Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Εμ αυτό είναι ντε. Δεν είναι το θέμα αν κάνεις κάτι εσύ εθελοντικά. Αλλά γιατί κάνουμε οι λοιποί κάτι αναγκαστικά .
Such as?
Εμ αυτό είναι ντε. Δεν είναι το θέμα αν κάνεις κάτι εσύ εθελοντικά. Αλλά γιατί κάνουμε οι λοιποί κάτι αναγκαστικά .
Έτσι,οι προλετάριοι δεν έχουμε πατρίδα!!!!Κάνε μας της χάρη ρε ΦΥΡΑ της ελληνικής νεολαίας. Ρε νεκρή οικονομική μονάδα.
Άπατρη, ρίψασπη.
Δεν είναι αναγκαστικά νεοφιλελεθερισμός αυτό. Απλά κάνε το εξής πρακτικό ερώτημα : όοολοι αυτοί που μαζεύουν τα λεφτά μας ( ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ Ε?!) έχουν κάποια μαγική ικανότητα να τα διαχειρίζονται καλύτερα? Είναι φωτισμένοι από το Θεό? Έχουν κάποιο μαγικό χάρισμα? Και να μην υπάρχει διαφθορά και ατασθαλίες, μόνο και μόνο να συντηρηθεί η γραφειοκρατία αυτή, το ισοζύγιο για την κοινωνία είναι αρνητικό.
Και εξηγούμε. Η κοινωνία παράγει ένα κάποιο προιόν συνολικά. Έστω 100. Από αυτά για την αναπαραγωγή της ( "απόσβεση"¨) έστω χρειάζεται 30. Πάμε σα 70. Από αυτά το κράτος σου παίρνει τα 30 υποτίθεται. Για να στα δώσει πίσω με μορφή υπηρεσιών. Αλλά μόνο και μόνο για τη συντήρηση του όλου πλέγματος της γραφειοκρατίας, διοίκησης κλπ, χρειάζονται 15. Άρα η κοινωνία λαμβάνει άλλα 15 . Αυτά τα 30 δε μπορεί να τα διαχειριστεί η κοινωνία μόνη της με άλλες μορφές?
Και μη πάμε στην κακιά αγορά . Δε γίνεται να υπάρξει μια εθελοντική διαχείριση? Αυτοοργάνωση? Κάτι άλλο τέλοσπάντων. Αλλά ακόμη και αυτή η κακιά αγορά πιο δίκαια κατανέμει το προιόν ΑΝ το κράτος περιοριστεί στη δουλειά του που είναι ο ΕΛΕΓΧΟΣ και η ΡΥΘΜΙΣΗ.
Έτσι,οι προλετάριοι δεν έχουμε πατρίδα!!!!
Τί είναι η πατρίδα άλλωστε,πέτρες χώμα κ φόροι.....
Such as?
Φόρους αναγκαστικά δε πληρώνω? Εισφορές σε ασφαλιστικά ταμεία μήπως με ρωτάει κανείς? Κάτι άλλα όπως αναγκαστική εισφορά στην ΕΡΤ ή κρατικά μονοπώλια κλπ? Ή το αν πρέπει να πάρει κάποιος επενδυτής πχ άδεια για ένα σωρό μαλακίες που δεν ισχύουν πουθενά αλλού και να πληρώνει ένα κάρο νταβατζηλίκια? Άμα δεις τι ρυθμίσεις και παραρυρθμίσεις υπάρχουν που δεν αποσκοπούν στο να ρυθμίσουν καλύτερα τη λειτουργία της κοινωνίας αλλά είναι σκέτο νταβατζιλίκι και τυρρανούν τον κοσμάκη απλά, θα μουτζώσεις τον εαυτό σου σε μια ασυναίσθητη κίνηση...
Έτσι,οι προλετάριοι δεν έχουμε πατρίδα!!!!
Τί είναι η πατρίδα άλλωστε,πέτρες χώμα κ φόροι.....
Κατάλαβες Ventusator;
Ψάχνεις ιδεολογική υποστήριξη my Lord???Κατάλαβες Ventusator;
Καμία εμπειρία του ταξιαρχούκου από τις φυλακές θα μας πεις;;;;καλα αστο..
αυτο μαλλον στην τουαλετα ηταν παλι και ρούφηξε με την μύτη
όλη τη ΣΚΟΝΗ του πλυντηρίου ;)
Καμία εμπειρία του ταξιαρχούκου από τις φυλακές θα μας πεις;;;;
Ψάχνεις ιδεολογική υποστήριξη my Lord???
Άτσα ο λόρδος.... το καλό της Ελλάδας είναι η χούντα λόρδε μου;;;;Ψάχνω να του ανοίξω τα μάτια ότι αυτός θέλει μεν το καλό της Ελλάδας και λέει αυτά που λέει. Μπορεί να διαφωνούμε αλλά δεν αμφισβητώ τις προθέσεις του.
ΕΣΥ όμως και τα συντρόφια σου θέλετε αναμπουμπούλα, τζέρτζελο και καταστροφή της Ελλάδας. Για αυτό αδιαφορείτε.
ΕΙΔΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΟΡΑ...
Ε, τί να σου πω, άμα σε παίρνει μη δίνεις. Φοροδιάφυγε.
Κάποιος έγραψε ότι είναι κουσούρι μας από την τουρκοκρατιά να μη δίνουμε φόρο και να προσπαθούμε να φοροκλέψουμε. Και έχει δίκιο. Νομίζω ήταν ο Lucent61
Άτσα ο λόρδος....το καλό της Ελλάδας είναι η χούντα λόρδε μου;;;;
Άτσα ο λόρδος.... το καλό της Ελλάδας είναι η χούντα λόρδε μου;;;;
βρε ας μου δώσουν εμενα το όπλο και ξέρω τι θα το κάνωΑρκετά με εξόργισες. Πάω να λιώσω μονόζυγα και push up stands να ξεθυμάνω...
Άκου λέει δεν έχει πατρίδα και η πατρίδα είναι πέτρες και φόροι. Θα σου δώσουν και όπλο να φυλάξεις την Ελλάδα.
ΟΥΡΤΤΤΤ!
Από ποιον πρέπει να φυλάξω την Ελλάδα λόρδε μου;;;Αρκετά με εξόργισες. Πάω να λιώσω μονόζυγα και push up stands να ξεθυμάνω...
Άκου λέει δεν έχει πατρίδα και η πατρίδα είναι πέτρες και φόροι. Θα σου δώσουν και όπλο να φυλάξεις την Ελλάδα.
ΟΥΡΤΤΤΤ!
Δεν αμφιβάλλω για το επίπεδο μαλακίας κάποιων όταν ακόμα κ ο κατά τα άλλα ''δημοκράτης'' κ ''φυλήσυχος πολίτης'' εκδηλώθηκε....ξερεις απο πόσους "ελληνες" έχω ακούσει για τα καλά της χούντας τωρα τελευταία;
που η χούντα έχτισε
που με την χουντα δεν χρωστάγαμε
που...
που....