Τρυποκάρυδος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2011
- Like
- 442
- Πόντοι
- 166
Απλά πιστεύουν ή θέλουν να πιστεύουν πως δεν είναι.Ποσο παει η βιζιτα σε αυτες? η κανουνε επιλεκτικες βιζιτες σε αφεντικα,νυχτοβιους και τα σχετικα.. βιζιτακια παντως ειναι τα περισσοτερα. δεν διαφερουνε σε τιποτα και απο στριπτιτζουδες παντως.
Απλά πιστεύουν ή θέλουν να πιστεύουν πως δεν είναι.
γιατί ρωτάς τότε φίλε μου και δεν πας να πάρεις ????Ποσο παει η βιζιτα σε αυτες? η κανουνε επιλεκτικες βιζιτες σε αφεντικα,νυχτοβιους και τα σχετικα.. βιζιτακια παντως ειναι τα περισσοτερα. δεν διαφερουνε σε τιποτα και απο στριπτιτζουδες παντως.
γιατί ρωτάς τότε φίλε μου και δεν πας να πάρεις ????
Ροταω αν καποιος ειχε καμια εμπειρια εναντι χρηματικης αμοιβης με καμια απο αυτες? εγω δεν ειχα. αν καποιος ειχε να γραψει την εμπειρια του για τις στριπτιτζουδε-χωρευτριες τον club.
Κοιτα δεν συμφερει γιατι αν στους αλλους παιρνουνε 200
σε σενα θα παρουν 400.... βαρεα και ανθυγιεινα...
ωπ τι εγινε στο μεταξυ μωρη λουμπινα???? θες να πηδηξεις ελλεηνιδες?
τοσο καιρο τις εβριζες.... λυγισες ε?
φίλε μου θέλω να σε ενημερώσω ότι δεν είναι όλος ο κόσμος πουτάνες και μπουρδέλα...ξεκολλάτε λίγο απ το site και το Μεταξουργείο και δείτε γύρο σας...!!!!Ροταω αν καποιος ειχε καμια εμπειρια εναντι χρηματικης αμοιβης με καμια απο αυτες? εγω δεν ειχα. αν καποιος ειχε να γραψει την εμπειρια του για τις στριπτιτζουδε-χωρευτριες τον club.
ε τώρα εξηγείται η μαλακία που σε δέρνει...Ποσο παει το ξεφτυλισμενο το εκφυλο ελεηνιδακι(πιθανον) βιζητα???? πετε καμια πληροφορια αληθινη ομως! με κερναει ο boldemort!