Νέα

Χωρισμός. Η Αρχή νέας ζωής ή το Τέλος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 64K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Χωρίσατε μετά απο μεγάλη σχέση. Και τώρα, ΤΙ ?

• Κάνω νέο δεσμό για να ξεχάσω την προηγούμενη ???

Ψήφοι: 11 13,9%
  • Κάθομαι μόνος λίγο καιρο ή/και κάνω προσπάθεια επανασύνδεσης ???

Ψήφοι: 5 6,3%
  • Επιστρέφω στην εργένικη ζωή, και εκτελώ ότι βρω μπροστά μου ???

Ψήφοι: 23 29,1%
  • Απογοητεύομαι και το ρίχνω στην καλογερική ???

Ψήφοι: 3 3,8%
  • Συνειδητοποιώ ότι οι γυναίκες είναι π******ς και γλυκοκοιτάω αγοράκια ???

Ψήφοι: 7 8,9%
  • Το ρίχνω στο ποτό ή/και στα ναρκωτικά ???

Ψήφοι: 2 2,5%
  • Αυτοκτονώ (...και με βρίσκουν αγκαλιά με μια φωτογραφία της) ???

Ψήφοι: 3 3,8%
  • Ηρεμώ λίγο καιρό, και μετά συνεχίζω τη ζωή μου. ???

Ψήφοι: 25 31,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    79

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
μαγκες προφανως και την σκεφτομουν και γιαυτο εγραψα στο θρεντ!
χωρισαμε πριν λιγες ημερες.η κοπελα μπουχτισε απο τους τσακωμους και την καταπιεση μου.ηταν και πιο χαλαρη και ελευθερη προσωπικοτητα απο εμενα,ε δεν ηθελε πολυ!
προφανως και δεν την παρακαλω,προφανως και δεν της ειπα να γυρισει..
απλα οσες μερες ειμαστε χωρις,με παιρνει τηλεφωνα,κλαιει,πιεζεται,λεει πως με αγαπα και κατι τετοια και απλα τονιζει πως διαφερουμε και δεν μπορει να μεινει στην σχεση.
erinal μεσα εισαι,προσπαθουσε συνεχεια,εκανε υποχωρησεις,εκανε τον μαλακα,εκανε το θυμα,εκανε τα παντα..ε καποια στιγμη ξεσπασε.Το κακο ειναι πως οι γυναικες ειστε ανασφαλεις και ποτε δεν λετε ΟΧΙ οταν πρεπει,ποτε δεν το κοβετε κατι ασχημο που βλεπετε..ειδικα αν ειστε καψουρες το καταπινετε μεχρι να μπουχτισει το κεφαλι σας.ε ο αλλος αν δεν μιλας 1,5 χρονο και εισαι σουζα το αλογακι και ξαφνικα μια μερα ξεσπασεις,θα αιφνιδιαστει.
τι να σε πω ρε πουλακι μου; αν αυτο θες απο την ζωη σου να χανεις ανθρωπους επειδη δεν θες να ζησεις παραλληλα μαζι τους καινα τους καταλαβεις ειναι δικαιωμα σου. λαθος ξε λαθος αυτο θες. παντως ετσι δεν συμβιωνεις σε σχεση. Καποτε ισως πεις μαλακια εκανα στην κοπελα αυτη που με αγαπουσε. Το κακο ξες ποιο ειναι οτι ο επομενος θα φαει στα σκατα σου.. και θα ρθει να ανοιξει θρεντ με την αλλη πλευρα. αυτη ειναι η ουσια παιδια. πως και απο αντρες και απο γυναικες συμβαινουν τα ιδια πραγματα ειτε απο αλλα ατομα ειτε σε διαφορετικες χρονικες περιοδους της ζωης μας.

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
κλαιει γιατι της λειπω,γιατι θυμαται τις στιγμες μας.με αγαπα λεει απλα δεν μπορει να ειμαστε μαζι γιατι αν μεναμε μαζι θα πηγαιναμε για γαμο και οι διαφορες μας(ελλειψη εμπιστοσυνης κυριως) ειναι σημαντικες και δεν θα το ηθελε αυτο.οποτε πρεπει να τελειωνει τωρα

σε οτι εχεις πει εχεις πεσει μεσα!σε ολα!προφανως και δεν θα τα ξαναβρουμε διοτι δεν το θελω αυτο,αν καποια φυγει και ξαναγυρισει τοτε θα γυρισει με τους δικους της ορους που θα θυμιζουν τροικα στην ελλαδα..
καλα ρε φιλε ειπαμε να εχεις το πανω χερι?δουλα την εκανες? :huh:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
τι να σε πω ρε πουλακι μου; αν αυτο θες απο την ζωη σου να χανεις ανθρωπους επειδη δεν θες να ζησεις παραλληλα μαζι τους καινα τους καταλαβεις ειναι δικαιωμα σου. λαθος ξε λαθος αυτο θες. παντως ετσι δεν συμβιωνεις σε σχεση. Καποτε ισως πεις μαλακια εκανα στην κοπελα αυτη που με αγαπουσε. Το κακο ξες ποιο ειναι οτι ο επομενος θα φαει στα σκατα σου.. και θα ρθει να ανοιξει θρεντ με την αλλη πλευρα. αυτη ειναι η ουσια παιδια. πως και απο αντρες και απο γυναικες συμβαινουν τα ιδια πραγματα ειτε απο αλλα ατομα ειτε σε διαφορετικες χρονικες περιοδους της ζωης μας.

Mας τρολαρουν  :P
μην παιδευεσαι αδικα.

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
κλαιει γιατι της λειπω,γιατι θυμαται τις στιγμες μας.με αγαπα λεει απλα δεν μπορει να ειμαστε μαζι γιατι αν μεναμε μαζι θα πηγαιναμε για γαμο και οι διαφορες μας(ελλειψη εμπιστοσυνης κυριως) ειναι σημαντικες και δεν θα το ηθελε αυτο.οποτε πρεπει να τελειωνει τωρα

σε οτι εχεις πει εχεις πεσει μεσα!σε ολα!προφανως και δεν θα τα ξαναβρουμε διοτι δεν το θελω αυτο,αν καποια φυγει και ξαναγυρισει τοτε θα γυρισει με τους δικους της ορους που θα θυμιζουν τροικα στην ελλαδα..
αφου τα ξερεις ...αμα την παρακαλεσεις τοσο το χειροτερο ειναι αστην να παει στο καλο .Αυτη με τα τηλεφωνα σου δειχνει οτι εχει ενοχες αρα ειχε κανει μαλακια ειτε ησουν μαλακς ειτε οχι.Με τα τηλεφωνα απλα θελει να διωξει τις ενοχες τις .
προσεχε μονο γιατι εμεις οι αντρες ειμαστε πιο ευαισθητη απο αυτες .Αυτες λειτουργουν με την λογικη του διακοπτη.

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
εσυ που εισαι χωρισμενη πως δινεις συμβουλες για σχεσεις? αυτες πρεπει να τις δινει καποιος που ειχε χρονια πετυχημενη σχεση

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
αμα φοβασε να του μιλησεις τοτε τι κανεις μαζι του ?μετον γειτονα το ιδιο ειναι και σε αυτο δεν του μιλας γιατι δεν θες κατι παραπανω απο αυτον λογικο δεν ειναι η κανω λαθος?
Κανονας οταν φυγει η γυναικα δεν την παρακαλας να γυρισει αμα γυρισει γυρισε και τοτε αποφασιζει εαν θα συνεχισεται αλλιως τραβα αλλου και στο καλο.
Κια οποως σου ειπα πριν σε τετοιες στιγμες βλεπεις τον χαρακτηρα που κριβει ο αλλος στον χωρισμο μονο τοτε καταλαβαινεις με τι ανθρωπο ησουνα.

δεν υπαρχουν κανονες στο πως σκεφτεται ο αλλος το βλεπεις και εδω. ο καθενας εχει την αποψη του και την οπτικη του. αλλος ειναι κλειστος και δεν μπορει να εκφραστει αλλος βγαζει τα σωψυχα του ανετα. δεν επικοινωνουμε ολοι το ιδιο.

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
καλα ρε φιλε ειπαμε να εχεις το πανω χερι?δουλα την εκανες? :huh:
σχεδον!
ημουν κτητικος και απολυτος σε ολα!
πχ ηθελε ποτα μονη με τις φιλες μεχρι το πρωι?προφανως και ελεγα οχι.γιατι ειχαν γινει σκηνικα που μου ειχαν αποδειξει πως δεν πρεπει να της εχω εμπιστοσυνη.ε ηταν και λατρης της ελευθεριας και δεν ηθελε πολυ..

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
αφου τα ξερεις ...αμα την παρακαλεσεις τοσο το χειροτερο ειναι αστην να παει στο καλο .Αυτη με τα τηλεφωνα σου δειχνει οτι εχει ενοχες αρα ειχε κανει μαλακια ειτε ησουν μαλακς ειτε οχι.Με τα τηλεφωνα απλα θελει να διωξει τις ενοχες τις .
προσεχε μονο γιατι εμεις οι αντρες ειμαστε πιο ευαισθητη απο αυτες .Αυτες λειτουργουν με την λογικη του διακοπτη.
ακριβώς φίλε!αυτές δεν το έχουν σε τίποτα να κάνουν αμέσως κάτι αλλο σαν να μην είχαν τιποτα προηγουμενος!και ενω μιλουσαν για γαμους,ερωτες,αγαπες κλπ ..
ολα γιαυτες ειναι σκαλοπατι προς τον γαμο.τον γαμο οπως τον εχουν ονειρευτει και με τα στεροτυπα της μαμας τους

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
εσυ που εισαι χωρισμενη πως δινεις συμβουλες για σχεσεις? αυτες πρεπει να τις δινει καποιος που ειχε χρονια πετυχημενη σχεση

ειναι πιστοποιημενο αυτο; να το διαδωσω;  :cheesy:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
σχεδον!
ημουν κτητικος και απολυτος σε ολα!
πχ ηθελε ποτα μονη με τις φιλες μεχρι το πρωι?προφανως και ελεγα οχι.γιατι ειχαν γινει σκηνικα που μου ειχαν αποδειξει πως δεν πρεπει να της εχω εμπιστοσυνη.ε ηταν και λατρης της ελευθεριας και δεν ηθελε πολυ..
ετσι πρεπει
σιγα μην την αφηνες κιολας :2funny: :2funny:ελεος ρε καλυτερα που χωρισατε...παντως σου ειπα αμα δεν εχασες χρημα εισαι οκ ,σε δυο τρεις μερες εισαι κομπλε

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
εριναλ αυτο με τον επομενο και τα σκατα που ειπες το μονο που θα πω για σενα ειναι respect.Σου κοβει δεν λες μαλακιες οπως ο μπλοντ μαλλον τα εχεις παθει και τα ξερεις.Το μονο που θα διαφωνισω ειναι δεν ξερω εαν φταιει αυτος και κατα ποσο .Γιται μπορει να τα λεει ετσι αλλα η αλλη να τα εβλεπε αλλιως .Τι να πω δεν ξερω .

χαιρετω παιδακια να κανουμε και καμμια δουλεια.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Μπα εγω πιστευω μαλακια κανει η εριναλ
που καθεται και το συζηταει ακομη μαζι σας.

Ο ενας λέει τα δικα του εκει.... και ο αλλος
μπηκε να μας πει τα προσωπικα τους επειδη εχει μελαγχολησει
επειδη χωρισαν ενω η γκομενα κλαιει που τον θελει πισω αλλα αυτος δεν θα ξαναγυρισει
επειδη ετσι πρεπει να κανει ενας ισχυρος αντρας.

What a fucking troll  :P

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
ετσι πρεπει
σιγα μην την αφηνες κιολας :2funny: :2funny:ελεος ρε καλυτερα που χωρισατε...παντως σου ειπα αμα δεν εχασες χρημα εισαι οκ ,σε δυο τρεις μερες εισαι κομπλε

ε ναι φιλε,την ειχε δει ελευθερια και ετσι..σε μια σχεση ομως δεν εισαι μονος.πρεπει να λειτουργεις κυριως σαν συνολο,οχι αποκλειστικα σαν μοναδα.
τα "σαββατοβραδα ποτο με φιλες" αντι για εξοδο με το αμορε,ειναι επιπεδου γυμνασιου και εμενα δεν μου εκαναν.και γενικα πανω σε θεματα τετοια ειχε φαει πορτα γιατι επειδη ηταν καιρο μονη νομιζε πως θα λειτουργει οπως οταν ηταν ελευθερη.

ναι δεν χαλασα πολυ χρημα.ολα καλα σε αυτο το κομματι

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
Μπα εγω πιστευω μαλακια κανει η εριναλ
που καθεται και το συζηταει ακομη μαζι σας.

Ο ενας λέει τα δικα του εκει.... και ο αλλος
μπηκε να μας πει τα προσωπικα τους επειδη εχει μελαγχολησει
επειδη χωρισαν ενω η γκομενα κλαιει που τον θελει πισω αλλα αυτος δεν θα ξαναγυρισει
επειδη ετσι πρεπει να κανει ενας ισχυρος αντρας.

What a fucking troll  :P

βρε μαλακα,ενας τρολακιας εγκαλει τους αλλους για τρολακηδες?
πασοκ εισαι?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
ε ναι φιλε,την ειχε δει ελευθερια και ετσι..σε μια σχεση ομως δεν εισαι μονος.πρεπει να λειτουργεις κυριως σαν συνολο,οχι αποκλειστικα σαν μοναδα.
τα "σαββατοβραδα ποτο με φιλες" αντι για εξοδο με το αμορε,ειναι επιπεδου γυμνασιου και εμενα δεν μου εκαναν.και γενικα πανω σε θεματα τετοια ειχε φαει πορτα γιατι επειδη ηταν καιρο μονη νομιζε πως θα λειτουργει οπως οταν ηταν ελευθερη.

Δεν μας νοιαζουν τα προσωπικα σας.
Μην γινεσαι κατινα τωρα... ασε την γκομενα ησυχη.

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66

ποτα με φιλες :2funny: :2funny: ε ενταξει αφου με τα λεφτα εισαι οκ ,νο προμπ

αλλα αφου δεν ειναι τετοιος χαρακτηρας απλα θα εφευγε καποια στιγμη ,οποτε μην στεναχωριεσαι..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom