ποιος εισαι εσυ βρε ΜΑΛΑΚΑ που θα καθησω να σου πω τι εχω κανει εγω.ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΕΛΩς ΜΑΛΑΚΑς? χ 5000000000000Σε ρωταω ρε παιδι τζιμανι.... ποσο καιρο εχεις να κανεις κατι
με μια αξιοπρεπη γυναικα και εμφανισιακα και σε χαρακτηρα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Χωρισμός. Η Αρχή νέας ζωής ή το Τέλος;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 63K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Ωραια...
αρα δεν εχεις κανει για να αντιδρας ετσι.
οΠΟΤΕ τι καθεσαι και δινεις συμβουλες βρε μακακα
και με 100% σιγουρο στυλακι... "αααα ξερεις σε κατι τετοια (που εχω κανει και εγω και ξερω) ετσι γινεται .... παντα η γυναικα γυριζει"
χαχαχα ναι ναι θα γυρισει η γυναικα να μην χασει τα κελεπουρια
καθε μερα τους την πεφτουν 100 !!!!!! ρε συνελθετε
θα γελαει ο κοσμος
και με 100% σιγουρο στυλακι... "αααα ξερεις σε κατι τετοια (που εχω κανει και εγω και ξερω) ετσι γινεται .... παντα η γυναικα γυριζει"
θα γελαει ο κοσμος
Ωραια...
θα γελαει ο κοσμος
ποτε σου ειπα ρε ηλιθιε οτι θα γυρισει μαθε να διαβαζει .Εγω ειπα στο παιδι οτι εφοσον τον εδιωξε αυτη θα πρεπει να κανει την κινηση για να γυρισει εαν εχει αισθηματα γιαυτον.Το εαν τις την παεφτουν 200000000 ατομα την ωρα ειναι εντελος ασχετο .
Παντως δεν πρεπει να την παρακαλεσει για να γυρισει αμαφυγει την αφηνεις να φυγει .και εαν γυρισει γυρισε .
Μα ποσο ηλιθιος εισαι τελικα καθε φορα που γραφουμε εδω μεσα ολο μαλακιες λες τοσο στοκος εισαι τοσο τρομπονι .
jstar
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2010
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
μαγκες προφανως και την σκεφτομουν και γιαυτο εγραψα στο θρεντ!
χωρισαμε πριν λιγες ημερες.η κοπελα μπουχτισε απο τους τσακωμους και την καταπιεση μου.ηταν και πιο χαλαρη και ελευθερη προσωπικοτητα απο εμενα,ε δεν ηθελε πολυ!
προφανως και δεν την παρακαλω,προφανως και δεν της ειπα να γυρισει..
απλα οσες μερες ειμαστε χωρις,με παιρνει τηλεφωνα,κλαιει,πιεζεται,λεει πως με αγαπα και κατι τετοια και απλα τονιζει πως διαφερουμε και δεν μπορει να μεινει στην σχεση.
erinal μεσα εισαι,προσπαθουσε συνεχεια,εκανε υποχωρησεις,εκανε τον μαλακα,εκανε το θυμα,εκανε τα παντα..ε καποια στιγμη ξεσπασε.Το κακο ειναι πως οι γυναικες ειστε ανασφαλεις και ποτε δεν λετε ΟΧΙ οταν πρεπει,ποτε δεν το κοβετε κατι ασχημο που βλεπετε..ειδικα αν ειστε καψουρες το καταπινετε μεχρι να μπουχτισει το κεφαλι σας.ε ο αλλος αν δεν μιλας 1,5 χρονο και εισαι σουζα το αλογακι και ξαφνικα μια μερα ξεσπασεις,θα αιφνιδιαστει.
χωρισαμε πριν λιγες ημερες.η κοπελα μπουχτισε απο τους τσακωμους και την καταπιεση μου.ηταν και πιο χαλαρη και ελευθερη προσωπικοτητα απο εμενα,ε δεν ηθελε πολυ!
απλα οσες μερες ειμαστε χωρις,με παιρνει τηλεφωνα,κλαιει,πιεζεται,λεει πως με αγαπα και κατι τετοια και απλα τονιζει πως διαφερουμε και δεν μπορει να μεινει στην σχεση.
erinal μεσα εισαι,προσπαθουσε συνεχεια,εκανε υποχωρησεις,εκανε τον μαλακα,εκανε το θυμα,εκανε τα παντα..ε καποια στιγμη ξεσπασε.Το κακο ειναι πως οι γυναικες ειστε ανασφαλεις και ποτε δεν λετε ΟΧΙ οταν πρεπει,ποτε δεν το κοβετε κατι ασχημο που βλεπετε..ειδικα αν ειστε καψουρες το καταπινετε μεχρι να μπουχτισει το κεφαλι σας.ε ο αλλος αν δεν μιλας 1,5 χρονο και εισαι σουζα το αλογακι και ξαφνικα μια μερα ξεσπασεις,θα αιφνιδιαστει.
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 90
- Πόντοι
- 866
τσ τσ τσ τσ πω πω πω πω
Λοιπον ελα να συγκεντρωθουμε τωρα.. θα κανει αυτο που ειπαμε
ο φιλος και βλεπουμε.
Παρτην ενα τηλεφωνο... οχι συγγνωμες και μαλακιες βεβαια... να εισαι κυριος.
ΕΤσι ωραιος... χαλαρος... και πες της οτι εχεις καταλαβει κάποια λάθη και
οτι τα πραγματα θα γινουν καλυτερα αμα ξαναπροσπαθησετε. Καπως ετσι ρε παιδι μου.
Και ελα να μας πεις τι εγινε
να μας πει πρωτα τι του ειπε οταν μαλωσανε.να δουμε ρε παιδι μου και μεις τι εγινε
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Ξαφανισου !!!! Μην σε βλεπω.
Εκτος του οτι αυτα που μας λες τωρα στα ειπαμε πριν μας τα πεις
αρα κακως μα τα ξαναλες... εισαι και ΜΑΚΑΚΑΣ.
Ελα γεια και εσυ αντε παρεα με τον αλλον για μπανακι εχει και ωραια μερα σημερα
σωστος γιαυτο τις ειπα (στην erinal )οτι πρεπει να μαθουν να μας μιλανε δεν γινεται εγω να καταλαβω τι δεν τι αρεσει τις αλλης με το να την βλεπω μονο.Φιλαροακο καλα τα πας τωρα πως γινεται να σε παιρνει τηλεφωνο και να κλαιει ??? προσεχε γιατι αμα ηθελε δεν θα εφευγε το μονο που λέω ειναι προσεχε μην χαλαστεις περισσοτερο.
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 90
- Πόντοι
- 866
Ανασφαλεις ειμαστε ολοι. αντρες γυναικες. Οκαθενας το εκδηλωνει διαφορετικα.κοιτα οι σχεσεις ωντος ειναι ετσι αλλα πρεπει να μαθουν οι γυναικες να μιλανε γιατι συνηθως δεν μιλανε .Τωρα εαν νομιζεις οτι με συνμβολα και σχεδια ο αλλος πρεπει να καταλαβει τι σκεφτεται αυτη λιγο εωσ πολυ δυσκολο.Ειχα φιλες που ηταν με καποιους 4-5 χρονια μονο και μονο για να ειναι με καποιο μαζι.Ειστε ανασφαλης σαν ατομα και το ξερουν ολοι.Τωρα τι εγινε με το φιλο δεν ξερω αλλα απο την δικια μου μερια δεν θα εκανα τιποτα .Αφου αυτη εφυγε αυτη πρεπει να γυριζει.Ετσι γινεται.Τωρα εαν απει και αυτος και την παρακαλεσει εχασε.Αυτα τα ξερουν ολοι.
Το να μαθουμε να μιλαμε οντως παιζει. Ειναι ομως και τι περιθωρια σου αφηνει ο αλλος και ειδικα οταν φοβασαι μην χασεις καποιον που θες ετσι δεν ειναι; δεν το δικαιολογω απλα το καταλαβαινω. δεν ξερω αν πρεπει να γυρισει και να την παρακαλεσει η να της μιλησει,γιατι δεν ξερω τι εγινε.
μην κρινεις το ευατο σου ενοχο δεν εισαι παντα εσυ ο ενοχοςBoldemort αγόρι μου υπαρχουν ανδρες και ανδρες..
εγω παραδεχομαι πως της φερομουν ετσι,λαθος αλλα και να ξαναεκανα σχεση μαζι της θα λειτουργουσα παλι ετσι.γιατι επαιξα και εχασα αλλα επαιξα και εχασα με τους δικους μου ορους.
jstar
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2010
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
κλαιει γιατι της λειπω,γιατι θυμαται τις στιγμες μας.με αγαπα λεει απλα δεν μπορει να ειμαστε μαζι γιατι αν μεναμε μαζι θα πηγαιναμε για γαμο και οι διαφορες μας(ελλειψη εμπιστοσυνης κυριως) ειναι σημαντικες και δεν θα το ηθελε αυτο.οποτε πρεπει να τελειωνει τωρασωστος γιαυτο τις ειπα (στην erinal )οτι πρεπει να μαθουν να μας μιλανε δεν γινεται εγω να καταλαβω τι δεν τι αρεσει τις αλλης με το να την βλεπω μονο.Φιλαροακο καλα τα πας τωρα πως γινεται να σε παιρνει τηλεφωνο και να κλαιει ??? προσεχε γιατι αμα ηθελε δεν θα εφευγε το μονο που λέω ειναι προσεχε μην χαλαστεις περισσοτερο.
σε οτι εχεις πει εχεις πεσει μεσα!σε ολα!προφανως και δεν θα τα ξαναβρουμε διοτι δεν το θελω αυτο,αν καποια φυγει και ξαναγυρισει τοτε θα γυρισει με τους δικους της ορους που θα θυμιζουν τροικα στην ελλαδα..
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Boldemort αγόρι μου υπαρχουν ανδρες και ανδρες..
εγω παραδεχομαι πως της φερομουν ετσι,λαθος αλλα και να ξαναεκανα σχεση μαζι της θα λειτουργουσα παλι ετσι.γιατι επαιξα και εχασα αλλα επαιξα και εχασα με τους δικους μου ορους.
Κοιτα δεν θα κανουμε τωρα εγωιστικους υμνους εδω...
αν θες να συζητησουμε επι της ουσιας και πως να την ξαναριξεις μεσα.
ΑΛλιως ασε τα αλλα τα βαριεμαι. Πες αν θες ενα ειμαι εγωιστης δεν κυνηγαω και τελος
εκει... μην το συζητας αλλο αν δεν θες. Αλλα οσο το συζητας δεν θα λεμε για εγωισμους.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
σε οτι εχεις πει εχεις πεσει μεσα!σε ολα!προφανως και δεν θα τα ξαναβρουμε διοτι δεν το θελω αυτο,αν καποια φυγει και ξαναγυρισει τοτε θα γυρισει με τους δικους της ορους που θα θυμιζουν τροικα στην ελλαδα..
Ωραια αρα εφοσον δεν θες να τα ξαναβρειτε για ποιο λογο
κάθεσαι και το συζητας εδω ?
jstar
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2010
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
ναι οπως τα λες ειναι!το ειπε και η ιδια,δεν μιλουσε για να μην με χασει!Ανασφαλεις ειμαστε ολοι. αντρες γυναικες. Οκαθενας το εκδηλωνει διαφορετικα.
Το να μαθουμε να μιλαμε οντως παιζει. Ειναι ομως και τι περιθωρια σου αφηνει ο αλλος και ειδικα οταν φοβασαι μην χασεις καποιον που θες ετσι δεν ειναι; δεν το δικαιολογω απλα το καταλαβαινω. δεν ξερω αν πρεπει να γυρισει και να την παρακαλεσει η να της μιλησει,γιατι δεν ξερω τι εγινε.
οχι δεν την παρακαλω,δεν το θελω κιολας να γυρισει..
απλα μετα απο εναν χωρισμο,ολοι μας με μελαγχολια κοιταμε λιγο προς τα πισω,πριν ξαναφυγουμε για μπροστα..
αυτος ηταν ο λογος που εγραψα στο συγκεκριμενο θρεντ
αμα φοβασε να του μιλησεις τοτε τι κανεις μαζι του ?μετον γειτονα το ιδιο ειναι και σε αυτο δεν του μιλας γιατι δεν θες κατι παραπανω απο αυτον λογικο δεν ειναι η κανω λαθος?Ανασφαλεις ειμαστε ολοι. αντρες γυναικες. Οκαθενας το εκδηλωνει διαφορετικα.
Κανονας οταν φυγει η γυναικα δεν την παρακαλας να γυρισει αμα γυρισει γυρισε και τοτε αποφασιζει εαν θα συνεχισεται αλλιως τραβα αλλου και στο καλο.
Κια οποως σου ειπα πριν σε τετοιες στιγμες βλεπεις τον χαρακτηρα που κριβει ο αλλος στον χωρισμο μονο τοτε καταλαβαινεις με τι ανθρωπο ησουνα.
jstar
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2010
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
alpha male!εισαι ωραίος!αμα φοβασε να του μιλησεις τοτε τι κανεις μαζι του ?μετον γειτονα το ιδιο ειναι και σε αυτο δεν του μιλας γιατι δεν θες κατι παραπανω απο αυτον λογικο δεν ειναι η κανω λαθος?
Κανονας οταν φυγει η γυναικα δεν την παρακαλας να γυρισει αμα γυρισει γυρισε και τοτε αποφασιζει εαν θα συνεχισεται αλλιως τραβα αλλου και στο καλο.
Κια οποως σου ειπα πριν σε τετοιες στιγμες βλεπεις τον χαρακτηρα που κριβει ο αλλος στον χωρισμο μονο τοτε καταλαβαινεις με τι ανθρωπο ησουνα.