καλα μην χυσεις απο τωρα.χαλαρωσε.ακομα δεν ξεκινησαμε τα γυρισματα. αρε πρωταγωνιστρια που βρηκα δεν κρατιετε με τιποτα.γιεα μπειμπι γιεα!!!!!!![]()
![]()
![Pipa1 :pipa1: :pipa1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/pipa1.gif)
![Pipa1 :pipa1: :pipa1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/pipa1.gif)
καλα μην χυσεις απο τωρα.χαλαρωσε.ακομα δεν ξεκινησαμε τα γυρισματα. αρε πρωταγωνιστρια που βρηκα δεν κρατιετε με τιποτα.γιεα μπειμπι γιεα!!!!!!![]()
![]()
καλα μην χυσεις απο τωρα.χαλαρωσε.ακομα δεν ξεκινησαμε τα γυρισματα. αρε πρωταγωνιστρια που βρηκα δεν κρατιετε με τιποτα.![]()
![]()
![]()
![]()
η σιλβα θα ψαχνει το κολο τις οταν τελειωσουν τα γυρισματα.Η Σίλβα είναι πριόνι ρε. Την κόβω να σαρώνει στα Έμμυ και στα Γκράμμυ ενδεχομένως.![]()
καλα μην χυσεις απο τωρα.χαλαρωσε.ακομα δεν ξεκινησαμε τα γυρισματα. αρε πρωταγωνιστρια που βρηκα δεν κρατιετε με τιποτα.![]()
![]()
![]()
![]()
Η Σίλβα είναι πριόνι ρε. Την κόβω να σαρώνει στα Έμμυ και στα Γκράμμυ ενδεχομένως.![]()
σιγα ρε γαμια εσυ!!!!η σιλβα θα ψαχνει το κολο τις οταν τελειωσουν τα γυρισματα.![]()
![]()
![]()
σιγα ρε γαμια εσυ!!!!
οχι απλα το κανουμε για εχουν θεμα οι μεσημεριανες εκπομπες.προμοταρουμε το σηριαλ.Aπό τώρα τσακώνεστε για τη μαρκίζα;![]()
οχι απλα το κανουμε για εχουν θεμα οι μεσημεριανες εκπομπες.προμοταρουμε το σηριαλ.
αποκλειετε να ξερεις.ετοιμασου να κανεις οτι καλυτερο μπορεις,γιατι η σειρα θα εχει gest και η θεση σου θα κινδυνευει συνεχεια.αν εισαι σαν εκεινη που εχει η σιρινα που φοραει την περουκα.εχεις απολυθει απο τωρα να ξερεις.πες οτι ζηλευεις γτ εγω θα παρω ολη τη δοξα...........![]()
αποκλειετε να ξερεις.ετοιμασου να κανεις οτι καλυτερο μπορεις,γιατι η σειρα θα εχει gest και η θεση σου θα κινδυνευει συνεχεια.αν εισαι σαν εκεινη που εχει η σιρινα που φοραει την περουκα.εχεις απολυθει απο τωρα να ξερεις.
Σίγουρα η σειρά θα έχει πολλά guest και μόνο η θέση του σεναριογράφου είναι δεδομένη.
Όποιος θέλει να μου κάνει δωράκια (εκτός από γραβάτες) να περάσει απ'το γραφείο μου.
εμενα ειπες ανοητο? τον συμπρωταγωνιστη σου?![]()
![]()
το μακρυ μαυρο μαλλι δεν το κρυβεις με περουκα ανοητε!!!!
![]()
![]()
![]()
ναι ΑΝΟΗΤΕ!!!!!εμενα ειπες ανοητο? τον συμπρωταγωνιστη σου?
θα σε κανονισο στα γυρισματα,εσενα να ξερεις.(βυζο το σεναριο να εχει και χαστουκια στο κολο).ναι ΑΝΟΗΤΕ!!!!!![]()
![]()
θα σε κανονισο στα γυρισματα,εσενα να ξερεις.(βυζο το σεναριο να εχει και χαστουκια στο κολο).![]()
![]()
![]()
![]()
εγω θα ρθω παντως...
να σου λουστραρω τα παπαπουτσια....![]()
![]()
![]()
πλακα κανεις τωρα.θα βαλεις gay στη σειρα?Έλα Βασιλάκη Καίλα σε περιμένω να μου τα κάνεις καθρέπτη...
Kαθήστε τώρα να δω το debate να εμπνευστώ. Ο χαμένος των εκλογών σίγουρα θα μείνει άνεργος οπότε ένα ρολάκι στη σειρά δε θα τον χάλαγε νομίζω.![]()
πλακα κανεις τωρα.θα βαλεις gay στη σειρα?