Νέα

Χαθηκε Ενας ακόμα ΑΕΤΟΣ!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα loytsos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
1ο milestone η κατάργηση της διδασκαλίας αρχαίων απο την πρώτη τάξη του γυμνασίου.
2ο η κατάργηση του πολυτονικού συστήματος
3ο η κατάργηση των αρχαίων στα τεχνικά λύκεια κατεύθυνσης.
επόμενο και ακροτελευτιο η κατάργηση της ελληνικής αλφαβήτου.
εργο των σιωνιστων τυπε..

Novoselac

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2009
Κριτικές
4
Like
90
Πόντοι
6
πρεζάκια τα ελληνικά που ξες εσύ δεν τα ξέρουν ούτε οι σημερινοί φιλόλογοι.

1ο milestone η κατάργηση της διδασκαλίας αρχαίων απο την πρώτη τάξη του γυμνασίου.
2ο η κατάργηση του πολυτονικού συστήματος
3ο η κατάργηση των αρχαίων στα τεχνικά λύκεια κατεύθυνσης.
επόμενο και ακροτελευτιο [size=13pt]η κατάργηση της ελληνικής αλφαβήτου.[/size]

τσούκου τσούκου

Παραδείγματα
[Επεξεργασία] Καλημέρα, πώς είστε;

Φωνητικά greeklish: kalimera, pos iste;

Ορθογραφικά greeklish  :2funny: :2funny: :2funny:: kalhmera, pws eiste;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εχω ερθει σε απανωτους οργασμους. φταίει και η επιλογη της λέξης μαλλον.

απόρροια όλων αυτών των λέξεων;

το ροιά βεβαίως είναι η ροδιά στην αρχαία εξ ου και "τα χουν κάνει ρόιδο στα ελληνικά εδώ μέσα".

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
τσούκου τσούκου

Παραδείγματα
[Επεξεργασία] Καλημέρα, πώς είστε;

Φωνητικά greeklish: kalimera, pos iste;

Ορθογραφικά greeklish  :2funny: :2funny: :2funny:: kalhmera, pws eiste;
μιας και τοφερε η κουβεντα, για δες και το "tourkiki" πως λεει η βικυ οτι το καταλαβαινει ενας αγγλος?

εχουμε ενα θεματακι με εναν ξεροκεφαλο εδω μεσα....

Novoselac

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2009
Κριτικές
4
Like
90
Πόντοι
6
μιας και τοφερε η κουβεντα, για δες και το "tourkiki" πως λεει η βικυ οτι το καταλαβαινει ενας αγγλος?
εχουμε ενα θεματακι με εναν ξεροκεφαλο εδω μεσα....

με το συμπάθειο ( ε ,τώρα ... ας με συχωρέσει ο Κροπότκιν που ζητάω και συμπάθεια από έναν δεκσό  :2funny: :2funny: :2funny: ) αλλά η Βίκυ ποιά είναι ;;;

Και τι σε κάνει να πιστεύεις πως την ξέρω ;;;  :2funny: :2funny: :2funny:

Αν θες την όποια άποψη μου , πάντως , μιά χαρά θα το ΠΡΟΦΕΡΕΙ ένας Άγγλος το tourkiki .
Βέβαια , από το σημείο αυτό μέχρι να κατανοήσει πως αυτό σημαίνει Τουρκική ... ε ... ας είμαστε λίγο σοβαροί .
Μου θυμίζει την << Μετάφραση >> του Greek souvlaki , good kamaki , horiatiki salata , gyros και άλλα τουριστικά Αγγλικά . 

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
με το συμπάθειο ( ε ,τώρα ... ας με συχωρέσει ο Κροπότκιν που ζητάω και συμπάθεια από έναν δεκσό  :2funny: :2funny: :2funny: ) αλλά η Βίκυ ποιά είναι ;;;

Και τι σε κάνει να πιστεύεις πως την ξέρω ;;;  :2funny: :2funny: :2funny:
wikipedia -> βικυπεντια -> βικυ σε ελέυθερη ΠΠια απόδοση....

Αν θες την όποια άποψη μου , πάντως , μιά χαρά θα το ΠΡΟΦΕΡΕΙ ένας Άγγλος το tourkiki .
Βέβαια , από το σημείο αυτό μέχρι να κατανοήσει πως αυτό σημαίνει Τουρκική ... ε ... ας είμαστε λίγο σοβαροί .
Μου θυμίζει την << Μετάφραση >> του Greek souvlaki , good kamaki , horiatiki salata , gyros και άλλα τουριστικά Αγγλικά . 

φαντάσου λοιπόν τι γέλιο έχει να πέσει αν ακουστεί σαν περιγραφή αυτό το tourkiki σε ένα διεθνές δικαστήριο.....

Αν και πάλι, δεν πιστέυω να καταλάβει τη διαφορά ένας μπουρτζόβλαχος που τα σαλουν μασαζ της Θεσ/νικης τα λέει σολουν....

;)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
πρεζάκια τα ελληνικά που ξες εσύ δεν τα ξέρουν ούτε οι σημερινοί φιλόλογοι...

ουτε φιλολογος ουτε σπουδαγμενος ειμαι, αλλα εχω και γω τις λοξες μου και μια απο αυτες ειναι η γλωσσα. παρε να μαθαινεις και συ, δε γραφω επι προσωπικου αλλα οπως λεει και μια αλλη βλακοφωνη, επειδη μας διαβαζουν πολλοι εδω μεσα, να ξεστραβωνομαστε σε οτι μπορουμε να μαθουμε, καλο ειναι.

..
οι λοιποι βεβαια ποιουν την νησσαν οπως πολυ σωστα ξερουν να κανουν..

ποιουμαι την νησσαν ειναι το σωστο στον ενεστωτα, παθητικη φωνη. αρα ποιουνται την νησσαν το σωστο στο τριτο πληθυντικο.

Ακομα και τη φωνη να ειχε κανει λαθος, ειναι ποιουσι στην ενεργητικη και οχι ποιουν. βαλτε περισπωμενες μονοι σας.

αυτα απο εναν αμορφωτο δεξιο ψαλτη, κουναβι. αλλη φορα να προσεχεις  :birdman:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τελικα το ιδρυμα εχω πειστει οτι βγαζει αγραμματους με το κιλο..η μονη του χρησιμοτητα ειναι το ασυλο..
Υ.Γ ειδικα η αρχιτεκτονικη παιζει να βγαζει τους μεγαλυτερους μαλακες,αν κρινουμε απο τα τιτανοτεραστια εργα που μας περιβαλλουν στο μπουρδελισταν..

ετσι σε ολα βγαζεις γλωσσα σοφε βλακα λες και δε θα βρεθει ενας μεγαλυτερος απο σενα μαλακας να σε χυσει στη μουρη. ξεστραβωσου να μαθαινεις με το παραπανω ποστ και συ.

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
ετσι σε ολα βγαζεις γλωσσα σοφε βλακα λες και δε θα βρεθει ενας μεγαλυτερος απο σενα μαλακας να σε χυσει στη μουρη. ξεστραβωσου να μαθαινεις με το παραπανω ποστ και συ.
Αααααααααααααααααχαχαχα !
Τον εβαλες στη θεση του τον "φουσκα " Πλεζουρα.
Τον κλασσικο ελληνα Δημοσιο Υπαλληλο !

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Αααααααααααααααααχαχαχα !
Τον εβαλες στη θεση του τον "φουσκα " Πλεζουρα.
Τον κλασσικο ελληνα Δημοσιο Υπαλληλο !

οποιος εχει μεγαλο στομα και μεγαλη ιδεα τις περισσοτερες φορες ειναι ετοιμο γκολ στη μικρη περιοχη.

Επισκέπτης
ετσι πουστρακο..
πισω απο καθε ποστ μηπως & βρεις κανα ψεγαδι..
εφιαλτης σου εχω γινει αναρχιδε σαλια???
κατανοητο..
ανετα φτιαχνετε κομμα..
συνεχισε να με διασκεδαζεις βλακακο..

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
115
Εμφανίσεις
14K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom