Νέα

Χειρότερες περιοχές στην Ελλάδα (εκτός Αθηνών). Ποιότητα κόσμου κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα afenths71
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 225
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

topdog

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Like
188
Πόντοι
0
Οι πόλεις που μου έχουν κάνει καλή εντύπωση και θα μπορουσα να ζήσω εκεί , είναι η Ξάνθη το Ρέθυμνο και τα Ιωάννινα (γενικά Ηπειρος). Στα χειρότερα και πιο αποπνιχτικά πάνω πάνω είναι δυστυχώς η Θεσσαλονίκη έτσι όπως την έχουν καταντήσει). Από κοντά ακολουθεί και το Ηράκλειο και τα Χανιά.

Count Montechristo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2021
Κριτικές
4
Like
1.665
Πόντοι
481
Η Θήβα ένα κεφαλοχώρι είναι και σε άκυρη τοποθεσία δίπλα σχεδόν στην Αθήνα ,είναι αδικία να την συγκρίνουμε με μεγάλες πόλεις που είναι και κέντρα περιφερειών
Ξάνθη-Κομοτηνή τα μουνιά που λες είναι φοιτήτριες βγες Κομοτηνή Χριστούγεννα Πάσχα να καταλάβεις ...Ξάνθη με Δ'ΣΣ όλα τα μπαράκια σαν gay bar είναι τουλάχιστον πιο παλιά μόνο άντρες έβλεπες ...Γενικά Ξάνθη-Κομοτηνή ο ενεργός πληθυσμός είναι το 50% το υπόλοιπο είναι απομονωμένη Μουσουλμανική Μειονότητα αυτό καταστρέφει οικονομία και διασκέδαση στην πόλη και στο σεξ οι Πομάκοι μουσουλμάνοι φανατικοί τις γυναίκες τους τις κρύβουν και τις απαγορεύουν να βγαίνουν ενω οι ίδιοι την πέφτουν σε Χριστιανές και γίνεται μια αναλογία 4 ή και 6 άντρες προς 1 γυναίκα που είναι πρωτοφανές σε όλη την Ελλάδα
Βάλτε και ότι η Ξάνθη έχει Πολυτεχνείο θετικών επιστημών που προσελκύει 80% άντρες φοιτητές φανταστείτε τι γίνεται σε αυτή την σκατούπολη και τι αγαμία υπάρχει πέρα απο φτώχεια άρα με διαφορά η χειρότερη πόλη σε σεξουαλική φάση η Ξάνθη με μόνη σωτηρία την διπλανή Κομοτηνή που κι αυτή δεν είναι όπως παλιά(Κομοτηνή είναι τζάμπα το μουνί το γνωστο σλόγκαν) λόγω μετεγγραφών φοιτητριών και γενικής δυσχέρειας οικονομικής για φοίτηση κι ενοικίαση σπιτιών και με κάτι Φοιτητικές Εστίες ειδικά Κομοτηνή σαν γκούλαγκ στην Σιβηρία κι με ελάχιστες θέσεις ... Μονο 2 βδομάδες είναι και το Καρναβάλι όποτε κι αν ξαναγίνει που κάπως αναπνέει η περιοχή κι αυτό μια φορά το χρόνο...
Ξέρεις το τραγούδι του Λάκη με τα ψηλά ρεβέρ; Κανείς δεν πάει στη Θήβα. Μόνο οι φαντάροι.... :D::D::D:

Count Montechristo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2021
Κριτικές
4
Like
1.665
Πόντοι
481
Γενικά πολύ καλό κόσμο έχει στη Μακεδονία. Καμία σχέση με μάς τους χαμουτζήδες. Κάθε περιοχή έχει καλό και κακό κόσμο. Βρίσκεις τα πάντα. Στη Σπάρτη είχα δει ταμπέλα σε μπαρ απαγορεύονται τα σκυλιά και οι φαντάροι. Δεν σημαίνει πως όλοι οι Σπαρτιάτες είναι σκάρτοι...

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Τα δίνουν χαμηλά εκεί; Όπως στο κέντρο πριν λίγα χρόνια;
Πλέον κέντρο δε πλησιάζονται. Εκεί που έβρισκες φιλέτα σπιτάκια 500€ το μέτρο, πλέον φτάνει και 2000.

Το δικό μου πάντως που βρίσκεται και σε καλό σημείο του Μενιδίου (όσο καλά μπορεί να είναι τέλος πάντων) αξίζει δεν είναι για ξεπούλημα.
Εάν ενδιαφέρεσαι σοβαρά ειλικρινά στο πουλάω.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.022
Πόντοι
6.515
Οι πόλεις που μου έχουν κάνει καλή εντύπωση και θα μπορουσα να ζήσω εκεί , είναι η Ξάνθη το Ρέθυμνο και τα Ιωάννινα (γενικά Ηπειρος). Στα χειρότερα και πιο αποπνιχτικά πάνω πάνω είναι δυστυχώς η Θεσσαλονίκη έτσι όπως την έχουν καταντήσει). Από κοντά ακολουθεί και το Ηράκλειο και τα Χανιά.
Και Καλαμάτα έχει καλή ρυμοτομία και παραλια, αλλά την απαξίωσαν οι τυποι πιο πανω ?

Drake88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Κριτικές
2
Like
2.470
Πόντοι
446
Δυτικη Ελλαδα-Κρητη-Αθηνα

agnwstosx

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Like
35
Πόντοι
0
Λέσβο έχει 2 ειδών ανθρώπους τους αυτόχθονες Νεάντερταλ που είναι σκατόψυχοι και λαμόγια κι ίσως φταίνε κι οι αιμομιξίες που αναφέρεις και τους Μικρασιάτες πρόσφυγες που είναι καλά παιδιά και η στάμπα Γκασμάς τους αδικεί (Το Γκασμάς βγήκε όταν πήγαν με τους γκασμάδες να σκάψουν για το αεροδρόμιο μόλις ανακοινώθηκε οτι θα γινόταν και που θα έφερνε χρήμα στο νησί)
Πάντως η Λέσβος είναι πολύ όμορφο νησί αλλά για οικογένειες και για 45+ Χριστιανοταλιμπάν να πηγαίνουν στα μοναστήρια

πηγαν ολοι με γκασμαδες κι ενας δε βρεθηκε να φερει κανα φτυαρι. δατσ γουαη

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Θήβα ρε μάγκες !
οτι χειρότερο , μουντάδα κ σαπίλα μόνιμα !
ειχα υπηρετησει θηβα στο πυροβολικο

μας απαγορευαν να παμε λιβαδεια διοτι θα μας κλεβανε οι αλλοι

ασε που οι μαγαζατορες στις καφετεριες εβαζαν πινακιδες στις πορτες "απαγορευονται οι φανταροι"

• Θυμός
Αντιδράσεις: geoMan

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.827
Πόντοι
3.656

Αν θες ζωή,οπουδήποτε εκτος Θεσσαλονίκης-Αθήνας είναι σκατά

Tzimakos99

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2021
Like
423
Πόντοι
21
Φλώρινα, Γρεβενά ΒΕΡΟΙΑ , ειναι καλα ;
Για πιείτε κ για αυτα τα μερη γιατι εγω μένω σε μέρος που τα καπάκια των βόθρων ειναι πιο καθαρά απο τους κατοίκους που κυκλοφορούν ( μένω αρχή αχαρνων κεντρο )

• Χαχα
Αντιδράσεις: geoMan

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Φλώρινα, Γρεβενά ΒΕΡΟΙΑ , ειναι καλα ;
Για πιείτε κ για αυτα τα μερη γιατι εγω μένω σε μέρος που τα καπάκια των βόθρων ειναι πιο καθαρά απο τους κατοίκους που κυκλοφορούν ( μένω αρχή αχαρνων κεντρο )
μια χαρα ειναι αυτα τα μερη οι περρισοτεροι απο αυτους ειναι απογονοι μικρασιατων και ανατολικοεβροτων

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.827
Πόντοι
3.656
Μέχρι Πριν 15-20 χρόνια κάποιες επαρχιακές πόλεις είχαν πιο πολύ ζωή απ' ότι έχει σήμερα ολόκληρη η Αθήνα. Πλέον σε συζητάμε καν για επαρχία. Πρέπει να είσαι πυροβολημένος για να πας να μείνεις μόνιμα. Για διακοπές Χριστούγεννα, Πάσχα και 2 βδομαδουλες το καλοκαίρι είναι μια χαρά όμως. Γιατί μόνιμα στην Αθήνα χαζεύεις. Εγώ είμαι από τελη Αυγούστου κέντρο Αθήνας, λίγο έχω φύγει από δω ελάχιστες φορές και με έχει ρίξει πολύ μου φαίνεται. Έχω φύγει εννοώ να πάρω ΗΣΑΠ να πάω σε καμία άλλη περιοχή.

Επαρχία πας μόνο αν μεγαλώνεις παιδιά.Σίγουρα πολύ πιο υγιές περιβάλλον για να μεγαλώσουν

Αλλιώς για κανένα λόγο

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.883
Πόντοι
9.297
Από Αττική τα πιο γίδια είναι στον Γέρακα και στα Σπάτα. Εκτός Αττικής χειρότεροι όλων είναι στη Κρήτη και οι Παοκτζηδες.
Εσύ και οι ομο'ι'δεατες σου αθλητικά είστε όλοι για Όσκαρ καλού παιδιού έτσι; :rolleyes: :coffee::uglystupid:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.883
Πόντοι
9.297
Μεταξουργείο και Κ. Πατήσια Αθήνα δυο από τα χειρότερα μέρη που έχω πάει. Ο αέρας βρώμαγε σαπιο κάτουρο.

Επίσης χάλια μέρη είναι οι πιάτσες που υποβαθμίζονται στη Θεσσαλονίκη ανά περιόδους. Αλλά αυτές δεν είναι ποτέ σταθερές στο κέντρο. Μετακινούνται ανά διαστήματα (για να γίνονται οι δουλειές καλύτερα) και πρέπει να εισαι ενημερωμένος για το ποια μέρη και οδούς δεν πρέπει να πλησιάζεις ή πρέπει να προσέχεις όταν κινείσαι εκεί. (πχ κάποτε ήταν χάλια και νεκρά τα λαδάδικα ενώ τώρα είναι το επίκεντρο της νυχτερινής ζωής). Πέρσι η λέρα είχε μαζευτεί πάνω από την Αριστοτέλους στη ρωμαικη αγορα.
Κατουρλιλα βρωμαει και στην Φυλής...έτυχε να πέσω σε μαύρο που κατουραγε αμέριμνος μέσα στον δρόμο ...παραδόξως είχε την πλάτη του προς την φορά της κίνηση σε μια κίνηση ελάχιστης συστολής...ο αέρας των επενδυτων:badair:

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Κατουρλιλα βρωμαει και στην Φυλής...έτυχε να πέσω σε μαύρο που κατουραγε αμέριμνος μέσα στον δρόμο ...παραδόξως είχε την πλάτη του προς την φορά της κίνηση σε μια κίνηση ελάχιστης συστολής...ο αέρας των επενδυτων:badair:
Στη φυλής βρωμάει χυσιλα αφού οπότε πάω λέω τι έγινε φάγανε πόρτα από τα ντελα και βαράνε μια μαλακια στο στενακι.. ?

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.827
Πόντοι
3.656
Αρχιδαι υγειές. Επαρχία μεγάλωσα. Πάρα πολύ μίσος, ζήλια και κακία. Ο ένας αμόρφωτος γονιός δεν έχει με τι άλλο να ασχοληθεί ασχολείται με την οικογένεια του άλλου. Και μην τυχόν πετύχεις κάτι παραπάνω από το παιδί του γείτονα, την ΓΑΜΗΣΕΣ. Γιατί να το βιώσεις όλο αυτό; Καλύτερα Αθήνα δυστυχώς για όλα τα πράγματα. Ειδικά επαρχία με την ακραία φτώχια που την ακολούθησε, όλα τα κακά που είχε διογκώθηκαν στο άπειρο.

Επαρχία εννοείται όχι χωριό.Τουλάχιστον πόλη άνω των 20000.

Εκεί τουλάχιστον δεν θα'χεις να σκέφτεσαι και λάθρο,ντρόγκια,πρεζόνια και όλη την ανωμαλία που έχει η Αθήνα

• Like
Αντιδράσεις: cool11

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom