Επισκέπτης
η υπηρεσια εχει κανει περικοπες στα χοιρινα..όταν βρίσκετε μια μαλακία στον γκούγκλα ψάχνετε καλύτερα στα κανονικά βιβλία....
μονο ψαραλευρο πλεον & αυτο νοθευμενο με κουκουναρια κλεμμενα απο τα κυπαρισσια των νεκροταφειων..
η υπηρεσια εχει κανει περικοπες στα χοιρινα..όταν βρίσκετε μια μαλακία στον γκούγκλα ψάχνετε καλύτερα στα κανονικά βιβλία....
ο πρώτος που το εισήγαγε πετυχημένα ήταν ο γκέμπελς.
Τώρα ησύχασα...αφού παρατάθηκε και το πένθος κατά δύο ημέρες,έχουμε ήσυχη τη συνείδησή μας?Αντε πες στον υφιστάμενό σου να ξαναδιαβάσει τι έγραφε για τους "ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ ΔΥ", και να τον στείλεις αυτόν στην κηδεία να πει τα ιδια...Περί "καραμέλας της εθνικοφροσύνης" και "γιατί να είναι κάτι το ξεχωριστό οι Ένστολοι"....Οι ΠΙΛΟΤΟΙ είναι η αφρόκρεμα τους Στρατεύματος αλλά ποιος να το καταλάβει...Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος εξέφρασε την οδύνη του και ανακοίνωσε την παράταση κατά δύο ημέρες του πένθους στις Ένοπλες Δυνάμεις.
«Η υπεράνθρωπη μάχη που έδωσε ο Σμηναγός Ιωσήφ Αναστασάκης και μαζί του όλοι οι γιατροί του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου και το κλιμάκιο του ΓΝΑ δυστυχώς δεν απέδωσε. Η μάχη ήταν άνιση.
»Εκφράζω την οδύνη μου, την οδύνη των Ενόπλων Δυνάμεων και της Πολιτείας στους οικείους του.
»Είμαστε όλοι δίπλα στην οικογένεια, την κόρη και το αγέννητο παιδί του».
»Με εντολή του Υπουργού Εθνικής Άμυνας παρατείνεται κατά δύο ημέρες το διακλαδικό πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις» αναφέρει ο κ. Βενιζέλος.
Σωστόοοοος!είπε και κατι άλλο.."Ρίχνε λάσπη συνεχώς στον αντίπαλό σου,όλο και κάτι θα μείνει"...ο πρώτος που το εισήγαγε πετυχημένα ήταν ο γκέμπελς.
+1 ως απαντηση στον τυπο.Τύπε τσέκαρε πόσες εργατώρες έχει ρίξει απο τα 18 έως τα 60 ένας οικοδόμος και πόσες από αυτές είναι με ένσημα.
τσέκαρε και με ποιό σκεπτικό εντάσσεται σε σύνταξη στα 65.
ναι δε θα πρέπει να δουλεύουν όλοι το ίδιο αρκεί όλοι να δουλέυουν και να πέρνουν σύνταξη όταν πρέπει καθώς και να μην υπάρχουν άνθρωποι που ξελιγώνονται ως δούλοι και παίρνουν σύνταξη πενίας εφόσον δεν έχουν αποδημήσει εις Κύριον.
η υπηρεσια εχει κανει περικοπες στα χοιρινα..
μονο ψαραλευρο πλεον & αυτο νοθευμενο με κουκουναρια κλεμμενα απο τα κυπαρισσια των νεκροταφειων..
μαλακας ειμαι & μαλιστα με περικεφαλαια..Απορω που περιμενεις αντριλικι απο μερικα ατομακια .. πολυ ονειροπολος εισαι τελικως.
Τα σκατοψυχα σχολια δεν ειναι τιποτε μπροστα στην κλαψα περι"παιδιων"και τον ΓΕΛΟΙΟ φυσιολατρικο τιτλο του νηματος...Επιτέλους φαίνεται ότι τα σκατόψυχα σχόλια τέλειωσαν.
κουκουναρια απο κυπαρισσιαη υπηρεσια εχει κανει περικοπες στα χοιρινα..
& εγω την πατησα στην αρχη..φυσιολατρικο τιτλο
Αμα ειναι να παιξουμε το ενα-δυο αλλη φορα με ραφηδες και σια,στελνε pm πρωτα...δεν τα θυμαμαι ολα απ'εξω.Στα θρεντ που σβήστηκαν χθες, είχα γράψει ότι ένα ενδιαφέρον θέμα διδακτορικού θα ήταν "Η ανάγνωση στη μετά γούγλη εποχή"
καλα μωρε..κουκουναρια απο κυπαρισσια
Τύπε τσέκαρε πόσες εργατώρες έχει ρίξει απο τα 18 έως τα 60 ένας οικοδόμος και πόσες από αυτές είναι με ένσημα.
τσέκαρε και με ποιό σκεπτικό εντάσσεται σε σύνταξη στα 65.
Τα σκατοψυχα σχολια δεν ειναι τιποτε μπροστα στην κλαψα περι"παιδιων"και τον ΓΕΛΟΙΟ φυσιολατρικο τιτλο του νηματος...
οχι ρε,αλλο λεω εγω νομιζα οτι τα κουκουναρια ειναι στα πευκα γιαυτο απορισα..καλα μωρε..
βγαλε ενα σ & παρτο αλλιως εσυ..
Αμα ειναι να παιξουμε το ενα-δυο αλλη φορα με ραφηδες και σια,στελνε pm πρωτα...δεν τα θυμαμαι ολα απ'εξω.
εχουν & τ αλλα..οχι ρε,αλλο λεω εγω νομιζα οτι τα κουκουναρια ειναι στα πευκα γιαυτο απορισα..
καυλαααααααααααααααααααααααααα..ΝΕΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΓΟΥΝΟΦΟΡΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ!!!!
Εδω που ειμαι εχουμε πολλα παρα πολλα!!!αλα μην μου τα θυμιζεις ειμαι και αλεργικος..εχουν & τ αλλα..
πευκα???
τι ειναι αυτο???
καηκαν μεγαλε..
γιγαντοαφισες ειναι αυτα που βλεπεις..
ψοφησαν ολα ομως...Επειδη δεν βρηκα προσφατο φυσιολατρικο θρεντ και επειδη εδω μιλατε για αετους,κοτσυφια και περδικες...απο animalsfree.blogspot.com
ΝΕΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΓΟΥΝΟΦΟΡΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ!!!!
Από φάρμα εκτροφής γουνοφόρων ζώων, στην περιοχή της Αγίας Τριάδας και συγκεκριμένα μεταξύ των δημοτικών διαμερισμάτων Χιλιοδέντρου, Ποριάς, Αυγής, υπερασπιστές των ζώων, απελευθέρωσαν χθες, χιλιάδες ζώα προκαλώντας οικονομική ζημιά στον επιχειρηματία ΒΑΣΑΝΙΣΤΗ-ΔΟΛΟΦΟΝΟ ζώων। Οι εκτιμήσεις για τον αριθμό των ζώων που διέφυγε μιλούν για 50.000 χιλιάδες γουνοφόρα ζώα. Η απελευθέρωση, εκτιμάται ότι έγινε περίπου στις 3 μετά τα μεσάνυχτα।
Με την ευχή κάποια στιγμή όλα τα ζώα να ζούν ελεύθερα στο φυσικό τους περιβάλλον, δηλώνουμε τη συμπαράστασή μας στους ακτιβιστές!
Υ.Γ τις καλημερες μου...