εχουν πολυ περισσοτερα πλεονεκτηματα οπως
στενο μουνι
τα γαμας οπου θελεις δεν πιανουν χωρο
κ ειναι ελαφρια.....
Ωραιος γελασα πολυ.....σαν διαφημιση τηλεμαρκετινγκ το εθεσες
εχουν πολυ περισσοτερα πλεονεκτηματα οπως
στενο μουνι
τα γαμας οπου θελεις δεν πιανουν χωρο
κ ειναι ελαφρια.....
Κάπως έτσι δηλαδή το εννοείς;Με κάλυψες πλήρως...όταν όμως την πιπώνεις μ αρέσει να έχει εκείνο το βλέμμα όλο αποριά για το τι της συμβαίνει, ή να μασάει τσίχλα, ακόμα και να τηλεφωνά σε φίλη της....
και εγω με κοντοπουτανο τα εχω,λεπτη με κολαρα ομως με μικρό βυζί και μεγάλη ρώγα
η κοπέλα δεν είναι καθόλου χαζή είναι και έξυπνη και πολύ εντάξει μέσα στη σχέση.
αλλά επείδη μοιάζει κοντοπούτανο της κολλάνε πολύ και ιδιατέρως άντρες μεγαλύτερης ηλικίας!τους δικαιολογώ απόλυτα βέβαια γιατί ανέκαθεν και εγώ προτιμούσα τα κοντοπούτανα
Γιουβαρλάκι! Σε ζηλεύω!
πολυ σωστος.....τα κοντοπουτανα δεν ειναι ΚΑΘΟΛΟΥ χαζα για αυτο κιολας τα λεμε κοντοπουτανα ενω τα ψιλα τα λεμε ειτε αλογα ειτε ψηλα...παντως ψηλοπουτανα δεν τα λεμε....δεν ειναι τυχαιο...ειναι πολυ πιο πονηρα απο τα υπολοιπα κ εχουν πολυ περισσοτερα πλεονεκτηματα οπως στενο μουνι τα γαμας οπου θελεις δεν πιανουν χωρο κ ειναι ελαφρια.....
εσενα παντως ψηλε , ολες κοντες σου φαινονται...
εχουν πολυ περισσοτερα πλεονεκτηματα οπως στενο μουνι τα γαμας οπου θελεις δεν πιανουν χωρο κ ειναι ελαφρια.....
ετσι!ευλογια ειναι το κοντοπουτανο! ειναι ελαφρυ και ευελικτο το κανεις οτι θες στο κρεβατι το πετας στον αερα κ το πιανεις!
ξες πολλα εσυ αξιος αξιος!κοντοπούτανο και Ιταλικό γαμήσι στα όρθια...