alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.284
- Πόντοι
- 8.006
Καλά ντε μην βαράτε,είχα μία ελπίδα...
Δεν υπάρχει περίπτωση να μην υπάρχει εκκαθαριστής;;;
Ε μα...εχω ολη την καλη διαθεση, αλλά δεν τρωγεσαι...
Καλά ντε μην βαράτε,είχα μία ελπίδα...
Δεν υπάρχει περίπτωση να μην υπάρχει εκκαθαριστής;;;
Εεε εκεί είναι αυτονόητο,εκκαθαριστής η Γερμανία!!!στην περίπτωση του κράτους που θα κλείσει;
Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία αλλά μόλις απόθανε... :-Ε μα...εχω ολη την καλη διαθεση, αλλά δεν τρωγεσαι...
Ο τραπεζίτης αν πτωχεύσει η τράπεζα πόσα χρόνια τρώει επειδή δεν θα εξοφλήσει ποτέ τους οφειλέτες του;;;
Eλβετικές ρε τρομπίδη,για να έχεις τα λεφτά σου ασφαλισμένα να υπηρετούν τα συμφέροντα των καπιταλιστών!!!γιαυτο της καταθεσεις σας σε αγγλικες τραπεζες...
Ο τραπεζίτης αν πτωχεύσει η τράπεζα πόσα χρόνια τρώει επειδή δεν θα εξοφλήσει ποτέ τους οφειλέτες του;;;
Ίουουουου ρε... :Sάντε μη σου στείλω καμιά ιερόδουλη να σε γλωσσοφιλήσει!
ήταν να ανέβω το άλλο ΠΣΚ αλλά η παρέα έφυγε νωρίτερα
κοντά Πάσχα όμως... ;)
γαμάει Η ΕΛΛΑΣ.
Μείωση 4,5% κατέγραψε το Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν το 2010. Διαμορφώθηκε σε 224,5 δισ. ευρώ έναντι 235 δισ. ευρώ το 2009.
Σύμφωνα με την Ελληνική Στατιστική Αρχή η υποχώρηση του ΑΕΠ κατά 4,5% σε σταθερές τιμές οφείλεται στην μείωση της ακαθάριστης προστιθέμενης αξίας κατά 5,2%, στην μείωση της τελικής καταναλωτικής δαπάνης κατά 4,9% και στην υποχώρηση του ακαθάριστου σχηματισμού κεφαλαίου κατά 12,3%.
το πραγματικό μας ΑΕΠ έτσι και αλλιώς ποτέ δεν ήταν 250δις, με λογιστικά τρικάκια έβγαινε τόσο. virtual reality.
υπολόγισε το λίγο πάνω ή λίγο κάτω από 150 και θάσαι μέσα.
οπότε έχει δρόμο ακόμα μέχρι να ξεφουσκώσει κοντά στη πραγματικότητα
;)
Ρε παιδί μου αν λέμε(υποθετικά εντελώς γιατί δεν παίζει) μία τράπεζα πτωχεύσει τα χρέη προς αυτήν παραγράφονται;;;
Αν κλείσει οποιαδήποτε επιχείρηση πάντως ναι.
τι λές ρε μακάκα???? που το είδες αυτό ότι παραγράφονται τα χρέη?? ισα ισα που ο εκκαθαριστής κυνηγά την είπσραξη των χρεών προκειμένου να ικανοποιήσει όσο το δυνατόν περισσότερους πιστωτές..
Σωστός...δεν έφτασε ακόμα στο πτωχευτικό....
τώρα παλεύει το CIM!
μην ανησυχειτε καθολου.....θα ρθουν το καλοκαιρι ολοι οι κινεζοι τουριστες και θα ισοφαρισουμε....αν κανει κι εναν ακομη σεισμο ιαπωνια θα γεμισουμε και φτηνο εργατικο δυναμικο μεταναστες απο εκει.....ολα κουλ.....για να μπορουμε να συνεχισουμε αμεριμνοι τον φραπε μας.....γαμάει Η ΕΛΛΑΣ.
Μείωση 4,5% κατέγραψε το Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν το 2010. Διαμορφώθηκε σε 224,5 δισ. ευρώ έναντι 235 δισ. ευρώ το 2009.
Σύμφωνα με την Ελληνική Στατιστική Αρχή η υποχώρηση του ΑΕΠ κατά 4,5% σε σταθερές τιμές οφείλεται στην μείωση της ακαθάριστης προστιθέμενης αξίας κατά 5,2%, στην μείωση της τελικής καταναλωτικής δαπάνης κατά 4,9% και στην υποχώρηση του ακαθάριστου σχηματισμού κεφαλαίου κατά 12,3%.
Περιμένουμε ένα εκατομμύριο Ρώσους και Ρωσίδες το καλοκαίρι
κλωωωωωωωωωωωωνε μου.......Περιμένουμε ένα εκατομμύριο Ρώσους και Ρωσίδες το καλοκαίρι