ventuzator
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
θα φουνταρεις να γλυτωσουμε?!?
δεν γλυτώνεις
[size=20pt]ΖΗΤΩ Η Χ.Α ΛΕΜΕ[/size]
θα φουνταρεις να γλυτωσουμε?!?
Μιας κ δεν θα επαναληφθεί θα μας αποκάλυπτες ποια ''προδοτάκια'' έχεις ψηφίσει;;;
Την έχω την απορία πόσο χαμηλά έπεσες...
Αααα, και για όσους δεν ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ Χ.Α και ΣΤΥΛΙΑΝΟ
να πάρουν μια πίπα ( ) στο Γιωργάκη ή στον ΑΛΕΞΗ
Υ.Γ. Τα λέμε αργότερα
ετσι ειναι, αμα εχεις γινει μαλακας απο κουνια, μεχρι εκει που σου δειχνουν μπορεις να δεις... πιο περα ειναι ο κακος ο δρακος!!!
εγώ λέω ΖΗΤΩ Η Χ.Α
τίποτε άλλο ξέρεις να λες;
εσύ εισαι ο μαλάκας απο κούνια και φάε μνημόνιο να χορτάσεις.
εγώ λέω ΖΗΤΩ Η Χ.Α
με αυτά που βλεπω όχι
δυσκολο να φαω μνημονιο εδω που ειμαι... ;) οποτε μπορεις να εχεις και τη μεριδα μου αμα θες... και ολα αυτα ψηφιζοντας τα χρυσα αυγα σου.
Ολοι χαρουμενοι λοιπον!!
συμφωνάμε.
θα σε φωνάξει ο ΦΥΡΕΡ σου, στις εκλογές, να κάνεις τη ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΑ!
μέχρι τότε, βγάλε το σκασμό!
Ακριβώς
Όλοι χαρούμενοι
Εγώ θα ψηφίζω X.A λοιπόν
αλλά εσύ προφανώς από άλλη χώρα δεν δικαιούσαι να ομιλείς.
Ψήφιζε αυτόν που εχεις.
αχαχαχααχαχαχαααα!!! τι λες ρε σουργελο που δε δικαιουμαι να ομιλω? τους φορους που εχω πληρωσει μεχρι σημερα στο μπουρδελο που λεγεται ελλαδα αν τους ειχες για εισοδημα θα εκανες κωλοτουμπες... αλλα με κατι γατονια σαν εσενα και τους πρασινομπλεκοκκινους που εχουμε μπλεξει θα τρωμε τους σαμαροτσιπρογιωργακιδες στη μαπα...
αλλα ξεχασα, εσυ εχεις βρει τη λυση.... αχαχαχαχαχαααα.... ομελετα με χρυσα αυγα!!!
Σώπα ρε και τώρα αποφάσισες να τους δώσεις αλλού, τους φόρους σου
και τα λες και τόσο ΓΛΥΚΑ ρε μπαγασάκο, ζάχαρη τρως;
έχουνε τώρα γίνει και οι Αναρχικοί ΚΑΠΙΤΑΛΕΣ;
BRAVO GIORGO (ξέχασες να μας πεις)
Ο θεός σας είναι.
πουλακι μου, ανοιξε τα ματακια σου και κοιτα γυρω σου... ο κοσμος δεν ειναι μονο οτι σου δειχνει το χαζοκουτι. εχει περισσοτερα καναλια.
Τους φορους μου ακομα τους ακουμπαω στην ελλαδα, οχι για πολυ ελπιζω, αλλα αυτο δε θα πει οτι δε βλεπω που με κλεβουν, ποιοι και ποσα μου παιρνουν. Επισης δε θα πει οτι θα κατσω να κοιταζω για μια ζωη. Τωρα αν εσυ δε μπορεις να βγεις απο το κλουβι σου, ε δεν ειναι κακο. κατσε εκει και κλωσσα τα αυγα σου... να γινουν χρυσα!!
Έμενα θα γίνουν χρυσά, μην ανησυχείς
και μην κωλοτουμπάρεις και πολύ, γιατί θα ζαλιστείς ;)
Άσε που μόνος σου έβγαλες το κατουρημένο βρακάκι σου (γιατί δήθεν ήθελες να κάνεις τσίσα στο ΓΙΟΓΙΟ σου )
βλέποντας κινούμενα σχέδια στην TV σου
όσο για τα κανάλια εγώ κάνω ζάπινγκ εκεί που μου αρέσει
ρε βεντούζα, έχεις αποτέλεσμα;