voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Σαλονικιό λαμόγιο σε γράφω στα @@ μου.
εγώ σά μέσος Έλληνας πάντως δεν μπορώ να το κάνω, και ούτε θα μου άρεσε σε ακτίνα 30 χιλιομέτρων να εχω ένα πυρηνικό αντιδραστήρα.
Εεεεεε, χμμμμμμ, μετά από πολύ σκέψη, Nature comes first.
Ελάχιστα όμως.
Όπως ο λαγός της χελώνας στο παράδοξο του Ζήνωνος.
Παπαριές καμαρωτές.
Ηλιθιότητες.
Για να γίνεις καινοτόμος δεν χρειάζεται καμμία στήριξη από το κράτος.
Το Skype είχε στήριξη από το Δημόσιο της Εσθονίας;;;;;;;
Ναι, βέβαια.
Μακρυά από τον κ@λο μου και όπου θέλει ας είναι.
Παπαριές καμαρωτές.
Ηλιθιότητες.
Για να γίνεις καινοτόμος δεν χρειάζεται καμμία στήριξη από το κράτος.
Το Skype είχε στήριξη από το Δημόσιο της Εσθονίας;;;;;;;
Ας γκρεμιστεί και κάνα άγαλμα, δε χάθηκε ο κόσμος.
Τι μαλακίες διαβάζουμε νυχτιάτικα.
Τι άλλο θα σκαρφιστείς ρε πρασινοφρουρε για να μας πείσεις για την εξυπνάδα σου....
Γινεσαι επικινδυνος μιλωντας για πραγματα που δεν κατεχεις. Γνωριζεις εστω μια Ευρωπαικη πρωτευουσα με ουρανοξυστες εκτος του city στο Λονδινο? Γιατι αραγε η Ευρωπη δεν εγινε Τοκυο, Χονκ Κονγκ ή Ν. Υορκη?
Επισης προκειμενου να "γκρεμιστει κανα αγαλμα" ας το αποκαθηλωσουμε να το στειλουμε στο Λουβρο οπου τα προσεχουν περισσοτερο. Και οι Γερμανοι το 'ιδιο σκεφτηκαν οταν εγραφαν στο Der Spiegel να πουλησουμε την Ακροπολη. Ντροπη!
Δεν μιλάω για δημόσιο "έξυπνε" άλλα για την βούληση της πολιτείας να προωθήσει την καινοτομία
και όχι στα λόγια μόνο. Ούτε στα "πανεπιστήμια" μόνο.
Το κατάλαβες;
Αν όχι δεν πειράζει και δεν με εκπλήσσει.
εγώ σά μέσος Έλληνας πάντως δεν μπορώ να το κάνω, και ούτε θα μου άρεσε σε ακτίνα 30 χιλιομέτρων να εχω ένα πυρηνικό αντιδραστήρα.
πάει αυτό.
για το ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟ - ΧΥΤΑ όμως βρήκε λύση (με ξύλο) και αυθαιρεσίες ετσι;
μια κυβερνηση που κοπτεται υποτιθεται για την "πρασινη αναπτυξη", ειναι τουλαχιστο υποκριτικο να κατασκευαζει χωματερες εν ετει 2011!!!Όσο για τους ΧΥΤΑ κάπου δε πρέπει να γίνουν και αυτοί?
Χααααα.
Και πως θα γίνει αυτό;;;;;
Πες μας ένα πρακτικό τρόπο που θα προωθήσει την καινοτομία η πολιτεία ρε παπάρα....
Που δεν το έχει κάνει δηλαδή....
Θέλεις να δούμε τι έχει ξοδέψει το Ελληνικό κράτος για ΠΑΒΕΤ κλπ.;
Θες να δούμε τι έχει ξοδέψει συνολικά η ΓΓΕΤ;;;;
Πουστράκια, εγώ μιλάω συγκεκριμένα και με στοιχεία....
Όποιος θέλει ας με βρει "πρόσωπο με πρόσωπο" και ας αντιπαραθέσει τα δικά του.
Δημοσίως μάλιστα........
Αφού δε θες πυρηνικό αντιδραστήρα, χρυσοπλήρωνε το πετρέλαιο στους σείχηδες και το φυσικό αέριο στους ρώσους ολιγάρχες. Με όλα όσα συνεπάγεται αυτό. Τι κλαίγεσαι τότε για ακρίβεια και ότι δε βγαίνεις ? Σου φταίει ο ΓΑΠ και το μνημόνιο μετά?
Όσο για τους ΧΥΤΑ κάπου δε πρέπει να γίνουν και αυτοί?
Χααααα.
Και πως θα γίνει αυτό;;;;;
Πες μας ένα πρακτικό τρόπο που θα προωθήσει την καινοτομία η πολιτεία ρε παπάρα....
Που δεν το έχει κάνει δηλαδή....
Θέλεις να δούμε τι έχει ξοδέψει το Ελληνικό κράτος για ΠΑΒΕΤ κλπ.;
Θες να δούμε τι έχει ξοδέψει συνολικά η ΓΓΕΤ;;;;
Πουστράκια, εγώ μιλάω συγκεκριμένα και με στοιχεία....
Όποιος θέλει ας με βρει "πρόσωπο με πρόσωπο" και ας αντιπαραθέσει τα δικά του.
Δημοσίως μάλιστα........
Ε έλα ντε. Γενικά την αδράνεια και τη νοοτροπία αυτή. Τώρα οι περισσότεροι πέφτουν στην παγίδα του " ηθικισμού" δλδ κάποιοι κακοί άνθρωποι τα "φάγανε". Η ρίζα από το κάθε τι, είναι η νοοτροπία βολέματος, αδράνειας, η απαξίωση της εργασίς και της δημιουργικότητας. Εάν αυτά υπήρχαν και στον " μέσο πολίτη" δε θα δινόταν ο χώρος και η δυνατότητα " στα λαμογια" να δράσουν όπως δρούσαν.
Και εν πάσει περιπτώσει το ζήτημα είναι η τεράστια αποεπένδυση. O gl πχ έγραψε έναν κατάλογο με κάποια συμπτώματα και παθογένειες, τις οποίες αναφέροντας τες κάποιος ανακυκλώνει τα ίδια πράγματα. Από ανθρώπους με μυαλά τωρινά, δε μπορεί να προκύψει η μεταβολή της κατάστασης που τα τωρινά μυαλά και δράσεις και νοοτροπίες έχουν επιφέρει.
Από φοιτητές π.χ. που διαδηλώνουν κατά τις ιδιωτικοποίησης των πανεπιστημίων, ή έστω κατά της έρευνας στα πανεπιστήμια, της σύνδεσης με την αγορά και της αξιολοόγησης, δε μπορώ να περιμένω κάτι. Αλλά ούτε και μπορεί να αξιώνει κάτι παραπάνω αυτός που το κάνει αυτό. Από ανθρώπους που θέλουν την προστασία του κράτους για να ζήσουν, που απαιτούν τις ρυθμίσεις του κράτους για σώσουν μη βιώσιμες μικροεπιχειρήσεις, για να κρατήσουν κλειστά επαγγέλματα ( κρατικά προστατευμένοι, με το όφελος όμως ιδιωτικότατα προσποριζόμενο... ), δε γίνεται να περιμένουμε κάτι. Ούτε το κράτους μπορεί να συζητάει επί μακρού τα αυτονόητα. Γιατί απλά συζητάει για να βρει πατέντες ώστε να μη δράσει.
Πρώτα γίνεται η χώρα πεδίο δημιουργικότητας, έρευνας, καινοτομίας και κοινής λογικής. Τα "δικαστικού" τύπου μέτρα τιμωρίας των κακών που έφαγαν λεφτά, έπονται. Αλλά αν υπήρχε η νοοτροπία δημιουργούμε για να ζήσουμε και όχι παρασιτούμε για να ζήσουμε, δε θα υπήρχαν τα ανωτέρω.