Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
πλάκα πλάκα έχω πολύ κέφι να ρίξω κουτουλιές ....

και μ'αρέσει οταν ανοίγουν οι μύτες και χύνεται ποτάμι ο πελτές ντομάτα ....

φουλ κοντακτ ...
σιγά τζον ράμπο, δέσε τα κορδόνια σου μην πεσεις

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16

ξεκινάω με ροζ μουνάκι σαν εσένα ....

ρπόσεχε μονο γιατι θα ματωσεις ....

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
7374661.jpg

+
εναν..καινουργιο Χριστοφορο χρειαζομαστε....σε διαλαξιακο επιπεδο ομως!  :grin:

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
25
Πόντοι
16
πλάκα πλάκα έχω πολύ κέφι να ρίξω κουτουλιές ....

και μ'αρέσει οταν ανοίγουν οι μύτες και χύνεται ποτάμι ο πελτές ντομάτα ....

φουλ κοντακτ ...

και μετα ξυπνησες ή ακομα κοιμασε?

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
μολις μ κοστισες 300 Ευρω! (Λουκ, φτανουν;)  :2funny:

ον ε σιριους νοουτ, το νουμερακι που αναφερεις ειναι πλεον των 750 του μηχανισμου;

καλά να πάθεις!  :2funny:

Μόλις άκουσα ότι αποφάσισαν ο μηχανισμός να γίνει 850 ..  :grin:

(την ώρα που έγραφα άλλη απάντηση)

οπότε δεν ξέρω ...  :think:

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
καλά να πάθεις!  :2funny:

Μόλις άκουσα ότι αποφάσισαν ο μηχανισμός να γίνει 850 ..  :grin:

(την ώρα που έγραφα άλλη απάντηση)

οπότε δεν ξέρω ...  :think:

φακ!  :grin: :grin:

ενταξει, μεχρι στιγμης η 'παραμορφωση' ειναι ελαστικη!  ;)

Επισκέπτης
Τελειωσε η Ελλαδα. Τα χειροτερα δεν εχουν ερθει ακομα. Προβλεπω για μεγαλα τμηματα του πληθυσμου πεινα. Αρχιστε να ψαχνετε προορισμους για να την κανουμε πριν το καραβι βουλιαξει και μας παρει μαζι του στον πατο.

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Τελειωσε η Ελλαδα. Τα χειροτερα δεν εχουν ερθει ακομα. Προβλεπω για μεγαλα τμηματα του πληθυσμου πεινα. Αρχιστε να ψαχνετε προορισμους για να την κανουμε πριν το καραβι βουλιαξει και μας παρει μαζι του στον πατο.

H ζωή αποτελλείται απο στιγμές ευτυχίας και δυστυχίας .... πλεόν η αρνητική πλευρα θα υπερισχυει της αντιθετης .... στους περισσότερους έλληνες ....

ειναι κατι που έπρεπε να το περιμένουμε .... πάμε πίσω 60 70 80 100 150 χρόνια να δούμε πως ηταν η ζωή στην ελλάδα ..... ποσα χρ΄'ονια ζούσαν και με τι μέσα και εισοδήματα ....

μετα το 60 -70 ζήσαμε στην ευδαιμονία ... ηρθε η ωρα να αισθανθούν οι περισσότεροι τι σημαινει φτωχια ... σαν την αλβανια, βουλγαρία, σκόπια και παει λέγοντας ...

το να εγκαταλείψουν όλοι η οι περισότεροι το καράβι είναι αδυνατο ...

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
H ζωή αποτελλείται απο στιγμές ευτυχίας και δυστυχίας .... πλεόν η αρνητική πλευρα θα υπερισχυει της αντιθετης .... στους περισσότερους έλληνες ....

ειναι κατι που έπρεπε να το περιμένουμε .... πάμε πίσω 60 70 80 100 150 χρόνια να δούμε πως ηταν η ζωή στην ελλάδα ..... ποσα χρ΄'ονια ζούσαν και με τι μέσα και εισοδήματα ....

μετα το 60 -70 ζήσαμε στην ευδαιμονία ... ηρθε η ωρα να αισθανθούν οι περισσότεροι τι σημαινει φτωχια ... σαν την αλβανια, βουλγαρία, σκόπια και παει λέγοντας ...

το να εγκαταλείψουν όλοι η οι περισότεροι το καράβι είναι αδυνατο ...
Εμενα τα late 70's που θυμαμαι και μεχρι τα mid 80's που δεν υπηρχαν τοσα λεφτα περναγαμε πολυ καλυτερα (σαν οικογενεια) παντως. Το χρημα δεν φερνει ευτυχια...Εγω λεω μακαρι...Αλλωστε ειχα κουραστει και με τους νεοπλουτους αλλα και με τους μικροαστους που βρηκαν εδαφος για να αναγαγουν σε ιδανικο το να παρουν και αυτοι καγιεν

helios747

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
1o  "κανονι"  σιτιμπανκ  ελλαδος,  και  συνεχιζουμε  κατα  πειραιως  μερια

OP
OP
farkeli

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
...

* Ουσιαστικά, μέσα από τους μηχανισμούς στήριξης Νο 1 και Νο2 (στον δεύτερο θα περιλαμβάνεται και η αναδιάρθρωση χρεών), η Γερμανία σχεδιάζει να υποχρεώσει σε βίαιο αποπληθωρισμό, με εξοντωτικά δημοσιονομικά μέτρα, όλες τις χώρες της περιφέρειας, οι οποίες για χρόνια θα μείνουν παγιδευμένες στην «αγκαλιά» των διαδοχικών «πακέτων» στήριξης, ενώ με τις αναδιαρθρώσεις των χρεών τους θα αποκοπούν από τη χρηματοδότηση των αγορών.

* Με τον τρόπο αυτό, η Γερμανία επιδιώκει να θεμελιώσει σχέσεις εξάρτησης αποικιοκρατικού χαρακτήρα και να μεταφέρει στις Βρυξέλλες και το Βερολίνο το κέντρο της άσκησης… δικτατορικής οικονομικής πολιτικής. Με τον τρόπο αυτό, σχεδιάζει να αποφύγει τη διάσπαση της Ευρωζώνης και την επαναφορά του μάρκου, που θα εκτοξευόταν στα ύψη και θα «γονάτιζε» την εξαγωγική της βιομηχανία. Το σημαντικότερο, όμως, είναι ότι θα μετατρέψει τη νομισματική ένωση, που δημιουργήθηκε για να αναχαιτισθεί η γερμανική οικονομική ισχύς μετά την επανένωση των δύο Γερμανιών, σε μηχανισμό εδραίωσης της πολιτικής κυριαρχίας της Γερμανίας στην Ευρώπη, διαστρέφοντας πλήρως το όραμα του Μιτεράν, που με αρκετούς δισταγμούς είχε υποχρεωθεί να αποδεχθεί ο Κολ.

...

Όποιος δεν βαριέται και έχει χρόνο μπορεί να διαβάσει ολόκληρο το κείμενο www.sofokleous10.gr/portal2/toprotothema/toprotothema/2010-11-26-00-32-27-2010112630895/]εδώ[/url]

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ακου,μαλακα αγαπητικε....αν θες να πεις κατι σοβαρο πεστο, αλλιως στειλε μου μυνημα και μην γαμας το thread!

το ποιός αυτο-χαρακτηρίζεται.... φαίνεται ...

δεν έβρισα εγω μεσα στο thread .... και αν εσυ δεν είχες καλη σχέση με το σχολείο δεν είναι πρόβλημά μου ...

καλύτερα μην νευριάζεις και μαθαινε απο τα λάθη σου ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom