You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Χορεύτριες από κλαμπάκια της πόλης μας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TurboThor
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 271K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Επισκέπτης
φίλε μου θέλω να σε ενημερώσω ότι δεν είναι όλος ο κόσμος πουτάνες και μπουρδέλα...ξεκολλάτε λίγο απ το site και το Μεταξουργείο και δείτε γύρο σας...!!!!
ε τώρα εξηγείται η μαλακία που σε δέρνει...
μια χαρα κανουνε βιζιτες σε πιστολαδες τις νυχτας,αφεντηκα,πελατες,λευταδες παραλιακης και τα ρεστα.. δεν υπαρχουνε γυναικες σε αυτα τα κυκλωματα που να μην δινουνε το μουνακι τους εμεσα η αμεσα! ειδικα εδω στην ελλαδα που γαμας μονο με φραγκα ειτε κανονικη ειτε πουτανα! και μαλακας εισαι εσυ βασικα.
boldemort δεν ψηνεσε να μου κερασεις μια τετοια με ανταλαγμα να σε πιτσιλισω στο τελος εσενα αντι για αυτην?
asdor
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2008
- Κριτικές
- 27
- Like
- 375
- Πόντοι
- 2.287
Παιδοβουβαλο
Τρυποκάρυδος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2011
- Like
- 442
- Πόντοι
- 166
Επισκέπτης
TO πεδοβουβαλο καβλα σκευτη! το βιζιτακι απο κατω ειναι δεν ειναι 18 χρονων.. για ανελεητω σκισημο κωλοτριπιδας! μυριζει ελεινιδιλα!
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.780
- Πόντοι
- 1.206
φίλε μου θέλω να σε ενημερώσω ότι δεν είναι όλος ο κόσμος πουτάνες και μπουρδέλα...ξεκολλάτε λίγο απ το site και το Μεταξουργείο και δείτε γύρο σας...!!!!
Κι όμως είναι γεμάτη, η Ελλάδα τουλάχιστον, από πουτάνες και "πουτάνες" και οι δεύτερες είναι οι πλέον ανέντιμες.
Στις πρώτες, τις πραγματικές πουτάνες, συχνά συγκαταλλέγονται "κυρίες" υπεράνω υποψίας, που όμως έχοντας μάθει να ζουν πλουσιοπάροχα και χάνοντας ξαφνικά τον έως τότε "χορηγό" τους το ρίχνουν στη βίζιτα, όχι για το ψωμί τους βέβαια αλλά για το "παντεσπάνι" τους.
Αλλά αυτές είναι "ηθικές" μποστά στις άλλες τις χειρότερες πουτάνες που πηδιούνται με τον κάθε λίγδη, σαπιοκοιλιά προϊστάμενο στην επιχείρηση, για να τους δώσει καλύτερη θέση, ή στην δημόσια υπηρεσία για να κάνει τα στραβά μάτια στη λούφα και τις κοπάνες τους.
Ακόμα χειρότερες πουτάνες όμως είναι κάτι επιστημόνισες που δίνουν το μουνί τους (μόνο;) στον χοντρό-ανώμαλο καθηγητή ΑΕΙ, πρώτα για να περάσουν τα μαθήματα χωρίς να ανοίξουν βιβλίο και μετά για διατριβές, θέσεις ΔΕΠ κλπ ξεφτιλίζοντας κάθε έννοια αξιοκρατίας και ιεραρχίας στα υποτιθέμενα "ανώτατα" εκπαιδειτικά ιδρύματα.
Έχουμε δει πολλά! Και δεν θα μας εκπλήξει καθόλου αν κάποιο χορευτριάκι θελήσει να αυξήσει τα έσοδά του. Και πόσα του δίνουν του καημένου για να χορεύει δηλαδή; 40 ευρώ τη μέρα, 8 μέρες το μήνα. 320 ευρώ! Ούτε για το λογαριασμό του κινητού της...
karamouzas
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
εσυ τραβα ρε νουμερο να παρακαλεσεις καμια χαζοβιολα μπας και πηδηξεις.κακομοιρη πιρφορε.Κοιτα δεν συμφερει γιατι αν στους αλλους παιρνουνε 200
σε σενα θα παρουν 400.... βαρεα και ανθυγιεινα...
ωπ τι εγινε στο μεταξυ μωρη λουμπινα???? θες να πηδηξεις ελλεηνιδες?
τοσο καιρο τις εβριζες.... λυγισες ε?
Τρυποκάρυδος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2011
- Like
- 442
- Πόντοι
- 166
TheGame
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 653
- Πόντοι
- 96
το πολύ να είσαι 14 μ αυτά που λες..μια χαρα κανουνε βιζιτες σε πιστολαδες τις νυχτας,αφεντηκα,πελατες,λευταδες παραλιακης και τα ρεστα.. δεν υπαρχουνε γυναικες σε αυτα τα κυκλωματα που να μην δινουνε το μουνακι τους εμεσα η αμεσα! ειδικα εδω στην ελλαδα που γαμας μονο με φραγκα ειτε κανονικη ειτε πουτανα! και μαλακας εισαι εσυ βασικα.
boldemort δεν ψηνεσε να μου κερασεις μια τετοια με ανταλαγμα να σε πιτσιλισω στο τελος εσενα αντι για αυτην?
TheGame
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 653
- Πόντοι
- 96
φίλε Γιάννη θα διαφωνήσω μαζί σου...μπορεί να υπάρχουν αυτά που λές, αλλά δεν είναι ΟΛΕΣ !!! σίγουρα κάποιες το κάνουν..Κι όμως είναι γεμάτη, η Ελλάδα τουλάχιστον, από πουτάνες και "πουτάνες" και οι δεύτερες είναι οι πλέον ανέντιμες.
Στις πρώτες, τις πραγματικές πουτάνες, συχνά συγκαταλλέγονται "κυρίες" υπεράνω υποψίας, που όμως έχοντας μάθει να ζουν πλουσιοπάροχα και χάνοντας ξαφνικά τον έως τότε "χορηγό" τους το ρίχνουν στη βίζιτα, όχι για το ψωμί τους βέβαια αλλά για το "παντεσπάνι" τους.
Αλλά αυτές είναι "ηθικές" μποστά στις άλλες τις χειρότερες πουτάνες που πηδιούνται με τον κάθε λίγδη, σαπιοκοιλιά προϊστάμενο στην επιχείρηση, για να τους δώσει καλύτερη θέση, ή στην δημόσια υπηρεσία για να κάνει τα στραβά μάτια στη λούφα και τις κοπάνες τους.
Ακόμα χειρότερες πουτάνες όμως είναι κάτι επιστημόνισες που δίνουν το μουνί τους (μόνο;) στον χοντρό-ανώμαλο καθηγητή ΑΕΙ, πρώτα για να περάσουν τα μαθήματα χωρίς να ανοίξουν βιβλίο και μετά για διατριβές, θέσεις ΔΕΠ κλπ ξεφτιλίζοντας κάθε έννοια αξιοκρατίας και ιεραρχίας στα υποτιθέμενα "ανώτατα" εκπαιδειτικά ιδρύματα.
Έχουμε δει πολλά! Και δεν θα μας εκπλήξει καθόλου αν κάποιο χορευτριάκι θελήσει να αυξήσει τα έσοδά του. Και πόσα του δίνουν του καημένου για να χορεύει δηλαδή; 40 ευρώ τη μέρα, 8 μέρες το μήνα. 320 ευρώ! Ούτε για το λογαριασμό του κινητού της...
όσο για τα λεφτά είναι 100 με 150 τη βραδιά στα κλαμπ που χορεύουν (τουλάχιστον οι "γνωστές" που ανεβάζουμε εδώ) ;)
Τρυποκάρυδος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2011
- Like
- 442
- Πόντοι
- 166
Τρυποκάρυδος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2011
- Like
- 442
- Πόντοι
- 166
Τρυποκάρυδος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2011
- Like
- 442
- Πόντοι
- 166
sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
Τρυποαμυγδαλε, εχεις καμια ιδεα και δεν με ανοιγει τις φωτογραφιες στο imgbox.com;
Θελω να εξαερωσω και θα μου βγουν τα ματια με τις μικρογραφιες...
Θελω να εξαερωσω και θα μου βγουν τα ματια με τις μικρογραφιες...
Τρυποκάρυδος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2011
- Like
- 442
- Πόντοι
- 166
Τρυποκάρυδος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2011