alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.275
- Πόντοι
- 8.006
Ναι. Ολοι.ηταν ολοι βολεμενοι καφροι ?
Υ.Γ. Αφου εισαι 25, εισαι γεννημενος το 1986.
Αρα τοτε ησουν 7 ετων. Λογικο να μην τα ξερεις.
Ναι. Ολοι.ηταν ολοι βολεμενοι καφροι ?
Τι ηταν αυτη η σαχλαμαρα που εγραψες τωρα?
25 ημουν οταν ανοιξα το λογαριασμο... 11 ιμουν το 93 και κατι θυμαμαι...Ναι. Ολοι.
Υ.Γ. Αφου εισαι 25, εισαι γεννημενος το 1986.
Αρα τοτε ησουν 7 ετων. Λογικο να μην τα ξερεις.
Μονο για ζητηματα αρμοδιοτητας του υπουργου δικαιοσυνης εχουμε απόσχει (οχι απεργησει) απο τα καθηκοντα μας?Δηλαδή στο παρελθόν δεν έχουν απεργήσει οι Δικηγόροι;
(δεν εξετάζουμε αν είχαν δίκηο ή άδικο).
Εμ, άμα από ανέκαθεν είχαν απόλυτη συνεργασία με τον εκάστοτε Υπουργό Δικαιοσύνης θα έπρεπε να απεργούσαν;;;
Το "απόλυτη συνεργασία" στο λεξιλόγιο μου σημαίνει ότι δεν υπήρχε καμία διαφωνία ή αν υπήχε με την συνεργασία λύνονταν.
Απλά μου η πρόταση ακούγεται σαν μία κενού νοήματος φανφαρολογία.
Διότι σε τελική ανάλυση τι χρειάζεται η υπενθύμιση αυτή στην άρνηση να δουν την Τρόϊκα;
Δεν θέλουν να την δουν, με γειά τους με χαρά τους.
Δηλαδή αν τους καλέσει ο πρωθυπουργός ή ο πρόεδρος της Βουλής ή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ή στο Ευρωκοινοβούλιο θα πουν δεν πάμε;
Μόνον με τον Υπουργό Δικαιοσύνης συνδιαλεγόμαστε;
Εκτός και αν το γλύψιμο στον Υπουργό είναι και μία έμμεση υπενθύμιση.....
Οπισθογεμής σαν το Μεμά είσαι και του λόγου σου;
Οι δικηγόροι όλης της χώρας αρνούνται να συναντηθούν με την Τρόικα, καθώς δεν την “αναγνωρίζουν ως θεσμικό όργανο”, αλλά “ούτε νομιμοποιούν τη παρουσία της” στην Ελλάδα.
Χίλια μπράβο στον Αδαμόπουλο, έδειξε ότι έχει αρχίδια και είπε τα πράγματα με τ' όνομα τους.
To κατάλαβα ότι δεν τα γαμάς. Σε γαμάνε.
Επειδή δε γνωρίζω αυτά τα Σοσιαλιστικά, πέστε μου αν είναι το ίδιο να κόψεις μισθό σε ασφάλιση σε 200000 και τις οικογενειές τους από το να μειώσεις μισθό στους περισσότερους.
Και λέω περισσότερους γιατί, το '81 ήταν 75000 τώρα 750000! Προφανώς στους μέτά το '85. Οι άλλοι δε φταινε για τη μαλακία σας. Κάτι Ολυμπιακή κάτι καθαρίστριες κάτι Δημοτ. μακάρι να σας γδύσουν όπως γδύναν τους λεωφοριάδες
Σύμφωνα με πληροφορίες του XrimaNews.gr μέσα στα πλαίσια των διαπραγματεύσεων η ΕΕ ζήτησε από την κυβέρνηση να προχωρήσει σε απολύσεις 200.000 δημοσίων υπαλλήλων προκειμένου να μειωθούν τα έξοδα του κράτους και να συρρικνωθεί άμεσα το έλλειμμα. Το σενάριο αυτό φαντάζει τρομακτικό ιδιαίτερα αν αναλογιστεί κανείς πως ο ιδιωτικός τομέας βρίσκεται σε τραγική κατάσταση και θα είναι αδύνατο να απορροφηθεί έστω και ένα τμήμα των απολυμένων σε περίπτωση που αυτό συμβεί. Με την Ελλάδα να μετρά ήδη 850 χιλιάδες ανέργους μία τέτοια κίνηση θα τους έσπρωχνε τον αριθμό πάνω από το 1 εκ.
Με βάση τις μέχρι στιγμής πληροφορίες η κυβέρνηση δε σκέφτεται να υιοθετήσει την πρόταση της ΕΕ αλλά αναζητεί άλλους τρόπους για να πετύχει μείωση των κρατικών εξόδων.
Γιατί μου φαίνεται ότι λαϊκίζει ασύστολα;
Ο διάλογος ποτέ δεν έβλαψε κανέναν και στην τελική μπορείς πάντα να σηκωθείς να φύγεις αν σου πουλήσουν τρέλα ή σου ζητήσουν παράλογα πράγματα...
Όσο για το αν η τρόικα νομιμοποιείται θεσμικά, τα λεφτά τους πάντως τα παίρνουμε έτσι δεν είναι;
Σαν να διακρίνω μία διαφωνία που ίσως οδηγήσει σε ρήξη....Με συγχωρείς χερ Ίσιε, μια χαρά τα λένε.
Όσο για διάλογο, άστο καλύτερα. Έχουμε χορτάσει στις συναινέσεις με το gap.
Μωρή, ακόμη και το νικ σου λέει ότι είσαι του δρόμου και μου πουλάς μαγκιά;
Άντε με τις φιλενάδες σου, τον Μεμά και την Ροζαλίτσα. Θα είσαι και κοντά στα ινδάλματα σου, τον Τρελαντώνη και τον Αρούλη.
Σαν να διακρίνω μία διαφωνία που ίσως οδηγήσει σε ρήξη....
Θελεις να μου πεις οτι ελεγχει κανενας τι ωρα πανε και πότε φευγουν οι Δημοσιοι υπαλληλοι?Βρε δεν τα αφήνεις αυτά.
1) Για ποιά Σοσιαλιστικά μιλάς;;;
Σύμφωνα με το αρχικό ποστάρισμα που άρχισε την κουβέντα:
Τελείως προβοκατόρικα φθάσαμε στις απολύσεις που είναι περίπου βέβαιες.
2) Και η ίδια η είδηση είναι προβοκατόρικη. Η ΕΕ ούτε ζήτησε κάτι τέτοιο ούτε πρόκειται να ζητήσει.
3) Οι περισσότεροι από αυτούς που είχαν προσληφθεί πριν από το 85 με κάτι πρόωρες, κάτι αναγνωρίσεις χρόνων σπουδών έχουν ήδη πάρει σύνταξη.
4) Γνωρίζεις πόσο πρέπει να μειωθεί ο μισθός των ΔΥ για να είναι ισοδύναμη η μείωση με την απόλυση 200.000 ΔΥ;;;;
5) Αλλά από λογιστική άποψη και για την μείωση του ελλείμματος και τα δύο είναι ακριβώς τα ίδια (και θα έχουν την ίδια επίπτωση στην οικονομία σύμφωνα με τις θεωρίες του κ@λου που κυκλοφορούν εδώ μέσα).
6) Βέβαια για κάποια πραγματάκια που αν δεν είχαμε Μνημόνιο δεν υπήρχε ούτε περίπτωση να γινόνταν ούτε λόγος:
- Απογραφή ΔΥ. Επιτέλους ξέρουμε πόσους έχουμε.
- Απογραφή Οργανισμών του ευρύτερου Δημόσιου Τομέα. Άλλο χάος αυτό
- Κλείσιμο ορισμένων οργανισμών
- Μετατάξεις
- Κανόνας 5 προς 1
Εδώ πριν από λίγες μέρες αποφασίσθηκε να δουλεύουν οι Δημόσιοι υπάλληλοι 40ώρο και ούτε ένας δεν το σχολίασε....
Μονο για ζητηματα αρμοδιοτητας του υπουργου δικαιοσυνης εχουμε απόσχει (οχι απεργησει) απο τα καθηκοντα μας?
Επειδη δηλαδη υπαρχει συνεργασια με το υπουργειο δικαιοσυνης, εχει καποια σχεση η αποχη για το ασφαλιστικό π.χ.?
Ενταξει, εγραψες κατι ακυρο, δεν ειναι κακο.
Προσωπικα εχω σε εκτιμηση σε γενικες γραμμες τις αποψεις σου.
Παμε παρακατω.
Με συγχωρείς χερ Ίσιε, μια χαρά τα λένε.
Όσο για διάλογο, άστο καλύτερα. Έχουμε χορτάσει στις συναινέσεις με το gap.
Σαν να διακρίνω μία διαφωνία που ίσως οδηγήσει σε ρήξη....
Δεν καταλαβαίνει από ρήξεις (πρωκτού) ο λεγάμενος. Είναι δουλεμένη η σούφρα του.
Μήπως αντί για κουβαδάκι θέλεις κάνα δονητή να βάλεις στον κώλο σου;
Θελεις να μου πεις οτι ελεγχει κανενας τι ωρα πανε και πότε φευγουν οι Δημοσιοι υπαλληλοι?
px75 και streetwalker, θα κρατησει πολυ ο διαγωνισμος εξυβριστικής ατακας?