tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
μπορώ να έχω μια str8 απάντηση;
όταν θα δώσεις και εσύ μία στο δικό μου ερώτημα...
όταν θα δώσεις και εσύ μία στο δικό μου ερώτημα...
καλά απάντησε εσύ στον ίσιο και άσε εμένα που είμαι σκοτεινός και τρισάθλιος τύπος..
φασιστοεθνίκια μπορείτε και καλύτερα;
περιμένω απαντήσεις στο ερώτημα:
η ερώτηση είναι απλή: ΠΟΙΟΣ ΚΡΙΝΕΙ ότι το Α ή το Ω είναι ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ;
ξέρω ότι το τσιφτετέλι είναι ο αγαπημένος σου χορός!
μπορείς όμως και καλύτερα!
φασιστοεθνίκια μπορείτε και καλύτερα;
περιμένω απαντήσεις στο ερώτημα:
και η απάντηση είναι εξίσου απλή
ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ η κρίση και η βούληση του οποίου εκφράζεται μέσα από την συμμετοχή του στις συντεταγμένες διαδικασίες που προβλέπει ο καταστατικός χάρτης της χώρας (Σύνταγμα) και υλοποιείται από τους εκλεγμένους από αυτόν για τον σκοπό αυτό εκπροσώπους...
δλδ η κυβέρνηση;
δλδ η κυβέρνηση;
δλδ η κυβέρνηση;
Την έχεις αλλά δεν σου αρέσει...
Είναι δυνατό να υπάρξουν πολλές και διαφορετικές εκτιμήσεις για το συμφέρον της πατρίδας.
Και πολλές φορές άνθρωποι έχουν κατηγορηθεί άδικα είτε ως προδότες είτε ως εθνικιστές λόγω της διαφοράς απόψεων που είχαν από το επίσημο κράτος.
Μεταξύ αυτού της της πλήρους ταυτισης με τα συμφέροντα ΑΛΛΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ τα οποία βρίσκονται σε σύγκορυση με αυτά της Ελλάδας, υπάρχει χαώδης διαφορά...
Και σίγουρα, αυτός που υποστηρίζει με πάθος κάθε τι που στρέφεται κατά της πατρίδας του, δεν μπορεί να χαρακτηριστεί πατριώτης, τουλάχιστον όχι έλληνας πατριώτης.
Η έννοια του πατριωτισμού δεν είναι απόλυτα σαφής αλλά υπάρχουν λεπτές κόκκινες γραμμές.
θα ηθελα να εκφρασω για μια ακομη φορα το θαυμασμο μου στους χρηστες που διαθετουν τεραστια υπομονη και ΚΝΣ ικανο να αντεξει την απιθμενη μαλακια, αργοσχολία, κακεντρεχεια και παρασιτισμο ενος κλασικου αυνανία. Μπραβο, παιδια!
αν όντως αποδέχεσαι την πρώτη σου φράση τότε, για άλλη μια φορά, ο ΠΠ δικαιώνεται!
κανείς δεν δύναται να ομιλεί στο όνομα της "πατρίδας", διότι κι ο απέναντί του μπορεί να ομιλεί επίσης στο όνομα της "πατρίδας" υποστηρίζοντας τα ακριβώς αντίθετα!
θα αφήσετε λοιπόν την πατρίδα ήσυχη;
Οπωσδήποτε έχει τεκμήριο εκπροσώπησης του ελληνικού λαού, σε αντίθεση με τις μκο και το ουράνιο τόξο...
θα ηθελα να εκφρασω για μια ακομη φορα το θαυμασμο μου στους χρηστες που διαθετουν τεραστια υπομονη και ΚΝΣ ικανο να αντεξει την απιθμενη μαλακια, αργοσχολία, κακεντρεχεια και παρασιτισμο ενος κλασικου αυνανία. Μπραβο, παιδια!
δυστυχώς για εσέ πορδόπαπε.. το κατά τεκμήριον ορθόν και συμφέρον εκφράζεται από τα συντεταγμένα όργανα της πολιτείας όπως αυτά προέκυψαν από τις συνταγματικές διαδικασίες ...
άρα η αντίθεση στην εκάστοτε κυβερνητική πολιτική είναι αντιπατριωτική ενέργεια;
αν όντως αποδέχεσαι την πρώτη σου φράση τότε, για άλλη μια φορά, ο ΠΠ δικαιώνεται!
κανείς δεν δύναται να ομιλεί στο όνομα της "πατρίδας", διότι κι ο απέναντί του μπορεί να ομιλεί επίσης στο όνομα της "πατρίδας" υποστηρίζοντας τα ακριβώς αντίθετα!
θα αφήσετε λοιπόν την πατρίδα ήσυχη;
ο αρχηγός σου άλλα είπε...
για σένα έχω άλλο ερώτημα, παραπάνω!
ο αρχηγός σου άλλα είπε...
για σένα έχω άλλο ερώτημα, παραπάνω!