Νέα

χρειαζομαι συμβουλες(εδω θα λαμψει ο παλιος)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα retalert
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

retalert

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
εχω ψαξει το φορουμ και δεν με καλυψε οποτε μην με κραξετε
διαθετω εως 150 ευρο και γουσταρω μια πολη καλη φαση με ποδολαγνεια και 69 (και αν γινετε τελιομα στο προσοπο)

αποριες:::::::1)ΤΙ ειναι καλυτερο για αυτο που σας ειπα call girl h studio KAI γιατι
             2) με cg παιζει πιπα χωρις καποτα ενο σε στουντιο μονο με καποτα?
              3)call girl καθετε για μια ωρα οντος με 2 εκτονοσεις ?(ακουσα κατι περιεργα για +20 ευρο και ξινιλες)και θα βρω cg που να κανει 69 και ποδολαγνεια με 150 ευρο ?
              4)ακουω πολλα για το φιλλης 104 οτι ειναι μαστερ στο foot fetish  αλλα το προβλημα μου ειναι οτι για μενα παντα υπαρχουν στουντιο με ποιο ωραιες κοπελες αλλα θελω να ξερουν τι κανουν οχι απλα να μου πατησουν την μουρη!!!πχ στουντιο πειραιωσ 193 η 104 φιλλης και δεν το αλαζουμε με τπτ ?
              5)ποση ωρα παιζω με τα ποδαρακια της στο στουντιο? ΚΑΙ πανο απολα πειτε μου cg η στουντιο και προτινεται και κανa cg ΑΜΑ Παιζει και τηλ

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.372
Πόντοι
5.435
εγώ αν είχα 150 γιούργια θα έπαιρνα call girl για 1 ωρίτσα με 2 εκτονώσεις, και θα διάλεγα Eva21 και θα της έλεγα τι ακριβώς ήθελα στο sex αλλά και τι να φορέσει
Η απόφαση δική σου  :rockon:

OP
OP
R

retalert

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
ωραιος λιγα λογια και σωστα!!! την eva21 πως την βρισκουμε ομως κανα τηλ παιζει ?

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.372
Πόντοι
5.435
σου στέλνω pm

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
--ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙΣ--

Κοιταξε για να σου απαντησει καποιος με σιγουρια σε αυτα που ρωτας πρεπει να δωσεις παραπανω προσωπικα στοιχεια, εννοω:

τι εμπειρια εχεις απο πουτανες γενικως, τι ηλικιας εισαι και ποσο μετραει για σενα το θεμα του χρονου σε σχεση πχ με το θεμα καλων υπηρεσιων η αν προτιμας μια χαλαρη φαση η κατι πιο εντονο κλπ κλπ.

Εγω προσωπικα εχω σχετικα μεγαλη εμπειρια πλεον απο στουντιο και ειχα σχετικα μεγαλη εμπειρια στα cg πιο παλια, ενω ειμαι πρωην θαμωνας του Φυλης 104, συν οτι ειμαι και γω λατρης των γυναικειων ποδιων και του 69, συνεπως θεωρω οτι εχω την καταλληλη εμπειρια να σου απαντησω. :grin:

--ΞΕΚΙΝΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΑΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ--

Με τη σειρα που τα ρωτας:

1) Καποια κοριτσια στο στουντιο ειναι πραγματικα πολυ εμπειρα στο θεμα αυτο, στα cg πρεπει να πεσεις στην περιπτωση, να ξερεις καποια που ειναι καλη και εμπειρη, οχι κανενα κοριτσακι. Τα cg όμως δεν έχουνε θέμα χρόνου, ενώ στο στούντιο πάντα νιώθεις λίγο πιεσμένος. Βέβαια αυτό το ξεπερνάς αν σκάσεις 150 ευρώ στούντιο για 1 ώρα περίπου.  ;) Και παλι μιλαμε οτι το cg ειναι πιο χαλαρη κατασταση συνηθως...
2) Εξαρταται το στουντιο/κοπελα του στουντιο και εξαρταται το cg. Αυτα τα ρωτας για συγκεκριμενες περιπτωσεις. Η διαφορα ειναι οτι στο cg αυτο το πληρωνεις +20 (στο 100αρικο) ενω στα στουντιο +30/40 ευρω (στο 50αρικο), εκτος αν στο κανει δωρο η κοπελα...
3) Συνηθως ειναι μια εκτονωση συν 20 για 2η, αλλα σε τιμες 100-120 ευρω. Το πακετο που ζητας με 140-150 στα κανουν ολα χαλαρα και λενε και ευχαριστω!
4) Ναι το Φυλης 104 ειναι μαστερ στα φετιχιστικα γενικα, ομως ο μεσος ορος εμφανισης οντως ειναι πιο κατω απο αλλα καλα στουντιο, ειναι θεμα και ηλικιων... Αλλα και παλι δεν πας στα τυφλα με την οποιαδηποτε κοπελα, δεν το κατεχουν ολες... Εμενα προσωπικα καλη ποδομαλακια μου εχουνε κανει σε αλλο στουντιο... Και εξαρταται φιλε και τι γουσταρεις, δηλαδη εμενα πχ μου αρεσει να γλειφω τα δακτυλα και να νιωθω οτι το φχαριστιεται, να με χαιδευει τρυφερα με το πελμα στα @@δια οταν τη γλειφω στο γατακι... Εσενα μπορει να σου αρεσει να στην παιζει με τα ποδια, οποτε εκει ειναι αλλη κατηγορια, αλλο στυλ κοπελας...
5) Κοιτα αμα σαρεσει να τα γλειφεις μπορει και 10 λεπτα να το κανεις στο 20λεπτο του 50αρικου στο στουντιο. Αμα σαρεσει να σου κανει κολπα εκεινη με τα ποδια, δυσκολα πανω απο 2-3 λεπτα, αντε 5... λεω εγω τωρα... Απο 104 η καλυτερη που ξερω εγω ειναι η Μπετυ νομιζω, που ειναι ομως μιλφ, και μια καινουρια, η Αλικη, που ειναι γυρω στα 25, μελαχρινη ομορφη και πολυ προστυχη, την ειχα παρει σε αλλο στουντιο πιο παλια... Εχω κι αλλες προτασεις, αλλα μονο σε pm, μη με πουνε και νταβατζη, αμα θες στειλε... Για cg φιλε, μη σου λεω ψεματα, εχω καιρο να παρω, μαλλον θα εχουνε αποσυρθει αυτες που ξερω...

Αυτα απο μενα, αν θελεις στειλε πμ για περισσοτερες λεπτομερειες... Παντως για μενα αν δεν εχεις παει ποτε με πουτανα το καλυτερο ειναι να ξεκινησεις απο cg, ειναι πιο χαλαρη φαση και πιο νορμαλ ατμοσφαιρα, πιο οικεια... Στα στουντιο ειναι επαγγελματιες και αρκετα βιαστικες, οταν δεν εχεις εμπειρια στην αρχη παθαινεις ενα σοκ με το ποσο γρηγορα γινονται ολα...

Καλα να περασεις με οτι επιλεξεις τελικα... ;)

OP
OP
R

retalert

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
!!!!!! κατατοπιστικοτατος ευχαριστω!!