You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Χειρότερες περιοχές στην Ελλάδα (εκτός Αθηνών). Ποιότητα κόσμου κλπ.
- Μέλος που άνοιξε το νήμα afenths71
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 225
- Εμφανίσεις 24K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
pablo michel
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2021
- Like
- 470
- Πόντοι
- 21
καλα παιδια εισαστε, αλλα δεν μπορω να σας εμπιστευτω, μονο μεγαλα λογια, και πολλα ψεματα λετε. Στο λεω απο πειρα πολλων ετων λογω επαγγελματος. Οσο για παρτουζωμα δεν ειναι κακη ιδεαΤι έπαθες ρε τυπε?
Σου παρτουζώσανε την γυναίκα Πελοποννήσιοι?
Είμαστε καλά παιδιά κατά βάθος!!!!
χρυσοβιτση στεμνιτσα και περιξ της γορτυνιας κυκλοφορει ενας κωλομπαρας παριστανοντας τον αγα τον ατσαλακωτο τον αγιοχρυσοβίτσι
Για πέτε κάτι να τα λαμπαδιάσουμε κι αυτά και μετά την απαξίωση παίρνω όποιον θέλει σείριο...(σώγαμπρο σα να λέμε)
προσφατα βγηκε "λαδι" απο την υποθεση novartis
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.829
- Πόντοι
- 6.536
Aπο Αρκάδες και Λάκωνες/Μανιάτες δεν χάσεις ποτέ ούτε ευρώ.Ο λόγος είναι και συμβόλαιο.?καλα παιδια εισαστε, αλλα δεν μπορω να σας εμπιστευτω, μονο μεγαλα λογια, και πολλα ψεματα λετε. Στο λεω απο πειρα πολλων ετων λογω επαγγελματος. Οσο για παρτουζωμα δεν ειναι κακη ιδεα
Κατάλαβα τι έπαθες καψερέ.Σε ξεροχύσανε και δεν σε γαμήσανε....
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.829
- Πόντοι
- 6.536
Χρυσοβίτσι τύπε είναι Δήμος Φαλάνθου,όχι Γορτυνία....χρυσοβιτση στεμνιτσα και περιξ της γορτυνιας κυκλοφορει ενας κωλομπαρας παριστανοντας τον αγα τον ατσαλακωτο τον αγιο
προσφατα βγηκε "λαδι" απο την υποθεση novartis
Δίπλα είναι και το Αρκουδόρεμα που κάποτε σύχναζε ο Πάνας και έτριβε την ψωλή του χαζεύοντας τις νύμφες να χορεύουν...
Μετά τις έπαιρνε ακά.
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.201
- Πόντοι
- 3.656
Μονο καραγκούνες ρεεεεεεεόντως την πιο καυλιαρα γυναικα που γαμησα ηταν απο λαρισα
φοιτητρια τεφαα θεσαλλονικη 2005 ως το 2007
πωπωωωωωω τι γαμησια τι πουτανακι θεε μου
Ολα μέσα. Οι μόνες ελληνιδες που πάω
Διαγραμμένο μέλος 202670
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 4
- Like
- 511
- Πόντοι
- 300
Με μια λέξη, Λάρυμνα,ότι χειρότερο έχω δει στην ζωή μου,είναι χωριό πριν το θεολόγο και την Αταλάντη.Ενας δρόμος που κατεβαίνει σε ένα μαύρο ζουμίπου την λένε θάλασσα.Σπιτια πολύ παλιά σε ωχρά βαμμένα αλλά ταυτόχρονα μουντζουρωμενα απ' τα ντουμάνια του εργοστασίου που είναι ακριβώς απέναντι απ' το στολίδι της Λάρυμνας,την κεντρική πλατεία,ααα η θάλασσα μυρίζει λες και πλύθηκαν 2.000 ασβοι.Μετα από αυτήν τα άσπρα σπίτια,αλλά με τρελή διαφορά.ρε αλανια εκτος αθηνων....
καπου πηγατε και ευχαριστως δεν θα ξανα πατε
ξερουμε οτι η αθηνα ειναι σαπια
msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.677
- Πόντοι
- 4.546
Καλά είναι δεν έχω θέμα.
Πίστεψέ με εάν έρθεις και μείνεις ένα εξάμηνο εδώ θα παρακαλάς να βρεις αγοραστή (μαλάκα) να πουλήσεις το σπίτι & να μείνεις σε χαρτόκουτο πλατεία Βικτωρίας!
msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.677
- Πόντοι
- 4.546
Για ποιο λόγο τύπε. Νομίζω είσαι λίγο υπερβολικός!
Μακάρι να ήμουν υπερβολικός ακόμα και φαντασιόπληκτος τύπε!
Ρώτα όλους όσους κατοικούν Μενίδι, Ζεφύρι, Λιόσια κτλ. να σου πουν τί βιώνουμε σε καθημερινή βάση.. ξεχασμένοι από την πολιτεία (εδώ γελάμε) ακόμα και απ'τον ίδιο τον Θεό!
* Εύχομαι ολόψυχα να ΜΗΝ χρειαστεί ΠΟΤΕ στην ζωή σου να κατοικήσεις σε κάποια απ'αυτές τις περιοχές...
rodolfos2393
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 193
- Πόντοι
- 280
Λαμία a.k.a. Mordor
msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.677
- Πόντοι
- 4.546
Σε καθημερινή; πες μου κάτι που σε ενοχλεί αρκετά που θα σε έκανε να μετακομίσεις.
Ρεεέεεεε τύπε ειλικρινά ΔΕΝ διαβάζεις σε καθημερινή βάση το αστυνομικό δελτίο;;;;; ?
Το 70% απ'όσα συμβαίνουν στην πρωτεύουσα γίνονται στις περιοχές μας και να φανταστείς πόσα αποκρύπτουν για ευνόητους λόγους....
Τόσα μαζεμένα ούτε σε ολόκληρο το κέντρο!
* Να ταν μονάχα ένα πράγμα καλά είναι.. σφαίρες σφυρίζουν καθημερινά αριστερά & δεξιά στ' αυτιά μας!
Φοβόμαστε για τα παιδιά μας και τις ζωές μας...
Βιασμοί;;;;;
ΔΕΝ θα αναφερθώ καν στο παρακράτος των ναρκωτικών & της κλεψιάς....
Target 600
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2018
- Like
- 1.494
- Πόντοι
- 206
Από που είναι αυτές ρε παλιε;Μονο καραγκούνες ρεεεεεεε
Ολα μέσα. Οι μόνες ελληνιδες που πάω
Διαγραμμένο μέλος 192601
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 10.924
- Πόντοι
- 3.556
Φιλε εσυ δεν ησουν που ειχες και το θεμα με τον παλαβο γειτονα ψιλικατζη;Δεν έχω ακούσει κάτι δυστυχώς! Μόνο όταν είχε σκοτωθεί ένα παιδάκι απο μια σφαίρα σε ένα δημοτικό θυμάμαι... Πολύ κρίμα.
Θα περάσω το Σαββατοκύριακο τότε. Θα πάω Μενίδι και Άνω Λιόσια. Πες μου ποιο είναι το χειρότερο μέρος να δω τι παίζει. Σου υπενθυμίζω εμένα κάτω απ το σπίτι μου σκοτώνονται με σίδερα, χέζουν στην είσοδο. Παλιά παρακαλούσα κιόλας να σηκωθεί κανένας πρεζάκιας να μπω μέσα, αυτό παρεπιπτόντως έχει να γίνει πάρα πολύ καιρό.
Που μενεις; Στη λωριδα της Γαζας;
msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.677
- Πόντοι
- 4.546
Δεν έχω ακούσει κάτι δυστυχώς! Μόνο όταν είχε σκοτωθεί ένα παιδάκι απο μια σφαίρα σε ένα δημοτικό θυμάμαι... Πολύ κρίμα.
Θα περάσω το Σαββατοκύριακο τότε. Θα πάω Μενίδι και Άνω Λιόσια. Πες μου ποιο είναι το χειρότερο μέρος να δω τι παίζει. Σου υπενθυμίζω εμένα κάτω απ το σπίτι μου σκοτώνονται με σίδερα, χέζουν στην είσοδο. Παλιά παρακαλούσα κιόλας να σηκωθεί κανένας πρεζάκιας να μπω μέσα, αυτό παρεπιπτόντως έχει να γίνει πάρα πολύ καιρό.
Τα λόγια είναι φτωχά ειλικρινά...
Κάραβος κτλ.
Ο κολλητός μου μένει Ζεφύρι.. έχεις δει σε κάποια περιοχή της Ελλάδας να κυκλοφορούν δίχως πινακίδες;;;; ?
ΔΕΝ θα συγκρίνω με κάποια ευρωπαϊκή πόλη ιεροσυλία..
Το χειμώνα με το που πέσει ο ήλιος για κάνε μία βόλτα με τα πόδια να δεις εάν κυκλοφορεί νορμάλ άνθρωπος τρίγωνο....
Λιόσια.. σου αναφέρω περιστατικό πρίν τα χιόνια.. σε νηπιαγωγείο που πηγαίνει φίλος το παιδί του μέρα μεσημέρι πήγαν να χώσουν πιτσιρίκι σε βανάκι μπροστά στα μάτια όλων....
Εμείς πάλι παρακαλάμε να μας χέζουν μονάχα...
msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.677
- Πόντοι
- 4.546
Θα πάω από το πρωί το Σάββατο για εκτενή εξερεύνηση να σχηματίσω κι εγώ μια γνώμη από κοντά..
Πάντως εάν ενδιαφέρεσαι σοβαρά και ΔΕΝ με παίζεις.. σου πουλάω το σπίτι μου χθες!
peter_forum
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2008
- Like
- 37
- Πόντοι
- 1
Θήβα ρε μάγκες !
οτι χειρότερο , μουντάδα κ σαπίλα μόνιμα !
Θα διαφωνήσω για Θράκη , Ξάνθη κ Κομοτηνή είναι πολύ ωραίες πόλεις που έχουν πολλά μαγαζιά κ αρκετά μουνια , ειδικότερα η Κομοτηνή
Θα διαφωνήσω για Θράκη , Ξάνθη κ Κομοτηνή είναι πολύ ωραίες πόλεις που έχουν πολλά μαγαζιά κ αρκετά μουνια , ειδικότερα η Κομοτηνή
Han Psolo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Like
- 1.520
- Πόντοι
- 206
Λέσβο έχει 2 ειδών ανθρώπους τους αυτόχθονες Νεάντερταλ που είναι σκατόψυχοι και λαμόγια κι ίσως φταίνε κι οι αιμομιξίες που αναφέρεις και τους Μικρασιάτες πρόσφυγες που είναι καλά παιδιά και η στάμπα Γκασμάς τους αδικεί (Το Γκασμάς βγήκε όταν πήγαν με τους γκασμάδες να σκάψουν για το αεροδρόμιο μόλις ανακοινώθηκε οτι θα γινόταν και που θα έφερνε χρήμα στο νησί)για Λεσβο δεν αναφεραμε που πινουν λιτρα ουζο, μετα πηδανε και βλεπεις πολλους ζαβους στο νησι
Πάντως η Λέσβος είναι πολύ όμορφο νησί αλλά για οικογένειες και για 45+ Χριστιανοταλιμπάν να πηγαίνουν στα μοναστήρια ...
Han Psolo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Like
- 1.520
- Πόντοι
- 206
Η Θήβα ένα κεφαλοχώρι είναι και σε άκυρη τοποθεσία δίπλα σχεδόν στην Αθήνα ,είναι αδικία να την συγκρίνουμε με μεγάλες πόλεις που είναι και κέντρα περιφερειώνΘήβα ρε μάγκες !
Ξάνθη-Κομοτηνή τα μουνιά που λες είναι φοιτήτριες βγες Κομοτηνή Χριστούγεννα Πάσχα να καταλάβεις ...Ξάνθη με Δ'ΣΣ όλα τα μπαράκια σαν gay bar είναι τουλάχιστον πιο παλιά μόνο άντρες έβλεπες ...Γενικά Ξάνθη-Κομοτηνή ο ενεργός πληθυσμός είναι το 50% το υπόλοιπο είναι απομονωμένη Μουσουλμανική Μειονότητα αυτό καταστρέφει οικονομία και διασκέδαση στην πόλη και στο σεξ οι Πομάκοι μουσουλμάνοι φανατικοί τις γυναίκες τους τις κρύβουν και τις απαγορεύουν να βγαίνουν ενω οι ίδιοι την πέφτουν σε Χριστιανές και γίνεται μια αναλογία 4 ή και 6 άντρες προς 1 γυναίκα που είναι πρωτοφανές σε όλη την Ελλάδα
Βάλτε και ότι η Ξάνθη έχει Πολυτεχνείο θετικών επιστημών που προσελκύει 80% άντρες φοιτητές φανταστείτε τι γίνεται σε αυτή την σκατούπολη και τι αγαμία υπάρχει πέρα απο φτώχεια άρα με διαφορά η χειρότερη πόλη σε σεξουαλική φάση η Ξάνθη με μόνη σωτηρία την διπλανή Κομοτηνή που κι αυτή δεν είναι όπως παλιά(Κομοτηνή είναι τζάμπα το μουνί το γνωστο σλόγκαν) λόγω μετεγγραφών φοιτητριών και γενικής δυσχέρειας οικονομικής για φοίτηση κι ενοικίαση σπιτιών και με κάτι Φοιτητικές Εστίες ειδικά Κομοτηνή σαν γκούλαγκ στην Σιβηρία κι με ελάχιστες θέσεις ... Μονο 2 βδομάδες είναι και το Καρναβάλι όποτε κι αν ξαναγίνει που κάπως αναπνέει η περιοχή κι αυτό μια φορά το χρόνο...
Τελευταία τροποποίηση:
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.829
- Πόντοι
- 6.536
Πήγαινε από Ζεφύρι πρώτα να πάρεις μια εσάνς πολιτισμού...Θα πάω από το πρωί το Σάββατο για εκτενή εξερεύνηση να σχηματίσω κι εγώ μια γνώμη από κοντά..
Ελπίζω να σε ξαναδούμε τυπε...