουσες να πεις  απλα οτι κανει λαθος.Και βλεπεις οτι  το δεχομαι  και μαλιστα  αμεσως.
2) Εκανα πράγματι λάθος,αλλα οχι για το λογο που γραφεις εδώ,αν και δεν καταλαβα τι ακριβως  εννοεις με τη φραση,"απλα...."
Ειναι συνθετο  εδω (και αρα εσυ τωρα δεν εχεις δικιο ) και το αρχικο π γινεται,ειδικα σε αυτο το ρημα μπ.Παντως,ειμαι βεβαιος οτι το εχω βρεί και με αυτον τον τυπο,ισως ψαξω,απο περιέργεια,περισσότερο.
3) Εχεις μια επιθετικοτητα,αναρωτηθηκες ποτε σε τι  οφείλεται?

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
1) Συνεχιζεις να βριζεις απρόκλητα,και στα επιστρεφω
όλα αυτά ,δειχνεις απλα οτι  εχεις προβλημα βριζοντας καποιον που δεν ξερεις,ενω μπορουσες να πεις  απλα οτι κανει λαθος.Και βλεπεις οτι  το δεχομαι  και μαλιστα  αμεσως.
2) Εκανα πράγματι λάθος,αλλα οχι για το λογο που γραφεις εδώ,αν και δεν καταλαβα τι ακριβως  εννοεις με τη φραση,"απλα...."
Ειναι συνθετο  εδω (και αρα εσυ τωρα δεν εχεις δικιο ) και το αρχικο π γινεται,ειδικα σε αυτο το ρημα μπ.Παντως,ειμαι βεβαιος οτι το εχω βρεί και με αυτον τον τυπο,ισως ψαξω,απο περιέργεια,περισσότερο.
3) Εχεις μια επιθετικοτητα,αναρωτηθηκες ποτε σε τι  οφείλεται?

Πηγαινε σε  ενα λεξικο ,ηλιθιε μαλακα,που εκτος απο αστοιχειωτος,εισαι και υβριστής...το ρημα λοιπον ειναι "πίμπρημι",μαλακα,αφου θελεις να μαθεις υβριζοντας προκαταβολικά,εγω δεν κανω επιδειξη γνωσεων,εσυ και ο μαλακομπέης μου δωσατε την  αφορμη και αν θες να ξερεις,ΤΟ ΕΧΩ και σε μαγνητοσκοπηση...αν δεν ηταν ετσι δεν ειχα και λογο να πω κατι πανω σ αυτο.(οπως και δεν λεω για πολλά ορθογραφικα λαθη που κανουν πολλοί εδώ,,μιμουμενοι την καθαρεύουσα ,που δεν γνωρίζουν)
Αρα βοθρος και μαλακας  εισαι  εσυ!

:think:

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
 Θα βρω δε και το κειμενο που παραθετεις,διοτι εξ  οσων θυμαμαι, η νεως   ειναι και οχι ο νεως και αρα επρεπε να γραφει εμπιμπραμενας,και  οχι "εμπιπραμενους"...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Εν + πίμπριμι = εμπίμπριμι.

www.perseus.tufts.edu/hopper/text?doc=Perseus%3Atext%3A1999.04.0057%3Aalphabetic+letter%3D*e%3Aentry+group%3D91]Εδώ[/url], το λεξικό που διαφημίζει ο Μπουμπούκος. Κάτι θα ξέρει ;)

...και με τη σφραγίδα του Tufts, παρακαλώ...
δε χρειάζεται λεξικό....
λίγο μυαλό και λίγα ελληνικά.
εμπίμπρημι....... εν και λοιπά....
αλλά τι να ξέρει ο ισοκράτης και ο θουκυδίδης...
εδώ έχουμε τον σοντερατζ να μας βρίζει και να μας δίνει μαθηματα.
αααααααααααχαχαχχαχαχααχχαχαχαχααχχαχαχαχχα

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
Εν + πίμπριμι = εμπίμπριμι.

www.perseus.tufts.edu/hopper/text?doc=Perseus%3Atext%3A1999.04.0057%3Aalphabetic+letter%3D*e%3Aentry+group%3D91]Εδώ[/url], το λεξικό που διαφημίζει ο Μπουμπούκος. Κάτι θα ξέρει ;)

...και με τη σφραγίδα του Tufts, παρακαλώ...

Σωστα,αυτο μολις ηθελα να γραψω ,τελικα  ειναι  εμπίμπρημι

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866

και φαντάσου...
έβριζε τον μπέη, τους φιλόλογους τους νέους κλπ...
αλλά εγώ έχω εμπάθεια μαζί του.....

Υ.Γ.
παραδέχθηκε ότι έκανε λάθος. Σε λίγο θα τους δίνουμε μετάλλιο ανδρείας.
ελεος.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Σωστα,αυτο μολις ηθελα να γραψω ,τελικα  ειναι  εμπίμπρημι
έλουσες τον μπέη βέβαια και όλους τους νέους φιλιλόγους με ένα κάρο κοσμητικά...
εγώ βέβαια σου φταίω που είσαι αυτό που είσαι.

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16

Ευτυχώς που φαινεται καθαρά οτι εσυ εβρισες,απρόκλητα,και μαθηματα δεν εχω αναγκη να δωσω,ουτε δινω.
 Αρα,μην συνεχιζεις το βιολι αυτο.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Και για να μαθαίνει  ο κοσμος τι αστοιχείωτοι  ειναι ολοι τους,,θελησε να πεταξει και  αρχαιζουσα,και λεει "των οικιών ημων εμπιμπραμένων,υμεις  αδετε",ενω αν ηξερε πεντε γραμματα,που τα ξερουν στοιχειωδως ολοι  οι φιλολογοι και οι παλιοτεροι επιστημονες( οι νεωτεροι...καλα,αστο..)η λέξη  ειναι  [size=18pt]επιμπραμενων[/size] και οχι εμπι-,οπως τ[size=18pt]η λενε ολοι  οι μαλακες που θελουν να δειξουν τη μορφωση τους και καλά,ενω δειχνουν ,χωρις να το ξερουν ,τη αγνοιά τους.[/size]

μαλάκες όλοι αγράμματοι με άγνοια αστοιχείωτοι.........

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

γαμάμε στο μπουρδέλα.........

Σωστα,αυτο μολις ηθελα να γραψω ,τελικα  ειναι  εμπίμπρημι

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
μαλάκες όλοι αγράμματοι με άγνοια αστοιχείωτοι.........

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

γαμάμε στο μπουρδέλα.........

ισως επειδη εχεις διάθεση να επαναλαμβάνεις συνεχως και να χτυπας με μανία οποιον παραδεχτει το λάθος του, αρνεισαι πεισματικα να παραδεχτεις τα δικα σου.

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
έλουσες τον μπέη βέβαια και όλους τους νέους φιλιλόγους με ένα κάρο κοσμητικά...
εγώ βέβαια σου φταίω που είσαι αυτό που είσαι.

Γράφε ο,τι σου κατέβει,ελευθερα,αυτα που εγραψα και πως τα εγραψα φαίνονται,εσυ συνεχισε να συκοφαντεις...
Αληθεια ,τους φιλολογους  που τους εβρισα?
Οσο για τον Μπεη,ειναι υπεράνω κριτικης έ? Γι αυτα που κυριως τον κατηγορησα,δεν ειδα τη γνωμη σου...
 Μαλλον  αυτα  σε  πείραξαν ...Αντε γεια,τα λεμε παλι!

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

Ευτυχώς που φαινεται καθαρά οτι εσυ εβρισες,απρόκλητα,και μαθηματα δεν εχω αναγκη να δωσω,ουτε δινω.
  Αρα,μην συνεχιζεις το βιολι αυτο.

νταξ...ευτυχως μενουν τα μηνυματα και ξερουμε ποιος εβρισε πρωτος ποιον....

1ον
Τεράστια  ευθύνη έχουν για την όλη σαπίλα και οι καθηγητές των γυμνασιων /λυκειων ,που μια ζωή δινουνε απολυτήρια σε αγράμματους/ες.Βέβαια και οι ίδιοι ειναι οι περισσότεροι αγράμματοι...φαύλος κύκλος.Το πρωι έβλεπα τον αρχιμαλάκα το Μπέη στου Παπαδάκη που την είδε και  "εθνικός σωτήρας" στα τελευταία του,ενα  απο τα μεγαλυτερα  αρχίδια,γλειφτης ολων των καταστασεων απο τη χουντα μεχρι τον Παπατζοαντρέα,να λεει  οτι  ΟΛΟΙ φταίμε,ωραιο το παραμυθακι τους,τον βαλανε και στην κινηση του Θοδωράκη...να τον  χαιρονται...ειχε  στενοχωρηθεί και για το Στρος_Καν  ο μαλακας...Και για να μαθαίνει  ο κοσμος τι αστοιχείωτοι  ειναι ολοι τους,,θελησε να πεταξει και  αρχαιζουσα,και λεει "των οικιών ημων εμπιμπραμένων,υμεις  αδετε",ενω αν ηξερε πεντε γραμματα,που τα ξερουν στοιχειωδως ολοι  οι φιλολογοι και οι παλιοτεροι επιστημονες( οι νεωτεροι...καλα,αστο..)η λέξη  ειναι  επιμπραμενων και οχι εμπι-,οπως τη λενε ολοι  οι μαλακες που θελουν να δειξουν τη μορφωση τους και καλά,ενω δειχνουν ,χωρις να το ξερουν ,τη αγνοιά τους.

απαντηση περσυ 
αλήθεια πώς κατάλαβες ότι είπε εμπί και όχι επί;
το έγαψε σε χαρτί;
επίσης, μας είπες ότι είναι λάθος αλλά δε μας έγραψες και γιατί.....
φαίνεται η σοφια δε μοιράζεται στον απλό μαλάκα απλά κρατιέται για πάρτη μας έτσι βοθρούλη;

2ον

Πηγαινε σε  ενα λεξικο ,ηλιθιε μαλακα,που εκτος απο αστοιχειωτος,εισαι και υβριστής...το ρημα λοιπον ειναι "πίμπρημι",μαλακα,αφου θελεις να μαθεις υβριζοντας προκαταβολικά,εγω δεν κανω επιδειξη γνωσεων,εσυ και ο μαλακομπέης μου δωσατε την  αφορμη και αν θες να ξερεις,ΤΟ ΕΧΩ και σε μαγνητοσκοπηση...αν δεν ηταν ετσι δεν ειχα και λογο να πω κατι πανω σ αυτο.(οπως και δεν λεω για πολλά ορθογραφικα λαθη που κανουν πολλοί εδώ,,μιμουμενοι την καθαρεύουσα ,που δεν γνωρίζουν)
Αρα βοθρος και μαλακας  εισαι  εσυ!

και λεω...τα ματια μου κανουν πουλακια;;;;
:grin: :grin:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
  Γράφε ο,τι σου κατέβει,ελευθερα,αυτα που εγραψα και πως τα εγραψα φαίνονται,εσυ συνεχισε να συκοφαντεις...
Αληθεια ,τους φιλολογους  που τους εβρισα?

ενω αν ηξερε πεντε γραμματα,που τα ξερουν στοιχειωδως ολοι  οι φιλολογοι και οι παλιοτεροι επιστημονες( οι νεωτεροι...καλα,αστο..)η λέξη  ειναι  επιμπραμενων και οχι εμπι-,οπως τη λενε ολοι  οι μαλακες που θελουν να δειξουν τη μορφωση τους και καλά,ενω δειχνουν ,χωρις να το ξερουν ,τη αγνοιά τους.

κιπ απ τιτανομέγιστε......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom