Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Σαλονικιό λαμόγιο σε γράφω στα @@ μου.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
εγώ σά μέσος Έλληνας πάντως δεν μπορώ να το κάνω, και ούτε θα μου άρεσε σε ακτίνα 30 χιλιομέτρων να εχω ένα πυρηνικό αντιδραστήρα.

Ναι, βέβαια.

Μακρυά από τον κ@λο μου και όπου θέλει ας είναι.

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Παπαριές καμαρωτές.

Ηλιθιότητες.

Για να γίνεις καινοτόμος δεν χρειάζεται καμμία στήριξη από το κράτος.

Το Skype είχε στήριξη από το Δημόσιο της Εσθονίας;;;;;;;

Δεν μιλάω για δημόσιο "έξυπνε" άλλα για την βούληση της πολιτείας να προωθήσει την καινοτομία
και όχι στα λόγια μόνο. Ούτε στα "πανεπιστήμια" μόνο.

Το κατάλαβες;

Αν όχι δεν πειράζει και δεν με εκπλήσσει.

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Ναι, βέβαια.

Μακρυά από τον κ@λο μου και όπου θέλει ας είναι.

Για αφισοκολλητής μια χαρά μου κάνεις
μάλλον είσαι "σοσιαλιστής" με πολλά ακίνητα και εσύ ή ξεβράκωτος καπιταλιστής.

εναλλακτικά αν θέλεις μπορείς να "φτιάξεις" ένα αντιδραστήρα κοντά στον κ@λο σου.
και να πίνεις ουράνιο και πλουτώνιο.

εγώ δεν θα πάρω.
προτιμώ το λιθάνθρακα και ας βγάζει αέρια του θερμοκηπίου.

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Παπαριές καμαρωτές.

Ηλιθιότητες.

Για να γίνεις καινοτόμος δεν χρειάζεται καμμία στήριξη από το κράτος.

Το Skype είχε στήριξη από το Δημόσιο της Εσθονίας;;;;;;;

Τι μαλακίες διαβάζουμε νυχτιάτικα.
Τι άλλο θα σκαρφιστείς ρε πρασινοφρουρε για να μας πείσεις για την εξυπνάδα σου.... :jerking:

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Ας γκρεμιστεί και κάνα άγαλμα, δε χάθηκε ο κόσμος.

Ντροπή και αίσχος.
Κωλοδάχτυλο σαν του σπιγκελ θέλει όποιος τα λέει αυτά.
Τα αρχαία είναι ότι πιο σημαντικό έχουμε.
Ντροπή σε αυτους που τα καταστρέφουν.

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Τι μαλακίες διαβάζουμε νυχτιάτικα.
Τι άλλο θα σκαρφιστείς ρε πρασινοφρουρε για να μας πείσεις για την εξυπνάδα σου.... :jerking:

Κατάλαβα, αφισοκολλητής του ΠΑΣΟΚ ο κ. voltaire45
καλά το είπα εγώ, και μάλλον "σοσιαλιστής" με πολλά ακίνητα
και οπαδός των "πυρήνων της κλεψιάς" αλλά κατά τα αλλά "σοσιαλιστών"

και μετά λέμε για πυρηνική ενέργεια που την θέλουμε στον κ@λο μας.
μάλλον πυρηνική κεφαλή θέλετε στον κ@λο κ. voltaire45

αυτά και δεν αναλίσκομαι άλλο με πουλημένα πιόνια.
χάνω το χρόνο μου.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Γινεσαι επικινδυνος μιλωντας για πραγματα που δεν κατεχεις. Γνωριζεις εστω μια Ευρωπαικη πρωτευουσα με ουρανοξυστες εκτος του city στο Λονδινο? Γιατι αραγε η Ευρωπη δεν εγινε Τοκυο, Χονκ Κονγκ ή Ν. Υορκη?
Επισης προκειμενου να "γκρεμιστει κανα αγαλμα" ας το αποκαθηλωσουμε να το στειλουμε στο Λουβρο οπου τα προσεχουν περισσοτερο. Και οι Γερμανοι το 'ιδιο σκεφτηκαν οταν εγραφαν στο Der Spiegel να πουλησουμε την Ακροπολη. Ντροπη!

Nτάξει ρε , ηρέμησε, που γίνομαι και επικίνδυνος! Δε θα τα εφαρμόσω απόψε πριν ξημερώσει, ηρέμησε :cheesy: Kοιμήσου ήσυχος :cheesy:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Δεν μιλάω για δημόσιο "έξυπνε" άλλα για την βούληση της πολιτείας να προωθήσει την καινοτομία
και όχι στα λόγια μόνο. Ούτε στα "πανεπιστήμια" μόνο.

Το κατάλαβες;

Αν όχι δεν πειράζει και δεν με εκπλήσσει.

Χααααα.

Και πως θα γίνει αυτό;;;;;

Πες μας ένα πρακτικό τρόπο που θα προωθήσει την καινοτομία η πολιτεία ρε παπάρα....

Που δεν το έχει κάνει δηλαδή....

Θέλεις να δούμε τι έχει ξοδέψει το Ελληνικό κράτος για ΠΑΒΕΤ κλπ.;

Θες να δούμε τι έχει ξοδέψει συνολικά η ΓΓΕΤ;;;;

Πουστράκια, εγώ μιλάω συγκεκριμένα και με στοιχεία....

Όποιος θέλει ας με βρει "πρόσωπο με πρόσωπο" και ας αντιπαραθέσει τα δικά του.

Δημοσίως μάλιστα........

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
εγώ σά μέσος Έλληνας πάντως δεν μπορώ να το κάνω, και ούτε θα μου άρεσε σε ακτίνα 30 χιλιομέτρων να εχω ένα πυρηνικό αντιδραστήρα.

πάει αυτό.
για το ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟ - ΧΥΤΑ όμως βρήκε λύση (με ξύλο) και αυθαιρεσίες ετσι;

Αφού δε θες πυρηνικό αντιδραστήρα, χρυσοπλήρωνε το πετρέλαιο στους σείχηδες και το φυσικό αέριο στους ρώσους ολιγάρχες. Με όλα όσα συνεπάγεται αυτό. Τι κλαίγεσαι τότε για ακρίβεια και ότι δε βγαίνεις ? Σου φταίει ο ΓΑΠ και το μνημόνιο μετά?

Όσο για τους ΧΥΤΑ κάπου δε πρέπει να γίνουν και αυτοί?

Επισκέπτης
μια κυβερνηση που κοπτεται υποτιθεται για την "πρασινη αναπτυξη",  ειναι τουλαχιστο υποκριτικο να κατασκευαζει χωματερες εν ετει 2011!!!

και δεν ειναι το κοστος δικαιολογια, ουτως η αλλως η διαχειριση των σκουπιδιων πλεον ειναι ιδιωτικη υποθεση! Ο λογος ειναι η εξασφαλιση του μεγιστου κερδους για τους επενδυτες! Και αυτο ειναι απαραδεκτο για μια "σοσιαλιστικη" και "πρασινη" κυβερνηση!!!

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Χααααα.

Πες μας ένα πρακτικό τρόπο που θα προωθήσει την καινοτομία η πολιτεία ρε παπάρα....

Δημοσίως μάλιστα........

Ρε γελοίε αφισοκολλητή, ποια στοιχεία ρε αυτά που σου έδωσαν να αφισοκολλάς;
Μόνο στα λογία το έχει κάνει.
Eδώ κλείνει υφιστάμενες εμπορικές επιχειρήσεις ετών όχι παπατζήδικες
κανε μια βόλτα στην Πατησίων ρε πουλημένο πιόνι να δεις με τα μάτια σου
ε, και όχι δεν θα σου κάνω την χάρη να συζητήσω άλλο μαζί σου.
γιατί ο κάθε αφισοκολλητής είναι πληρωμένος αλλά εγώ όχι.
και ούτε τα παίρνω.

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Αφού δε θες πυρηνικό αντιδραστήρα, χρυσοπλήρωνε το πετρέλαιο στους σείχηδες και το φυσικό αέριο στους ρώσους ολιγάρχες. Με όλα όσα συνεπάγεται αυτό. Τι κλαίγεσαι τότε για ακρίβεια και ότι δε βγαίνεις ? Σου φταίει ο ΓΑΠ και το μνημόνιο μετά?

Δεν απάντησες στο [γιατί δεν εκανες εσύ], ένα αντιδραστήρα όμως.
απλά μου λες ότι πληρώνω το πετρέλαιο, όχι κύριε αντί να καίω πετρέλαιο θα καίω λιθάνθρακα που εχω
και δεν θα δεχτώ κανένα πρόστιμο από αυτούς που λένε για "αέρια του θερμοκηπίου" και καίνε ουράνιο-πλουτώνιο.

και τα απόβλητα τους τα πετάνε στον ωκεανό.

Επισκέπτης
Χααααα.

Δημοσίως μάλιστα........
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

ρε νουμερο, γιατι λες μπουρδες χωρις να κατεχεις? θα σε βοηθησει ο google νομιζεις για να μη ξεφτιλιστεις?  ποιες ειναι ο καινοτομιες που εχει επιδοτησει το κρατος? οταν λεμε καινοτομιες εννοουμε την πατεντα! την εφευρεση! ουτε τις πτυχιακες των φοιτητων, ουτε τις φασον ¨εφευρεσεις" που βασιζονται σε αντιγραφες σχεδιων! 

α, τωρα που το θυμηθηκα.....τι εγινε με τις περιβοητες ¨πρασινες ηλιακες στεγες" που θα εβαζαν όλοι (με την παροτρυνση του κρατους) και οι οποιες θα εδιναν εισοδημα στους ιδιωτες που θα πουλουσαν το ρευμα στη ΔΕΗ?

Παλι κοροϊδεψατε ρε λαμογια τον κοσμο? Παλι τον βαλατε να καταχρεωθει και τελευταια στιγμη τον δουλεψατε? ρε δε πατε να κρυφτειτε ρε γελοιοι απατεωνες! ου να χαθειτε λαμογια!!!

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16

Πρέπει, αλλά όχι με αυτές τις μεθοδεύσεις τύπου πασοκ και λόγια "Πράσινης Ανάπτυξης" .
που ακόμη και οι κάτοικοι έλεγαν ότι δεν εφάρμοσε καμιά χούντα.
αυτό λέω, και το είπα προς απάντηση σου για τις "δικαιολογίες" που ανέφερες από το μέσο πολίτη.

τίποτε περισσότερο και τίποτε λιγότερο.

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16

Και για όσους μπορούν να καταλάβουν,
Ο παραλογισμός γενικότερα ξεκινάει από τις αξίες, που είναι πλέον παράλογες.
και οδηγούν σε πλήρη απαξίωση.

δυστυχώς σε όλα τα επίπεδα
από τα υλικά αγαθά, και υπηρεσίες, μέχρι και την ηθική μας αξία.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Καλά καλά, αφήστε, πήγε ήδη αργά... περιμένετε αύριο που θαρθει ο persona να σας περιλάβει :cheesy:

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Ε έλα ντε. Γενικά την αδράνεια και τη νοοτροπία αυτή. Τώρα οι περισσότεροι πέφτουν στην παγίδα του " ηθικισμού" δλδ κάποιοι κακοί άνθρωποι τα "φάγανε". Η ρίζα από το κάθε τι, είναι η νοοτροπία βολέματος, αδράνειας, η απαξίωση της εργασίς και της δημιουργικότητας. Εάν αυτά υπήρχαν και στον " μέσο πολίτη" δε θα δινόταν ο χώρος και η δυνατότητα " στα λαμογια" να δράσουν όπως δρούσαν.
Και εν πάσει περιπτώσει το ζήτημα είναι η τεράστια αποεπένδυση. O gl πχ έγραψε έναν κατάλογο με κάποια συμπτώματα και παθογένειες, τις οποίες αναφέροντας τες κάποιος ανακυκλώνει τα ίδια πράγματα. Από ανθρώπους με μυαλά τωρινά, δε μπορεί να προκύψει η μεταβολή της κατάστασης που τα τωρινά μυαλά και δράσεις και νοοτροπίες έχουν επιφέρει.

Από φοιτητές π.χ. που διαδηλώνουν κατά τις ιδιωτικοποίησης των πανεπιστημίων, ή έστω κατά της έρευνας στα πανεπιστήμια, της σύνδεσης με την αγορά και της αξιολοόγησης, δε μπορώ να περιμένω κάτι. Αλλά ούτε και μπορεί να αξιώνει κάτι παραπάνω αυτός που το κάνει αυτό. Από ανθρώπους που θέλουν την προστασία του κράτους για να ζήσουν, που απαιτούν τις ρυθμίσεις του κράτους για σώσουν μη βιώσιμες μικροεπιχειρήσεις, για να κρατήσουν κλειστά επαγγέλματα ( κρατικά προστατευμένοι, με το όφελος όμως ιδιωτικότατα προσποριζόμενο... ), δε γίνεται να περιμένουμε κάτι. Ούτε το κράτους μπορεί να συζητάει επί μακρού τα αυτονόητα. Γιατί απλά συζητάει για να βρει πατέντες ώστε να μη δράσει.

Πρώτα γίνεται η χώρα πεδίο δημιουργικότητας, έρευνας, καινοτομίας και κοινής λογικής. Τα "δικαστικού" τύπου μέτρα τιμωρίας των κακών που έφαγαν λεφτά, έπονται. Αλλά αν υπήρχε η νοοτροπία   δημιουργούμε για να ζήσουμε και όχι παρασιτούμε για να ζήσουμε, δε θα υπήρχαν τα ανωτέρω.

στα @@ μας η νοοτροπία.
η ρίζα του προβλήματος είναι στο σάπιο σύστημα που δεν επιβραβεύει τους καλύτερους και δεν τιμωρεί τα λαμόγια.

ΈΤΣΙ έχει κυριαρχήσει η νοοτροπία της ήσσονος προσπάθειας - "αφού δεν πρόκειται να βγάλω παραπάνω, γιατί να προσπαθήσω?"
ΈΤΣΙ έχει κυριαρχήσει η φοροκλοπή - "αφού δεν με πιάνουν, γιατί να μη βγάλω και μαύρα?"

Θέλεις να βολευτείς - πάρε 300€ και βολέψου
Θα μείνεις αδρανής - θα μείνεις στα 300€
Θέλεις να δουλέψεις περισσότερο - Θα πάρεις περισσότερα
Θέλεις να πρωτοπορήσεις - Θα ανταμοιφτείς
Θέλεις να κλέψεις ΦΠΑ - Θα πιαστείς!
Θελεις να πουλήσεις αέρα - πάλι θα πιαστείς!

Ας έχεις οποιαδήποτε νοοτροπία θέλεις! Δεν με νοιάζει.
Ας έχεις και στραβό μυαλό (πχ. των τραπεζιτών  ;) ). Παλι δεν με νοιάζει!!

Εγώ που είμαι ο "regulator" βάζω τους παραπάνω κανόνες, στήνω και ένα μηχανισμό ελέγχου και από κει και πέρα η επιλογή είναι δικιά σου.

ελεμένταρυ. στήσε το σύστημα - και στα παπάρια σου τα ... σοφτ σκιλς  :grin:

πσ. Για έρευνα: Άστο. Τα κονδύλια "έρευνας" που δίνονται είναι απίστευτα. Το κακό είναι ότι πάνε σε "έρευνα για την έρευνα". Και δυστυχώς η κυρίαρχη τάση στους πανεπιστημιακούς εξακολουθεί να είναι ότι η έρευνα πρέπει πάνω από όλα να "προάγει την επιστήμη". Ξέρεις ποιό είναι το metric για την επιτυχία? Οι δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά!  :jerking: και όχι ας πούμε, πόσες εργασίες πέρασαν σε στάδιο σχεδίασης ή παραγωγής!!! Και αν τους ρωτήσεις ... το βρίσκουν και φυσιολογικό!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

κάπου αρκεί να μην είναι στο σπίτι μας κοντά
και μιας και θίξαμε το θεμα της νοοτροπίας.
έχω σιχαθεί τους μαλάκες πατριώτες που κοιμούνται αγκαλιά με τη γαλανόλευκη αλλά:
στα σκουπίδια πετάνε μπαταρίες, ηλεκτρικές συσκευές, μπογιές, μπάζα, πλαστικά, λάδια από την αλλαγή στα αυτοκίνητα.
το αυτοκίνητο που χάλασε το παρατάνε σε ένα στενό του δήμου και γράφουν τους πάντες στ αρχίδια τους.
τα πακέτα τσιγάρα και τις γόπες τα πετάνε στο δρόμο.
τα κλαδέματα τα παρατάνε στο πεζοδρόμιο
τα σκυλιά τους χέζουν όπου γουστάρουν.
και άλλα όμορφα που εάν λχ τα έκαναν ως γερμανοί τυλιγμένοι με τη σημαία του Ράιχ θα ήταν ήδη φυλακή για αναμόρφωση.

η αγάπη στην πατρίδα δεν είναι το μίσος για τα πάκια.
είναι η γενική δημόσια συμπεριφορά του μέσου μαλάκα σαν να είναι σπίτι του.
όταν δεν αγαπάς το περιβάλλον που ζεις αλλά μόνο τον εαυτό σου αυτή η νοοτροπία δε πάει την κοινωνία μπροστά ακόμα και εάν κρεμάς γαλανόλευκη όχι μόνο την 28η αλλά όλο το χρόνο.

η νοοτροπία του γύφτου έχει κυριεύσει τα πάντα.
από την παιδεία μέχρι τη συμπεριφορά σε κοινούς χώρους.
πας στο εξωτερικό σε εταιρείς μπαίνεις στο ασανσερ και σου λένε άγνωστοι καλημερα.
εδώ πας στην εταιρεία που δουλεύεις και αλλάζουν δρόμο για να μην πάρουν το ίδιο ασανσέρ με σένα οι συνάδελφοί σου.

βγαίνεις στο δρόμο να πας από το ένα μέρος στο άλλο και δεν υπάρχει περίπτωση να μη δεις ένα μαλάκα να παραβιάσει ερυθρό σηματοδότη για να σταματήσει στο επόμενο που είναι ήδη κόκκινο δια γυμνού οφθαλμού.

ο νεοέλληνας πλέον όντως ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ μαλάκας γιατί έχει γραφτεί στο DNA του η έλλειψη παιδείας γενεών ολάκερων. Αλλοι λαοί κάνουν αγωγή κυκλοφοριακή από το Δημοτικό και δω ο μπάτσος ανάβει το φάρο στο περιπολικό για να περάσει γρήγορα το φανάρι που είναι κόκκινο και να πάει πιο γρήγορα να ρεμπελέψει στο ΑΤ που ανήκει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom