Νέα

Chatpic.org Διαρροή φωτογραφιών ανήλικων και μη κοριτσιών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα john791
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

john791

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2017
Like
39
Πόντοι
0
Γεια σας, γνωρίζει κανείς για αυτό το site. Ή αν είχε μπει; Το έκλιεσαν μετά από καταγγελία. Ανέβαιναν φωτογραφίες από κοπέλες, lλέει, οι οποίες είχαν στείλει μέσω social media σε κάποιον που φλέρταραν.

The Dick

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2006
Κριτικές
3
Like
197
Πόντοι
1
Καλό θα ήταν να είμαστε όλοι (και όλες) υποψιασμένοι ότι δεν ζούμε σε "όμορφο κόσμο ηθικό αγγελικά πλασμένο" . Καλό θα είναι όλοι (ες) να προλαμβάνουμε γιατί μετά είναι από δύσκολο έως αδύνατο να διορθώσουμε. Αν και η πρόληψη μάλλον δύσκολη είναι.. Άμα όλοι (ες) ήταν υποψιασμένοι ότι "ερωτικό υλικό" το οποίο έχει τραβηχθεί με την συναίνεσή τους είναι εν δυνάμει δημοσιεύσιμο είτε συναινούν είτε όχι το πρόβλημα θα ήταν μικρότερο. Ποτέ δεν ξέρεις τι είναι ο άλλος (η) και τι έχει μέσα του (της) . Τώρα για κρυφές κάμερες, παράνομες φωτογραφήσεις σε δρόμους παραλίες κλπ, ανήλικα photoshop κλπ κλπ τι να πεις.. Η απόλυτη διαστροφή, και δυστυχώς από ελάχιστα έως τίποτα μπορούν να γίνουν.

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.770
Πόντοι
1.756
Γεια σας, γνωρίζει κανείς για αυτό το site. Ή αν είχε μπει; Το έκλιεσαν μετά από καταγγελία. Ανέβαιναν φωτογραφίες από κοπέλες, lλέει, οι οποίες είχαν στείλει μέσω social media σε κάποιον που φλέρταραν.

αυτο που λες γινεται τωρα που μιλαμε,σε περιπου 80 δωματια Vola.... μονο εγω,εχω γυρω στα 40 δωματια αποθηκευμενα που μπαινω κ χαζευω.... τσατπικ....βολα....ιμιγκ.ες....ντισκορντ...ενα σωρο σαιτ υπαρχουν με αμετρητα "δωματια" το καθενα....αυτο που εκλεισαν (που δεν το εκλεισαν αλλα το μπλοκαραν στην Ελλαδα,μπαινεις ομως με ΒΠΝ)....ηταν ενα απο χιλιαδες...

prostixos2000

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2008
Like
190
Πόντοι
6
αυτο που λες γινεται τωρα που μιλαμε,σε περιπου 80 δωματια Vola.... μονο εγω,εχω γυρω στα 40 δωματια αποθηκευμενα που μπαινω κ χαζευω.... τσατπικ....βολα....ιμιγκ.ες....ντισκορντ...ενα σωρο σαιτ υπαρχουν με αμετρητα "δωματια" το καθενα....αυτο που εκλεισαν (που δεν το εκλεισαν αλλα το μπλοκαραν στην Ελλαδα,μπαινεις ομως με ΒΠΝ)....ηταν ενα απο χιλιαδες...
Καλημερα, ένα εχεις κάποιο άλλο δωμάτιο με καλό υλικο στο vola η κάπου αλλου εάν θελεις στειλε prove link η ένα invite. Σε ευχαριστώ για το χρόνο σου

OP
OP
J

john791

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2017
Like
39
Πόντοι
0
Δεν έχω καμιά ιδέα πραγματικά τι είναι όλα αυτά. Αλλά λέγανε για δεκάδες χιλιάδες περιπτώσεις Ελληνίδων, που έχουν στείλει φώτο και βίντεο. Και κάποιες τις εκβίαζαν να τους κάνουυν πίπα, αλλιώς θα τα δημοσίευαν. Το να χαζεύεις, οκ άντε το δικαιολογώ, αλλά να τις εκβιάζεις κιόλας παραπάει. Έχει χαθεί τελείως η μπάλα. Είμαι 29, αλλά η γενιά που είναι τώρα στην εφηβεία, κατά την ενηλικίωση τους βλέπω να έχουν θεματάκια.

Έχεςι δηλαδή πρόσβαση κανονικά σε Ελληνίδες εκεί που λες;

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.770
Πόντοι
1.756
Δεν έχω καμιά ιδέα πραγματικά τι είναι όλα αυτά. Αλλά λέγανε για δεκάδες χιλιάδες περιπτώσεις Ελληνίδων, που έχουν στείλει φώτο και βίντεο. Και κάποιες τις εκβίαζαν να τους κάνουυν πίπα, αλλιώς θα τα δημοσίευαν. Το να χαζεύεις, οκ άντε το δικαιολογώ, αλλά να τις εκβιάζεις κιόλας παραπάει. Έχει χαθεί τελείως η μπάλα. Είμαι 29, αλλά η γενιά που είναι τώρα στην εφηβεία, κατά την ενηλικίωση τους βλέπω να έχουν θεματάκια.

Έχεςι δηλαδή πρόσβαση κανονικά σε Ελληνίδες εκεί που λες;
ανεβαζουν κ Ελληνιδες.... ποιος μαλακας εκβιαζει??? πατε καλα ρε? οι γκομενες κοβουν φλεβες για πουτσο..... τι να εκβιασεις...???

OP
OP
J

john791

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2017
Like
39
Πόντοι
0
ανεβαζουν κ Ελληνιδες.... ποιος μαλακας εκβιαζει??? πατε καλα ρε? οι γκομενες κοβουν φλεβες για πουτσο..... τι να εκβιασεις...???
Τι να σου πω... Ότι διάβασα σου λέω....
Μπορείς να στείλεις εδώ ή σε pm που μπαίνεις ακριβώς;

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.177
Πόντοι
2.356
ευτυχως που υπαρχουν αυτα τα σαητ και βρηκαμε τα βιντεο της ραλλη να λετε

AndreouK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2020
Κριτικές
8
Like
509
Πόντοι
281
Για τον λαό τίποτα?

farmerjim

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2021
Like
436
Πόντοι
21
Κακιες για τα διαφυγοντα κερδη ειναι. Ενα σωρο τρεχουν onlyfans πλεον και πουλανε nudes στο snapchat.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom