Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
με αλγερινούς νταραβερίζεται! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ζήτα απ τον αντισθένη να σου δώκει το αι πι μου να δεις με ποιούς νταραβερίζομαι να κλάψεις ακόμα περισσότερο....
ααααααααααααααχχααχαχαχαχααααααα

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
σημερα το βραδακι μην κανονισετε τιποτα

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Μπούτσες πρασινομπλέ, για να επιστρέψουμε στο 1980 θα πρέπει να έχουμε δραχμούλες.
Αφού έχουμε ακόμα ευρώ μάλλον επιστρέφουμε στις τιμημένες εποχές του Α Παγκοσμίου Πολέμου.  :S :S :S :S
εγώ είπα του Βου!
εσύ το πας ακόμα πιο πίσω ε?

μη λες τέτοια γιατί βάζεις και την κυβέρνηση μεταξά μέσα και η περσεφόνη θα βγάλει σπυράκια!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
οπςςς ζητώ ταπεινά συγνώμη... ξέχασα ότι ο περσόνας προτιμά γαμιάδες από χώρες-μέλη του κινήματος των αδεσμεύτων.....
ζιρρου ο επαγγελματίας πισωγλέντης ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ....
Γ Υ Ρ Ι Σ Ε

ααααααααααααχχαχαχαχαχααχαχαααααα

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
ζήτα απ τον αντισθένη να σου δώκει το αι πι μου να δεις με ποιούς νταραβερίζομαι να κλάψεις ακόμα περισσότερο....
ααααααααααααααχχααχαχαχαχααααααα
πες το μόνος σου ρε!
μη ντρέπεσαι!
εγώ δεν έχω άλλωστε μέσο στο μπου-τιβι ούτε ασυλία!

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
μόνο που τώρα στη θέση των κουμμουνισταράδων είναι οι λάκηδες.....
αααααααααααααααχχαχαχααχχαχαχαχααχαχαχαχαααααα

οι πασοκοπάκηδες θα γαμήσουν τους λάκηδες....
ααααααααααααααχαχαχαχχαχαχααχαχχαχαχααχαχαχααα

πόθεν προκύπτει αυτό αγαπητέ μου?(που θα έλεγε και ο λατρεμένος ΠΠ)!

σου θύμησα τον παππούστης του ΓΑΠ σου αλλά μάλλον δεν αντιλαμβάνεσαι τι πρόκειται να συμβεί!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
πες το μόνος σου ρε!
μη ντρέπεσαι!
εγώ δεν έχω άλλωστε μέσο στο μπου-τιβι ούτε ασυλία!
αμα έχεις εμένα μη φοβάσαι.... ααααααααααχχαχαχαχααχαααααααααα
τους έδιωξα όλους......
σάβρα, πλέζουρα, πιπίκο.......

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
αμα έχεις εμένα μη φοβάσαι.... ααααααααααχχαχαχαχααχαααααααααα
τους έδιωξα όλους......
σάβρα, πλέζουρα, πιπίκο.......
ε, τώρα δεν φοβάμαι τιποτα πλέον!
άμα ξαναγυρίσεις στην νοικοκυρεμένη πλευρά θα κοιμάμαι και πιο ήσυχα!

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
εγώ είπα του Βου!
εσύ το πας ακόμα πιο πίσω ε?

μη λες τέτοια γιατί βάζεις και την κυβέρνηση μεταξά μέσα και η περσεφόνη θα βγάλει σπυράκια!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μπααααα, ο Μεταξάς αργότερα έγινε δικτάτορας.
Τότε, 1915-1917, ήταν ένας απλός φιλοβασιλικός αξιωματικός/πολιτικός που έπαιζε και αυτός τα παιχνίδια της εποχής. Όπως όλοι οι πολιτικοί της εποχής.
Ήταν βέβαια προτεκτοράτο η χώρα αλλά τι πείραζε? Και ποιόν βεβαίως....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
ε, τώρα δεν φοβάμαι τιποτα πλέον!
άμα ξαναγυρίσεις στην νοικοκυρεμένη πλευρά θα κοιμάμαι και πιο ήσυχα!
είμαι τσαπατσούλης εγώ.
ααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααα

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Άντε με τις γειες μας!  :rockon: :rockon:

είναι θέμα ωρών η επίσημη προσφυγή σύμφωνα με όσα λένε στα δελτία.

Η σοφοκλέους κάνει πάρτυ, τα spreads πέφτουν, γενικά είμαστε όλοι μέσα στη καλή χαρά (πού να δείτε τις φάτσες τους, με ένα χαμόγελο είναι όλοι...) - να δείτε που το βράδυ κάποιοι θα τολμήσουν μέχρι και να θριαμβολογήσουν κιόλας του στυλ "κάναμε το καλύτερο για την ελλάδα, για το έθνος!!"....

Από Δευτέρα η λυπητερή που δεν μας τη λέει κανείς ενώ έχει ήδη συμφωνηθεί - αλλιώς δεν παίρνουμε φράγκο...

Και τα spreads, μετά το διάλειμμα, θα πάρουν πάλι την ανηφόρα.... και θα αρχίσουμε να κουβεντιάζουμε πάλι τα ιδια και τα ίδια.... "μα γιατί ενώ προσφύγαμε στο ΔΝΤ δεν έχουν ησυχάσει οι αγορές?"

Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που λέω να πάω να ξεφορτώσω στη Ντιάνα το μεσημέρι (έστω και αν δεν συνηθίζω το μεσημεριανό!)  :dancing: :dancing: :dancing:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
Μπήκαμε!!!

652075_b.jpg

URL]]

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
πάμε να μη χαθεί ούτε μια μέραααααααααααααααααααα

:2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

έλα ν αρχίσει το κλάαααααααααμααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Σε αλλαγές στο υπό συζήτηση νομοσχέδιο για τις εργασιακές σχέσεις προχώρησε ο υπουργός Εργασίας Α.Λοβέρδος.

Συγκεκριμένα, η μετατροπή των συμβάσεων έργου («μπλοκάκια») σε αορίστου χρόνου μετά από εργασία έξι μηνών στον ίδιο εργοδότη,[size=14pt] αυξάνεται στους εννέα μήνες.[/size]

Αρχικά, προβλεπόταν διάστημα τριών μηνών.

[size=24pt]Μετά το εννεάμηνο δεν θα μετατρέπεται «αυτόματα» η σύμβαση έργου, αλλά, θα υπάρχει τεκμήριο υπέρ του εργαζομένου.
[/size] τι τεκμήριο? αγοράς; ααααααααααααχχαχαχαχαχαχααααααα

Με παρέμβαση σε άλλη διάταξη ορίζεται πλέον στο 30% η επιπλέον αμοιβή για την εργασία την 6η ημέρα της εβδομάδας -στην περίπτωση του πενθήμερου- από 50% προηγουμένως και διπλασιασμό της αμοιβής που αρχικά προβλεπόταν.

Από τις επιπλέον αμοιβές εξαιρούνται οι εργαζόμενοι σε ξενοδοχειακές και τουριστικές επιχειρήσεις.

Με άλλες διατάξεις προβλέπονται η φυλάκιση έως 2 έτη και η επιβολή προστίμου σε όσους λειτουργούν χωρίς άδεια Επιχειρήσεις Προσωρινής Απασχόλησης («ενοικίασης» εργαζομένων) καθώς και η δυνατότητα των πέντε μεγαλύτερων τραπεζών να διαπραγματεύονται την κλαδική σύμβαση εργασίας των τραπεζοϋπαλλήλων και σε περίπτωση ναυαγίου ή άρνησης να παραπέμπεται η διαφορά στον Οργανισμό Μεσολάβησης Διαιτησίας.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
74.857
Πόντοι
12.056
Μια χαζη ερωτηση...
Με τους στρατιωτικους εξοπλισμους τι θα γινει? Λεφτα υπαρχουν γι'αυτα?Θα πεσει κανενα παγωμα εκει??  :rolleyes: :rolleyes: :grin:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ΣΥΝΓΑΜΙΣΤΕΣ  ο έρωτας είναι ζωή  .. το γαμιση είναι βασικό ένστικτο  σίγουρα όλοι έχουμε τα νεύρα μας και θέλουμε να ξεσπάσουμε  βιώνουμε κατά πάσα πιθανότητα την τελευταία πράξη του έργου που λέγεται νεότερο ελληνικό κράτος .. δεν υπάρχει μέλλον τέρμα.. το ελλαδισταν πλέον ανήκει στα λαμογια και στο διεθνές κεφάλαιο μας έκλεψαν την ζωή !!! τον έρωτα !! και θα μας πλακώσουν στο ανελέητο και στεγνό παρά φύση γαμιση ..σε οποίο άλλο κράτος σινεβενε ότι εδώ.. όλοι οι υπαίτιοι θα ήταν μέσα ι νεκροί !!!!!!!!!  όποιος κατά την ταπεινή μου γνώμη πιστεύει ακόμα ότι ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ είναι διαφορετικό πράγμα είναι άξιος της μοίρας του !!!!!!!!!! και καλά να πάθει τα επόμενα μαύρα χρόνια !!!!! σκλάβος για πάντα αυτός τα παιδιά του και τα εγγονια του αυτό του αξίζει και αυτό θα είναι για πάντα!!τα ίδια και για αυτούς που πιστεύουν ότι η αριστερά είναι ΑΡΙΣΤΕΡΑ οι προύχοντες τις αριστερας στην Ελλάδα ζουν σε βιλαρες και τα παιδιά τους Αμερική για σπουδές  ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ με την Ελλάδα  μας!! Και ακόμα και τώρα τα λαμογια της ριγηλης και της Χαριλάου Τρικούπη έχουν στοιχιματισοι εκατομυρια εβρο Πάνο στην χρεοκοπία της Ελλάδας ακόμα και τώρα ….πάνω από το πτώμα ασελγούν!!!!!!ολοι οι Έλληνες  φωνάζουν βρίζουν και κρίνουν ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!! Ούτε θα κάνουν!!!!!! οι άνθρωποι των γραματον η εκκλησιά  και η διανόηση τουμπέκι!!!!!! Όλοι!!!!! Μα όλοι!!!!!!! Μαζί με τα λαμογια και αυτοί… οι δημοσιογράφοι είναι οι μόνοι που φωνάζουν διμαγογικα για να σώσουν την θέση τους να γίνουν αρεστοί στον λαό για να εξιπερετησουν εκ νέου τα παλιά λαμόγια και τα καινούργια αφεντικά τους!!!!!!! ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΙΘΙΑΖΕΣΤΑΙ !!!!! ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΓΑΜΙΣΑΜΕ!!!!!!!!!!  Το μόνο που στο μυαλό μου στεκεται της τελευτεαις μέρες και μου δίνει λίγο ουτοπικό φως μέσα στο σκοτάδι που έρχεται είναι η προφητεία του γέροντα παισιου που λέει ότι αυτή η γαμημενη γενιά των Ελλήνων θα δει την κωσταντινουπολη ελεύθερη!! Και όχι ότι θα την πάρει με την αξία της αλλά ότι οι μεγάλες δυνάμεις θα την δώσουν στην Ελλάδα χωρίς να χυθεί αίμα  μετά από μεγάλα παγκόσμια  συνταρακτικά γεγονότα .. αυτό μου έχει μείνει και ξέρω σίγουρα ότι όπου κάνει σχεδία ο άνθρωπος ο θεός γελάει……. τουλάχιστον αυτό το καλοκαιρή θα το γλεντήσω όσο πάει !!! δεν γαμιουνται όλοι !!!!!!!!!! Ουκρανία και ξερό ψωμί!!!!!!το επομενι καλοκαιρή μπορεί να μην υπάρχει Ελλάδα  να σα στε καλά ρε μάγκες αλλά γραπστε και τίποτα σοβαρό εδώ μέσα να γουστάρουμε!!!!!!!! Αγιου γεωργιου μπενουμε στον μηχανισμο στηριξης μολις αποφασιστηκε !!!!!!!!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom