Νέα

Χαθηκε Ενας ακόμα ΑΕΤΟΣ!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα loytsos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Και οι δικοί μου από τότε είναι... σου είπα, από παλιατζή (και δεν είναι καλά διατηρημένοι γμτ... λες να τους σκανάρω για αρχείο?   :think: :think: :think:)
Θα ερχεται πιο ευκολο να πετας τα σκαναρισματα στην μαπα του ραφη...αχαχαχαχαχαχα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ρουφιανάκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
αααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχα

μαλάκα θέλω να τους μαζέψει κάποιος να τους κάνει IQ test να δω εάν περνάνε το threshold του Homo Sapiens

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
πραγματικό περιστατικό:

περνάω με 750άρι, ψιλοφτιαγμένο με 4 σε 1 κλπ, μπροστά από μπλόκο σε κεντρική λεωφόρο. Όλοι σφυρίζουν αδιάφορα και περνάω.

Μετά από 10 λεπτά ξαναπερνάω με παπάκι (άφησα το ένα και πήρα το άλλο). Και....πέφτουν ΟΛΟΙ και από τις 4 γωνιές πάνω μου!!!

Κάνω λοιπόν τη προφανή ερώτηση: "Μα καλά ρε παιδιά, πριν 10 λεπτά δεν με είδατε που πέρασα με το τέρας και τώρα μου τη πεφτετε όλοι με το παπί!!??!"

Απάντηση: "Φίλε μου σε είδαμε. Αν σου κάνω σήμα όμως και ΔΕΝ σταματήσεις, εγώ μετά πρέπει να σε κυνηγήσω! Έχω και οικογένεια, ε? Ενώ με το παπί που θα πας, θα σε πιάσω!!"

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
πραγματικό περιστατικό:

περνάω με 750άρι, ψιλοφτιαγμένο με 4 σε 1 κλπ, μπροστά από μπλόκο σε κεντρική λεωφόρο. Όλοι σφυρίζουν αδιάφορα και περνάω.

Μετά από 10 λεπτά ξαναπερνάω με παπάκι (άφησα το ένα και πήρα το άλλο). Και....πέφτουν ΟΛΟΙ και από τις 4 γωνιές πάνω μου!!!

Κάνω λοιπόν τη προφανή ερώτηση: "Μα καλά ρε παιδιά, πριν 10 λεπτά δεν με είδατε που πέρασα με το τέρας και τώρα μου τη πεφτετε όλοι με το παπί!!??!"

Απάντηση: "Φίλε μου σε είδαμε. Αν σου κάνω σήμα όμως και ΔΕΝ σταματήσεις, εγώ μετά πρέπει να σε κυνηγήσω! Έχω και οικογένεια, ε? Ενώ με το παπί που θα πας, θα σε πιάσω!!"

λένε την αλήθεια όμως.......

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Δύο νέοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και βρίσκονται κάποιοι εδώ μέσα να προσβάλουν τη μνήμη τους. Τόσος φθόνος και τόσο κόμπλεξ! Βέβαια, γιατί δουλειές όπως αυτή των πιλότων θέλουν cojones. Εσείς που δεν τα έχετε, βάλτε καμιά τσόντα και τραβήξτε καμιά μαλακία, γιατί μόνο για αυτό είστε άξιοι!
Έχασε τη μάχη και το δεύτερο ιπτάμενο παληκάρι

Ο σμηναγός Σήφης Αναστασάκης πάλεψε για τη ζωή του με γενναιότητα - όπως είπαν οι γιατροί του - από την Πέμπτη, όταν νέα τραγωδία "χτύπησε" τις ένοπλες δυνάμεις με τη σύγκρουση δύο F16 κατά τη διάρκεια άσκησης.

Έφυγε από τη ζωή στη 01.15 τα ξημερώματα της Κυριακής. Ο 36χρονος έφερε έφερε συντριπτικά κατάγματα στη λεκάνη, αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν η εγκεφαλική λειτουργία που είχε υποστεί ανεπανόρθωτες βλάβες εξαιτίας των τριών ανακοπών που είχε υποστεί κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του στο νοσοκομείο. Ο σμηναγός καταγόταν από τη Γέργερη Ηρακλείου, ήταν παντρεμένος και είχε ένα τρίχρονο κοριτσάκι, ενώ η σύζυγός του είναι έγκυος.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα Κυριακή 29 Αυγούστου στις 17:30 στον Ιερό Ναό Υπαπαντής του Χριστού στη Γέργερη Ηρακλείου Κρήτης

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
πραγματικό περιστατικό:

Κι αν τουρμπίσεις το παπί?  :2funny:

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε συ γιατί πρέπει πάντα να βάζεις ταμπέλες?
αν θες κλάψε για όποιους θες.
γαμώ την αριστερά σας λέμε...
δεν κλαίω για κανένα.
γελάω με τους κλαψομούνηδες εθνοστρατόκαβλους όμως όταν σπάει κάνα νύχι

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
στην κυπρο ,τωρα που λετε για καταδιωξεις,στους μπατσους εχουν δωσει 1200 χοντα cbr πειραγμενα...ε ολο τα παιδια χωρις κρανος γραφουν,οσοι εχουν μεγαλες μηχανες τους αφηνουν για να μη σκοτωθουν στην καταδιωξη και τους πιανουν σε ανυποπτη στιγμη... :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
στην κυπρο ,τωρα που λετε για καταδιωξεις,στους μπατσους εχουν δωσει 1200 χοντα cbr πειραγμενα...ε ολο τα παιδια χωρις κρανος γραφουν,οσοι εχουν μεγαλες μηχανες τους αφηνουν για να μη σκοτωθουν στην καταδιωξη και τους πιανουν σε ανυποπτη στιγμη... :2funny:
κουτουλάνε από μόνοι τους σε νοικιάρικα τουριστών.
πριν 2 μήνες καρφώθηκαν 2 μαλάκες με 250 πίσω απο δικάμπινο.
δεν βρήκαν όλα τα κομμάτια.

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Δύο νέοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και βρίσκονται κάποιοι εδώ μέσα να προσβάλουν τη μνήμη τους. Τόσος φθόνος και τόσο κόμπλεξ! Βέβαια, γιατί δουλειές όπως αυτή των πιλότων θέλουν cojones. Εσείς που δεν τα έχετε, βάλτε καμιά τσόντα και τραβήξτε καμιά μαλακία, γιατί μόνο για αυτό είστε άξιοι!

Μην ασχολείσαι εδώ δεν ακούνε την συμβουλή του ψυχιάτρου τους, εσένα θα ακούσουν?

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Η κρίση ρίχνει τα αεροπλάνα της Πολεμικής Αεροπορίας

Η τραγωδία νότια της Κρήτης με την εναέρια σύγκρουση δύο F-16,πρέπει υποχρεωτικά να ανοίξει μία σοβαρή και υπεύθυνη συζήτηση για το αν θέλουμε αξιόπιστες και σοβαρές ένοπλες δυνάμεις. Οι δικαιολογίες περί "ανθρώπινου λάθους","υπερβάλλοντα ζήλου" και άλλων εύκολων δικαιολογιών πρέπει να τελειώσει. Οι ευθύνες είναι διαχρονικές και διακομματικές. Εδώ και αρκετά χρόνια η ορθή και λογικότατη άποψη για συμμάζεμα των ανεξέλεγκτων αμυντικών δαπανών έχει μετατραπεί σε εύκολη "καραμέλα", της εκάστοτε κυβέρνησης.

Τι θα κόψουμε για να ορθοποδήσουμε οικονομικά;Τις αμυντικές δαπάνες .Κι επειδή κανείς δεν λέει ότι τα τελευταία έξι χρόνια νέες αγορές δεν έχουν γίνει αρχίσαμε να κόβουμε ότι βρίσκαμε. Μεταξύ αυτών κόψαμε τις εκπαιδευτικές πτήσεις των πιλότων για να γλιτώσουμε τη κηροζίνη και τα ανταλλακτικά.

Μερικά ερωτήματα θα ήταν χρήσιμο να απαντηθούν:

Είναι αλήθεια ότι οι αμιγώς εκπαιδευτικές ώρες πτήσεις έχουν μειωθεί μεταξύ 10 και 15 ωρών το μήνα; Το χαμηλότερο όριο ωρών πτήσεως για έναν χειριστή σύμφωνα με το ΝΑΤΟ είναι 180 ως 200 ώρες το χρόνο. Είναι ερώτημα πόσοι χειριστές μας έχουν το ...προνόμιο να πιάνουν αυτό το όριο.

Ποιες είναι οι διαθεσιμότητες των μαχητικών αεροσκαφών λόγω ελλείψεως ανταλλακτικών και ποια είναι η επίπτωση στις εκπαιδευτικές πτήσεις;
Οι Έλληνες πιλότοι παρόλα αυτά εξακολουθούν να βρίσκονται στην πρώτη τριάδα των καλύτερων χειριστών του κόσμου. Στις ΗΠΑ ακόμη θυμούνται την παρουσία Ελλήνων πιλότων που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν αμερικανούς συναδέλφους σαρώνοντας τους σχεδόν σ´όλες τις αερομαχίες.

Το ζητούμενο λοιπόν είναι αν θέλουμε να διατηρήσουμε αυτό το επίπεδο ή όχι. Είτε μας αρέσει είτε όχι δεν μπορούμε να αντιμετωπίζουμε τη Πολεμική Αεροπορία και τις Ένοπλες Δυνάμεις σαν ...ΔΕΚΟ. Είπαμε να συμμαζέψουμε το "μαγαζί", όχι να το κλείσουμε. Προς το παρόν πέρα από το να θρηνούμε τους 34 νεκρούς πιλότους της ΠΑ που έχουν χαθεί από το 1990,ας σοβαρευτούμε επιτέλους.

Διαφορετικά το τίμημα που θα πληρώνουμε σε ανθρώπινες ζωές όλο και θα μεγαλώνει.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
115
Εμφανίσεις
14K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom