Νέα

Χαθηκε Ενας ακόμα ΑΕΤΟΣ!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα loytsos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αυτό που δεν κατάλαβα ποτέ είναι τα κριτήρια ύψους,ας μου το εξηγήσει κάποιος στρατογκαυλός please!!! :helpplea:

ε δεν είναι  παπΑρειος γι αυτό.
ουστ πουστάκια........ και να φανταστείς ότι για τους πιλότους Φ1 το ύψος είναι μειονέκτημα και για βιολογικούς λόγους λογω των καταπονήσεων τζι.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
ε δεν είναι  παπΑρειος γι αυτό.
ουστ πουστάκια........ και να φανταστείς ότι για τους πιλότους Φ1 το ύψος είναι μειονέκτημα και για βιολογικούς λόγους λογω των καταπονήσεων τζι.

το ιδιο και για τους χειριστες μαχητικων ρε παπαρα

το ιδιο ειναι 9αρια με τα 4 που αναπτυσει η Φ1 στα φρενα;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

πάνε παραπέρα.
τα πλευρικά τζι καταπονούν πολύ περισσότερο τον οργανισμό από τα 9 των πιλότων μαχητικών.

επίσης ο Φ1 χάνει περίπου 4 κιλά νερό καθώς έχει διαρκείς επιταχύνσεις και καταπονήσεις τάξεως 2-5 τζι απο τις διαρκείς αλλαγές κατεύθυνσης για μιάμιση ώρα. Πόσο διαρκεί αλήθεια μια πτήση μαχητικού;

Υ.γ.
είναι αποδεδειγμένο με μετρήσεις και βιλογικές και φυσικής ότι ο πιλότος Φ1 έχει πολύ μεγαλύτερες καταπονήσεις από τον πιλότο μαχητικού. βαριέμαι να ποστάρω γούγκληδες. ψαχτείτε μόνοι σας.

επόμενος.

rexaros

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
6

Έλα για πες με πιο κριτήριο τα όρια ύψους σε αστυνομία κ στρατό;;; :rolleyes:

Moυ φαίνεται άκρως παράλογο!!! :headbang:

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
πάνε παραπέρα.
τα πλευρικά τζι καταπονούν πολύ περισσότερο τον οργανισμό από τα 9 των πιλότων μαχητικών.

επίσης ο Φ1 χάνει περίπου 4 κιλά νερό καθώς έχει διαρκείς επιταχύνσεις και καταπονήσεις τάξεως 2-5 τζι απο τις διαρκείς αλλαγές κατεύθυνσης για μιάμιση ώρα. Πόσο διαρκεί αλήθεια μια πτήση μαχητικού;

Υ.γ.
είναι αποδεδειγμένο με μετρήσεις και βιλογικές και φυσικής ότι ο πιλότος Φ1 έχει πολύ μεγαλύτερες καταπονήσεις από τον πιλότο μαχητικού. βαριέμαι να ποστάρω γούγκληδες. ψαχτείτε μόνοι σας.

επόμενος.

Μίλησε [size=48pt]Η ΓΝΩΣΗ[/size]

Τραβάτε να αυτοκτονήσετε οι υπόλοιποι

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Καλά ο εχών κινητικό/αντίληψης ή όρασης πρόβλημα λογικό να κόβεται σε ένα επάγγελμα μάχης...

Αυτό που δεν κατάλαβα ποτέ είναι τα κριτήρια ύψους,ας μου το εξηγήσει κάποιος στρατογκαυλός please!!! :helpplea:
Eγω παντως με 6 βαθμους μυωπιας ειχα παρει ειδικοτητα  πολυβολητης. Ειστε τυχεροι ρε πουστηδες που δεν καλουν την κλαση μου πλεον, γιατι αν μου σπαγαν τα γυαλια σε ωρα μαχης θα την ειχατε γαμησει ολοι

rexaros

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Eγω παντως με 6 βαθμους μυωπιας ειχα παρει ειδικοτητα  πολυβολητης. Ειστε τυχεροι ρε πουστηδες που δεν καλουν την κλαση μου πλεον, γιατι αν μου σπαγαν τα γυαλια σε ωρα μαχης θα την ειχατε γαμησει ολοι
Θα  :ak: και όποιον παρεί ο ΧΑΡΟΣ!!! :2funny:

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16

επόμενος.
Για αυτο παιρνει και γαμω τα λεφτα, ενω ο πιλοτος παιρνει 3 και 60   :grin:

Θα  :ak: και όποιον παρεί ο ΧΑΡΟΣ!!! :2funny:
Αδιακριτως!

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Έλα για πες με πιο κριτήριο τα όρια ύψους σε αστυνομία κ στρατό;;; :rolleyes:

Moυ φαίνεται άκρως παράλογο!!! :headbang:

Μας πιάνουν που μας πιάνουν τα γέλια με το υ[size=18pt]φ[/size]ος των τσέων, να έχουμε και το υ[size=18pt]ψ[/size]ος δεύτερο παράγοντα???

Σκέψου να σου σκάσει μύτη κανά 1.50 να σου κάνει αλκοτέστ... σκαλάκι θα χρειάζεται για να φτάσει το παράθυρο στο τζιπ του πλε :2funny: :2funny: :2funny:

rexaros

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Μας πιάνουν που μας πιάνουν τα γέλια με το υ[size=18pt]φ[/size]ος των τσέων, να έχουμε και το υ[size=18pt]ψ[/size]ος δεύτερο παράγοντα???

Σκέψου να σου σκάσει μύτη κανά 1.50 να σου κάνει αλκοτέστ... σκαλάκι θα χρειάζεται για να φτάσει το παράθυρο στο τζιπ του πλε :2funny: :2funny: :2funny:
Ωχ μωρέ,αυτό είναι το πρόβλημα;;; :cheesy:

Ρε με κόψανε από το να γίνω μπασκίνας ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΜΟΥ;;;; :'(

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616

rexaros

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Μη χαλιέσαι....

Έγινες αριστερός.... μία η άλλη!!!! :2funny:
Αριστερός=gay,ψυχακίας,κομπλεξικός,καθυστερημένος,ανθέλληνας,αλλόθρησκος,αγράμματος!!! :cheesy:

Είναι καλό τώρα να έχεις όλα αυτά τα χαρακτηρηστικά;;; :rolleyes:

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Αριστερός=gay,ψυχακίας,κομπλεξικός,καθυστερημένος,ανθέλληνας,αλλόθρησκος,αγράμματος!!! :cheesy:

Είναι καλό τώρα να έχεις όλα αυτά τα χαρακτηρηστικά;;; :rolleyes:

Εμ τι κακό είναι???

Ξέχασες και το πρεζάκιας, άπλυτος, φασίστας, προδότης, μπαχαλάκιας, εβραιόσπερμα....

Ξέρεις για πόση ώρα μπορείς κουβεντιάζεις με γκόμενα που θες να ρίξεις για όλα αυτά???

Για μας είναι η ζωή ρεεεεεεεεεεεεεεε!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

rexaros

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Εμ τι κακό είναι???

Ξέχασες και το πρεζάκιας, άπλυτος, φασίστας, προδότης, μπαχαλάκιας, εβραιόσπερμα....

Ξέρεις για πόση ώρα μπορείς κουβεντιάζεις με γκόμενα που θες να ρίξεις για όλα αυτά???

Για μας είναι η ζωή ρεεεεεεεεεεεεεεε!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Γκόμενα κ gay δεν συνδιάζονται!!! :2funny:

Με γκόμενο θες να πεις!!! :grin:

Υ.Γ.Ρε μικρό ήμουνα πολύ καλό παιδάκι,παρέα με χρυσαυγόπουλα,με το κατηχητικό μου,πώς χάλασα κ πήρα τον κακό τον δρόμο ρε γμτ;;; :-

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Γκόμενα κ gay δεν συνδιάζονται!!! :2funny:

Με γκόμενο θες να πεις!!! :grin:

Υ.Γ.Ρε μικρό ήμουνα πολύ καλό παιδάκι,παρέα με χρυσαυγόπουλα,με το κατηχητικό μου,πώς χάλασα κ πήρα τον κακό τον δρόμο ρε γμτ;;; :-

Καλά κι εγώ 7 χρονών το Ράμπο έβλεπα και καύλωνα.... Μη σου πω και για Τμήμα Ηθών!!!! Ήθελα να γίνω ο μπάτσος με την κοτσίδα. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Ε στην πορεία χάλασα κι εγώ αλλά τι να κάνεις??? Κανείς δεν είναι τέλειος στον μάταιο τούτο καπιτλιστικό κόσμο :'( :'( :'(

rexaros

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Καλά κι εγώ 7 χρονών το Ράμπο έβλεπα και καύλωνα.... Μη σου πω και για Τμήμα Ηθών!!!! Ήθελα να γίνω ο μπάτσος με την κοτσίδα. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Ε στην πορεία χάλασα κι εγώ αλλά τι να κάνεις??? Κανείς δεν είναι τέλειος στον μάταιο τούτο καπιτλιστικό κόσμο :'( :'( :'(
Ρε για 18 χρονών σου μιλάω τώρα,τόσο ήμουν!!! :sunglasses:

Αχ πρέπει κάποια στιγμή με κάποιο τρόπο να ξανα μπω στον ίσιο(φτου) δρόμο!!! :rolleyes:

Αλλά αν γίνεις junkie που λέει κ ο πλε,δύσκολη η αποτοξίνωση μετά!!! :2funny:

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
115
Εμφανίσεις
14K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom