Νέα

Χωρίζουν ζευγάρια εξαιτίας του Facebook

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Rastopoulos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Rastopoulos

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Πολλά προβλήματα έχει αρχίσει να δημιουργεί η ιστοσελίδα του Facebook στα εγγεγραμμένα μέλη της. Η ανάρτηση φωτογραφιών έχει γίνει καθημερινός «πονοκέφαλος» στα ζευγάρια που δεν ξέρουν πια με ποιο τρόπο μπορούν να προστατέψουν την ιδιωτική τους ζωή.

Τις περισσότερες φορές φίλοι και γνωστοί αποτελούν την πέτρα του σκανδάλου για τους τσακωμούς ακόμη και χωρισμούς ζευγαριών που έχουν ως αιτία το Facebook. Ο νέος τρόπος «τσεκαρίσματος» του/της συντρόφου είναι ο ιστότοπος του Facebook στον οποίο «ανεβαίνουν» καθημερινά χιλιάδες φωτογραφίες. Κάποιος που μπορεί να μην έχει ενημερώσει το έτερον του ήμισυ για κάποια έξοδό του ή για την παρέα με την οποία βγήκε, μπορεί ανά πάσα στιγμή να βρεθεί εκτεθειμένος, αφού φίλοι σπεύδουν να δημοσιεύσουν τις φωτογραφίες της εξόδου στο Facebook, από όπου μπορεί να τις δει οποιοδήποτε εγγεγραμμένο μέλος.

«Περίεργα» ενσταντανέ, ανεπιθύμητες παρέες, φωτογραφίες με μαγιό ή ασυνήθιστες πόζες, κρυφές συνομιλίες στο Facebook είναι οι βασικότερες αιτίες τσακωμών των ζευγαριών που αρκετές φορές καταλήγουν στο χωρισμό.

Τα κλικ του φακού εν ώρα μέθης έχουν χάσει πια τον αυθορμητισμό της στιγμής και αποτελούν «εχθρό» του κάθε υποψιασμένου ατόμου, το οποίο γνωρίζει ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δει τον εαυτό του, όπως δεν θα ήθελε, αναρτημένο στο Facebook. Σε πολλές περιπτώσεις, ακόμη και όταν οι φίλοι είναι συνεννοημένοι μεταξύ τους να μη χρησιμοποιήσουν τις φωτογραφίες στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα, υπάρχει πάντα κάποιος που «δεν πρόλαβε να ενημερωθεί» ή που «θεώρησε αστείο να τις ανεβάσει», προκαλώντας την ανταλλαγή «βάζων» και άσχημων εκφράσεων μεταξύ των ζευγαριών.

Ακόμη όμως και όταν δεν πρόκειται για ερωτικές σχέσεις αλλά για απλές αναρτήσεις φωτογραφιών από φίλους, δεν υπάρχουν οι βασικοί κανόνες προστασίας της ιδιωτικής ζωής. Δεν είναι λίγοι όσοι βάζουν περίεργες φωτογραφίες φίλων τους, προκειμένου να τους κάνουν πλάκα ή να τους εκδικηθούν, παρά το γεγονός ότι το άμεσα ενδιαφερόμενο πρόσωπο μπορεί να τους έχει ζητήσει να μη δείξουν πουθενά τις εν λόγω φωτογραφίες. Η διατάραξη της φιλικής σχέσης δεν είναι η μόνη συνέπεια των πράξεων αυτών. Η ζημιά που μπορεί να προκληθεί ακόμη και στη δουλειά κάποιου είναι σημαντική, αφού π.χ. το μισό και βάλε γραφείο θα έχει δει με σέξι μαγιό τη συνάδελφο ή θα γνωρίζει τι έκανε χθες που υποτίθεται πως ήταν άρρωστη και δεν πήγε στη δουλειά.

Καθένας που χρησιμοποιεί το Facebook ή παρόμοιες ιστοσελίδες θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός και πάνω από όλα να τηρεί τους βασικούς κανόνες προστασίας της ιδιωτικής ζωής όχι μόνο της δικής του αλλά και των υπολοίπων, όπως π.χ. ότι ποτέ δεν χρησιμοποιούμε μια φωτογραφία κάποιου χωρίς πρώτα να τον ρωτήσουμε και να πάρουμε τη συγκατάθεσή του. Ακόμη κι αν πρόκειται για το πιο αθώο ενσταντανέ.

Λίγο τραβηγμένο μου φαίνεται... Εσείς τι λέτε; Έχει συμβεί κάτι τέτοιο σε κάποιον από εδώ;

Επισκέπτης
Προσωπικα δεν εχω σελιδα στο facebook αλλα δε μου φαινεται καθολου τραβηγμενο να συμβαινουν ολα αυτα με τους πειρασμους που υπαρχουν κυριως απο γκομενες που ψαχνονται...

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
για μενα το φαιηςμπουκ ειναι μια μαλακια και μιση :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
130
Πόντοι
4.065
Eχει χωρισει κολλητος μετα απο 5χρονια σχεσης λογω του FB!Ενα ψηφιακο ημερολογιο ειναι στο οποιο αν δεν προσεχουμε τι γραφουμε και τι φωτογραφιες βαζουμε γινεται ο χειροτερος ρουφιανος >:(

Επισκέπτης
Τραβηγμενο δεν ειναι, αλλα δεν ξερω κατα ποσο συμβαινουν αυτα στην Ελλαδα

Ασε που αν κανεις profile εκει δεν μπορεις να το σβησεις με τιποτα  (τι το θελα??  :idiot: )

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Η τεχνολογια ειναι καλη,αλλα ως ενα σημειο, γιατι μετα δημιουργουντε ανεξελεκτες καταστασεις και θελη προσοχη

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Eχει χωρισει κολλητος μετα απο 5χρονια σχεσης λογω του FB!Ενα ψηφιακο ημερολογιο ειναι στο οποιο αν δεν προσεχουμε τι γραφουμε και τι φωτογραφιες βαζουμε γινεται ο χειροτερος ρουφιανος >:(

Αυτός είναι ο σκοπός του βρε παλικάρια, Η τσάμπα ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ, όλες οι 'υπηρεσίες' των
Αμερικάνων κι όχι μόνο έτσι ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ βρίσκουν πολλές πληροφορίες για όποιον (αφελή)
θέλουν και για τους φίλους του και τους φίλους των φίλων του και ούτω καθ εξής.
Φανταστείτε να 'ψάχνουν' κάποιον κι αυτός να είναι εκτεθειμένος στο Facebook αμέσως
ξέρουν ποιοί είναι όλοι οι φίλοι του, οι συνήθειές του, που συχνάζει, κ.λ.π.
Ο ΜΕΓΑΛΟΣ 'ΑΔΕΛΦΟΣ' σε δράση (και μάλιστα λόγω βλακείας των 'στόχων').

Εγώ πάντως ακόμα και στο 'Μπουρδέλα' μέσω TOR Network μπαίνω...χεχεχε

Υ.Γ. Όλες οι 'υπηρεσίες πληροφοριών' το μεγαλύτερο μέρος των πληροφοριών που συγκεντρώνουν
    το συλλέγουν από 'Ανοικτές' 'Ελεύθερες' πηγές πληροφοριών.

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
8.060
Πόντοι
7.815
Καλημέρα κ από μένα,

Χωρίς να είμαι φανατικός οπαδός του FCBK, μπαίνω στην κουβέντα για να υποστηρίξω τα εξής :

Σαφέστα κανείς ΔΕΝ μας υποχρεώενει να έχουμε προφίλ στο FCBK. Η τεχνολογία κ το Διαδίκτυο είναι ωραία όταν ξέρεις κ να το χρησιμοποιείς, δηλαδή να έχεις το μέτρο . Για παράδειγμα εγώ αν κ έχω προφίλ, δεν έχω το που δουλεύω, αν είμαι ελεύθερος, που μένω, κλπ,κλπ. Δεν υποχρεώνεσαι να τα βγάλεις όλα στην φόρα.

Προσωπικά το δικό μου προφίλ είναι από τα ποιό λιτά κ απλά στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα. Έχω δικές μου φώτο κ με φίλους που είναι αναρτημένες ύστερα από επιλογή κ δεν προσβάλλουν ή εκθέτουν κανένα. Έτσι όμως είμαι κ στην καθημερινή προσωπική μου ζωή. Πολλές φορές ήθελα να ανεβάσω φώτο από διακοπές, ξενύχτια κ τσιμπούσια αλλά δεν το έκανα όταν υπήρχε έστω κ ένας στην φώτο που δεν τον ήξερα.

Εσείς που μιλάτε για φακέλωμα, πιστεύετε ότι με το FCBK, πρωτοξεκίνησε το φακέλωμα ? Μάλλον είμαστε εκτος πραγματικότητας. Ακόμα κ από μια πιστωτική κάρτα (που συγκεντρώνονται η αγοραστικές μας συνήθειες κ προτιμήσεις) μπορεί να γίνει αυτή η καταγραφή - φακέλωμα. Ακόμα κ από ένα απλό site που μπορεί να είμαστε μέλη, άσχετο το FCBK, μπορεί να γίνει πηγή άνλτησης δικών μας πληροφοριών.

Τώρα αν μια γκόμενα ψωνισμένη των 700 ευρώ μηνιάτικο, που η φίλη της κουμπάρας της ξαδέρφη της, έχει γκόμενο με σκάφος κ πάνε ΣΚ στην Ύδρα κ η ψωνάρα αμέσως μόλις γυρίσει σπίτι ανεβάσει χαρτί κ καλαμάρι όλες τις φώτο του ΣΚ στο FCBK κ την άλλη μέρα την δεί όλο το γραφείο κ ο γκομενός της που είναι φαντάρος στον Έβρο, τότε ρε παιδιά με συγχωρείται αλλά πάλι φταίει το FCBK, που η άλλη είναι καραψωνάρα ?

Συμφωνώ λοιπόν με τον φίλο που σημείωσε πιο πάνω ότι " η τεχνολογία είναι καλη, αλλα ως ενα σημειο, γιατι μετα δημιουργουντε ανεξελεκτες καταστασεις και θέλει προσοχη" (νομίζω ο giorgos58), τώρα όσο για τον φίλο που λέει ότι αν έχεις προφίλ δεν μπορείς να το σβήσεις με τίποτα, θα διαφωνήσω ΚΑΘΕΤΑ, γιατί έχω προσωπική άποψη, τέτοιες σελίδες εξορισμού ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙΣ.

Κ κάτι τελευταίο, στο προφίλ μου έχω 155 φίλους κ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ REAL FRIENDS (Ή ΓΝΩΣΤΟΙ) ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΖΩΗ Κ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ... Αν κάποιον δεν τον γνωρίζω ή δεν τον έχω δεί έστω και μια φορά στην ζωή μου, απλά δεν γίνεται . add ! 

samy

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
θα ελεγα μια μαλακια ολοκληρωμενη

Θα σου πω κατι που κανεις με το facebook και δεν ειναι μαλακια.
Γνωριζεις διμετρες λιθουανες και τις καλεις για διακοπες στο χωριο σου στους γαργαλιανους. :grin:
ή στην Ζαχάρω..

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Εσείς που μιλάτε για φακέλωμα, πιστεύετε ότι με το FCBK, πρωτοξεκίνησε το φακέλωμα ? Μάλλον είμαστε εκτος πραγματικότητας. Ακόμα κ από μια πιστωτική κάρτα (που συγκεντρώνονται η αγοραστικές μας συνήθειες κ προτιμήσεις) μπορεί να γίνει αυτή η καταγραφή - φακέλωμα.

Φιλαράκι, δεν σου είπε κανείς οτι με το Facebook πρωτοξεκίνησε το φακέλλωμα, απλά
είναι άλλος ένας τρόπος από τους πολλούς όπως και οι πιστωτικές που λές κ.λ.π.

Όσοι δεν θέλετε ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ να δίνετε τα προσωπικά σας δεδομένα στα Αμερικανάκια και όποιον
άλλο απλά δεν θα το χρησιμοποιείτε όπως δεν το χρησιμοποιώ κι εγώ.

Όλες αυτές οι trendy παπαριές που βγαίνουν έχουν έναν σκοπό, να συνηθίζουν σιγά σιγά
οι Goim (σόρρυ οι Αφελείς ήθελα να πώ) να τους παρακολουθούν οι 'μεγάλοι αδελφοί'.
Έτσι όσο ελαττώνονται οι αντιστάσεις της κοινωνίας τόσο πιο έντονη θα γίνεται η
παρακολούθηση και ο έλεγχος και η μείωση της προσωπικής ελευθερίας του καθενός μας.

Δεν ξέρω εάν κάποιος από εσάς έχει πάει τώρα τελευταία σε κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας
με τις νέες πόρτες Κλωβούς ασφαλείας, όπου μπαίνεις μέσα σε κλειδώνει και μια κάμερα
σε βιντεοσκοπεί από απόσταση 15 εκατοστών το πολύ, κάνει οτι κάνει (ποιός ξέρει τί) και
αποφασίζει (το μηχάνημα) εάν σου ανοίξει η πόρτα για να μπείς στο κατάστημα.
Οι 'προοπτικές' ελέγχου που ανοίγονται είναι πολλές για τους γνωρίζοντες, οι υπόλοιποι
συνεχίζουν τον μακάριο βίο τους...χεχεχε

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.882
Πόντοι
216
Πριν περιπου 8 μηνες ημουνα με μια κοπελα ελληνιδα. Δεν κρατησε πολυ η σχεση μας γιατι δεν ταιριαζαμε. Η εν λογω κοπελα εκεινο το καιρο ειχε παθει φασεμπουκιαση και ηταν ολη μερα μεσα και ασχολιοταν με ολες τις μαλακιες που εχει το fb. Τες πα να μην το πολυλογω μια μερα με κανει add ενα μουνι παλαβο με πολυ τολμηρες και σεχυ φωτογραφιες.

Ε μεχρι το βραδυ η τοτε κοπελα μου τα ειχε ανακαλυψει ολα και με ειχε παρει τηλεφωνο και με ειχε ξεχεσει σε βαθμο τετοιο που να τα παρω στο κρανιο και να το σβησω επιτοπου το account.Αυτο ομως που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι μου ειπε οτι την κανω ρεζιλι στις φιλες της γιατι και αυτες βλεπουν ποιες γινονται φιλες μου στο fb.

Απο τοτε χαρακτηρισα το FB  ηλεκτρονικο ρουφιανο και δεν ξαναασχοληθηκα.
Παντος για μενα το καλυτερο ειναι το myspace εχω φαει καλα απο εκει οταν ασχολιομουνα.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
το φεησμπουκ κ το καθε αλλο παρομοιο σαιτ στο νετ φταινε ή τα μυαλα που κουβαλαει ο καθενας?
οι φιλοι αν ειναι φιλοι σεβονται τις επιθυμιες του αλλου κ δεν εκθετουν κανενα
κ οι γκομενες/οι αν δεν ειναι πυροβολημενοι δεν χωριζουν επειδη εχεις ιντερνετικο φιλο/η διαφορα ξεκωλα ή τον μπραντ πιτ της ελλαδος..

ουτε σε υποχρεωνει κανενα σαιτ να βαζεις εσυ ο ιδιος τα προσωπικα σου στοιχεια ή τις φωτος σου ή οτι να ναι...  στη δικη σου κριση ειναι

ελεος δλδ...

samy

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Δεν ξέρω εάν κάποιος από εσάς έχει πάει τώρα τελευταία σε κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας
με τις νέες πόρτες Κλωβούς ασφαλείας, όπου μπαίνεις μέσα σε κλειδώνει και μια κάμερα
σε βιντεοσκοπεί από απόσταση 15 εκατοστών το πολύ, κάνει οτι κάνει (ποιός ξέρει τί) και
αποφασίζει (το μηχάνημα) εάν σου ανοίξει η πόρτα για να μπείς στο κατάστημα.
Οι 'προοπτικές' ελέγχου που ανοίγονται είναι πολλές για τους γνωρίζονται, οι υπόλοιποι
συνεχίζουν τον μακάριο βίο τους...χεχεχε

Εχει δικιο φιλαρακι. Εχει παραγινει το κακο με τις καμερες.
Πριν κατι μηνες θυμαμαι,  στη γερμανια , ενα ελληνοπουλο μαζι με εναν τουρκο εσπασαν στο ξυλο εναν  γερμαναρα κωλογερο που τους εκανε παρατηρηση γιατι καπνιζαν στο ΜΕΤΡΟ. Αλλα κατεγραψαν τον ξυλοδαρμο οι καμερες που βαζει η αρχουσα ταξη.
Να καψουμε τις καμερες. :rockon:

Α!  ξεχασα να πω οτι πηραν και το σακιδιο του γερου . (Για να το φυλαξουν απο τους κλεφτες).

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.338
Πόντοι
8.645
Ερχεται ο καιρος που ολες οι σχεσεις θα ξεκιναν απο τετοια σαιτ..
Δε θα εμπιστευομαστε τους γυρω μας αν δε ξερουμε περισσοτερα γι αυτον,περισσοτερες πληροφοριες γι αυτον,τις οποιες  παρεχουν τα φεισμπουκσπεισιδια κ.τ.λ.

Σε λιγο δε θα λεμε οτι τα εχω με τη ταδε αλλα οτι τα εχω με την 0100110 ..

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
8.060
Πόντοι
7.815
Αυτο ομως που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι μου ειπε οτι την κανω ρεζιλι στις φιλες της γιατι και αυτες βλεπουν ποιες γινονται φιλες μου στο fb.
Απο τοτε χαρακτηρισα το FB  ηλεκτρονικο ρουφιανο και δεν ξαναασχοληθηκα.

Επαναλαμβάνω ότι η τεχνολογία κ το Διαδίκτυο είναι ωραία όταν ξέρεις κ να το χρησιμοποιείς, δηλαδή να έχεις το μέτρο .

Μπορείς να κάνεις όποιον θέλεις add, να κάνεις ότι εφαρμογή σου κατέβει κ να μην σε βλέπει κανείς. έχει επλογές ΑΠΕΙΡΕΣ από τα settings & to account privacy, που κανένας δεν μπορεί να δει την ημερήσιά σου δράση μέσα στο FCBK. Εμένα ή δικη μου κοπέλλα όπως κ οι δικοί μου φίλοι δεν βλέπουν για παράδειγμα, με ποιόν γίνομαι φίλος ή με ποιόν κάνω poke και άλλες τέτοιες παπαριές. Επιλέγεις τι θέλεις να βλέπουν οι φίλοι σου κ οι φίλοι των φίλων σου...

Και ξαναυπενθυμίζω ότι δεν είμαι υπέρμαχος του FCBK, αλλά του ΣΩΣΤΟΥ ΜΕΤΡΟΥ στην χρήση της τεχνολογίας κ του Διαδυκτίου σε όλες τους τις μορφές.

theoos

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
το φεησμπουκ κ το καθε αλλο παρομοιο σαιτ στο νετ φταινε ή τα μυαλα που κουβαλαει ο καθενας?
οι φιλοι αν ειναι φιλοι σεβονται τις επιθυμιες του αλλου κ δεν εκθετουν κανενα
κ οι γκομενες/οι αν δεν ειναι πυροβολημενοι δεν χωριζουν επειδη εχεις ιντερνετικο φιλο/η διαφορα ξεκωλα ή τον μπραντ πιτ της ελλαδος..

ουτε σε υποχρεωνει κανενα σαιτ να βαζεις εσυ ο ιδιος τα προσωπικα σου στοιχεια ή τις φωτος σου ή οτι να ναι...  στη δικη σου κριση ειναι

ελεος δλδ...
Συμφωνω απολυτα με την bite...
Δεν χρειαζεται να δωσεις τα κανονικα σου στοιχεια αν θελεις ... και ουτε που μενεις , αν εισαι ελευθερος , αν φυγεις διακοπες κτλ

Τωρα με ολα τα μαλακισμενα ,ιδιως σε μικρη ηλικια, που βγαινουν το βραδυ και η πρωτη δουλεια με το που γυρισουν στο σπιτι ειναι να ανεβασουν τις photo απο την εξοδο, τι να πεις!!! Να δειξουμε ποσο καλα περναμε ,οτι ειμαστε οι γαμαω κτλ κτλ

Εγω εχω λογαριασμο στο fb , αλλα ο μονος λογος που εχω ειναι μηπως γνωρισω κανενα γκομενακι. Ουτε φωτο ανεβαζω με αλλα ατομα ιδιως αν δεν το ξερουν

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.009
Πόντοι
5.355
έχει κλείσει πολλά σπίτια το fb αλλά έχει ανοίξει και πολλά επίσης  ;) ;)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:έλα τώρα κάθεστε και ασχολείστε με μλκιες, εγώ ένα μήνα στο hi5 έκατσα και αυτό λόγο γκόμενας που είχε ήδη στο hi5 λογαριασμό και την έβλεπα και σχεδόν κάθε μέρα αλλά για το κύρος το έκανα και εγώ. 1 μήνα το κράτησα.

ρε δεν πάνε να γαμηθούν.

ΟΧΙ γιατί να φαίνεται η μάπα μου στο ιντερνετ, γιατί οι παγκόσμιες χαζογκόμενες να βγα΄ζουν τις γνωστές φωτό με τον καθρέπτη και να κάθονται οι μλκες και να λένε "τι βυζάρες είναι αυτές". μπορεί αυτά να είναι φυσιολογικά και εγώ να είμαι ανέραστος.. πάντως δεν ττα βρίσκω σωστά.

η μλκια του ανρθώπου επειδή δεν έχει όρια... όπως επίσης και το τελευταίο σκατό θέλει να αναδειχθεί , κάνουν αυτά που κάνουν.

μια φίλη μου, πρωην φίλη, τέσπα κάτι πρωην, μου είχε πει ότι είχε βάλει φωτό στο myspace με μαγιό μαζί με μια φίλη τηςκαι είχε αρκετά views σε ένα Σ/Κ, αλλά μόλις παραλίγο να φεσωθούμε λόγο μέθης δεν μου μίλαγε για 2-3 μέρες από το σοκ.

γι' αυτό σας λέω μην ασχολείστε... τα νούμερα ασχολούνται με αυτά ... όπως νούμερο ήμουν και εγώ που προπερσι συμμετύχα για ένα μήνα.

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

akapovic

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
τί άλλη παπαριά θα ακούσουμε? :think: :think: :think:

Stories

Νέο!

Stories