ventuzator
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
γιατι διαφωνεις;
όχι (Αλλά εγώ δεν κοροϊδεύω όπως τον ΑΓΠ), εσύ;
γιατι διαφωνεις;
Ο Καραμανλης εγινε αμηχανος, οταν ξαφνικα βρεθηκε πισω στις δημοσκοπησεις 5 και 6 μοναδες.
Ο ΓΑΠ δεν εχει λογο να νιωθει αμηχανος. Ειτε θελετε να το καταλαβετε ειτε οχι, ειναι πανισχυρος ακομη.
όχι (Αλλά εγώ δεν κοροϊδεύω όπως τον ΑΓΠ), εσύ;
μπααα.... πίστεψέ με ... τη βγάζει δε την βγάζει μέχρι το καλοκαίρι .....
κάτι γνωρίζω ..... υπεράκτια ...
ρε δεξιουλια εχετε τυψεις αλλα τι να κανουμε
Ξαναρωτω.
Αν καποιου εδω μεσα η μητερα του δεν ειναι ελληνιδα, τον θεωρεις λιγοτερο ελληνα απο σενα?
Μα καλά, πλάκα κάνεις πάλι;
εδώ μιλάνε οι πράξεις.
Σε αυτα που αντεγραψα παραπανω,σχολιαζω εδω
Αν καταλαβα καλα,απο τα 50 δις που θα ληστεψει η συμμορια του τζεφρυ,[αν τα καταφερει βεβαια...]τα 30 θα τα χαρισει στους δυστυχισμενους τους τραπεζιτες...Η οχι?
βεβαιως! Ιδιως εαν τη μητερα του τη λενε Μαργκαρετ!Ξαναρωτω.
Αν καποιου εδω μεσα η μητερα του δεν ειναι ελληνιδα, τον θεωρεις λιγοτερο ελληνα απο σενα?
δεξιά - αριστερά ,,, πλέον στο ίδιο καζάνι βράζουμε ...
οχι βέβαια ... τα 50 δις θα πάνε στη ΕΚΤ και στο ΔΝΤ ... κατι θα παει και σε άλλα διεθνη τραπεζικά ιδρύματα ....
που χρωστάμε ? εκει θα πάνε ....
Ξαναρωτω.
βεβαιως! Ιδιως εαν τη μητερα του τη λενε Μαργκαρετ!
Ελληνας ΔΕ ΓΙΝΕΣΑΙ φιλαρακο! Μπορεις να το καταλαβεις? Τρανοτερη αποδειξη ο πρωθυπουργος σου!
Σωστα.
Γιατι, υπαρχει αλλη εκδοχη?
η κοροιδια που ειναι;;
Αυτο ειναι κατι αλλο.ναι ... ειδικά αν η ζωή οι σπουδές και η όλη παιδεία του δεν έχει να κάνει με την ελλάδα ....
Ωραια. Ας σου απαντησουν οσοι εχουν εναν γονιο μη ελληνα.
Εγω απλα διαφωνω μαζι σου.
Με τη δικη σου λογικη, τοτε η απαντηση ειναι οτι ο τελευταιος καθαρος ελληνας πρωθυπουργος ηταν ο Κωστας Καραμανλης. Να υποθεσω οτι θα λαβω απαντηση περι τουρκικης καταγωγης των Καραμανων πριν 300 χρονια?
βεβαιως! Ιδιως εαν τη μητερα του τη λενε Μαργκαρετ!
Ελληνας ΔΕ ΓΙΝΕΣΑΙ φιλαρακο! Μπορεις να το καταλαβεις? Τρανοτερη αποδειξη ο πρωθυπουργος σου!
ΕΟΚ και Νάτο το ίδιο συνδικάτο ή σαν να λέμε Λεφτά υπάρχουν (κοροϊδία)
και ότι δεν θα χρειαστεί να μπούμε στο ΔΝΤ (κοροϊδία)
Δεν τα έλεγα εγώ, αυτά.
Αυτο ειναι κατι αλλο.