Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.003
- Πόντοι
- 3.936
Ειδες τελικά που είσαι και πουστης και φτωχός περιπτεράς!
Σε ένα καινούριο κινητό που πήρα πρόσφατα έχει μια εφαρμογή που τη λέει assistant και του ζητάς να κάνει πράγματα όπως να πάρει κάποιον τηλέφωνο, να ψάξει για κάτι στο google και άλλα! Η πρώτη φράση που του είπα ήταν "Fuck you"!!!
Και μου είπε ότι μπορεί να είναι ηλεκτρονικός ο βοηθός αλλά να μη βρίζω!!!
Θυμάστε τον Σταλόνε σε μια ταινία που το έβγαλαν απο την κατάψυξη και προκειμένου να βρει κωλόχαρτο έβριζε τα μηχανήματα για να του δώσουν κλίση? Έτσι μας κόβω και μας!!!
Τα μηχανήματα όλο και πιο έξυπνα και οι πληθώρα του κόσμου όλο και πιο παλαβοί και "τεμπέληδες"
Το τεμπέληδες έχει να κάνει ότι όταν συνηθίσεις σε όλες αυτές τις ευκολίες μετά ότι σε ζορίζει το παρατάς εύκολα! Όλα πρέπει να γίνονται έυκολα και γρήγορα
Ίσως αν χρησιμοποιήσεις το GPT-4 που είναι multimodal και υποστηρίζει και πολυμέσα. ;)
Μπορεί να μου πει που είναι αυτός ο πουστης;
Μόλις χθες κυκλοφόρησε, το έχει χρησιμοποιήσει κανείς να μας πει εντυπώσεις; Λέγεται ότι θα είναι διαθέσιμο μόνο μέσω API και για ChatGPT Plus συνδρομές.- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.www.youtube.com
Αν χρησιμοποιείς firefox έχει αρκετά, από ό,τι είδα, αλλά δεν τα έχω ψάξει ακόμα.Έχει βγει και ένα addon, το Merlin, που επιλέγεις ένα κείμενο που θέλεις και σου κάνει ό,τι του ζητήσεις με τη βοήθεια του chatGPT, όπως να σου δημιουργήσει μια απάντηση σε αυτό. Δυστυχώς προς το παρόν υπάρχει μόνο σε Chrome.
Μόλις του έκανα ακριβώς το ίδιο prompt δύο μήνες μετά και ο αλγόριθμος που μου έφτιαξε ήταν καλύτερος σε performance. Δεν ξέρω για σας, πάντως εγώ έχω αρχίσει πολύ σοβαρά να ανησυχώ για το μέλλον πολλών επαγγελμάτων. Μετά το έβαλα βήμα-βήμα να μου φτιάξει ένα angular application και τα έκανε όλα σωστά. Στη συνέχεια του έδωσα ένα javascript snippet να μου εξηγήσει σε abstract level τι κάνει και να μου κάνει διάφορες αλλαγές σε αυτό και επίσης έφερε εις πέρας όλα τα prompts σωστά. Κλάψτε.
Μόνο μια ελπίδα έχω για να μην κλέψει τη δουλειά του προγραμματιστή, το να μη θέλουν οι εταιρείες λογισμικού να ανεβάζουν τον κώδικά τους σε ένα ΑΙ σύστημα, όπως πριν έκανα εγώ για να μου κάνει τις αλλαγές.
Έτσι είναι φίλε, είναι σωστό το ποστ σου. Δεν δαιμονοποιώ την Τεχνητή Νοημοσύνη. Ίσα ίσα πιστεύω ότι θα δημιουργηθούν επαγγέλματα στο μέλλον που τώρα ούτε καν φανταζόμαστε. Αυτό που με ανησυχεί είναι αυτό το μέλλον αν θα μπορεί να περιλαμβάνει ανθρώπους που για τον χ ψ λόγο (οικογενειακό, οικονομικό, προσωπικό κλπ) δεν μπόρεσαν να σπουδάσουν ή τέλος πάντων το γνωστικό τους επίπεδο είναι χαμηλό. Εύχομαι και ελπίζω το μέλλον για αυτούς τους ανθρώπους να είναι καλό χωρίς να τους αποκλείει από την αγορά εργασίας.Μόλις του έκανα ακριβώς το ίδιο prompt δύο μήνες μετά και ο αλγόριθμος που μου έφτιαξε ήταν καλύτερος σε performance. Δεν ξέρω για σας, πάντως εγώ έχω αρχίσει πολύ σοβαρά να ανησυχώ για το μέλλον πολλών επαγγελμάτων. Μετά το έβαλα βήμα-βήμα να μου φτιάξει ένα angular application και τα έκανε όλα σωστά. Στη συνέχεια του έδωσα ένα javascript snippet να μου εξηγήσει σε abstract level τι κάνει και να μου κάνει διάφορες αλλαγές σε αυτό και επίσης έφερε εις πέρας όλα τα prompts σωστά. Κλάψτε.
Μόνο μια ελπίδα έχω για να μην κλέψει τη δουλειά του προγραμματιστή, το να μη θέλουν οι εταιρείες λογισμικού να ανεβάζουν τον κώδικά τους σε ένα ΑΙ σύστημα, όπως πριν έκανα εγώ για να μου κάνει τις αλλαγές.
Είναι αυτό που περιέγραψε ο σύγχρονος προφήτης γκουρού Harari Noah σε ένα από τα βιβλία του, ότι θα δημιουργηθεί μία άχρηστη τάξη ανθρώπων που θα ζουν χωρίς να κάνουν τίποτα. Και ότι την πραγματικά ενδιαφέρουσα ζωή θα την κάνουν μία μειοψηφία με δημιουργικά επαγγέλματα, όπως καλή ώρα οι προγραμματιστές, και γενικά τα ψηφιακά εγγράμματα άτομα.Έτσι είναι φίλε, είναι σωστό το ποστ σου. Δεν δαιμονοποιώ την Τεχνητή Νοημοσύνη. Ίσα ίσα πιστεύω ότι θα δημιουργηθούν επαγγέλματα στο μέλλον που τώρα ούτε καν φανταζόμαστε. Αυτό που με ανησυχεί είναι αυτό το μέλλον αν θα μπορεί να περιλαμβάνει ανθρώπους που για τον χ ψ λόγο (οικογενειακό, οικονομικό, προσωπικό κλπ) δεν μπόρεσαν να σπουδάσουν ή τέλος πάντων το γνωστικό τους επίπεδο είναι χαμηλό. Εύχομαι και ελπίζω το μέλλον για αυτούς τους ανθρώπους να είναι καλό χωρίς να τους αποκλείει από την αγορά εργασίας.
Με το chatGPT. Εντωμεταξύ δοκίμασα δωρεάν το GPT-4 και δίνοντας του το prompt να μου φτιάξει μια ακόμα πιο optimized εκδοχή του αλγορίθμου για τον prime number μου την έφτιαξε κανονικά.αυτο το εκανες με GPT-3.5 ή GPT4 ?
Όχι. Το παρόν δείχνει ότι το μέλλον δεν τους εμπεριέχει. Θα είναι καταδικασμένοι είτε να ζουν με επιδόματα, είτε στη παρανομία, είτε κάνοντας χαμαλοδουλειές που κανένας δεν θα καταδέχεται.Αυτό που με ανησυχεί είναι αυτό το μέλλον αν θα μπορεί να περιλαμβάνει ανθρώπους που για τον χ ψ λόγο (οικογενειακό, οικονομικό, προσωπικό κλπ) δεν μπόρεσαν να σπουδάσουν ή τέλος πάντων το γνωστικό τους επίπεδο είναι χαμηλό. Εύχομαι και ελπίζω το μέλλον για αυτούς τους ανθρώπους να είναι καλό χωρίς να τους αποκλείει από την αγορά εργασίας.
Με το chatGPT. Εντωμεταξύ δοκίμασα δωρεάν το GPT-4 και δίνοντας του το prompt να μου φτιάξει μια ακόμα πιο optimized εκδοχή του αλγορίθμου για τον prime number μου την έφτιαξε κανονικά.