1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Αααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχα
μα δεν είναι κλώνος... νέος είναι που αγανάκτησε...
με τους παραγωγούς του LOST τα έχει.
Αααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχα
μα δεν είναι κλώνος... νέος είναι που αγανάκτησε...
δε μπορεί βλέπει LOST το παλλικάρι
Θα ερχεται πιο ευκολο να πετας τα σκαναρισματα στην μαπα του ραφη...αχαχαχαχαχαχαΚαι οι δικοί μου από τότε είναι... σου είπα, από παλιατζή (και δεν είναι καλά διατηρημένοι γμτ... λες να τους σκανάρω για αρχείο? )
Ρουφιανάκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
αααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχα
Θα ερχεται πιο ευκολο να πετας τα σκαναρισματα στην μαπα του ραφη...αχαχαχαχαχαχα
πραγματικό περιστατικό:
περνάω με 750άρι, ψιλοφτιαγμένο με 4 σε 1 κλπ, μπροστά από μπλόκο σε κεντρική λεωφόρο. Όλοι σφυρίζουν αδιάφορα και περνάω.
Μετά από 10 λεπτά ξαναπερνάω με παπάκι (άφησα το ένα και πήρα το άλλο). Και....πέφτουν ΟΛΟΙ και από τις 4 γωνιές πάνω μου!!!
Κάνω λοιπόν τη προφανή ερώτηση: "Μα καλά ρε παιδιά, πριν 10 λεπτά δεν με είδατε που πέρασα με το τέρας και τώρα μου τη πεφτετε όλοι με το παπί!!??!"
Απάντηση: "Φίλε μου σε είδαμε. Αν σου κάνω σήμα όμως και ΔΕΝ σταματήσεις, εγώ μετά πρέπει να σε κυνηγήσω! Έχω και οικογένεια, ε? Ενώ με το παπί που θα πας, θα σε πιάσω!!"
Έχασε τη μάχη και το δεύτερο ιπτάμενο παληκάριΔύο νέοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και βρίσκονται κάποιοι εδώ μέσα να προσβάλουν τη μνήμη τους. Τόσος φθόνος και τόσο κόμπλεξ! Βέβαια, γιατί δουλειές όπως αυτή των πιλότων θέλουν cojones. Εσείς που δεν τα έχετε, βάλτε καμιά τσόντα και τραβήξτε καμιά μαλακία, γιατί μόνο για αυτό είστε άξιοι!
πραγματικό περιστατικό:
περνάω με 750άρι, ψιλοφτιαγμένο με 4 σε 1 κλπ, μπροστά από μπλόκο σε κεντρική λεωφόρο. Όλοι σφυρίζουν αδιάφορα και περνάω.
Μετά από 10 λεπτά ξαναπερνάω με παπάκι (άφησα το ένα και πήρα το άλλο). Και....πέφτουν ΟΛΟΙ και από τις 4 γωνιές πάνω μου!!!
Κάνω λοιπόν τη προφανή ερώτηση: "Μα καλά ρε παιδιά, πριν 10 λεπτά δεν με είδατε που πέρασα με το τέρας και τώρα μου τη πεφτετε όλοι με το παπί!!??!"
Απάντηση: "Φίλε μου σε είδαμε. Αν σου κάνω σήμα όμως και ΔΕΝ σταματήσεις, εγώ μετά πρέπει να σε κυνηγήσω! Έχω και οικογένεια, ε? Ενώ με το παπί που θα πας, θα σε πιάσω!!"
θα στο κατασχέσουνΚι αν τουρμπίσεις το παπί?
λένε την αλήθεια όμως.......
θα στοκατασχέσουνκαταχέσουν
Ραφης και λιμα ειναι πιο μοντερνοι τυποι,δουλευουν τα φωτοσοπια...Δε γουστάρω...
Προτιμώ να κρατάω την παλιά κουλτούρα βιβλίου...
Ασε που θα σε μπουζουριαζαν για"εγκαταλειψη θυματος"...το θυμήθηκα ρε πούστη μου με τη καταδίωξη!
πλάκα στη πλαάκα δίκιο είχε.
πολλή φόρτιση για τους εκλεκτούς....
η πλέμπα είναι αναλώσιμη.
δεν κλαίω για κανένα.ρε συ γιατί πρέπει πάντα να βάζεις ταμπέλες?
αν θες κλάψε για όποιους θες.
γαμώ την αριστερά σας λέμε...
κουτουλάνε από μόνοι τους σε νοικιάρικα τουριστών.στην κυπρο ,τωρα που λετε για καταδιωξεις,στους μπατσους εχουν δωσει 1200 χοντα cbr πειραγμενα...ε ολο τα παιδια χωρις κρανος γραφουν,οσοι εχουν μεγαλες μηχανες τους αφηνουν για να μη σκοτωθουν στην καταδιωξη και τους πιανουν σε ανυποπτη στιγμη...
Δύο νέοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και βρίσκονται κάποιοι εδώ μέσα να προσβάλουν τη μνήμη τους. Τόσος φθόνος και τόσο κόμπλεξ! Βέβαια, γιατί δουλειές όπως αυτή των πιλότων θέλουν cojones. Εσείς που δεν τα έχετε, βάλτε καμιά τσόντα και τραβήξτε καμιά μαλακία, γιατί μόνο για αυτό είστε άξιοι!