Νέα

Χαθηκε Ενας ακόμα ΑΕΤΟΣ!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα loytsos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
πουτσες μπλε again..
απο τον ιδιο παρανομαστη ξεκινανε..
ο μεν για να ικανοποιησει την καυλα του κανει εξασκηση με τα χρηματα των φορολογουμενων,ενω ο αλλος με τα δικα του..
τα λοιπα ειναι ΓΤΠ..
ο μαλακας ο γκαμπα θα εχει μηχανη μεχρι να πεθανει παρολο που ξερει την επικινδυνοτητα της..
το οτι φοραει κρανος & γαντακια δεν μου λεει τιποτε..
καλο στο κεφαλι εχει οπως & οι "αετοι"..
η διαφορα τους ειναι οτι ο γκαμπα δεν χρειαζεται ΕΗΔ..
ειναι μαλακας απο μονος του..

πουτσες μπλε
 υπαρχει απαιτηση για μια δουλεια πολυ συγκεκριμενη
 Χειριστης Πολεμικης Αεροποριας μιας οποιαδηποτε χωρας....(οχι απαραιτητα της Ελλαδας)

Το μυστικο (και συμφωνα με το εκαστοτε δογμα..) ειναι ενα,εφοσον δεν υπαρχει εμπολεμη κατασταση..

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.....

Αυτος ειναι ο ρολος της Π.Α.,να εκπαιδευεται συνεχως και αεναως
 Κκαι εφοσον υπαρχουν κεφαλαια να επανεξοπλιζεται με συγχρονο υλικο...

Το θεμα δεν ειναι τι προφιλ απαιτειται για να γινει καποιος χειριστης,αλλωστε οι περισσοτεροι
 μικροι που βγαινουν απο τις παραγωγικες σχολες της ΠΑ ειναι απειρως σοβαροτεροι και πιο
 συγκροτημενα ατομα απο το βλαμενο που τελικιαζει χαγιαμπουσες αναμεσα στην πρωινη κινηση...

Τους εφοδιαζουν με την απαραιτητη υλικοτεχνικη υποδομη ωστε να κανουν καλα την δουλεια τους ή
 αρχισανε οι κυβερνωντες τις περικοπες και εκει,με αποτελεσμα να εχουμε απωλειες σε εμψυχο και
 αψυχο υλικο;

Εαν το σεναριο μιας ασκησεως απαιτειται να  ειναι τοσο ρεαλιστικο,δυσκολο και επικινδυνο και
 σηκωνεις τα Αφη με ελλειψεις σε τεχνικη υποδομη (απο ανταλλακτικα ρανταρ,μεχρι ατρακτιδια
 μεχρι,μεχρι....της παναγιας τα ματια...)λογω περικοπων,τοτε δεν μιλαμε για ευθυνη χειριστων
 αλλα για πολιτικες ευθυνες.....

Εαν για οικονομικους λογους ΔΕΝ μπορουμε να εχουμε την ΠΑ που θελουμε,ας την καταργησουμε να
 γλυτωσουμε κανα φραγκο
 Ετσι και αλλιως ειναι γελοιο να μιλαμε για κυριαρχο κρατος,που θελει να υπερασπιζει την κυριαρχια
 του με την ψωλαρα του ΔΝΤ στον κωλο μας....

rexaros

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
6
σωστος οπως ο μπατσος, ο πυροσβεστης, ο χειρουργος,η πουτανα, ο ραλιστας,
Aν εξαιρέσεις την πουτάνα που συνήθως είναι junkie με το χρήμα κ όχι με την εργασία της όλα τα άλλα σωστά παραδείγματα!!! :grin:

Επισκέπτης
δες τις βάσεις εισαγωγής.
όλα τα τελειωμένα πρεζάκια πάνε σώματα ασφαλείας.
στα ΤΕΙ προτζεκτ μάνατζμεντ λχ ούτε λόγος.
ωραια δεν θα διαφωνισω μαζι σου αλλα οπως και να το κανεις καποιος θα πρεπει να το κανει και αυτο. ε αυτος ειναι ανθρωπος κανει λαθη και στη δουλια του απλα πεθαινει

Επισκέπτης
 πουτσες μπλε
 υπαρχει απαιτηση για μια δουλεια πολυ συγκεκριμενη
 Χειριστης Πολεμικης Αεροποριας μιας οποιαδηποτε χωρας....(οχι απαραιτητα της Ελλαδας)
που να σε πλακωσουν & στην ΕΗΔ δηλαδη..
συνεχισε..
συγκινηθηκα..
Υ.Γ εχεις καιρο να γαμησεις εκτος σπιτιου ε???

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ωραια δεν θα διαφωνισω μαζι σου αλλα οπως και να το κανεις καποιος θα πρεπει να το κανει και αυτο. ε αυτος ειναι ανθρωπος κανει λαθη και στη δουλια του απλα πεθαινει
αλλο εννόησα αλλά τεσπα......

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
καλή συνέχεια.

πάω για ψαράκι  :)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Υ.Γ εχεις καιρο να γαμησεις εκτος σπιτιου ε???

από παιδί μικρό.
αααααααααααααααααααααχχααχαχαχχαχααχχαχαχαχαχαχα

τότενες που τους έδενε χειροπόδαρα με όλο τον εξοπλισμό.

rexaros

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
6
δες τις βάσεις εισαγωγής.
όλα τα τελειωμένα πρεζάκια πάνε σώματα ασφαλείας.
στα ΤΕΙ προτζεκτ μάνατζμεντ λχ ούτε λόγος.
Η αεροπορία πάντως νομίζω έχει ανώτερο βαθμό πρόσβασης(κάπου 16),όχι το 12-13 που έχουνε τα σώματα ασφαλείας.

Στην αεροπορία υποθέτω υπάρχει-επικρατεί κάποια καλύτερη κατάστασης από τους μπάτσους....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Η αεροπορία πάντως νομίζω έχει ανώτερο βαθμό πρόσβασης(κάπου 16),όχι το 12-13 που έχουνε τα σώματα ασφαλείας.

Στην αεροπορία υποθέτω υπάρχει-επικρατεί κάποια καλύτερη κατάστασης από τους μπάτσους....
στ αρχίδια μου.
όποιο επάγγελμα κάνει διακρίσεις με ρατσιστικές προεκτάσεις το γράφω στα παπάρια μου.

rexaros

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
6
στ αρχίδια μου.
όποιο επάγγελμα κάνει διακρίσεις με ρατσιστικές προεκτάσεις το γράφω στα παπάρια μου.
Ρατσιστικές προεκτάσεις;;;; :think:

ΟΥΚΑΔΕΣ οι πιλότοι δεν πιστεύω ότι είναι!!! :rolleyes:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δλδ τι θελεις να μπουν στραβοι κουτσοι στην αεροπορια για να εχουμε κατι να κραζουμε?

δλδ ρε μάγκα άμα σου πουν απο αύριο οι υπέρβαροι και οι κοντοί και αυτοί που έχουν μυωπία δεν μπορούν να πάρουν δίπλωμα οδήγησης θα το περάσεις στο ντούκου;

ο στρατός από την αρχή ως το τέλος του βασίζεται σε καθαρά ρατσιστικά κριτήρια.
ακόμα και το ρουσφέτι τέτοιο είναι.
τελεία.

όταν εισαι 150 κιλά είσαι Γιωτάς, αλλά άμα είσαι ο  Τζίγγερ γίνεσαι καντηλανάφτης.
δε γαμιέται;
δεν ασχολούμαι άλλο.

rexaros

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
6
δλδ τι θελεις να μπουν στραβοι κουτσοι στην αεροπορια για να εχουμε κατι να κραζουμε?
Καλά ο εχών κινητικό/αντίληψης ή όρασης πρόβλημα λογικό να κόβεται σε ένα επάγγελμα μάχης...

Αυτό που δεν κατάλαβα ποτέ είναι τα κριτήρια ύψους,ας μου το εξηγήσει κάποιος στρατογκαυλός please!!! :helpplea:

Επισκέπτης
δλδ ρε μάγκα άμα σου πουν απο αύριο οι υπέρβαροι και οι κοντοί και αυτοί που έχουν μυωπία δεν μπορούν να πάρουν δίπλωμα οδήγησης θα το περάσεις στο ντούκου;
Δεν ξερω τι εκπαιδευση κανουν οι αεροποροι και κατα ποσο επιρεαζει ο σωματοτυπος αλλα για τη μυωπια τι να σου πω?
οσο για το διπλωμα δεν νομιζω οτι θα σπασω ποτε το φραγμα του ηχου η θα ερθα αντιμετοπος με αλλα μαχιτικα και τετοια
τωρα για το στρατο το ολο συστημα ειναι για τον πουτσο τι να πω

rexaros

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
6

ο στρατός από την αρχή ως το τέλος του βασίζεται σε καθαρά ρατσιστικά κριτήρια.
ακόμα και το ρουσφέτι τέτοιο είναι.
τελεία.

όταν εισαι 150 κιλά είσαι Γιωτάς, αλλά άμα είσαι ο  Τζίγγερ γίνεσαι καντηλανάφτης.
δε γαμιέται;
δεν ασχολούμαι άλλο.
To ίδιο είναι η οδήγηση με τον πόλεμο;;;

Λογικό είναι στον στρατό να παίρνουνε ατόμα με φυσικές ικανότητες,δεν το βρίσκω ρατσιστικό!!!

Υ.Γ.Εμένα πάντως με κόψανε λόγω ύψους!!! >:(

Μικρό ήθελα να γίνω μπατσούλης!!! :cheesy:

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
115
Εμφανίσεις
14K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom