αγαπη ακου να δεις.το εργο πρεπει να κλεισει με λεσβιακο απο χιλντα και τζεσικα,με δονητες και ετσι.(ο βυζος θα γραψει τους διαλογους).για πες ρε αγαπη.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
«Χωρίς... Αυτά Δεν Υπάρχει Παράδεισος»
- Μέλος που άνοιξε το νήμα FROID
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 662
- Εμφανίσεις 34K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
αγαπη ακου να δεις.το εργο πρεπει να κλεισει με λεσβιακο απο χιλντα και τζεσικα,με δονητες και ετσι.(ο βυζος θα γραψει τους διαλογους).
yeah baby yeah!!!!!!!!
μολις γραψει ο βυζος τους διαλογους.ξεκιναμε γυρισματα να ξερεις.ισως πεσει και παρτουζα,δεν ξερω ακομα.οτι πει ο βυζοσεναριογραφος μας.yeah baby yeah!!!!!!!!
aaa oxi!!!!μολις γραψει ο βυζος τους διαλογους.ξεκιναμε γυρισματα να ξερεις.ισως πεσει και παρτουζα,δεν ξερω ακομα.οτι πει ο βυζοσεναριογραφος μας.
ολα κι ολα!!!!
παρτουζιτσα δεν κανω.λεσβιακο ναι
ο σκηνοθετης επιβλεπει τα πλανα.δεν συμμετεχει.ρε τον σκηνοθετη τον ξεχασατε?
αμα πεσει παρτουζα μπαινω και γω μεασα
οτι πει ο βυζοσεναριογραφος.ετσι και πεσει παρτουζα μην στεναχωριεσε εγω θα συμμετασχω σαν συμπρωταγωνιστης σου που ειμαι.αρκει να μην μου κανεις ζηλιες με την τζεσικα.μαλακιες δεν θελω,εργο γυριζουμε ειμαστε καλλιτεχνες.aaa oxi!!!!
ολα κι ολα!!!!
παρτουζιτσα δεν κανω.λεσβιακο ναι
οτι πει ο βυζοσεναριογραφος.ετσι και πεσει παρτουζα μην στεναχωριεσε εγω θα συμμετασχω σαν συμπρωταγωνιστης σου που ειμαι.αρκει να μην μου κανεις ζηλιες με την τζεσικα.μαλακιες δεν θελω,εργο γυριζουμε ειμαστε καλλιτεχνες.
τι ζηλειες να κανω ρε αγαπη...
εγω θα.....ΑΝΑΣΤΗΣΩ τον μπαιρον......
σεμνα κρατα την ορεξη για τα γυρισμα.μην λες τετοια γιατι ο βυζος θα γραψει κανενα σεναριο τρελο και δεν θα προλαβενεις να τις μαζευεις μετα τιςτι ζηλειες να κανω ρε αγαπη...
εγω θα.....ΑΝΑΣΤΗΣΩ τον μπαιρον......
σεμνα κρατα την ορεξη για τα γυρισμα.μην λες τετοια γιατι ο βυζος θα γραψει κανενα σεναριο τρελο και δεν θα προλαβενεις να τις μαζευεις μετα τις
εγω θελω τον μπαιρον!!!!
εσυ θες εμεναεγω θελω τον μπαιρον!!!!
εσυ θες εμενα
:o :oθα θελες!!!!
αναλογα.πρωτα πρεπει να σε δω.:o :oθα θελες!!!!
εσυ θες εμενα
αναλογα.πρωτα πρεπει να σε δω.
ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ.
θελεις να σε θελω η θελεις να με δεις????????? :S
και τα δυοΑΠΟΦΑΣΙΣΕ.
θελεις να σε θελω η θελεις να με δεις????????? :S
και τα δυο
αιντε μαζεψου
μαζευομε.αιντε μαζεψου