Νέα

Χαθηκε Ενας ακόμα ΑΕΤΟΣ!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα loytsos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Anal-yst

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
βρε βλαμενο αυτοι που αποκαλεις στρατοκαυλους...ισως σωσουν το αχρηστο τομαρι σου αν γινη καμια
στραβη με τα τουρκια....αλλα ξερω...εσυ δεν θες να σωθεις...εχεις ειδη προσκυνηση...στο ισλαμ...
οταν σε λιγα χρονια 8ασε β" κατηγοριας πολιτης...οπως τοτε πριν το 1821...τοτε μαλακισμενο θανε αργα
για να παιξης επαναστατης.....

Λουτσο,εσαι για τον Μπουτσο!

Τι μας νοιαζει ρε μαλακα για τον καθε στρατοκαυλο ανικανο που  εν καιρο ειρηνης σκοτωνεται?
Να ξυσουμε ταρχιδια μας για τα γκαφρα που παιρνει?
Για την λοξα που ειχε οταν διαλεγε το επαγγελμα αυτο με συνειδηση oτι θα "γινω καποιος"?
Η μηπως για το παραμυθι του πατριωτισμου και της δυσκολιας του επαγγελματος που πιπιλανε?

Σταρχιδια μας μαλακα!
Τα περισσοτερα στρατοκαυλα μαλακισμενα της Αεροποριας αμα δεις τα προφιλ τους στο fb θα καταλαβεις σε τι κοσμο ζουν.
Μεχρι κοι οι μηχανικοι εχουν το προφιλ του ραμπο κατω απο το μαχητικο. :2funny: :2funny: :2funny:

Vaglis.
Τραβα να την παιξεις με κανα simυlator τωρα γιατι φαινεται οτι εχεις παρει πολυ πονοψυχα το θεμα του χαμενου ΑΕΤΟΥ! :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
μαλακισμενο πλεζουρα...τα ιδια ισχυουν και για σενα.....θαρθη η ωρα σου...υπομονη.
ορθιο ζωο,τι σε κανει να πιστευεις οτι αμα οι τουρκοι παρουν το πρασινο φως απο τους αμερικανους,δεν θα φτασουν μεχρι & το τελευταιο κωλοχωρι του μπουρδελισταν σε χρονο μηδεν???
ποιος θα σε σωσει βρε αρχιμαλακα???
οι πιλοτοι???
ποσο βλακες μπορει να εισαστε ρε νουμερα???

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ορθιο ζωο,τι σε κανει να πιστευεις οτι αμα οι τουρκοι παρουν το πρασινο φως απο τους αμερικανους,δεν θα φτασουν μεχρι & το τελευταιο κωλοχωρι του μπουρδελισταν σε χρονο μηδεν???
οι πιλοτοι???

α δε θα μας σώσουν οι πιλότοι;

Υ.Γ.
εγώ έχω καβατζάρει ένα πορσε τούρμπο 4S να φύγω σε χρόνο ντε τε.

Anal-yst

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
κοιτα ρε κατι μαλακισμενα εθνομηδενιστες....που το πεζουν και μπουρδελιαρηδες...
πως ταιριαζη ρε λαμογια αυτη η ιδεοληψια σας με το πληρωτο σεξ ???

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
[size=24pt]κοιτα ρε κατι μαλακισμενα εθνομηδενιστες[/size]....που το πεζουν και μπουρδελιαρηδες...

Αποτελέσματα χρόνια χρήσης

:2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Υ.Γ.
εγώ έχω καβατζάρει ένα πορσε τούρμπο 4S να φύγω σε χρόνο ντε τε.
μπααααααα..
εγω θα καθαρισω οσους εθνικοφρονες-φασιστες-βαζελους μπορεσω & μετα θ αρχισω την διακινηση οπιουχων στην μωαμεθανικη επικρατεια..
Υ.Γ ο λυκος στην αναμπουμπουλα χαιρεται..

Επισκέπτης
κοιτα ρε κατι μαλακισμενα εθνομηδενιστες....που το πεζουν και μπουρδελιαρηδες...
τραβα μωρη αμοιβαδα να μαθεις ελληνικα λεμε..
αλβανος εισαι μωρη πουστρα???

Anal-yst

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
στεισε κολο εσυ και θασε οκ...μη φοβασε τιποτα χεστη...τις μαγκιες καντες μονο με τα μπατσακια ηλιθιο

οι πιλοτοι???

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
115
Εμφανίσεις
14K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom