Νέα

Χούφτωμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 53
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

trelos sporos

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
6
Στο σχολείο γίνονταν τρελές φάσεις (πέρυσι τελείωσα). Χούφτωμα πάντα και παντού έπεφτε μεταξύ σοβαρού και αστέιου πάντα , και άντε να 'τρωγες κάνα χαστουκάκι που σου έδινε αφορμή για δεύτερο (άλλο που δε θέλανε οι καριόλες:P) . Ειδικά στις εκδρομές πέφτανε και γαμίσια.

Επισκέπτης
Μουνίτσα μπας κι εσύ ήσουν στο τρίο και ντρέπεσαι να το πεις;Εντάξει δεν είναι κακό!!!

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Και μετά υπάρχουν άνθρωποι που τα βάζουν με την Δια Βίου Εκπαίδευση...
Πίσω ολοταχώς στα σχολεία μάγκες...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Χαχαχαχαχαχαχα μπαααααα εγω ειπαμε......σαλαμακι και αποβολη :cheesy:

Επισκέπτης
Χαχαχαχαχαχαχα μπαααααα εγω ειπαμε......σαλαμακι και αποβολη :cheesy:

Έφαγες αποβολή επειδή σού έπιασαν τον κώλο;Είναι αυτό που λένε "και δαρμένος και γαμημένος"...Πάντως θα γλύτωνες την αποβολή αν δεχόσουν να σου πιάσει τον κώλο και ο δ/ντής!Απλώς μάλλον ήταν αδερφή!!!!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Οχι ηταν πολυ "θρησκος" ο συγκεκριμενος........ταυτοχρονα ηταν και αλκοολικος......δεν ξερω πως το συνδυαζε το συγκεκριμενο......λολ

αποβολη φαγαμε ολοι αγορια κοριτσια......ολη η πρωτη γυμνασιου!!! το επιχειρημα? τους προκαλλουσαμε λεει :grin:

Επισκέπτης
Καλά και οι θρήσκοι πίνουν.Εκτός αν είναι μουσουλμάνος!

Πάντως όλη η Α'γυμνασίου να φάει αποβολή πολύ βάρβαρο!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
παρα πολυ βαρβαρο........αλλα ειχε πλακα νταξει....

δεν ειναι ολοι οι μουσουλμανοι τοσο "θρησκοι" ρε.......ξερω παρα πολλους που πινουν........ισα ισα ξερω πολυ λιγους που δεν πινουν.......λολ

παντως για τον συγκεκριμενο μου ειχε κανει εντυπωση γιατι ηταν θεολογος, θρησκοληπτος, συντηρητικος και συν τοις αλλοις αλκοολικος!!!

gkomenios.

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
1
Αυτοι να ξερεις οτι κανουν τα χειροτερα mounitsa!...
:sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
129
Πόντοι
16
Θα συμφωνησω με το μπουγελωμα , αλλα εμενα η καλυτερη μου ηταν το τριτο διαλειμμα οταν τρεχανε ολες να ψωνισουν απο την μοναδικη καντινα που αντιστοιχουσε σε τρια σχολεια.Χαμος σπρωξιδι και επεφτε πολυ χουφτωμα.Κολλαγα το χερι στο κολαρακι που μου αρεσε και εσπρωχνα και εγω μεχρι να ψωνισουμε.Συνηθως μετα επρεπε να επισκεφθω και τις τουαλετες.Αχ ωραια χρονια. 

Επισκέπτης
Σας τον είχε παίξει ποτέ συμμαθήτρια στο Γυμνάσιο-Λύκειο;
Φοβερή εμπειρία σε πάρτι! Ειδικά όταν πίνανε καμιά μπύρα οι μικρές και χάνανε (υποτίθεται) την μπάλα! Πόσα πουκάμισα, παντελόνια, φούστες, καναπέδες, φουστίστες λερωμένες από τα φλόκια!

Το ύφος που παίρναν δε όταν άρχιζε να τα αμολά η πούτσα ήταν απίστευτο!

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Οχι ηταν πολυ "θρησκος" ο συγκεκριμενος........ταυτοχρονα ηταν και αλκοολικος......δεν ξερω πως το συνδυαζε το συγκεκριμενο......λολ
Για τον Παπά-Τσάκαλο έχει τύχει ν' ακούσεις;

billaras22

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Σας τον είχε παίξει ποτέ συμμαθήτρια στο Γυμνάσιο-Λύκειο;
Φοβερή εμπειρία σε πάρτι! Ειδικά όταν πίνανε καμιά μπύρα οι μικρές και χάνανε (υποτίθεται) την μπάλα! Πόσα πουκάμισα, παντελόνια, φούστες, καναπέδες, φουστίστες λερωμένες από τα φλόκια!

Το ύφος που παίρναν δε όταν άρχιζε να τα αμολά η πούτσα ήταν απίστευτο!
μεσα στην ταξη στο γυμνασιο,ενω τραβαγαμε μαλακια με τους κολλητους,βλεπουμε οτι ειχαμε γινει αντιληπτοι απο δυο συμμαθητριες οπου καμαρώνανε τα εξογκωματα στις φορμες μας....

Επισκέπτης
μεσα στην ταξη στο γυμνασιο,ενω τραβαγαμε μαλακια με τους κολλητους,βλεπουμε οτι ειχαμε γινει αντιληπτοι απο δυο συμμαθητριες οπου καμαρώνανε τα εξογκωματα στις φορμες μας....

Στο Λύκειο που είχαμε αποδυτήρια, όποτε άνοιγε κάποιος την πόρτα των αποδυτηρίων μας και ήμασταν καυλωμένοι , φροντίζαμε "όλως τυχαίως" αν ξέραμε ότι περνούσαν κορίτσια απ' έξω να κατεβάζουμε το σώβρακο και "κατά λάθος" έτσι βλέπαν την ψωλή μας!

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
129
Πόντοι
16
Ωραια χρονια!!
Στο Λύκειο που είχαμε αποδυτήρια, όποτε άνοιγε κάποιος την πόρτα των αποδυτηρίων μας και ήμασταν καυλωμένοι , φροντίζαμε "όλως τυχαίως" αν ξέραμε ότι περνούσαν κορίτσια απ' έξω να κατεβάζουμε το σώβρακο και "κατά λάθος" έτσι βλέπαν την ψωλή μας!

litafade

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2019
Κριτικές
8
Like
617
Πόντοι
301
Σε όλο το γυμνάσιο είχα τρελαθεί με την πεταχτή κωλάρα της Φωτεινής. Όντας από τότε μέσα στις καύλες, όποτε πηγαίναμε εκδρομή δεν σταματούσα να την χουφτώνω απροκάλυπτα με κάθε ευκαιρία αρκεί να μην μας έβλεπε κανείς. Γέμιζε η παλάμη μου και το ευχαριστιόμουν τόσο πολύ.. Τσατιζόταν, ζητούσε να σταματήσω, φώναζε αλλά εγώ εκεί. Μέχρι που ένα απόγευμα πήρε τηλέφωνο η μάνα της στους δικούς μου στο σπίτι και κάπου εκεί σταμάτησαν όλα. Φέτος λοιπόν, 20 χρόνια μετά, παντρεμένοι με παιδιά και οι δύο, βγήκαμε για reunion οι παλιοί συμμαθητές και σκάει μύτη και η Φωτεινή. Κάποια στιγμή θέλησε να πάει τουαλέτα και ήρθε και έβαλε την τσάντα της ανάμεσα στην πλάτη μου και στην πλάτη της θέσης μου και μου ζήτησε να την προσέχω όσο θα λείπει. Επιστρέφει μετά από 5 λεπτά και πέρνοντας την τσάντα της από πίσω μου, με χουφτώνει και μου λέει "συγγνώμη για το χούφτωμα" με χαμόγελο. ΕΓΩ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΔΕΝ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΚΑΤΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ. Τώρα που το θυμήθηκα σε άσχετη φάση, απλά θα περιμένω την κατάλληλη στιγμή και θα την φάω οπωσδήποτε (και θα χορτάσω και χούφτωμα φυσικά)

wrangler1996

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2018
Like
951
Πόντοι
96
Σε όλο το γυμνάσιο είχα τρελαθεί με την πεταχτή κωλάρα της Φωτεινής. Όντας από τότε μέσα στις καύλες, όποτε πηγαίναμε εκδρομή δεν σταματούσα να την χουφτώνω απροκάλυπτα με κάθε ευκαιρία αρκεί να μην μας έβλεπε κανείς. Γέμιζε η παλάμη μου και το ευχαριστιόμουν τόσο πολύ.. Τσατιζόταν, ζητούσε να σταματήσω, φώναζε αλλά εγώ εκεί. Μέχρι που ένα απόγευμα πήρε τηλέφωνο η μάνα της στους δικούς μου στο σπίτι και κάπου εκεί σταμάτησαν όλα. Φέτος λοιπόν, 20 χρόνια μετά, παντρεμένοι με παιδιά και οι δύο, βγήκαμε για reunion οι παλιοί συμμαθητές και σκάει μύτη και η Φωτεινή. Κάποια στιγμή θέλησε να πάει τουαλέτα και ήρθε και έβαλε την τσάντα της ανάμεσα στην πλάτη μου και στην πλάτη της θέσης μου και μου ζήτησε να την προσέχω όσο θα λείπει. Επιστρέφει μετά από 5 λεπτά και πέρνοντας την τσάντα της από πίσω μου, με χουφτώνει και μου λέει "συγγνώμη για το χούφτωμα" με χαμόγελο. ΕΓΩ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΔΕΝ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΚΑΤΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ. Τώρα που το θυμήθηκα σε άσχετη φάση, απλά θα περιμένω την κατάλληλη στιγμή και θα την φάω οπωσδήποτε (και θα χορτάσω και χούφτωμα φυσικά)
εχει ακόμη κωλαρα η Φωτεινή;

rebelos1

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2019
Κριτικές
2
Like
118
Πόντοι
1
Α ρε μάγκες τι μου θυμίσατε τώρα. 1989 Α΄Γυμνασίου. Στην ώρα των μαθηματικών είχα καθίσει επίτηδες πρώτο θρανίο, και είχα βάλει στοίχημα με συμμαθητή μου, ότι η πρώτη κοπέλα που θα σηκωνόταν στον πίνακα, θα την χούφτωνα. Σηκώθηκε ένα μπάζο για να λύσει άσκηση, δεν έλεγε και τίποτα, φόραγε και φαρδιές νάυλον φόρμες, αλλά έπρεπε να τηρήσω το στοίχημα.  Την χουφτώνω λοιπόν, αρχίζει να τσιρίζει και η ηλικιωμένη καθηγήτρια, με πήγε κατευθείαν στο γραφείο του γυμνασιάρχη.

Εκεί ακολούθησε το σκηνικό με τον εξής διάλογο:

Γυμνασιάρχης: -Τί έκανε ο μαθητής?
Καθηγήτρια: -Έπιασε τον ποπό μιας συμμαθήτριάς του
Γυμνασιάρχης προς εμένα: -Γιατί το έκανες αυτό?
Εγώ: -Πήγα να πάρω τον χάρακα και κατά λάθος το χέρι μου, δεν κατάλαβα πως βρέθηκε εκεί.
Καθηγήτρια: -Αυτό είναι αδύνατον. Ο χάρακας ήταν στο θρανίο. Πως έφτασε το χέρι του μαθητή ως την συμμαθήτριά του στον πίνακα?
Γυμνασιάρχης προς εμένα: - Μας περιγράφεις αφύσικα πράγματα. Δύο ημέρες αποβολή.

Οπότε έφαγα δυο μέρες αποβολή. Φυσικά στους δικούς μου δεν είχα πει τίποτε και για να μην καταλάβουν ότι ήμουν σε αποβολή εκείνες τις δυο ημέρες, έπαιρνα την τσάντα μου το πρωί και πήγαινα ως το μεσημέρι, σε ένα μαγαζί που είχε μπιλιάρδα, φλιπεράκια και ηλεκτρονικά. Τα γνωστά ουφάδικα εκείνης της εποχής αν θυμάστε.

Το μόνο κέρδος από την όλη υπόθεση του χουφτώματος μπάζου, είναι ότι κέρδισα 200 δραχμές και έκανα εκείνες τις δυο μέρες high score στο pacman και στο bouble bouble, έμαθα και καραμπόλα (Αμερικάνικο μπιλιάρδο δεν είχε φέρει ακόμα το μαγαζί εκείνη την εποχή). Το αρνητικό ήταν ότι έμαθα να πίνω φραπέ  (ο φρέντο δεν είχε έρθει ακόμα) και να καπνίζω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom