γιατι το λες αυτο?να τανε η ζηλια ψωρα.....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
«Χωρίς... Αυτά Δεν Υπάρχει Παράδεισος»
- Μέλος που άνοιξε το νήμα FROID
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 662
- Εμφανίσεις 34K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ενα κοπλιμαν εκανε ο ανθρωπος κι αμεσως εσυ ναρχισεις τις κακιες!!!!!!!γιατι το λες αυτο?
εισαι συμπρωταγωνιστρια μου ειπαμε.εχω ευθυνες.ενα κοπλιμαν εκανε ο ανθρωπος κι αμεσως εσυ ναρχισεις τις κακιες!!!!!!!
εισαι συμπρωταγωνιστρια μου ειπαμε.εχω ευθυνες.
λες να γινουμε αλικη και δημητρης????
το εθνικο τσοντοζευγΑρι????
ολα ειναι πιθανα.δεν ξερεις τι γινετε ποτε.λες να γινουμε αλικη και δημητρης????
το εθνικο τσοντοζευγΑρι????
σιλβα το χθεσινο επισοδιο μεγαλη μαλακια τελικα.συμφωνεις?
ναι ρε γμτ.
νταξ ειπαμε ειναι σειριαλ αλλα αυτοι το παρα@#$%^&
αμα ειναι και το σημερινο ετσι να πανε να γαμηθουνε οι μαλακες.ναι ρε γμτ.
νταξ ειπαμε ειναι σειριαλ αλλα αυτοι το παρα@#$%^&
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
γιατι ρε ? και τις βυζουμπες της ξεκολιαριτσας ειδαμε, και το κωλι της και τα αεροπλανικα της εκανε κατα δηλωση του δον μαρσιαλ!!
η τζεσικα εσωσε λιγο την κατασταση.αλλα πολυ νοσοκομειο και μαλακιες.γιατι ρε ? και τις βυζουμπες της ξεκολιαριτσας ειδαμε, και το κωλι της και τα αεροπλανικα της εκανε κατα δηλωση του δον μαρσιαλ!!
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
σημερα να δεις που θα μας πρηξουν τα αρχιδια με την καταλινα , αν την γλυτωσει η οχι... προβλεπω ξηρασια για το αποψινο!
ΥΓ! λειπει σημερα και ο βυζος να μας δωσει καμια ανατριχιαστικη λεπτομερεια...
ΥΓ! λειπει σημερα και ο βυζος να μας δωσει καμια ανατριχιαστικη λεπτομερεια...
FROID
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 161
- Πόντοι
- 16
καταλινοφιλοι και λοιποι
βαδιζουμε προς το τελος
μαλλον το επομενο θα ναι και
το τελευταιο επεισοδειο :'( :'( :'(
εχει γινει πολυ δραμα βεβαια :'(
το μονο ευχαριστο
σημερα
ηταν το 2λεπτο γυμναστικης
του δον Μαρσιαλ
μιλαμε δινει μαθηματα εκγυμνασης
οσοι το ειδαν καταλαβαν...
βαδιζουμε προς το τελος
μαλλον το επομενο θα ναι και
το τελευταιο επεισοδειο :'( :'( :'(
εχει γινει πολυ δραμα βεβαια :'(
το μονο ευχαριστο
σημερα
ηταν το 2λεπτο γυμναστικης
του δον Μαρσιαλ
μιλαμε δινει μαθηματα εκγυμνασης
οσοι το ειδαν καταλαβαν...
FROID
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 161
- Πόντοι
- 16
ΜΠΡΑΒΟH φωτογραφιση της που εγινε για το περιοδικο , το 2007 εγινε στο περιφημο νησι του Ειρηνικού ωκεανού με το ελληνικο ονομα, Γοργόνa. Παλιοτερα ηταν εκει η χειροτερη φυλακη της Κολομβιας, όμως εχει γινει Εθνικο Πάρκο τα τελευταια 25 χρόνια και χαρακτηρισμένο ως Μνημείο της Ανθρωπότητας από την Ουνέσκο. Η χαρά κάθε αυτοδύτη, απο τα κορυφαία μέρη του κόσμου, οχι μόνο για τα κοράλλια αλλά είναι και πέρασμα φαλαινών (Μεγάπτερες που ειναι 15-16 μέτρα), φώκιες, γιγαντιαιες χελώνες, καρχαρίες κλπ. Μεγάλη όμως ταλαιπωρία να πας, δεν παει αεροπορικώς. Προέκταση του Αρχιπελαγους των Γκαλαπαγος, με τρομερή φύση, ζώα κλπ. Τρομερή ανάμνηση :S
πες μας και αλλα.
μου θυμιζεις τον κριτωνα....
FROID
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 161
- Πόντοι
- 16
ο βυζος γραφει το σεναριο για την ελληνικη εκδοση.γιαυτο εχει χαθει.
τα γραφει η τα ζει?
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Xύνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
Να'σαι καλά ρε μόρτη την είχα άχτι την ψωλίτσα. Τόσο καιρό στο έργο το βυζάκι της δε το'δαμε. Ούτε τώρα που πηδιέται με τον ξεμωραμένο τον δον Μαρσιάλ. Άααααλλος μουνόδουλος αυτός.
Αχ φτωχή μου Καταλίνα πόσο σε νιώθω. Πραγματικά χωρίς βυζιά δεν παλεύεται η δουλειά... :'( :'( :'(
Αλλά καλά να πάθεις μωρή. Εξαιτίας σου ο Τίτι σαπίζει στη φυλακή και τον έχουν κάνει γιουσουφάκι και ο καψερός ο μπάτσος πήγε σαν το σκυλί στ'αμπέλι.
Ο αληταράς ο Αλμπέιρο γκάστρωσε τη Χίλντα. Χάθηκε κι η τελευταία ελπίδα να την πιτσιλίσουμε.
Λοιπόν μουτσάτσος και μουτσάτσες ατσαλωθείτε. Σήμερα είναι μάλλον το τελευταίο επεισόδιο και σας θέλω δυνατούς.
Το μόνο που μένει να δούμε είναι αν ο Πελάμπρε θα κουτουπώσει την Καταλίνα λίγο πριν την κορύφωση του δράματος.
Όσον αφορά την πρόταση για σεναριογράφος την δέχομαι φυσικά. Πάντα με το αζημίωτο. 1.000.000.000 πέσος. Όχι για μένα... για τη φουκαριάρα την τέχνη...
Η Σίλβα θα'ναι η χαροκαμμένη πρωταγωνίστρια, ο Αρκάνς θα'ναι ο κακός Τζέι-Αρ και οι υπόλοιποι καρατερίστες. Θα κοιτάξω να βάλω και τη μουτσούνα μου μέσα στο ρόλο του λαμόγιου βυζογιατρού.
Εσείς απλά θα ανοιγοκλείνετε το στόμα και θα πέφτει dubbing. Πρώτα όμως πρέπει να μάθω Ισπανικά.
βυζο πρεπει να γραψεις τους διαλογους του σεναριου.τζεσικα-χιλντα σε λεσβιακο,και καταλινα να μαλακιζετε απο διπλα.δονητες κολπα και αλλα.τελικα απο οτι ειδαμε χθες η τζεσικα εχει παρει σοβαρα το ρολο τις και σωνει τις καταστασεις,με τις βιζαρες τις και την πουτανια τις.
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
παμε και στα σοβαρα τωρα!
ο πελαμπρε θα της τον δωσει καμια πιπα σημερα της κατα?
ο πελαμπρε θα της τον δωσει καμια πιπα σημερα της κατα?
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
το δα κ εγω χθες
μετα απο καιρο
την λυπηθηκα την καταλινα... σνιφ
αυτη η τζεσικα πολυ μπιτς... αλλα κ εγω αν ημουν ο μαρσιαλ την τζεσικα θα διαλεγα
μετα απο καιρο
την λυπηθηκα την καταλινα... σνιφ
αυτη η τζεσικα πολυ μπιτς... αλλα κ εγω αν ημουν ο μαρσιαλ την τζεσικα θα διαλεγα