Νέα

Χούφτωμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 53
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

rebelos1

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2019
Κριτικές
2
Like
118
Πόντοι
1
Ξέχασα να συμπληρώσω πως ο γυμνασιάρχης ήταν κάργα ΠΑ.ΣΟ.Κ. Το ΠΑΣΟΚ εκείνη την εποχή αντιπροσώπευε ή τουλάχιστον έτσι διακήρυττε, την πρόοδο, την αλλαγή και απέπνεε έναν αέρα αισιοδοξίας. Γιατί ο φανατικός ΠΑΣΟΚΟΣ γυμνασιάρχης που υποστήριζε ένα προοδευτικό κόμμα, με απέβαλε? Απορία το έχω.

litafade

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2019
Κριτικές
8
Like
617
Πόντοι
301
άρα φαντάζομαι δεν θα δυσκολευτεις πολύ να καταφέρεις να την ανοίξεις

Πιστεύω και ελπίζω πως θα είναι όπως τα λες αλλά.. με τις γυναίκες ποτέ δεν ξέρεις.
Αν κρίνω από το σκηνικό που σου έγραψα όμως λογικά δεν θα δυσκολευτώ και πολύ

wrangler1996

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2018
Like
951
Πόντοι
96
Πιστεύω και ελπίζω πως θα είναι όπως τα λες αλλά.. με τις γυναίκες ποτέ δεν ξέρεις.
Αν κρίνω από το σκηνικό που σου έγραψα όμως λογικά δεν θα δυσκολευτώ και πολύ
είστε φίλοι στα social media;

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Στην Τρίτη Γυμνασίου έλυσα το θέμα αυτό για ΟΛΗ τη χρονιά!

Έχει χτυπήσει το κουδούνι και πάμε να μπούμε μέσα. Στην πόρτα της τάξης κάθεται μια από τις ωραίες μουνίτσες τότε της τάξης μου, με φοβερό κώλο! Τρώει ένα παγωτό και καθώς πάω να μπω μέσα μου λέει "εντάξει μη βιάζεσαι, έχουμε την κ. Τάδε τώρα, αυτή πάντα αργεί". Εγώ όμως θυμόνουν ότι είχαμε άλλη καθηγήτρια εκείνη την ώρα και της λέω "όχι ρε συ, την κ. Τέτοια έχουμε τώρα, την κ. Τάδε την έχουμε την επόμενη ώρα". Μπαίνουμε λοιπόν σε ένα τρυπάκι "όχι την Τάδε έχουμε τώρα", "όχι κάνεις λάθος, την Τέτοια έχουμε" και μου λέει "καλά, βάζεις στοίχημα?". Της λέω τι στοίχημα και μου λέει "αν έχουμε την Τάδε θα σου βάλω το παγωτό στον κώλο!". Και της λέω "ΟΚ, αν όμως έχουμε την Τέτοια, τότε για ΟΛΗ τη χρονιά θα με αφήνεις να σε χουφτώνω όπου κι όποτε θέλω!". Συμφωνούμε και... μαντέψτε ποιος κέρδισε το στοίχημα...!!!  :grin:

Χούφτωνα βυζάρες  και κωλάρες πραγματικά όποτε μου έκανε κέφι και δεν έβγαλε κιχ το πουτανάκι!  :cheesy:

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
Πρωτη λυκειου τη καθηγητρια μουσικης την ωρα που μας μαθαινε αρμονιο. Φορουσε κολλητο τζιν, κωλαρα. Δεν ειπε τιποτα, με καρφωσε ενας μαλακας στο διευθυντη.

Εμαθα ποιος ειναι και τον κερασα μαπες την επομενη μετα το σχολασμα. Τη μερα μετα απο αυτο, με περιμενε με τους φιλους του στο επομενο σχολασμα και εφαγα βρωμοξυλο απο 4 ατομα. Τους βρηκα εναν εναν στις επομενες ημερες.

Η καθηγητρια την επομενη εβδομαδα που με ειδε το πως ειχα γινει απο το ξυλο (ειχα ακομα σημαδια) μου ειπε να παω να τη βρω μετα το τελος του μαθηματος. Κολλησε, φοβοταν για θεματα ανηλικος κτλπ. Γουσταρε αλλα δεν εγινε τιποτα τελικα. Δεν ηταν μεγαλη, κατω απο 30.

Τη πετυχα τυχαια οταν ημουν γυρω στα 25 σε εξοδο που ειχα βγει με μια κοπελα. Αυτη ηταν με εναν τυπο κοντα στην ηλικια της, ελαχιστα μεγαλυτερος πρεπει να ηταν.

Χαιρετηθηκαμε, τυπικα. Δεν τη ξαναειδα απο τοτε, κριμα. Κρατιοταν ακομα, συνεχιζε να ειναι σεξουλιαρα-κωλαρα. Με ρωτησε η κοπελα ποια ηταν, της ειπα την αληθεια. Γελασαμε και για τις επομενες ημερες ηθελε να το παιζει καθηγητρια της μουσικης. :S

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
:2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• maxresdefault.jpg
    maxresdefault.jpg