Νέα

Χειρότεροι τουρίστες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
οι εβραιοι, μακραν οι χειροτεροι.
εκδικητικος λαος, προσπαθουν να κανουν αποσβεση απο ολα,
απο πετσετες μηχανακια , κατι ζητανε , κατι ψαχνουν συνεχως, κατι φοβουνται,
εγω τους δινω το βραβειο του χειροτερου  τουριστα, και εχω μακρα εμπειρια στον τουρισμο.

Πραγματι, οι λιγοι που εχω γνωση βγαζουνε μια κουτοπονηρια..

Κανουνε παζαρια σε τιμες που ειναι φιξ πχ, το χωρο που τους παρεχεις τον κανουνε πουτανα, και γενικα ειναι στο ψαξιμο και στην αμβιβολια για ολα..

Περιεργος λαος.   

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Οι Ελληνες, οι Τουρκοι και οι Αλβανοι.

Οι χειροτερες κωλοφαρες.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66

Κανουνε παζαρια σε τιμες που ειναι φιξ πχ, το χωρο που τους παρεχεις τον κανουνε πουτανα, και γενικα ειναι στο ψαξιμο και στην αμβιβολια για ολα..

Περιεργος λαος.   
για αυτο  ομως εχουν χεστει στο ταληρο
βρε αδελφε

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
εγω νομιζω οτι ολες οι χωρες εχουν και τους large που θα ξοδεψουν και τους τσιπιδες που θα φανε σαλατα στα 4.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
εγω νομιζω οτι ολες οι χωρες εχουν και τους large που θα ξοδεψουν και τους τσιπιδες που θα φανε σαλατα στα 4.
που εισαι εσυ ρε φιλε?τι εννοεις στα 4 να φανε τη σαλατα?να τους εχει καποιος στα 4,να το πηδαει κ ο αλλος να τρωει την σαλατα του?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
που εισαι εσυ ρε φιλε?τι εννοεις στα 4 να φανε τη σαλατα?να τους εχει καποιος στα 4,να το πηδαει κ ο αλλος να τρωει την σαλατα του?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

χαχαχα.καλο.εδω ειμαι μωρε.σε γενικες γραμμες καλα.....4 ατομα μια σαλατα εννοώ  :birdman:(φιλικα)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
χαχαχα.καλο.εδω ειμαι μωρε.σε γενικες γραμμες καλα.....4 ατομα μια σαλατα εννοώ  :birdman:(φιλικα)
που να μαι μωρε?δεν με βλεπεις που εχουμε σοβαρη δουλεια με το σουλουπομα του αλλου?

Stratocaster

Μέγας
Εγγρ.
21 Νοε 2007
Κριτικές
12
Like
1.678
Πόντοι
4.655

Περιεργος λαος.   

Και εγω με την σειρα μου θα προσθεσω μαζι με αυτους και τον Κινεζομπίχλα (Με επισης πειρα στον τουρισμο), τον Φιλλιπινέζο (και καλά ματσό) καθώς και τον ηλίθιο Αμερικανόβλαχο όσο αφορά όλοι αυτοί στο επισιτιστικό κομμάτι που ξέρω καλά 

ziggolo24

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
6
πιο ξεφτίλες απο τους αγγλους και γαλλους δεν υπαρχουν! αποψη μου.. (ειχα δουλεψει 1 σεζον σε hotel 5* στην κρητη πριν 3 χρονια)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.274
Πόντοι
8.645
Συγνώμη, ο ορισμός του μαλάκα τουρίστα είναι αυτός που δεν πληρώνει τους μαλάκες, κλέφτες Έλληνες μαγαζάτορες;

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Για το οτι ειναι κλεφτες δεν υπαρχει αμφιβολια.

Το χειροτερο ειναι οτι δεν μπορει η και δε θελει να κανει πολλα το κρατος γιαυτο.

Οποιος εχει ενα καλο σημειο σε τουριστικη περιοχη φτιαχνει ενα μαγαζι και περιμενει τα "προβατα" να τα σφαξει για να βγαλει τα σπασμενα.

Δυστυχώς εχει πολυ δρομο η τουριστικη βιομηχανια της ελλαδας ακομη.

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Για το οτι ειναι κλεφτες δεν υπαρχει αμφιβολια.

Το χειροτερο ειναι οτι δεν μπορει η και δε θελει να κανει πολλα το κρατος γιαυτο.

Οποιος εχει ενα καλο σημειο σε τουριστικη περιοχη φτιαχνει ενα μαγαζι και περιμενει τα "προβατα" να τα σφαξει για να βγαλει τα σπασμενα.

Δυστυχώς εχει πολυ δρομο η τουριστικη βιομηχανια της ελλαδας ακομη.

σωστος!!

γι αυτο δεν τους λυπαμαι οταν κλαιγονται για την πεσμενη τουριστικη κινηση!!  :cheesy:

Εδω στη σαντορινη που οι ανθρωποι λενε ,ερχομαστε για να ξοδεψουμε(οι ξενοι) και μετα ομολογουν

οτι τα βρηκαν παρα πολυ ακριβα.

δεν ειναι το θεμα οτι δεν ειχαν να τα δωσουν.

απλα μετα απο ενα σημειο και μετα νοιωθεις οτι ο αλλος σε κοροιδευει και αυτο δεν ειναι ωραιο συναισθημα

οσα και να εχεις.

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Ναι ρε φιλε, οταν φτιαχνεις μαγαζι με την προοπτικη να το δουλεψεις 5 χρονια και μετα να αραξεις ( η πιο χυμα, αρπαχτή ) το κλασικό μότο δηλαδη του ελληνα επαγγελματια στον τουρισμο, τοτε ξεκιναει και το σκισιμο στην κυριολεξια του κοσμακη σε καθε υπηρεσια.
Απο ξενοδοχεια , εστιατορια, καφετεριες και παει λεγοντας..

Αυτο που δεν εγινε και "μπορει" να τους εδινε καμια καλη σφαλιαρα μηπως ξυπνησουν, θα ητανε να επεφτε  ο τουρισμος στη χωρα κατα 70% πχ για κανα δυο σαιζον μηπως και τα ξαναβλεπανε τα πραμματα πιο ομορφα.. ;)

Δυστυχώς δεν εγινε.. με 15-20% πτωση, δε μασανε αυτοι.. χειροτεροι γινονται.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
.....
Δυστυχώς δεν εγινε.. με 15-20% πτωση, δε μασανε αυτοι.. χειροτεροι γινονται.
Κάτσε πρώτα να πληρωθούν, απο το φθινόπωρο και βλέπουμε αν, και μετά ας συζητήσουμε την μείωση του ποσοστού  :grin: :grin:

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Ρε μακάρι.. άλλα άντε να πάει μείον 25-30%.. έχουν τις καβάτζες τους αυτοί και ας κλαίγονται.

Σφαλιάρα θα τρώγανε με κατακόρυφη πτώση στους τζίρους τους για τουλάχιστον μια διετία..   

discreet

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
5
Like
72
Πόντοι
6
         Μιλούσα πριν από καιρό με Άγγλο συνταξιούχο που μόλις είχε φάει 60 ευρώ ψάρια με εμφιαλωμένο κρασί των 40 ευρώ. Αυτό που μου είπε και μου έκανε εντύπωση ήταν το εξής. "'Αν δω τρεις μεθυσμένους πιτσιρικάδες συμπατριώτες μου δεν πρόκειται να ξαναπατήσω ποτέ στο συγκεκριμένο μέρος". Το βασικό που μας λείπει είναι ο προγραμματισμός. Αποφασίζεις αν θες τουρίστα που να μην μασάει να δώσει 200 ευρώ την ημέρα, άλλα ξέρεις και ότι αν δεν έχεις υλικά και προσωπικό που να κοστίζουν 100 ευρώ την ημέρα τον έχασες. Αλλιώς αποφασίζεις ότι θες τουρίστα που να δίνει 20 ευρώ την ημέρα και του πουλάς ένα σουβλάκι και 10 μπύρες. Κανονίζεις να έχεις 10 τέτοιους αντί για έναν από τους άλλους. Τα ίδια 100 ευρώ θα πάρεις.  Και τα 2 μαζί δεν γίνεται, να πουλάς το σουβλάκι και τις 10 μπύρες που κοστίζουν 8 ευρώ για 200!  Αντίστοιχα τα σουβενίρ των 3 ευρώ δεν πουλιούνται στο ίδιο μέρος με τις τσάντες των 3000 ευρώ ! Απλά όπως έχει αναφερθεί πάσχουμε από επαγγελματίες, και βασικό κομμάτι του επαγγελματισμού είναι να ξέρεις πού απευθύνεσαι. Εδώ πολεμάμε ο ένας τον άλλο γιατί ο κάθε ένας που δεν έχει δει ποτέ του τουρίστα λέει " θα φτιάξω ένα μαγαζί για να έρχεται ο έτσι όπως τον έχω φανταστεί". Και μετά τον χαλάει που αυτός που πληρώνει τον σεφ που παίρνει 300 ευρώ την ημέρα στο διπλανό μαγαζί δεν μπαίνει στο μαγαζί του που έχει 2 μήνες να δει καθάρισμα, ή ανάποδα που αυτός που είναι στην παραλία και πίνει 20 μπύρες την ημέρα δεν έχει μπει στο μαγαζί του να πάρει αστακομακαρονάδα . Δεν έχει να κάνει μόνο με τον τουρισμό, και σε 30 μαγαζιά στην Αθήνα να μπεις θα δεις ότι οι 8 ξέρουν τι πουλάνε, οι 22 έχουν ότι βρήκαν για  να "είναι για όλους" το μαγαζί. Ε λοιπόν πετυχημένο μαγαζί "για όλους" δεν υπάρχει γιατί οι μισοί δεν θέλουν καμία σχέση με τους υπόλοιπους.  

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
         Μιλούσα πριν από καιρό με Άγγλο συνταξιούχο που μόλις είχε φάει 60 ευρώ ψάρια με εμφιαλωμένο κρασί των 40 ευρώ. Αυτό που μου είπε και μου έκανε εντύπωση ήταν το εξής. "'Αν δω τρεις μεθυσμένους πιτσιρικάδες συμπατριώτες μου δεν πρόκειται να ξαναπατήσω ποτέ στο συγκεκριμένο μέρος". Το βασικό που μας λείπει είναι ο προγραμματισμός. Αποφασίζεις αν θες τουρίστα που να μην μασάει να δώσει 200 ευρώ την ημέρα, άλλα ξέρεις και ότι αν δεν έχεις υλικά και προσωπικό που να κοστίζουν 100 ευρώ την ημέρα τον έχασες. Αλλιώς αποφασίζεις ότι θες τουρίστα που να δίνει 20 ευρώ την ημέρα και του πουλάς ένα σουβλάκι και 10 μπύρες. Κανονίζεις να έχεις 10 τέτοιους αντί για έναν από τους άλλους. Τα ίδια 100 ευρώ θα πάρεις.  Και τα 2 μαζί δεν γίνεται, να πουλάς το σουβλάκι και τις 10 μπύρες που κοστίζουν 8 ευρώ για 200!  Αντίστοιχα τα σουβενίρ των 3 ευρώ δεν πουλιούνται στο ίδιο μέρος με τις τσάντες των 3000 ευρώ ! Απλά όπως έχει αναφερθεί πάσχουμε από επαγγελματίες, και βασικό κομμάτι του επαγγελματισμού είναι να ξέρεις πού απευθύνεσαι. Εδώ πολεμάμε ο ένας τον άλλο γιατί ο κάθε ένας που δεν έχει δει ποτέ του τουρίστα λέει " θα φτιάξω ένα μαγαζί για να έρχεται ο έτσι όπως τον έχω φανταστεί". Και μετά τον χαλάει που αυτός που πληρώνει τον σεφ που παίρνει 300 ευρώ την ημέρα στο διπλανό μαγαζί δεν μπαίνει στο μαγαζί του που έχει 2 μήνες να δει καθάρισμα, ή ανάποδα που αυτός που είναι στην παραλία και πίνει 20 μπύρες την ημέρα δεν έχει μπει στο μαγαζί του να πάρει αστακομακαρονάδα . Δεν έχει να κάνει μόνο με τον τουρισμό, και σε 30 μαγαζιά στην Αθήνα να μπεις θα δεις ότι οι 8 ξέρουν τι πουλάνε, οι 22 έχουν ότι βρήκαν για  να "είναι για όλους" το μαγαζί. Ε λοιπόν πετυχημένο μαγαζί "για όλους" δεν υπάρχει γιατί οι μισοί δεν θέλουν καμία σχέση με τους υπόλοιπους.  
ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom