Νέα

Χωρισμός. Η Αρχή νέας ζωής ή το Τέλος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 63K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Χωρίσατε μετά απο μεγάλη σχέση. Και τώρα, ΤΙ ?

• Κάνω νέο δεσμό για να ξεχάσω την προηγούμενη ???

Ψήφοι: 11 13,9%
  • Κάθομαι μόνος λίγο καιρο ή/και κάνω προσπάθεια επανασύνδεσης ???

Ψήφοι: 5 6,3%
  • Επιστρέφω στην εργένικη ζωή, και εκτελώ ότι βρω μπροστά μου ???

Ψήφοι: 23 29,1%
  • Απογοητεύομαι και το ρίχνω στην καλογερική ???

Ψήφοι: 3 3,8%
  • Συνειδητοποιώ ότι οι γυναίκες είναι π******ς και γλυκοκοιτάω αγοράκια ???

Ψήφοι: 7 8,9%
  • Το ρίχνω στο ποτό ή/και στα ναρκωτικά ???

Ψήφοι: 2 2,5%
  • Αυτοκτονώ (...και με βρίσκουν αγκαλιά με μια φωτογραφία της) ???

Ψήφοι: 3 3,8%
  • Ηρεμώ λίγο καιρό, και μετά συνεχίζω τη ζωή μου. ???

Ψήφοι: 25 31,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    79

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
και η απαντηση ειναι "γιατι ετσι ειναι η φυση της γυναικας"
μαλακιες..γενικοτητες αναλογες του " ειναι στη φυση του ανδρα να κερατωνει" ειναι φτηνες δικαιολογιες..
το τι σου βγαζει ο αλλος θα καθορισει τη συμπεριφορα σου τις περισσοτερες φορες..

βεβαια υπαρχουν και ανδρες-γυναικες που ειναι επι μονιμως θυματα,αλλα ειναι μειοψηφια..
την συγκεκριμενη την ειχα σουζα συνεχεια!οτι ελεγα εκανε,εκανε ακραια πραγματα και υπερβολες για να μην με χασει!
οι σουζες και τα γκαζια ειναι για ξεκαβλωμα,και οχι για να γινονται επι μονιμου βασεως..
προφανως θεωρουσες τον εαυτο σου "καλυτερο"-ανωτερο(ειτε εμφανισιακα ειτε οικονομικα ειτε..)απο αυτην για να χεις τετοια συμπεριφορα..δεν υπαρχει κατι χειροτερο σε μια σχεση απο το να νομιζει ο ενας πως "κανει χαρη"..

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
φιλε αμα δεν ξοδεψες πολυ χρημα εισαι αρχοντας,να παει στο διαλο στα παπαρια σου
:sunglasses: αμα ξοδεψες παλι πηρες αρχιδια :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
ναι ρε σι αλα αφου δεν το γουσταρε το στυλ του γιατι δεν του λεγε κοιτα δεν τα γουσταρω αυτα εγω την βλεπω αλλιως.Να του τριξη τα δοντια ?Αλλα τον εστειλε ?
Ισως γιατι στην ουσια δεν τον γουσταρε απο την αρχη ?

Μια χαρα τον γουσταρε και εκανε υπομονες και ακραιες υποχωρησεις οπως ειπε και μεσα στο διαστημα αυτο προφανως εκανε καποιες προσπαθειες να του πει καποια πραγματα αλλα ο τυπακος μας πρεπει να την εγραφε στα αρχιδια του. Αν κατσει και σκεφτει ισως βρει τι και ποτε. ισως του τα πε και τωρα που μαλωσανε. Δεν μας ειπε γιατι;
Ενα χρονο δενμενεις με καποιον που δεν γουσταρεις. Υπαρχουν γκομενες (λιγες) που θα πουν φευγω χωρις να εχουν βρει κατι αλλο, αξιοπρεπως για αυτο τον λογο σου δωσα ευκαριες κτλ
υπαρχουν οι περισσοτερες που κραταν την σχεση μεχρι να ξεφτισει ωστε να σιγουρευτουν οτι δεν κανουν λαθος και απο ενα σημειο και μετα ειναι με το ενα ποδι εξω. Απλα εσεις δεν εχετε διαισθηση καθολου σε τετοια πραγματα γιατι νομιζετε οτι κανατε μια σχεση και τελος. Οι σχεσεις ομως ειναι οργανισμοι θελουν ταισμα ποτισμα διαρκη επαγρυπνηση. πραγμα το οποιο δεν εχετε μαθει πολλοι απο σας.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ακριβως πεσε στα ποδια σου κατω τωρα που πηδιεται με τον αλλον και παρακαλα για συγχωρεση να κολησει με τον αλλο πιο πολλη.Να ανεβαι ψυχολογικα η γκομενα και να σβησεις εσυ τελειως.Εδω αλλοι ειχανε σχεσεις χρονια και το διαλυσανε στο μπαμ και αυτος 1.5 χρονο ολα αυτα φαινονται απο πριν .

Εισαι μακακας. Ξαφανισου απο μπροστα μου
να μην σε βλεπω  :P

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
μαλακιες..γενικοτητες αναλογες του " ειναι στη φυση του ανδρα να κερατωνει" ειναι φτηνες δικαιολογιες..
το τι σου βγαζει ο αλλος θα καθορισει τη συμπεριφορα σου τις περισσοτερες φορες..

βεβαια υπαρχουν και ανδρες-γυναικες που ειναι επι μονιμως θυματα,αλλα ειναι μειοψηφια..οι σουζες και τα γκαζια ειναι για ξεκαβλωμα,και οχι για να γινονται επι μονιμου βασεως..
προφανως θεωρουσες τον εαυτο σου "καλυτερο"-ανωτερο(ειτε εμφανισιακα ειτε οικονομικα ειτε..)απο αυτην για να χεις τετοια συμπεριφορα..δεν υπαρχει κατι χειροτερο σε μια σχεση απο το να νομιζει ο ενας πως "κανει χαρη"..
οι ισορροπιες ειναι δυσκολες...παντως την ειχα σουζα δεν σημαινει οτι κανει οτι λες,οταν δεν σου φερνει αντιρρηση καμια μαλακια παιζεται

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Εισαι μακακας. Ξαφανισου απο μπροστα μου
να μην σε βλεπω  :P
παιρνεις και γερνεις .κοιτα εκει που εισαι μην σε βαλουν να καθαριζεις τα οπλα τους  ;)γιατι μπορει να γουσταρεις  ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Οι σχεσεις ομως ειναι οργανισμοι θελουν ταισμα ποτισμα διαρκη επαγρυπνηση. πραγμα το οποιο δεν εχετε μαθει πολλοι απο σας.

τσ τσ τσ τσ πω πω πω πω  :P

Λοιπον ελα να συγκεντρωθουμε τωρα.. θα κανει αυτο που ειπαμε
ο φιλος και βλεπουμε.

Παρτην ενα τηλεφωνο... οχι συγγνωμες και μαλακιες βεβαια... να εισαι κυριος.
ΕΤσι ωραιος... χαλαρος... και πες της οτι εχεις καταλαβει κάποια λάθη και
οτι τα πραγματα θα γινουν καλυτερα αμα ξαναπροσπαθησετε. Καπως ετσι ρε παιδι μου.

Και ελα να μας πεις τι εγινε  :P

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
τσ τσ τσ τσ πω πω πω πω  :P

Λοιπον ελα να συγκεντρωθουμε τωρα.. θα κανει αυτο που ειπαμε
ο φιλος και βλεπουμε.

Παρτην ενα τηλεφωνο... οχι συγγνωμες και μαλακιες βεβαια... να εισαι κυριος.
ΕΤσι ωραιος... χαλαρος... και πες της οτι εχεις καταλαβει κάποια λάθη και
οτι τα πραγματα θα γινουν καλυτερα αμα ξαναπροσπαθησετε. Καπως ετσι ρε παιδι μου.

Και ελα να μας πεις τι εγινε  :P
οτι και να εχεις πει δεν πρεπει σχεδον ποτε να το παρεις πισω

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
παιρνεις και γερνεις .κοιτα εκει που εισαι μην σε βαλουν να καθαριζεις τα οπλα τους  ;)γιατι μπορει να γουσταρεις  ;)

Τωρα θα φυγεις ή θα με νευριασεις
και θα σε στειλω μετάθεση στον Έβρο?  :-

φυγεεε λεμε. Πηγαινε να κανεις ενα μπανακι κρυο
να ηρεμησεις. Ξυπνησες μακακας σημερα παλι τα δικα σου λες  :grin:

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Μια χαρα τον γουσταρε και εκανε υπομονες και ακραιες υποχωρησεις οπως ειπε και μεσα στο διαστημα αυτο προφανως εκανε καποιες προσπαθειες να του πει καποια πραγματα αλλα ο τυπακος μας πρεπει να την εγραφε στα αρχιδια του. Αν κατσει και σκεφτει ισως βρει τι και ποτε. ισως του τα πε και τωρα που μαλωσανε. Δεν μας ειπε γιατι;
Ενα χρονο δενμενεις με καποιον που δεν γουσταρεις. Υπαρχουν γκομενες (λιγες) που θα πουν φευγω χωρις να εχουν βρει κατι αλλο, αξιοπρεπως για αυτο τον λογο σου δωσα ευκαριες κτλ
υπαρχουν οι περισσοτερες που κραταν την σχεση μεχρι να ξεφτισει ωστε να σιγουρευτουν οτι δεν κανουν λαθος και απο ενα σημειο και μετα ειναι με το ενα ποδι εξω. Απλα εσεις δεν εχετε διαισθηση καθολου σε τετοια πραγματα γιατι νομιζετε οτι κανατε μια σχεση και τελος. Οι σχεσεις ομως ειναι οργανισμοι θελουν ταισμα ποτισμα διαρκη επαγρυπνηση. πραγμα το οποιο δεν εχετε μαθει πολλοι απο σας.
κοιτα οι σχεσεις ωντος ειναι ετσι αλλα πρεπει να μαθουν οι γυναικες να μιλανε γιατι συνηθως δεν μιλανε .Τωρα εαν νομιζεις οτι με συνμβολα και σχεδια ο αλλος πρεπει να καταλαβει τι σκεφτεται αυτη λιγο εωσ πολυ δυσκολο.Ειχα φιλες που ηταν με καποιους 4-5 χρονια μονο και μονο για να ειναι με καποιο μαζι.Ειστε ανασφαλης σαν ατομα και το ξερουν ολοι.Τωρα τι εγινε με το φιλο δεν ξερω αλλα απο την δικια μου μερια δεν θα εκανα τιποτα .Αφου αυτη εφυγε αυτη πρεπει να γυριζει.Ετσι γινεται.Τωρα εαν απει και αυτος και την παρακαλεσει εχασε.Αυτα τα ξερουν ολοι.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δωστε του καποιος μια σφαλιαρα να φυγει

γιατι θα με εκνευρισει  :P ολο μλκιες λεει !!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
κοιτα οι σχεσεις ωντος ειναι ετσι αλλα πρεπει να μαθουν οι γυναικες να μιλανε γιατι συνηθως δεν μιλανε .Τωρα εαν νομιζεις οτι με συνμβολα και σχεδια ο αλλος πρεπει να καταλαβει τι σκεφτεται αυτη λιγο εωσ πολυ δυσκολο.Ειχα φιλες που ηταν με καποιους 4-5 χρονια μονο και μονο για να ειναι με καποιο μαζι.Ειστε ανασφαλης σαν ατομα και το ξερουν ολοι.Τωρα τι εγινε με το φιλο δεν ξερω αλλα απο την δικια μου μερια δεν θα εκανα τιποτα .Αφου αυτη εφυγε αυτη πρεπει να γυριζει.Ετσι γινεται.Τωρα εαν απει και αυτος και την παρακαλεσει εχασε.Αυτα τα ξερουν ολοι.

ποσο καιρο εχεις να κανεις σχεση με γυναικα που ειναι απο μετρια εμφανισιακα
και πανω.... και απο χαρακτηρα καλη και πανω. Για πες μας

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Τωρα θα φυγεις ή θα με νευριασεις
και θα σε στειλω μετάθεση στον Έβρο?  :-

φυγεεε λεμε. Πηγαινε να κανεις ενα μπανακι κρυο
να ηρεμησεις. Ξυπνησες μακακας σημερα παλι τα δικα σου λες  :grin:
στον εβρο εισαι μπολτνι.Θας φασ καλα !!!!!Στραβαδι .

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
ποσο καιρο εχεις να κανεις σχεση με γυναικα που ειναι απο μετρια εμφανισιακα
και πανω.... και απο χαρακτηρα καλη και πανω. Για πες μας
που ξερεις τι εχω εγω  και τι κανω.Μα τοσο ηλιθιος εισαι?Ναι εισαι.   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
οτι και να εχεις πει δεν πρεπει σχεδον ποτε να το παρεις πισω

Για να ανοιξει θρεντ ο τυπος σημαινει οτι ξυπνησε σημερα
και την σκεφτοταν.... ενταξει αν ειναι σιγουρος για αυτα που εκανε
να μας το πει να μην του δινουμε αποψεις. Να μην ανοιγει και θρεντ ομως  :P

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
που ξερεις τι εχω εγω  και τι κανω.Μα τοσο ηλιθιος εισαι?Ναι εισαι.   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Σε ρωταω ρε παιδι τζιμανι.... ποσο καιρο εχεις να κανεις κατι
με μια αξιοπρεπη γυναικα και εμφανισιακα και σε χαρακτηρα.

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Δωστε του καποιος μια σφαλιαρα να φυγει

γιατι θα με εκνευρισει  :P ολο μλκιες λεει !!!!
you so horny know bold?you  γουσταρεις? Δεν μας το ειχες πει οτι εισαι κουραδαναροφητης πισωγλεντης νατα ολα τα μαθαινουμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom