Νέα

Χαθηκε Ενας ακόμα ΑΕΤΟΣ!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα loytsos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Αααααααααααααααααααααααααααααχααχαχαχαχαχαααααααααα
Τους είχα πάρει από πάγκο στο Μοναστηράκι, ένα 500ρικο και τους δύο το 1999...
Ο δικος μου ειναι κληρονομια ρε,1976 λεει επανω...αχαχαχαχα πουστακι,πηγα και τον ξεθαψα εχθες...αχαχαχαχα

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
ΕΠΟΠ εναντίον μπάτσων ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Έτσι είναι αυτά....

Θα ερχόταν και η σειρά μας να ζοριστούμε ποιανού το μέρος να πάρουμε....

Μόνο οι δεκσοί με το θέμα Ισραήλ (πουστοεβραίοι) VS παλαιστήνιοι (πουστομουσουλμάνοι) θα τρώνε ζόρι τι γραμμή να κρατήσουν???? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Πάντως οι ΔΙΕΣ έχουν γαμηθεί στην καγκουριά... δεν είναι τυχαίο ότι σε λίγους μήνες έχουν αποδημήσει εις κύριον περισσότεροι από όσο ζητάδες σε μια δεκαετία...

Ακόμα και στην Αττική οδό, αμέσως μετά την παραλαβή των μηχανών...  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
παιδακια με αλεξισφερο ασιρματο και κουμπουρι,τιποτα παραπανο..

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
οι διες ειναι οντως μες στην καγκουρια οι περισσοτεροι...ειδικα οταν εχουν γκομενα απο πισω....

Επισκέπτης
Την συναισθηματική φόρτιση δεν πρέπει να τη κρίνεις με τη λογική.
Είναι λάθος εξ ορισμού.
Αν θες να είσαι σωστός τη σέβεσαι και προχωράς παρακάτω.
Ελα ομως που οι"συναισθηματικα φορτισμενοι"αποδεικνυονται 999 στις 1000 φορες λιμα της τελευταιας υποσταθμης...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ελα ομως που οι"συναισθηματικα φορτισμενοι"αποδεικνυονται 999 στις 1000 φορες λιμα της τελευταιας υποσταθμης...

πολλή φόρτιση για τους εκλεκτούς....
η πλέμπα είναι αναλώσιμη.

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Ο δικος μου ειναι κληρονομια ρε,1976 λεει επανω...αχαχαχαχα πουστακι,πηγα και τον ξεθαψα εχθες...αχαχαχαχα

Και οι δικοί μου από τότε είναι... σου είπα, από παλιατζή (και δεν είναι καλά διατηρημένοι γμτ... λες να τους σκανάρω για αρχείο?   :think: :think: :think:)

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ετσι..
μονο που εγω το ξερω,ενω εσυ & οι ομοιοι σου κρατατε ομπρελλα..

Γιατί ρε μουνίκακα δεν παραδέχεσαι ότι ήταν καλό; Να κάνεις χιούμορ αλλά να δέχεσαι κιόλας. είναι η διαφορά του ΚΑΝΩ χιούμορ από το ΈΧΩ χιούμορ.

Υ.Γ γραψε κανα συγκινητικο για τους αετους να γελασουμε λιγο..

Μπα, σχόλασα από τα πολιτικά νήματα. Ξεσκιστείτε μοναχοί σας. Εγώ στην απ' όξω

ΥΓ: Ακόμη να συνέλθεις από το χθεσινό;  :thefinge:

elvetosnauarxos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Δύο νέοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και βρίσκονται κάποιοι εδώ μέσα να προσβάλουν τη μνήμη τους. Τόσος φθόνος και τόσο κόμπλεξ! Βέβαια, γιατί δουλειές όπως αυτή των πιλότων θέλουν cojones. Εσείς που δεν τα έχετε, βάλτε καμιά τσόντα και τραβήξτε καμιά μαλακία, γιατί μόνο για αυτό είστε άξιοι!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δύο νέοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και βρίσκονται κάποιοι εδώ μέσα να προσβάλουν τη μνήμη τους. Τόσος φθόνος και τόσο κόμπλεξ! Βέβαια, γιατί δουλειές όπως αυτή των πιλότων θέλουν cojones. Εσείς που δεν τα έχετε, βάλτε καμιά τσόντα και τραβήξτε καμιά μαλακία, γιατί μόνο για αυτό είστε άξιοι!

συνολικά από προχθές έχω δει καμμιά 50αριά κόπυ πειστ μηνύματα από νικς ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΟΣΑ ΚΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΠΟΣΤΣ ΤΟΥΣ.

Επισκέπτης
αναρχιδε ξαναελα με το κανονικο νικ να σε παρουμε παρτουζα..
δεν γαμαμε πουστακια & κλωνους..

Επισκέπτης
Πάντως οι ΔΙΕΣ έχουν γαμηθεί στην καγκουριά... δεν είναι τυχαίο ότι σε λίγους μήνες έχουν αποδημήσει εις κύριον περισσότεροι από όσο ζητάδες σε μια δεκαετία...
Ποιος ειπε οτι η ζωη του μπατσου ΔΕΝ μπαινει στην μπαλαντζα?

Μπαινει και παραμπαινει...πιο βαρια απο αυτης της πλεμπας,αλλα ειναι μια καλη ευκαιρια για να"φορτισθουν συναισθηματικα"τα λιμα...

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Αααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχα
μα δεν είναι κλώνος... νέος είναι που αγανάκτησε... :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δε μπορεί βλέπει LOST το παλλικάρι

Το τέλος του Lost ήταν το απόλυτο fail και κατά τη γνώμη μου υποβιβάζει την ποιότητα όλης της σειράς. Βέβαια, δείγματα για το πού πήγαινε το πράγμα είχαμε και από προηγούμενες σεζόν, όπου οι παραγωγοί έκαναν kill off χαρακτήρες όπως της Ana Lucia, ή του Marco και της γκόμενάς του επειδή είχαν αρνητικό feedback από το κοινό (σε forums κλπ). Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι θέλησαν να επιμηκύνουν τη σειρά σε έξι σεζόν ενώ η ουσία θα μπορούσε να ειπωθεί σε τρεις. Έτσι άνοιγαν καινούρια ερωτηματικά, τα οποία θα ήταν πολύ δύσκολο να μαζέψουν στη συνέχεια. Αίσχος τους!

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
115
Εμφανίσεις
14K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom