Νέα

«Χωρίς... Αυτά Δεν Υπάρχει Παράδεισος»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FROID
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 662
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
καλα μην χυσεις απο τωρα.χαλαρωσε.ακομα δεν ξεκινησαμε τα γυρισματα. αρε πρωταγωνιστρια που βρηκα δεν κρατιετε με τιποτα. :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1:

Η Σίλβα είναι πριόνι ρε. Την κόβω να σαρώνει στα Έμμυ και στα Γκράμμυ ενδεχομένως. :rockon:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
καλα μην χυσεις απο τωρα.χαλαρωσε.ακομα δεν ξεκινησαμε τα γυρισματα. αρε πρωταγωνιστρια που βρηκα δεν κρατιετε με τιποτα. :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1:
:P :P :P :P :P :P
Η Σίλβα είναι πριόνι ρε. Την κόβω να σαρώνει στα Έμμυ και στα Γκράμμυ ενδεχομένως. :rockon:

eeetsi!!!!! πες τα χρυσοστομε!!!
η σιλβα θα ψαχνει το κολο τις οταν τελειωσουν τα γυρισματα. :kissass: :kissass: :kissass:
σιγα ρε γαμια  εσυ!!!!

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
πες οτι ζηλευεις γτ εγω θα παρω ολη τη δοξα........... :P
αποκλειετε να ξερεις.ετοιμασου να κανεις οτι καλυτερο μπορεις,γιατι η σειρα θα εχει gest και η θεση σου θα κινδυνευει συνεχεια.αν εισαι σαν εκεινη που εχει η σιρινα που φοραει την περουκα.εχεις απολυθει απο τωρα να ξερεις.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
αποκλειετε να ξερεις.ετοιμασου να κανεις οτι καλυτερο μπορεις,γιατι η σειρα θα εχει gest και η θεση σου θα κινδυνευει συνεχεια.αν εισαι σαν εκεινη που εχει η σιρινα που φοραει την περουκα.εχεις απολυθει απο τωρα να ξερεις.

:s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:το μακρυ μαυρο μαλλι δεν το κρυβεις με περουκα ανοητε!!!! :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Σίγουρα η σειρά θα έχει πολλά guest και μόνο η θέση του σεναριογράφου είναι δεδομένη. :dancing:
Όποιος θέλει να μου κάνει δωράκια (εκτός από γραβάτες :P) να περάσει απ'το γραφείο μου.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Σίγουρα η σειρά θα έχει πολλά guest και μόνο η θέση του σεναριογράφου είναι δεδομένη. :dancing:
Όποιος θέλει να μου κάνει δωράκια (εκτός από γραβάτες :P) να περάσει απ'το γραφείο μου.

εγω θα ρθω παντως...

να σου λουστραρω τα παπαπουτσια.... :2funny: :2funny: :2funny:

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
καλα τα μεγαλοεπιβολα σχεδια σας... :2funny: :2funny: :2funny:
αλλα να δουμε τι θα κανουμε απο αυριο που θα τελειωσει! :headbang:

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
εγω θα ρθω παντως...

να σου λουστραρω τα παπαπουτσια.... :2funny: :2funny: :2funny:

Έλα Βασιλάκη Καίλα σε περιμένω να μου τα κάνεις καθρέπτη... :sunglasses:

Kαθήστε τώρα να δω το debate να εμπνευστώ. Ο χαμένος των εκλογών σίγουρα θα μείνει άνεργος οπότε ένα ρολάκι στη σειρά δε θα τον χάλαγε νομίζω. :coffee:

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Έλα Βασιλάκη Καίλα σε περιμένω να μου τα κάνεις καθρέπτη... :sunglasses:

Kαθήστε τώρα να δω το debate να εμπνευστώ. Ο χαμένος των εκλογών σίγουρα θα μείνει άνεργος οπότε ένα ρολάκι στη σειρά δε θα τον χάλαγε νομίζω. :coffee:
πλακα κανεις τωρα.θα βαλεις gay στη σειρα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom