καλα μην χυσεις απο τωρα.χαλαρωσε.ακομα δεν ξεκινησαμε τα γυρισματα. αρε πρωταγωνιστρια που βρηκα δεν κρατιετε με τιποτα.γιεα μπειμπι γιεα!!!!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
«Χωρίς... Αυτά Δεν Υπάρχει Παράδεισος»
- Μέλος που άνοιξε το νήμα FROID
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 662
- Εμφανίσεις 34K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
καλα μην χυσεις απο τωρα.χαλαρωσε.ακομα δεν ξεκινησαμε τα γυρισματα. αρε πρωταγωνιστρια που βρηκα δεν κρατιετε με τιποτα.
Η Σίλβα είναι πριόνι ρε. Την κόβω να σαρώνει στα Έμμυ και στα Γκράμμυ ενδεχομένως.
η σιλβα θα ψαχνει το κολο τις οταν τελειωσουν τα γυρισματα.Η Σίλβα είναι πριόνι ρε. Την κόβω να σαρώνει στα Έμμυ και στα Γκράμμυ ενδεχομένως.
καλα μην χυσεις απο τωρα.χαλαρωσε.ακομα δεν ξεκινησαμε τα γυρισματα. αρε πρωταγωνιστρια που βρηκα δεν κρατιετε με τιποτα.
Η Σίλβα είναι πριόνι ρε. Την κόβω να σαρώνει στα Έμμυ και στα Γκράμμυ ενδεχομένως.
eeetsi!!!!! πες τα χρυσοστομε!!!
σιγα ρε γαμια εσυ!!!!η σιλβα θα ψαχνει το κολο τις οταν τελειωσουν τα γυρισματα.
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
σιγα ρε γαμια εσυ!!!!
Aπό τώρα τσακώνεστε για τη μαρκίζα;
οχι απλα το κανουμε για εχουν θεμα οι μεσημεριανες εκπομπες.προμοταρουμε το σηριαλ.Aπό τώρα τσακώνεστε για τη μαρκίζα;
οχι απλα το κανουμε για εχουν θεμα οι μεσημεριανες εκπομπες.προμοταρουμε το σηριαλ.
πες οτι ζηλευεις γτ εγω θα παρω ολη τη δοξα...........
αποκλειετε να ξερεις.ετοιμασου να κανεις οτι καλυτερο μπορεις,γιατι η σειρα θα εχει gest και η θεση σου θα κινδυνευει συνεχεια.αν εισαι σαν εκεινη που εχει η σιρινα που φοραει την περουκα.εχεις απολυθει απο τωρα να ξερεις.πες οτι ζηλευεις γτ εγω θα παρω ολη τη δοξα...........
αποκλειετε να ξερεις.ετοιμασου να κανεις οτι καλυτερο μπορεις,γιατι η σειρα θα εχει gest και η θεση σου θα κινδυνευει συνεχεια.αν εισαι σαν εκεινη που εχει η σιρινα που φοραει την περουκα.εχεις απολυθει απο τωρα να ξερεις.
το μακρυ μαυρο μαλλι δεν το κρυβεις με περουκα ανοητε!!!!
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Σίγουρα η σειρά θα έχει πολλά guest και μόνο η θέση του σεναριογράφου είναι δεδομένη.
Όποιος θέλει να μου κάνει δωράκια (εκτός από γραβάτες ) να περάσει απ'το γραφείο μου.
Όποιος θέλει να μου κάνει δωράκια (εκτός από γραβάτες ) να περάσει απ'το γραφείο μου.
Σίγουρα η σειρά θα έχει πολλά guest και μόνο η θέση του σεναριογράφου είναι δεδομένη.
εγω θα ρθω παντως...
να σου λουστραρω τα παπαπουτσια....
εμενα ειπες ανοητο? τον συμπρωταγωνιστη σου?το μακρυ μαυρο μαλλι δεν το κρυβεις με περουκα ανοητε!!!!
ναι ΑΝΟΗΤΕ!!!!!εμενα ειπες ανοητο? τον συμπρωταγωνιστη σου?
θα σε κανονισο στα γυρισματα,εσενα να ξερεις.(βυζο το σεναριο να εχει και χαστουκια στο κολο).ναι ΑΝΟΗΤΕ!!!!!
θα σε κανονισο στα γυρισματα,εσενα να ξερεις.(βυζο το σεναριο να εχει και χαστουκια στο κολο).
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
καλα τα μεγαλοεπιβολα σχεδια σας...
αλλα να δουμε τι θα κανουμε απο αυριο που θα τελειωσει!
αλλα να δουμε τι θα κανουμε απο αυριο που θα τελειωσει!
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
εγω θα ρθω παντως...
να σου λουστραρω τα παπαπουτσια....
Έλα Βασιλάκη Καίλα σε περιμένω να μου τα κάνεις καθρέπτη...
Kαθήστε τώρα να δω το debate να εμπνευστώ. Ο χαμένος των εκλογών σίγουρα θα μείνει άνεργος οπότε ένα ρολάκι στη σειρά δε θα τον χάλαγε νομίζω.
πλακα κανεις τωρα.θα βαλεις gay στη σειρα?Έλα Βασιλάκη Καίλα σε περιμένω να μου τα κάνεις καθρέπτη...
Kαθήστε τώρα να δω το debate να εμπνευστώ. Ο χαμένος των εκλογών σίγουρα θα μείνει άνεργος οπότε ένα ρολάκι στη σειρά δε θα τον χάλαγε νομίζω.
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
πλακα κανεις τωρα.θα βαλεις gay στη σειρα?
Ναι τύπε μου θα κάνει τη φιλενάδα της Σίλβα.
Ναι τύπε μου θα κάνει τη φιλενάδα της Σίλβα.