Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Επισκέπτης
λιοσίων 73 όροφος βραδινή βάρδια τονίστηκε απο τη GILF τσατσά 15 λεπτά 20 ευρό

ΝΙΚΑΜΕ ΑΔΕΛΦΙΑ! ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΟΠΙΣΘΟΧΩΡΟΥΝ;

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΟΜΟΒΡΟΝΤΙΑΣ!

ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 4ης ΙΟΥΝΙΟΥ ολα τα μπουρδελα θα λενε 20 ΕΥΡΩ 20 ΛΕΠΤΑ και θα το τηρουν!

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
ΝΙΚΑΜΕ ΑΔΕΛΦΙΑ! ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΟΠΙΣΘΟΧΩΡΟΥΝ;

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΟΜΟΒΡΟΝΤΙΑΣ!

ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 4ης ΙΟΥΝΙΟΥ ολα τα μπουρδελα θα λενε 20 ΕΥΡΩ 20 ΛΕΠΤΑ και θα το τηρουν!
Επίσης στο Αγίου Πέτρου έχουν σταματήσει να χτυπάνε την πόρτα στο 10λεπτο. Παίζει να με έχουν αφήσει και 15-20 λεπτά μέσα.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
θα γράψω κάτι άσχετο, αλλά σπάω το κεφάλι μου να καταλάβω και δεν βγαίνει.
Πως είναι δυνατόν να υπάρξει προσανατολισμός σε μια κυκλική περιστρεφόμενη σφαίρα όπως η γη;
Δηλαδή, αν πούμε ότι: όπως κοιτάμε μια στρογγυλή σφαίρα το πάνω μέρος της είναι ο βοράς, αν θεωρητικά κάποιος θέλει να κινηθεί βόρια θα καταλήξει στο κάτω μέρος και μετά πάλι στο πάνω. Δηλαδή δεν θα κάνει τίποτε άλλο απ το να κάνει κύκλους χωρίς τέλος= πως θα ορίσουμε το ποιο βόρειο τμήμα;
Πάλι, αν ορίσουμε την ανατολή σε ένα μέρος και πούμε ότι από εκεί ανατέλλει ο ήλιος, θα παρατηρήσουμε ότι λόγο της κυκλικότητας εκεί που στο ένα μέρος δύει ο ήλιος ακριβώς στο επόμενο μέρος ανατέλλει.  :think:
Έχω την βεβαιότητα ότι τόσα χρόνια μας διδάσκουν μαλακίες τα οποία αν κάτσεις να τα σκεφτείς δεν στέκουν. Συγνώμη, αλλά ήθελα να το γράψω!  :hi:

Ρε μεγάλε έχεις μπλέξει μπούτια με μάγουλα. Η θέση του Βορρά είναι ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ. Εκεί που βρίσκεται ο Βόρειος Πόλος. Ακριβώς επειδή είναι σφαιρική η Γη, γι αυτό και είναι ένα και μόνο σημείο. Αν ήταν επίπεδη, τότε θα υπήρχε πρόβλημα. Το ίδιο ισχύει και με το Νότο. Πηγαίνουμε προς το Νότιο Πόλο. Η Ανατολή επίσης έχει μια συγκεκριμένη κατεύθυνση, αφού η Γη στρέφεται με τον ίδιο σταθερό τρόπο γύρω από τον ήλιο και από τον εαυτό της.  Με λίγα λόγια, αν είσαι στην Αμερικάνικη Ήπειρο και ταξιδεύεις ΣΥΝΕΧΩΣ προς Ανατολάς, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ που θα ξυπνάς, θα βλέπεις κατάματα τον ήλιο. Αν κάνεις το ίδιο ταξίδι με καράβι ή αεροπλάνο, κάποια στιγμή (αφού θα έχεις διανύσει και τις 360 μοίρες του κύκλου) θα βρεθείς στο ίδιο σημείο. Αυτό έκανε κι ο Βάσκο Ντα Γκάμα κι απέδειξε ότι η γη είναι σφαιρική 

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Ρε μεγάλε έχεις μπλέξει μπούτια με μάγουλα. Η θέση του Βορρά είναι ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ. Εκεί που βρίσκεται ο Βόρειος Πόλος. Ακριβώς επειδή είναι σφαιρική η Γη, γι αυτό και είναι ένα και μόνο σημείο. Αν ήταν επίπεδη, τότε θα υπήρχε πρόβλημα. Το ίδιο ισχύει και με το Νότο. Πηγαίνουμε προς το Νότιο Πόλο. Η Ανατολή επίσης έχει μια συγκεκριμένη κατεύθυνση, αφού η Γη στρέφεται με τον ίδιο σταθερό τρόπο γύρω από τον ήλιο και από τον εαυτό της.  Με λίγα λόγια, αν είσαι στην Αμερικάνικη Ήπειρο και ταξιδεύεις ΣΥΝΕΧΩΣ προς Ανατολάς, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ που θα ξυπνάς, θα βλέπεις κατάματα τον ήλιο. Αν κάνεις το ίδιο ταξίδι με καράβι ή αεροπλάνο, κάποια στιγμή (αφού θα έχεις διανύσει και τις 360 μοίρες του κύκλου) θα βρεθείς στο ίδιο σημείο. Αυτό έκανε κι ο Βάσκο Ντα Γκάμα κι απέδειξε ότι η γη είναι σφαιρική   

Βασικά ο καθένας γράφει ότι θέλει χωρίς να γράφει τίποτε το συγκεκριμένο και φυσικά δεν υπάρχει καμία μα καμία απόδειξη ότι κινούμαστε σφαιρικά.
Αν η γη είναι σφαιρική δεν έχει σχέση με το πως κινούμαστε.
Τα πράγματα είναι απλούστατα αρκεί κάποιος να αφαιρέσει ότι μαλακία ξέρει και να σκεφτεί απλά λογικά.
Ο προσανατολισμός υπάρχει και είναι κάτι υπαρκτό, αλλιώς δεν θα μπορούσαμε να ταξιδέψουμε. Τα σημεία βοράς, νότος, ανατολή, δύση δεν γίνεται να υπάρξουν σφαιρικά. Πρέπει να είναι σταθερά και πράγματι είναι σταθερά. Ο Ήλιος σε όποιο μέρος της γης και αν βρισκόμαστε πάντα βλέπουμε να βγαίνει από την ανατολή και πάντα να φεύγει από την δύση. Αν πάρουμε μία σφαίρα, ορίσουμε ένα μέρος την ανατολή το άλλο τη δύση, πάρουμε ένα σταθερό σημείο που φωτίζει και καλά (ο ήλιος). Στρέφουμε την σφαίρα από την δύση στην ανατολή, τότε διαπιστώνουμε ότι εκεί που στο ένα μέρος ο Ήλιος δύει στο άλλο ανατέλλει όμως στην πραγματικότητα αυτό δεν συμβαίνει, άρα;
Τις μαλακίες αυτές τις λένε σκόπιμα για να πλάσουν ηλίθιους η πράγματι είναι τόσο ηλίθιοι και δεν μπορούν να καταλάβουν ότι αυτά δεν στέκουν;  :uglystupid:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
Βασικά ο καθένας γράφει ότι θέλει χωρίς να γράφει τίποτε το συγκεκριμένο και φυσικά δεν υπάρχει καμία μα καμία απόδειξη ότι κινούμαστε σφαιρικά.
Αν η γη είναι σφαιρική δεν έχει σχέση με το πως κινούμαστε.
Τα πράγματα είναι απλούστατα αρκεί κάποιος να αφαιρέσει ότι μαλακία ξέρει και να σκεφτεί απλά λογικά.
Ο προσανατολισμός υπάρχει και είναι κάτι υπαρκτό, αλλιώς δεν θα μπορούσαμε να ταξιδέψουμε. Τα σημεία βοράς, νότος, ανατολή, δύση δεν γίνεται να υπάρξουν σφαιρικά. Πρέπει να είναι σταθερά και πράγματι είναι σταθερά. Ο Ήλιος σε όποιο μέρος της γης και αν βρισκόμαστε πάντα βλέπουμε να βγαίνει από την ανατολή και πάντα να φεύγει από την δύση. Αν πάρουμε μία σφαίρα, ορίσουμε ένα μέρος την ανατολή το άλλο τη δύση, πάρουμε ένα σταθερό σημείο που φωτίζει και καλά (ο ήλιος). Στρέφουμε την σφαίρα από την δύση στην ανατολή, τότε διαπιστώνουμε ότι εκεί που στο ένα μέρος ο Ήλιος δύει στο άλλο ανατέλλει όμως στην πραγματικότητα αυτό δεν συμβαίνει, άρα;
Τις μαλακίες αυτές τις λένε σκόπιμα για να πλάσουν ηλίθιους η πράγματι είναι τόσο ηλίθιοι και δεν μπορούν να καταλάβουν ότι αυτά δεν στέκουν;  :uglystupid:

Αν δεν πήγες σχολείο ή αν έκανες κοπάνα την ώρα της Γεωγραφίας δεν φταίω. Δεν έγραψα ότι η Γη κινείται σφαιρικά. Ελλειπτικά κινείται. Ο Ήλιος είναι σταθερός και η Γη κινείται γύρω του, άσχετα να η Ιερά Εξέταση έκαιγε ανθρώπους κι ανάγκασε τον Γαλιλαίο να πει ότι είναι Αιρετικός για να γλυτώσει τα μαρτύρια. Σου έγραψα για τους μαγνητικούς πόλους της Γης. Τι δεν κατάλαβες; Η ανατολή και γη δύση δεν είναι σημεία της γης. Ο Ήλιος είναι σταθερός και η Γη περιστρέφεται γύρω από τον εαυτό της μέσα σε 24 ώρες, με αποτέλεσμα την άλλη μέρα να βρίσκεται ακριβώς στο ίδιο σημείο. Λόγω του ότι ο άξονας της Γης δεν είναι τελείως κάθετος, ίση διάρκεια ημέρας και νύχτας έχει μόνο η Ισημερινός. Όσο απομακρυνόμαστε προς το Βορά, τόσο μεγαλώνει η διαφορά ημέρας και νύχτας και έχουμε και διαφορετικές εποχές. Τώρα αν ανήκεις σε αυτούς που νομίζουν ότι η Γη είναι επίπεδη, πες το ευθέως. Μην ντρέπεσαι 

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Αν δεν πήγες σχολείο ή αν έκανες κοπάνα την ώρα της Γεωγραφίας δεν φταίω. Δεν έγραψα ότι η Γη κινείται σφαιρικά. Ελλειπτικά κινείται. Ο Ήλιος είναι σταθερός και η Γη κινείται γύρω του, άσχετα να η Ιερά Εξέταση έκαιγε ανθρώπους κι ανάγκασε τον Γαλιλαίο να πει ότι είναι Αιρετικός για να γλυτώσει τα μαρτύρια. Σου έγραψα για τους μαγνητικούς πόλους της Γης. Τι δεν κατάλαβες; Η ανατολή και γη δύση δεν είναι σημεία της γης. Ο Ήλιος είναι σταθερός και η Γη περιστρέφεται γύρω από τον εαυτό της μέσα σε 24 ώρες, με αποτέλεσμα την άλλη μέρα να βρίσκεται ακριβώς στο ίδιο σημείο. Λόγω του ότι ο άξονας της Γης δεν είναι τελείως κάθετος, ίση διάρκεια ημέρας και νύχτας έχει μόνο η Ισημερινός. Όσο απομακρυνόμαστε προς το Βορά, τόσο μεγαλώνει η διαφορά ημέρας και νύχτας και έχουμε και διαφορετικές εποχές. Τώρα αν ανήκεις σε αυτούς που νομίζουν ότι η Γη είναι επίπεδη, πες το ευθέως. Μην ντρέπεσαι  

Δεν ξέρω, γράφω κινέζικα;
Κατ αρχάς απ΄ότι γράφεις μπορείς να αποδείξεις κάτι; Εγώ σου λέω ότι ο Ήλιος κινείτε γύρο από την γη σε 24 ώρες και κινείται από την ανατολή στην δύση, απόδειξε μου το αντίθετο.

Εγώ αποδεικνύω, όχι ότι η γη δεν είναι σφαιρική, ότι εμείς κινούμαστε μόνο στο ένα μέρος τις σφαίρας χωρίς να έχουμε ιδέα το τι μπορεί να συμβαίνει στο άλλο και ποιο πάνω σου έγραψα πως αποδεικνύεται αυτό.

Εγώ δεν μιλάω με θέμα πίστης, ούτε λέω απόψεις, γράφω την πραγματικότητα. Επίσης ξέρω πολύ καλά ότι τίθεται θέμα θρησκιομαλακίας και γι αυτό υπάρχει παραμύθα. Δεν ανακάλυψε αυτό το δήθεν σωστό ηλιακό σύστημα ο Γαλιλαίος, αυτό το είχε γράψει πρώτος ο Αρίσταρχος ο Σάμιος, από τον οποίο το αντέγραψαν και οι τότε φιλόσοφοι λέγανε ότι δεν στέκει και πράγματι δεν στέκει. Το πως μετά επικράτησε και το έχουν σαν ευαγγέλιο σήμερα είναι μια άλλη υπόθεση.

Δεν θέλω να διαβάσω τι γράφουν τα βιβλία, ξέρω πολύ καλά τι γράφουν. Θέλω αν μπορείς η όποιος μπορεί να γράψει αυτά τα οποία μπορεί να αποδείξει ο ίδιος με λογικά επιχειρήματα.

Δηλαδή, αν αφήσω ένα αντικείμενο έχει κατεύθυνση προς τα κάτω, όσες φορές και να το αφήσω αυτό κατευθύνεται προς τα κάτω άρα τα αντικείμενα έχουν κατεύθυνση προς τα κάτω. Όχι ότι υπάρχει βαρύτητα, η βαρύτητα είναι υπόθεση όχι απόδειξη. Αφού τα αντικείμενα κατευθύνονται προς τα κάτω υποθέτουμε ότι υπάρχει κάτι, αυτό το κάτι το ονομάσαμε βαρύτητα.

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Σου έγραψα για τους μαγνητικούς πόλους της Γης.    

Μαγνητικούς πόλους ............ αχχαχαχαχαχα  :2funny:  :2funny:
Τι σημαίνει μαγνητικός πόλος; Δηλαδή ότι μαλακία διαβάσεις, χωρίς να καταλαβαίνεις τι διαβάζεις το δέχεσαι.
Πως αποδεικνύεται αυτός ο μαγνητικός πόλος δηλαδή;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
Δεν ξέρω, γράφω κινέζικα;
Κατ αρχάς απ΄ότι γράφεις μπορείς να αποδείξεις κάτι; Εγώ σου λέω ότι ο Ήλιος κινείτε γύρο από την γη σε 24 ώρες και κινείται από την ανατολή στην δύση, απόδειξε μου το αντίθετο.
Εγώ αποδεικνύω, όχι ότι η γη δεν είναι σφαιρική, ότι εμείς κινούμαστε μόνο στο ένα μέρος τις σφαίρας χωρίς να έχουμε ιδέα το τι μπορεί να συμβαίνει στο άλλο και ποιο πάνω σου έγραψα πως αποδεικνύεται αυτό.
Εγώ δεν μιλάω με θέμα πίστης, ούτε λέω απόψεις, γράφω την πραγματικότητα. Επίσης ξέρω πολύ καλά ότι τίθεται θέμα θρησκιομαλακίας και γι αυτό υπάρχει παραμύθα. Δεν ανακάλυψε αυτό το δήθεν σωστό ηλιακό σύστημα ο Γαλιλαίος, αυτό το είχε γράψει πρώτος ο Αρίσταρχος ο Σάμιος, από τον οποίο το αντέγραψαν και οι τότε φιλόσοφοι λέγανε ότι δεν στέκει και πράγματι δεν στέκει. Το πως μετά επικράτησε και το έχουν σαν ευαγγέλιο σήμερα είναι μια άλλη υπόθεση.
Δεν θέλω να διαβάσω τι γράφουν τα βιβλία, ξέρω πολύ καλά τι γράφουν. Θέλω αν μπορείς η όποιος μπορεί να γράψει αυτά τα οποία μπορεί να αποδείξει ο ίδιος με λογικά επιχειρήματα.
Δηλαδή, αν αφήσω ένα αντικείμενο έχει κατεύθυνση προς τα κάτω, όσες φορές και να το αφήσω αυτό κατευθύνεται προς τα κάτω άρα τα αντικείμενα έχουν κατεύθυνση προς τα κάτω. Όχι ότι υπάρχει βαρύτητα, η βαρύτητα είναι υπόθεση όχι απόδειξη. Αφού τα αντικείμενα κατευθύνονται προς τα κάτω υποθέτουμε ότι υπάρχει κάτι, αυτό το κάτι το ονομάσαμε βαρύτητα.

Τρικυμία εν κρανίω. Πίστευε ότι θες. Αφού ισχυρίζεσαι με σοβαρότητα ότι όλες οι φωτογραφίες και τα βίντεο της ΝΑΣΑ είναι κατασκευασμένα, ότι όλες οι Γεωγραφικές υπηρεσίες είναι μούφα, δεν μπορούμε να συζητήσουμε λογικά

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
Μαγνητικούς πόλους ............ αχχαχαχαχαχα  :2funny:  :2funny:
Τι σημαίνει μαγνητικός πόλος; Δηλαδή ότι μαλακία διαβάσεις, χωρίς να καταλαβαίνεις τι διαβάζεις το δέχεσαι.
Πως αποδεικνύεται αυτός ο μαγνητικός πόλος δηλαδή;

Αποδεικνύεται επειδή εκεί στρέφει ΠΑΝΤΑ η μαγνητική βελόνα. Για να συμβαίνει αυτό, κάποια δύναμη την ελκύει

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Τρικυμία εν κρανίω. Πίστευε ότι θες. Αφού ισχυρίζεσαι με σοβαρότητα ότι όλες οι φωτογραφίες και τα βίντεο της ΝΑΣΑ είναι κατασκευασμένα, ότι όλες οι Γεωγραφικές υπηρεσίες είναι μούφα, δεν μπορούμε να συζητήσουμε λογικά

Εγώ δεν πιστεύω τίποτα αδερφέ, ούτε μπορώ να δέχομαι κάτι επειδή το είπε κάποιος, όποιος και αν είναι αυτός.
Αυτός ο οποίος βγαίνει και λέει κάτι, αν δεν φαίνεται θα πρέπει να είναι σε θέση να το αποδείξει.
Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι, όσο ένα χρυσόψαρο είναι σε θέση να καταλάβει και να εξηγήσει αν η γυάλα είναι στρογγυλή και πως βρέθηκε εκεί, άλλο τόσο είμαστε σε θέση εμείς να καταλάβουμε και να εξηγήσουμε τους θείους νόμους της φύσης.
Δεν γίνεται, δεν γίνεται ο όποιος να βγαίνει και να ορίζει νόμους, μπορώ να δεχτώ ότι είναι μια θεωρία. Δεν μπορεί να μιλάει κανείς με σιγουριά σαν να είναι θεός και δεν με απασχολεί αν λέγεται ΝΑΣΑ η ΜΑΣΑ η όπως αλλιώς.

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Αν λάβω υπ όψη ότι, αυτά περί γης τα μαθαίνουμε από το δημοτικό, χωρίς να είμαστε σε θέση να τα επεξεργαστούμε, τότε είναι σχεδόν σίγουρο ότι αυτό είναι εκ του πονηρού.
Τις προάλλες στις ειδήσεις έβλεπα ένα παιδάκι που δεν ήξερε καν να μιλάει, να λέει για δορυφόρους.  :idiot:
Αυτό το παιδάκι πως όταν μεγαλώσει θα αποκτήσει λογική σκέψη αφού θα λαμβάνει πράγματα ως δεδομένα χωρίς να τα έχει εξετάσει;
Επίσης, αυτές τις παραμύθες μόνο ένα νήπιο μπορεί να τις δεχτεί αβίαστα διότι αν τα επεξεργαστείς αντιλαμβάνεσαι ότι δεν στέκουν.  :hi:

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Κάτι τελευταίο και τέλος.
Μόνο έναν νόμο ανθρώπινο δέχομαι ως σωστό και ως νόμο, χωρίς καμία αμφισβήτηση.
Τον όρισε ο Μέγας Σωκράτης όταν αντελήφθην την απειρότητα της γνώσης.
"Ένα μόνο πράγμα είμαστε σε θέση να ξέρουμε σίγουρα, ότι τίποτα δεν ξέρουμε".
Ας μας εξηγήσουν πρώτα τα ανθρώπινα, για το θέατρο της Επιδαύρου (την ακουστική), για την πυραμίδα που δεν κρατάει σκιά κοκ και μετά ας μας πούνε για τα άλλα.    

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Βλεπω στο φβ τον πρωην φιλο μου με τον οποιο ειχα χρονια σχεση να εχει βαλει φωτο με τη καινουργια του κοπελα και βαζω καρδουλα στη φωτογραφια γτ πραγματικα χαρηκα που προχωρησε τη ζωη του γτ ειχε αρχισει πριν μηνες να μ ξανακολαει αλλα τον ειχα γειωσει  και ειδα τωρα οτι με εκανε πλοκ μετα αυτο. Τι φαση?? Ρε τι πινετε???

Και ενα σωρο ακομα παραδειγματα που οδηγουν στο συμπερασμα οτι ο κοσμος πινει ληγμενα τελικα..

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
Βασικά γιατί ασχολείσαι με έναν πρώην;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Βλεπω στο φβ τον πρωην φιλο μου με τον οποιο ειχα χρονια σχεση να εχει βαλει φωτο με τη καινουργια του κοπελα και βαζω καρδουλα στη φωτογραφια γτ πραγματικα χαρηκα που προχωρησε τη ζωη του γτ ειχε αρχισει πριν μηνες να μ ξανακολαει αλλα τον ειχα γειωσει  και ειδα τωρα οτι με εκανε πλοκ μετα αυτο. Τι φαση?? Ρε τι πινετε???

Και ενα σωρο ακομα παραδειγματα που οδηγουν στο συμπερασμα οτι ο κοσμος πινει ληγμενα τελικα..
Α καλα, εισαι και εξυπνη υποτιθεται.
Βαλε λιγο το μυαλο σου να δουλεψει.
Αν δει η καινουργια οτι εβαλε καρδουλα η πρωην του, φανταζεσαι τι γκρινια θα ακουσει ο ανθρωπος?
Κι εγω μπλοκ θα σε εκανα στη θεση του.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Βασικά γιατί ασχολείσαι με έναν πρώην;
Γιατι ειναι πολυ "προοδευτικη" και "ανοικτομυαλη", μενει στο εξωτερικο και εχει αναπτυξει "διαφορετικο" τροπο σκεψης, που υποδεικνυει οτι μπορουμε να στειλουμε καρδουλα στον πρωην

Το οτι η καινουργια προφανως αν δει την καρδουλα θα χαλασει τον κοσμο και θα αρχισει την γκρινια "οριστε, ακομη ενδιαφερεται η πρωην", "δεν μπορει καποιο θαρρος θα της εδωσες", "μπλοκαρε την αμεσως", "μηπως τα λετε και κατ' ιδιαν χωρις να το ξερω" "αυτη θελει να μας χωρισει", δεν το αντιλαμβανεται το "ανοικτο μυαλο" της Πενταγιωτισσας

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
5.992
Πόντοι
2.356
Γιατι ειναι πολυ "προοδευτικη" και "ανοικτομυαλη", μενει στο εξωτερικο και εχει αναπτυξει "διαφορετικο" τροπο σκεψης, που υποδεικνυει οτι μπορουμε να στειλουμε καρδουλα στον πρωην

Το οτι η καινουργια προφανως αν δει την καρδουλα θα χαλασει τον κοσμο και θα αρχισει την γκρινια "οριστε, ακομη ενδιαφερεται η πρωην", "δεν μπορει καποιο θαρρος θα της εδωσες", "μπλοκαρε την αμεσως", "μηπως τα λετε και κατ' ιδιαν χωρις να το ξερω" "αυτη θελει να μας χωρισει", δεν το αντιλαμβανεται το "ανοικτο μυαλο" της Πενταγιωτισσας
προφανως και εγω την καρδουλα ειρωνικα/απαξιωτικα θα την εκλαμβανα!

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Α καλα, εισαι και εξυπνη υποτιθεται.
Βαλε λιγο το μυαλο σου να δουλεψει.
Αν δει η καινουργια οτι εβαλε καρδουλα η πρωην του, φανταζεσαι τι γκρινια θα ακουσει ο ανθρωπος?
Κι εγω μπλοκ θα σε εκανα στη θεση του.

σιγα καλε π με ξερει αυτη

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom