Νέα

Χούφτωμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 53
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ερώτηση-θέμα:όταν ήσασταν σχολείο(γυμνάσιο-λύκειο κυρίως) εδίδατε στον πειρασμό να χουφτώσετε τις συμμαθητριούλες σας απροκάλυπτα & κυνικά;εγώ ναι,μόνο στο γυμνάσιο,ειδικά όταν έκαναν το λάθος να φοράνε φούστες πάνω από το γόνατο.Ώσπου με πήγαν στο Γυμνασιάρχη... :knuppel:

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Ερώτηση-θέμα:όταν ήσασταν σχολείο(γυμνάσιο-λύκειο κυρίως) εδίδατε στον πειρασμό να χουφτώσετε τις συμμαθητριούλες σας απροκάλυπτα & κυνικά;εγώ ναι,μόνο στο γυμνάσιο,ειδικά όταν έκαναν το λάθος να φοράνε φούστες πάνω από το γόνατο.Ώσπου με πήγαν στο Γυμνασιάρχη... :knuppel:

από μικρός παλαβούλης ήσσουνα

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Λίγο.Συν του ότι πέταγα κροτίδες μινέρβες όπου έβρισκα,ώσπου με τσάκωσαν κ με ξαναπήγαν στον γυμνασιαρχη.Βάλε κ την φωτιά που έβαλα σε μια καρέκλα επειδή βαριόμουνα κόντεψα να ψάχνω σχολείο για να το τελειώσω.Κατά τ'αλλα ήμουν ένα φυσιολογικό κ υγιές παιδί.

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
τι σύμπτωση ξάδελφε και γώ συνολικά 31 μέρε; αποβολή είχα στα γυμνασιακά μου χρόνια.. από τσιγάρο μέχρι φάπα σε καθηγητή..

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Τσιγάρο ποτέ.Ούτε το έχω δοκιμάσει 30 χρόνια τώρα.Πρωτα απ'όλα η υγεία.Αλλά η σκανδαλιά-σκανδαλιά.Παρεπιπτόντως,συγχαρητήρια για προχτές στο ματς με το Αιγάλεω ξάδερφε.Το είδα το ματς.Μου άρεσε πολύ η ομάδα.Ειδικά αυτός ο Μίετσελ είναι ότι λείπει απο την ΑΕΚ

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
και εγώ το έκοψα.. μετά από 30 χρόνια .. γαμώτα χρειαζόμαστε ένα πρόεδρο με πακέτο και τότε θα γαμίσουμε

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
Εγώ σήκωνα τις φουστίτσες τους στο γυμνάσιο για να δώ το βρακάκι τους. Μιά φορά μου έκανα παρατήρηση και ψιλοντράπηκα αλλα συνέχισα να το κάνω. Όταν μου είπαν πώς θα ένιωθα άμα αυτές μου κατεβάζαν το παντελόνι γέλαγα! (μακάρι να το έκαναν!!)

Madman17

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Και κωλαρακια επιανα και βυζακια ακομα και στο λυκειο!
Εκανα καλο μασσαζ οποτε δεν μου λεγανε τιποτα...
(Θα νομιζαν οτι ηταν μες στο προγραμμα :rolleyes:)

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
483
Πόντοι
36
Είχα κάνει δειλά-δειλά τα πρώτα βήματα από το δημοτικό. Και καλά τυχαία είμουνα πάντα κοντά στις σκάλες και κύτταζα τα κυλοτάκια. Ήταν η πρώτη επαφή μου με τα μαθηματικά, πιο συγκεκριμμένα με τη στατιστική. Πάνω από 90% άσπρα!

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
το καλύτερο και πιο Multi-χούφτωμα έπεφτε στο τέλος της χρονιάς στα μπουγέλα, όταν τις παίρναμε σηκωτές και τις χώναμε κάτω απο την βρύση.
βρεγμένες απο την κορυφή ως τα νύχια, καύλωνε και η ρώγα μέσα απο την βρεγμένη μπλούζα, ωρε δουλειά που πέρναμε για το σπιτι  :jerking:

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
199
Πόντοι
5.765
Χερι μεχρι δακρυων.
Την πολυ παλια δικια μου εποχη στο γυμνασιο ('80)
Ωσπου βρισκαμε αυτες που το γουσταραν και .........

Της ποπης

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
το καλύτερο και πιο Multi-χούφτωμα έπεφτε στο τέλος της χρονιάς στα μπουγέλα, όταν τις παίρναμε σηκωτές και τις χώναμε κάτω απο την βρύση.
βρεγμένες απο την κορυφή ως τα νύχια, καύλωνε και η ρώγα μέσα απο την βρεγμένη μπλούζα, ωρε δουλειά που πέρναμε για το σπιτι  :jerking:
Ετσι ετσι.....
Εγω πάντως δεν πρόλαβα τις καλες εποχες των ποδιων. Πολυ σπάνια να εβλεπες κοπελα με φουστα. Μονο σε καμια εθνικη επετειο η αν ειχαμε εκκλησιασμο. (Κολαση!) :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Stardust_73

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
7
Πόντοι
6
γαμω την ζωη μου!!!! σε λαθος εποχη μεγαλωσαμε

dytikos

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Στο γυμνάσιο μαζευόμσταν 2-3 και την πέφταμε στις σεξυ καθηγητριες.. πανω στο στριμωξίδι όλο και κάποιος χούφτωνε

Madman17

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Εμεις βαζαμε στοιχηματα για το ποιος θα χουφτωσει τα πιο μεγαλα βυζια στο λυκειο...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Στο δημοτικο κυκλοφορυσε ενα "αστειακι" οπου ερχοταν το αγορακι και σου λεγε "βαζουμε στοιχημα οτι θα πιασω το στηθος σου χωρις να το αγγιξω?" (κατι τετοιο νομιζω) ελεγε το χαζο κοριτσακι ναι του πιανανε το στηθος και μετα ελεγε το αγορακι "εχασααααααα" λοοοοοοοοοοολ

στο γυμνασιο αγριεψανε τα πραγματα....θυμαμαι ενα παιχνιδι που το λεγανε "σαλαμακι".......και υποτιθεται βαραγες τον πισινο του αλλου μονο που δε βαραγανε......χουφτωνανε.......και ο γυμνασιαρχης ειχε αποβαλλει και ειχε παει ποινολογιο εξαιτιας αυτου του παιχνιδιου ολη τη χρονια μου της πρωτης γυμνασιου!!!!!!

τωρα φυσικα τα πραγματα εχουν αλλαξει αν πιστεψω τον αδερφο μου οποιος δευτερα λυκειου εκανε τριο με δυο κοπελιτσες απο την ταξη του :cheesy: οποτε τι να κλασει το σαλαμακι........

dimis82

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2006
Like
8
Πόντοι
0
τωρα φυσικα τα πραγματα εχουν αλλαξει αν πιστεψω τον αδερφο μου οποιος δευτερα λυκειου εκανε τριο με δυο κοπελιτσες απο την ταξη του  οποτε τι να κλασει το σαλαμακι... .....                                                                                                                                                μεσα στο σχολειο εγινε αυτο?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Υποθετω.......δεν εχω λογο να μην τον πιστεψω......τωρα ξερω γω? να λεει φιδια στην ιδια του την αδερφη? τι να σου πω......δεν ηταν δα και παιδακι οταν μου το ειπε......ειχε ηδη πατησει τα 20 και μου το πε σε ασχετη φαση ουτε για να κοκορευτει ουτε για τιποτα τετοιο......παντως επειδη τις κοπελιτσες τις συγκεκριμενες τις ξερω δεν αμφιβαλλω καθολου οτι οντως εγινε :grin: για λογους επιφυλαξης παντως εβαλα το "αν τον πιστεψω"......

vasm

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
1
τωρα φυσικα τα πραγματα εχουν αλλαξει αν πιστεψω τον αδερφο μου οποιος δευτερα λυκειου εκανε τριο με δυο κοπελιτσες απο την ταξη του :cheesy: οποτε τι να κλασει το σαλαμακι........

α ρε γαμωτο σε λαθος εποχη γεννηθηκα
:headbang:  :headbang:  :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom