Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
παντως στα καζινο οι περισσοτεροι υδραυλικοι ειναι (παραδειγμα το επαγγελμα). και στα μπουζουκια και στις πουτανες επισης. και μετα κλαινε που τα καψανε και δεν εχουν να πληρωσουν τη δεη στο σπιτι και θα γκρινιαζει η γυναικα. το γαμημενο ΔΝΤ καταριουνται αλλα οχι επειδη δεν εχουν πλεον να φανε, αλλα επειδη δε μπορουν και να φανε και να πανε μπουζουκια οπως πριν.
αφου τοπαμε. πουτανοσπορο dna ο ελληνας.
έτερον εκάτερον.
πρώτα καθαρίζεις απο τους Καπόνε και μετά απο τους μαριδόνε.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.459
Πόντοι
2.606
ΚΑΙ για να μη νομισει κανεις οτι τα χω με τους δημοσιους ,το προβλημα μου δεν ειναι το οτι ξυνονται ασυστωλος.ΕΙΝΑΙ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟ ,οταν τους χρειαζεσε να κανουν την δουλεια τους ,σου σπανε τα αρχιδια,τα νευρα,θελουν γλυψιμο,'δωρακι'ενιοτε,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ κανουν οτι μπορουν για να μην κανουν τη δουλεια ΣΟΥ...ΑΣ δω τωρα που δεν κανει κανεις δουλεια ΤΟΥ που θα βρουν το μισθο τους????

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ας ακολουθήσουμε τη συλλογιστική σου
εγώ δεν ξέρω τι είναι ΦΠΑ.
αλλα ακομα περιμένω απάντηση
απόδειξη διάτρυτη απο εφορία παίρνεις απο τις πουτάνες που γαμάς (και μας ποστάρεις και φωτός εδώ) αρα υπάρχει και φωτογραφικό υλικό αποδειξης της παροχής υπηρεσιών ;

είπαμε ότι οι πουτάνες δεν έχουν υποχρέωση έκδοσης αποδείξεων παροχής υπηρεσιών διότι φορολογούνται τεκμαρτώς  ;) ;) ;)

διάβαζε...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
έτερον εκάτερον.

εδώ που φτάσαμε ακροβολίζεις ένα τάγμα εφοριακών και κάνεις εκκαθαριστική επιχείρηση.. δεν αφήνεις τίποτε ότι πέφτει μπροστά σου..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ΚΑΙ για να μη νομισει κανεις οτι τα χω με τους δημοσιους ,το προβλημα μου δεν ειναι το οτι ξυνονται ασυστωλος.ΕΙΝΑΙ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟ ,οταν τους χρειαζεσε να κανουν την δουλεια τους ,σου σπανε τα αρχιδια,τα νευρα,θελουν γλυψιμο,'δωρακι'ενιοτε,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ κανουν οτι μπορουν για να μην κανουν τη δουλεια ΣΟΥ...ΑΣ δω τωρα που δεν κανει κανεις δουλεια ΤΟΥ που θα βρουν το μισθο τους????
το θέμα με τους ΔΥ είναι τραγικό.
και συ εάν ήξερες ότι μήνας μπει μήνας βγει θα έχεις το μισθό σου και καμμιά κύρωση είτε δουλέψεις είτε όχι είναι λογικό να πηγαινοέρχεσαι περιμένοντας το εφάπαξ και τη σύνταξη.

δεν έχω κανένα πρόβλημα να υπάρχουν πολλοί ΔΥ.
έχω πρόβλημα όμως να μην έχουν καμμιά κύρωση και καμμιά επιθεώρηση εργασίας.
είναι αδιανόητο ο φουκαράς ο μαλάκας που δουλεύει σε πολυεθνική για 1500 ευρώ να εχει τουλάχιστον 1 επιθεωρηση παραγωγικότητας το χρόνο και οι ΔΥ να περιφερονται μεσα στις υπηρεσίες σαν την άδικη κατάρα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
έτερον εκάτερον.

οταν καθαριζεις, καθαριζεις οτι βλεπεις μπροστα σου. στη περιπτωση μας ομως εκτος του οτι βαριεται να καθαρισει η νοικοκυρα, εχει και τη σκονη που βγαζει ποδια και τρεχει να αλλαζει κρυψωνα.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.459
Πόντοι
2.606
ναι οι πουτανες μας μαρανανε...ΔΕΝ ειδα καμια πουτανα να χει οφ-σορ.ΞΕΡΩ 2-3 προσωπικα ομως που -αγορασανε- ενα κεραμιδι να μπουνε μεσα...ΓΙΑ πειτε μου τα λαμογια που χου νε φαει δισ. που μας λειπουνε πραγματικα,που τα εχουν κατεθεσει????

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
είπαμε ότι οι πουτάνες δεν έχουν υποχρέωση έκδοσης αποδείξεων παροχής υπηρεσιών διότι φορολογούνται τεκμαρτώς  ;) ;) ;)

διάβαζε...

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

οι τσέχες και οι ρουμάνες και λοιπές σιτιτούρες  φορολογούνται τεκμαρτώς.  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
αλλά ακόμα και έτσι τότε έχουν κάθε δικαίωμα και οι υδραυλικοί να ζητάνε το ίδιο οπότε σταμάτα να μας πρήζεις τ αρχίδια για τις αποδείξεις που δεν κόβουν οι υδραυλικοί.

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
οταν καθαριζεις, καθαριζεις οτι βλεπεις μπροστα σου. στη περιπτωση μας ομως εκτος του οτι βαριεται να καθαρισει η νοικοκυρα, εχει και τη σκονη που βγαζει ποδια και τρεχει να αλλαζει κρυψωνα.

ακριβώς!
:birdman:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ναι οι πουτανες μας μαρανανε...ΔΕΝ ειδα καμια πουτανα να χει οφ-σορ.ΞΕΡΩ 2-3 προσωπικα ομως που -αγορασανε- ενα κεραμιδι να μπουνε μεσα...ΓΙΑ πειτε μου τα λαμογια που χου νε φαει δισ. που μας λειπουνε πραγματικα,που τα εχουν κατεθεσει????
στο εκτορομωρό πεστα.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.459
Πόντοι
2.606
και συ εάν ήξερες ότι μήνας μπει μήνας βγει θα έχεις το μισθό σου και καμμιά κύρωση είτε δουλέψεις είτε όχι είναι λογικό να πηγαινοέρχεσαι περιμένοντας το εφάπαξ και τη σύνταξη.

είναι αδιανόητο ο φουκαράς ο μαλάκας που δουλεύει σε πολυεθνική για 1500 ευρώ να εχει τουλάχιστον 1 επιθεωρηση παραγωγικότητας το χρόνο και οι ΔΥ να περιφερονται μεσα στις υπηρεσίες σαν την άδικη κατάρα.
δεν λεω μονο αυτο...ΓΙΑ βαλε μια οικοδομουλα μπρος ,να δεις γλυκα.ΜΙΛΑΜΕ θες πολλα αντερα για να βγεις περα...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

μου τοπε σωστα ενα παληκαρακι οταν ειχε μπει δημοσιο παλια και τον ειχα δει μετα απο κανα εξαμηνο.
"μαλακα οποτε εβγαζα τη δουλεια μου κανανε πολεμο οι παλιοτεροι και οι προϊσταμενοι γιατι χαλαγα τη πιατσα. ποσο να αντεξω μεχρι να τα γραψω και γω σταρχιδια μου? εξαλλου τα ιδια λεφτα θα παιρνω ουτε μπραβο θα ακουσω. θα γλυτωσω τον καθημερινο πολεμο κιολας".
μια παραγραφος που συνοψιζει πληρως 30 χρονια δημοσιο. ληξις.

Επισκέπτης
Η Ελλαδα χρεκοπεισε οριστικα πλεον. Αλλοδαποι σκοτωνουν 44χρονο για μια καμερα, ακροδεξιοι απαντουν με τη δολοφονια 20 χρονου απο το Μπαγκλαντες. Η αστυνομια και στα 2 περιστατικα απουσιαζε. Ηταν ομως παρων στη χτεσινη διαδηλωση για να σκοτωσει Ελληνες διαδηλωτες που αναγκαστηκαν να βγουν στο δρομο για τα αυτονοητα. Ψωμι, παιδεια, ελευθερια, ασφαλεια και ενα μελλον για παιδια τους. Χρεοκοπησαμε οικονομικα και ηθικα. Πλεον μονο μια επανασταση θα μας βγαλει απο την κατασταση που μας εφεραν. Η Ελλαδα πρεπει να ξαναγεννηθει απο τις σταχτες της.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.459
Πόντοι
2.606
καλα εσυ πας μακρια θες να κανουν και τη δουλεια τους...ΕΔΩ παρακαλαγαμε να κανουμε την δουλεια μας....

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.045
Πόντοι
6.515
αυτος που εκλεβε την εφορια, καταδικασταιο μεν, αλλα, εκτιζε ενα σπιτι και το κρατος λαμβανε φορους, ΦΠΑ, εισφορες απο τεχνιτες, μηχανικους,εργαζονταν ξυλουργοι, υδραυλικοι, μπογιατζηδες, κουζιναδες και ολος ο κοσμος.

Το υπουργειο βασιζοντας ολη τη φορολογικη του πολιτικη στο ακινητο, νέκρωσε ολα αυτα τα επαγγελματα και εκτοξευσε την ανεργια.

αυτοι που συνεχιζουν να κλεβουν την εφορια, ή αυτοι που δεν την κλεβουν και εχουν περίσευμα   προτιμουν να τα φυλαξουν στα στρωματα, σε θυριδες, στα ντουβαρια, γιατι φοβουνται το μελλον και ανησυχουν για τα παιδια τους.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

οι τσέχες και οι ρουμάνες και λοιπές σιτιτούρες  φορολογούνται τεκμαρτώς.  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

ααα εδώ τα χαλάμε.. .προτιμώ τις Ελλεηνίδες πουτάνες στην Ελλάδα.. τσέχες, ρουμάνες κλπ στα μέρη τους

αλλά ακόμα και έτσι τότε έχουν κάθε δικαίωμα και οι υδραυλικοί να ζητάνε το ίδιο οπότε σταμάτα να μας πρήζεις τ αρχίδια για τις αποδείξεις που δεν κόβουν οι υδραυλικοί.

γιατί παρακαλώ?? κόπο κάνει στον υδραυλικό να κόψει απόδειξη? με την ίδια λογική και ο μισθωτός θα το ζητήσει..
και υπάρχουν πολλά επαγγέλματα που φορολογούνται τεκμαρτως διότι δεν μπορεί να προσδιοριστεί το εισόδημα βάσει πραγματικών στοιχείων και δεν μπορεί να ελεγχθεί (πχ πωλητές λαικών αγορών, ταξιτζήδες κλπ κλπ κλπ)...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.459
Πόντοι
2.606
Η Ελλαδα χρεκοπεισε οριστικα πλεον. Αλλοδαποι σκοτωνουν 44χρονο για μια καμερα, ακροδεξιοι απαντουν με τη δολοφονια 20 χρονου απο το Μπαγκλαντες. Η αστυνομια και στα 2 περιστατικα απουσιαζε. Ηταν ομως παρων στη χτεσινη διαδηλωση για να σκοτωσει Ελληνες διαδηλωτες που αναγκαστηκαν να βγουν στο δρομο για τα αυτονοητα. Ψωμι, παιδεια, ελευθερια, ασφαλεια και ενα μελλον για παιδια τους. Χρεοκοπησαμε οικονομικα και ηθικα. Πλεον μονο μια επανασταση θα μας βγαλει απο την κατασταση που μας εφεραν. Η Ελλαδα πρεπει να ξαναγεννηθει απο τις σταχτες της.
ΕΧΟΥΜΕ χρεωκοπησει ηθικα πανω απο ολα....λεφτα θα ξαναβρουμε...ορεξη να δουλεψουμε μεσα σε ενα μπουρδελο που θα βρουμε??????

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Η Ελλαδα χρεκοπεισε οριστικα πλεον. Αλλοδαποι σκοτωνουν 44χρονο για μια καμερα, ακροδεξιοι απαντουν με τη δολοφονια 20 χρονου απο το Μπαγκλαντες. Η αστυνομια και στα 2 περιστατικα απουσιαζε.

οταν γινεται ενας φονος πρωτα θα στελνουν email στην αστυνομια την ωρα και την τοποθεσια του φονου

τι λεει ο ανθρωπος

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
στο εκτορομωρό πεστα.

εγω δεν ακουμπαω το θεμα πουτανες, τις θεωρω κατι σαν το συσιτιο του δημου. τρωνε φαι και καποιοι που δεν εχουν αναγκη, αλλα δε το κοβεις γιατι τρωνε και αυτοι που δε θα βρουνε αλλου φαι  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom