Νέα

Χωρίζουν ζευγάρια εξαιτίας του Facebook

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Rastopoulos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
Γιατί τα μαθαίνουν όλοι? δεν μπορείς να πεις σε μια γκόμενα δώσε μου το msn και μετά να τα πείς prive?

οταν γινεις φιλος ομως με αυτην θα το δει η δικια σου ή εστω ενας απο τους φιλους της. Βεβαια αμα εχεις 300 φιλους δεν εχεις φοβο, αλλα αμα κανει ποστακι στην wall σου την πατησες

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Για ρωσσία μόνο στο δημητράκη  :rockon:

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Φιλαράκι, δεν σου είπε κανείς οτι με το Facebook πρωτοξεκίνησε το φακέλλωμα, απλά
είναι άλλος ένας τρόπος από τους πολλούς όπως και οι πιστωτικές που λές κ.λ.π.

Όσοι δεν θέλετε ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ να δίνετε τα προσωπικά σας δεδομένα στα Αμερικανάκια και όποιον
άλλο απλά δεν θα το χρησιμοποιείτε όπως δεν το χρησιμοποιώ κι εγώ.

Όλες αυτές οι trendy παπαριές που βγαίνουν έχουν έναν σκοπό, να συνηθίζουν σιγά σιγά
οι Goim (σόρρυ οι Αφελείς ήθελα να πώ) να τους παρακολουθούν οι 'μεγάλοι αδελφοί'.
Έτσι όσο ελαττώνονται οι αντιστάσεις της κοινωνίας τόσο πιο έντονη θα γίνεται η
παρακολούθηση και ο έλεγχος και η μείωση της προσωπικής ελευθερίας του καθενός μας.

Δεν ξέρω εάν κάποιος από εσάς έχει πάει τώρα τελευταία σε κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας
με τις νέες πόρτες Κλωβούς ασφαλείας, όπου μπαίνεις μέσα σε κλειδώνει και μια κάμερα
σε βιντεοσκοπεί από απόσταση 15 εκατοστών το πολύ, κάνει οτι κάνει (ποιός ξέρει τί) και
αποφασίζει (το μηχάνημα) εάν σου ανοίξει η πόρτα για να μπείς στο κατάστημα.
Οι 'προοπτικές' ελέγχου που ανοίγονται είναι πολλές για τους γνωρίζοντες, οι υπόλοιποι
συνεχίζουν τον μακάριο βίο τους...χεχεχε

Δηλαδή όταν λέει στο facebook όνομα: επίθετο: διεύθυνση: κτλ εάν εγώ βάλω  όνομα: jawlkjfal επίθετο: klfafsd και διεύθυνση: zierask με έχει φακελόσει ο μεγάλος αδερφός ??? :cool2: :cool2: :cool2: :think: :think:
:think:

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
Αυτός είναι ο σκοπός του βρε παλικάρια, Η τσάμπα ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ, όλες οι 'υπηρεσίες' των
Αμερικάνων κι όχι μόνο έτσι ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ βρίσκουν πολλές πληροφορίες για όποιον (αφελή)
θέλουν και για τους φίλους του και τους φίλους των φίλων του και ούτω καθ εξής.
Φανταστείτε να 'ψάχνουν' κάποιον κι αυτός να είναι εκτεθειμένος στο Facebook αμέσως
ξέρουν ποιοί είναι όλοι οι φίλοι του, οι συνήθειές του, που συχνάζει, κ.λ.π.
Ο ΜΕΓΑΛΟΣ 'ΑΔΕΛΦΟΣ' σε δράση (και μάλιστα λόγω βλακείας των 'στόχων').

Εγώ πάντως ακόμα και στο 'Μπουρδέλα' μέσω TOR Network μπαίνω...χεχεχε

Υ.Γ. Όλες οι 'υπηρεσίες πληροφοριών' το μεγαλύτερο μέρος των πληροφοριών που συγκεντρώνουν
     το συλλέγουν από 'Ανοικτές' 'Ελεύθερες' πηγές πληροφοριών.

αυτο το TOR NETWORK τι πραμα ειναι???

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
το φεησμπουκ κ το καθε αλλο παρομοιο σαιτ στο νετ φταινε ή τα μυαλα που κουβαλαει ο καθενας?
οι φιλοι αν ειναι φιλοι σεβονται τις επιθυμιες του αλλου κ δεν εκθετουν κανενα
κ οι γκομενες/οι αν δεν ειναι πυροβολημενοι δεν χωριζουν επειδη εχεις ιντερνετικο φιλο/η διαφορα ξεκωλα ή τον μπραντ πιτ της ελλαδος..

ουτε σε υποχρεωνει κανενα σαιτ να βαζεις εσυ ο ιδιος τα προσωπικα σου στοιχεια ή τις φωτος σου ή οτι να ναι...  στη δικη σου κριση ειναι

ελεος δλδ...

Ετσι ειναι,
δεν φταιει το καθε σαιτ για τον χωρισμο φταινε αυτες/αυτοι που καθονται και ασχολουνται με το τι ειπε σε αυτον/αυτη τι φωτο εβαλε,τι κομεντ εκανε κτλ.

Το θεμα ειναι να ασχολεισαι για να περναει η ωρα σου και οχι να ψαχνεσαι η να δειχνεσαι η να παιζεσαι :)(οταν εχεις σχεση σοβαρη εννοειται)

tsinouko

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2006
Κριτικές
20
Like
121
Πόντοι
6.045
Θα συμφωνησω με την προλαλλήσασα.Το ιντερνετ και ειδικα ο διάογος μεταξυ αγνωστων με εφαρμογές οπως το τσατ η τα διάφορα φόρουμ,ειναι απλή κοινωνικότητα και παιχνίδι!Κάποιοι το φορτίζουν δυσανάλογα με το τι ειναι πραγματικα κι εκ τούτου αποκτουν προσδοκίες.Νομίζουν πραγματα και καταστασεις,που ισχυουν μονο στο μυαλό τους.Ετσι τα πραγματα παιρνουν το δρόμο τον κακό κι συχνά κακόγουστο (για τους αλλους).Ενα ισορροπημενος ανθρωπος ζει και αντιδρά στο τσατ,όπως στη ζωη του.Αλλάζεις συχνα καθε τοσο μορφή,αλλαζεις οσμή ,αλλαζεις σασί,όπως λεει κι ο μακαρίτης ο Ασημος,στη ζωή σου;Δυο και τρεις φορες πιο ευκολα θα το κανεις στο τσατ,νομιζοντας μαλιστα οτι βρισκεσαι μεταξυ ομοίων.Ελα ομως που δεν ειναι ετσι...

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
ναι οκ.

αλλα το fb δεν ειναι chat ειναι community. Αυτο δεν το εχουνε καταλαβει μερικοι

guzelll

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
φυσικα και ισχυει και μου εχει τυχει τσακωμος για κατι τετοιο....σβηστε το facebook καλυτερα.ποτε δεν ξερεις τι μπορει να  συμβει.... >:(

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
φυσικα και ισχυει και μου εχει τυχει τσακωμος για κατι τετοιο....σβηστε το facebook καλυτερα.ποτε δεν ξερεις τι μπορει να  συμβει.... >:(

:think: :think:
Πεταξτε κ τα σταθερα σας, τα κινητα σας κ μην βγαινετε βολτες!!! ποτε δεν ξερεις τι μπορει να  συμβει.... >:(

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.823
Πόντοι
22.785
Εγω τα εκλεισα ολα μιλαω με σηματα καπνου πλεον :booty: :booty: :booty:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ξερω ζευγαρια που εχουν χωρισει ή εχουν γινει τουλαχιστον μπαχαλο για χαρη του φεισμπουκ....και σε καποιες περιπτωσεις ειχαν δικιο που χωρισαν σε καποιες αλλες ομως οι λογοι ηταν εξωφρενικα γελοιοι!!!!!

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Ξερω ζευγαρια που εχουν χωρισει ή εχουν γινει τουλαχιστον μπαχαλο για χαρη του φεισμπουκ....και σε καποιες περιπτωσεις ειχαν δικιο που χωρισαν σε καποιες αλλες ομως οι λογοι ηταν εξωφρενικα γελοιοι!!!!!

Εχεις κλεισει πολλα σπιτια μουναρα?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εχεις κλεισει πολλα σπιτια μουναρα?

σπιτια καταστηματα γραφεια εταιρειες.....αστα.....ΓΛΕΝΤΑΩ τη ζωοουλα μου οπως χαρακτηριστικα ελεγε και καποιος αλλος πριν λιγο και φροντιζω να την ανεβαζω στο φεισμπουκ :2funny:

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16

μα αμα ο αλλος ο μαλακας βαζει το κανονικο ονομα κ την πεφτει με pm λογικο δεν ειναι... δες την προηγουμενη σελ τι γραφαμε χθες

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
μα αμα ο αλλος ο μαλακας βαζει το κανονικο ονομα κ την πεφτει με pm λογικο δεν ειναι... δες την προηγουμενη σελ τι γραφαμε χθες

βασικα αυτοι που ξερω που χωρισαν ειναι ειτε απο φωτογραφιες (αναθεματισμενο tag) ειτε απο προσθηκη περιεργων φιλων....

για πμ δεν εμαθα κατι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom