1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
και στα συνώνυμα γαμάμεΤεράστιοι γλωσσολόγοι...
γονόρροια
και στα συνώνυμα γαμάμεΤεράστιοι γλωσσολόγοι...
εργο των σιωνιστων τυπε..1ο milestone η κατάργηση της διδασκαλίας αρχαίων απο την πρώτη τάξη του γυμνασίου.
2ο η κατάργηση του πολυτονικού συστήματος
3ο η κατάργηση των αρχαίων στα τεχνικά λύκεια κατεύθυνσης.
επόμενο και ακροτελευτιο η κατάργηση της ελληνικής αλφαβήτου.
πρεζάκια τα ελληνικά που ξες εσύ δεν τα ξέρουν ούτε οι σημερινοί φιλόλογοι.
1ο milestone η κατάργηση της διδασκαλίας αρχαίων απο την πρώτη τάξη του γυμνασίου.
2ο η κατάργηση του πολυτονικού συστήματος
3ο η κατάργηση των αρχαίων στα τεχνικά λύκεια κατεύθυνσης.
επόμενο και ακροτελευτιο [size=13pt]η κατάργηση της ελληνικής αλφαβήτου.[/size]
εργο των σιωνιστων τυπε..
εργο των σιωνιστων τυπε..
και στα συνώνυμα γαμάμε
γονόρροια
η κατάργηση της ελληνικής αλφαβήτου.
Να τοποθετηθεί ο fffffffffffffffffanatic..
Εχω ερθει σε απανωτους οργασμους. φταίει και η επιλογη της λέξης μαλλον.
Συγκινήθηκατε τωρα μαλάκες; ε;
Αντε και γαμηθήτε ρε ζώα....
και την βλενόρροια
μιας και τοφερε η κουβεντα, για δες και το "tourkiki" πως λεει η βικυ οτι το καταλαβαινει ενας αγγλος?τσούκου τσούκου
Παραδείγματα
[Επεξεργασία] Καλημέρα, πώς είστε;
Φωνητικά greeklish: kalimera, pos iste;
Ορθογραφικά greeklish : kalhmera, pws eiste;
μιας και τοφερε η κουβεντα, για δες και το "tourkiki" πως λεει η βικυ οτι το καταλαβαινει ενας αγγλος?
εχουμε ενα θεματακι με εναν ξεροκεφαλο εδω μεσα....
wikipedia -> βικυπεντια -> βικυ σε ελέυθερη ΠΠια απόδοση....με το συμπάθειο ( ε ,τώρα ... ας με συχωρέσει ο Κροπότκιν που ζητάω και συμπάθεια από έναν δεκσό ) αλλά η Βίκυ ποιά είναι ;;;
Και τι σε κάνει να πιστεύεις πως την ξέρω ;;;
Αν θες την όποια άποψη μου , πάντως , μιά χαρά θα το ΠΡΟΦΕΡΕΙ ένας Άγγλος το tourkiki .
Βέβαια , από το σημείο αυτό μέχρι να κατανοήσει πως αυτό σημαίνει Τουρκική ... ε ... ας είμαστε λίγο σοβαροί .
Μου θυμίζει την << Μετάφραση >> του Greek souvlaki , good kamaki , horiatiki salata , gyros και άλλα τουριστικά Αγγλικά .
πρεζάκια τα ελληνικά που ξες εσύ δεν τα ξέρουν ούτε οι σημερινοί φιλόλογοι...
..
οι λοιποι βεβαια ποιουν την νησσαν οπως πολυ σωστα ξερουν να κανουν..
τελικα το ιδρυμα εχω πειστει οτι βγαζει αγραμματους με το κιλο..η μονη του χρησιμοτητα ειναι το ασυλο..
Υ.Γ ειδικα η αρχιτεκτονικη παιζει να βγαζει τους μεγαλυτερους μαλακες,αν κρινουμε απο τα τιτανοτεραστια εργα που μας περιβαλλουν στο μπουρδελισταν..
Αααααααααααααααααχαχαχα !ετσι σε ολα βγαζεις γλωσσα σοφε βλακα λες και δε θα βρεθει ενας μεγαλυτερος απο σενα μαλακας να σε χυσει στη μουρη. ξεστραβωσου να μαθαινεις με το παραπανω ποστ και συ.
Αααααααααααααααααχαχαχα !
Τον εβαλες στη θεση του τον "φουσκα " Πλεζουρα.
Τον κλασσικο ελληνα Δημοσιο Υπαλληλο !
οποιος εχει μεγαλο στομα και μεγαλη ιδεα τις περισσοτερες φορες ειναι ετοιμο γκολ στη μικρη περιοχη.
ετσι πουστρακο..ετσι σε ολα βγαζεις γλωσσα σοφε βλακα λες και δε θα βρεθει ενας μεγαλυτερος απο σενα μαλακας να σε χυσει στη μουρη. ξεστραβωσου να μαθαινεις με το παραπανω ποστ και συ.