P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 216
- Πόντοι
- 346
προφανως και εγω την καρδουλα ειρωνικα/απαξιωτικα θα την εκλαμβανα!
ελα ρε συ ειχα πολυ καλες σχεσεις με τον τυπο..
προφανως και εγω την καρδουλα ειρωνικα/απαξιωτικα θα την εκλαμβανα!
τελειωσαν!ελα ρε συ ειχα πολυ καλες σχεσεις με τον τυπο..
σιγα καλε π με ξερει αυτη
Α καλα, εισαι και εξυπνη υποτιθεται.
Βαλε λιγο το μυαλο σου να δουλεψει.
Αν δει η καινουργια οτι εβαλε καρδουλα η πρωην του, φανταζεσαι τι γκρινια θα ακουσει ο ανθρωπος?
Κι εγω μπλοκ θα σε εκανα στη θεση του.
τελειωσαν!
και αμα τον αγαπας να χαιρεσαι που προχωρησε και εσυ πεθανες
Νομίζεις χρειάζεται να σε ξέρει αυτή; Θα αναγκάσει τον πρώην σου (και νυν δικό της) να της δώσει ΠΛΗΡΗ αναφορά. Και, εννοείται, θα απαιτήσει ΟΛΕΣ τις λεπτομέρειες. ΚΥΡΙΩΣ αυτές που θα την εξαγριώσουν. Και, φυσικά, μετά θα του κάνει τη ζωή κόλαση, μέχρι να αναγκαστεί να σε μπλοκάρει παντού.
Και, για να έχουμε καλό ρώτημα, εσύ δεν έκανες ΠΟΤΕ κάτι παρόμοιο, με κάποιο γκόμενο; Δεν του έκανες σκηνές, δεν του απαιτούσες να σου δώσει πλήρη αναφορά για τα like που χτύπαγε απο γυναίκες στα social media;
Αν, έστω και μία φορά το έχεις κάνει, δεν δικαιολογείσαι να απορείς γιατί σε μπλόκαρε ο πρώην σου... ξέρεις πολύ καλά γιατί, και ξέρεις , κατα βάθος, οτι έκανες πατατιά με την καρδούλα...
πεθανες για αυτον εννοω! αυτο "πρεπει"εγω χαρηκα κ το δειξα οπως εδειξα εδω κ πολυ καιρο οτι δεν εχω πεθανει..μονο εξελισσομαι.. και βελτιωνομαι!
πεθανες για αυτον εννοω! αυτο "πρεπει"
οι παλιες αγαπες πανε στον παραδεισο
Συγνωμη τυπε αλλα εγω ειμαι γυναικα οχι γυναικουλα.
τελειωσαν!
και αμα τον αγαπας να χαιρεσαι που προχωρησε και εσυ πεθανες
Δεν το αμφισβητώ. Αλλά η εκτίμησή μου παραμένει ώς έχει. Έκανες πατατιά με την καρδούλα, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για μια σχέση που είναι ακόμα στα "μέλια" της. Ακόμα και αν η νύν του δεν πειράχτηκε, για να πάμε στο άλλο άκρο, θα σε μπλόκαρε ο ίδιος, γιατί του βγαίνει το ένστικτο του προστάτη, τώρα που ακόμα προσπαθεί να εντυπωσιάσει τη σχέση του.
ΑΓΑΠΗ σημαινει ΔΙΝΩ..δεν βλεπω το λογο για ζηλια ..
χαλασε ο κοσμος τυπε μου κ μαζι του το μπου..Μπαίνω χαράματα σε μια σελίδα μπουρδελιαρικη, οπότε αντρική μιας που μπουρδέλα για γυναίκες δεν υπάρχουν, να δω καμιά φωτογραφία να τραβήξω μαλακια να ξανακοιμηθω, βλέποντας ποστ από, υποτίθεται, γυναίκα η οποία κάνει ποστ γιατί ο πρώην της απεριψε την καρδουλα της μπλοκαροντας την ταυτοχρόνως ενώ της εύχεται χρόνια πολλά ακόμη και στην γιορτή της μητέρας της.
Με θέμα "τι πίνει ο κόσμος".
Εσύ τι πίνεις ρε κουκλίτσα μου ξημερώματα που χαίρεσαι που προχώρησε ο τύπος, χωρίς να σε νοιάζει αλλά μας τον παρουσιάζεις και κομπλεξικο γιατί δεν σ κανε τη χάρη.Βαλε μας τώρα κάνα βυζο να πάμε για ύπνο
Βλεπω στο φβ τον πρωην φιλο μου με τον οποιο ειχα χρονια σχεση να εχει βαλει φωτο με τη καινουργια του κοπελα και βαζω καρδουλα στη φωτογραφια γτ πραγματικα χαρηκα που προχωρησε τη ζωη του γτ ειχε αρχισει πριν μηνες να μ ξανακολαει αλλα τον ειχα γειωσει και ειδα τωρα οτι με εκανε πλοκ μετα αυτο. Τι φαση?? Ρε τι πινετε???
Και ενα σωρο ακομα παραδειγματα που οδηγουν στο συμπερασμα οτι ο κοσμος πινει ληγμενα τελικα..
Σοβαρά;Βλεπω στο φβ τον πρωην φιλο μου με τον οποιο ειχα χρονια σχεση να εχει βαλει φωτο με τη καινουργια του κοπελα και βαζω καρδουλα στη φωτογραφια γτ πραγματικα χαρηκα που προχωρησε τη ζωη του γτ ειχε αρχισει πριν μηνες να μ ξανακολαει αλλα τον ειχα γειωσει και ειδα τωρα οτι με εκανε πλοκ μετα αυτο. Τι φαση?? Ρε τι πινετε???
Και ενα σωρο ακομα παραδειγματα που οδηγουν στο συμπερασμα οτι ο κοσμος πινει ληγμενα τελικα..
Σοβαρά;
ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ!!!!!!!!
Βλεπω στο φβ τον πρωην φιλο μου με τον οποιο ειχα χρονια σχεση να εχει βαλει φωτο με τη καινουργια του κοπελα και βαζω καρδουλα στη φωτογραφια γτ πραγματικα χαρηκα που προχωρησε τη ζωη του γτ ειχε αρχισει πριν μηνες να μ ξανακολαει αλλα τον ειχα γειωσει και ειδα τωρα οτι με εκανε πλοκ μετα αυτο. Τι φαση?? Ρε τι πινετε???
ρε παιδια ζουμε στο 1800 δλδ αν εμενα μ κανει λαικ ενας πρωην που ειχα ιστορια μαζι τ για χρονια θα πρεπει ο τωρινος να το λαβει αρνητικα?