Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.106
Πόντοι
456
σιγα καλε π με ξερει αυτη

Νομίζεις χρειάζεται να σε ξέρει αυτή; Θα αναγκάσει τον πρώην σου (και νυν δικό της) να της δώσει ΠΛΗΡΗ αναφορά. Και, εννοείται, θα απαιτήσει ΟΛΕΣ τις λεπτομέρειες. ΚΥΡΙΩΣ αυτές που θα την εξαγριώσουν. Και, φυσικά, μετά θα του κάνει τη ζωή κόλαση, μέχρι να αναγκαστεί να σε μπλοκάρει παντού.
Και, για να έχουμε καλό ρώτημα, εσύ δεν έκανες ΠΟΤΕ κάτι παρόμοιο, με κάποιο γκόμενο; Δεν του έκανες σκηνές, δεν του απαιτούσες να σου δώσει πλήρη αναφορά για τα like που χτύπαγε απο γυναίκες στα social media;
Αν, έστω και μία φορά το έχεις κάνει, δεν δικαιολογείσαι να απορείς γιατί σε μπλόκαρε ο πρώην σου... ξέρεις πολύ καλά γιατί, και ξέρεις , κατα βάθος, οτι έκανες πατατιά με την καρδούλα...

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Α καλα, εισαι και εξυπνη υποτιθεται.
Βαλε λιγο το μυαλο σου να δουλεψει.
Αν δει η καινουργια οτι εβαλε καρδουλα η πρωην του, φανταζεσαι τι γκρινια θα ακουσει ο ανθρωπος?
Κι εγω μπλοκ θα σε εκανα στη θεση του.

ρε παιδια  ζουμε στο 1800 δλδ αν εμενα μ κανει λαικ ενας πρωην που ειχα ιστορια μαζι τ για χρονια θα πρεπει ο τωρινος να το λαβει αρνητικα? και δλδ ο τωρινος πρεπει να ειναι κουτσομπολης και να παρακολουθει ποιος μ κανει λαικ κ ποιος οχι? Αν ειναι δυνατον, ζουμε σε μια εποχη που αν μη τι αλλο εχουμε ελευθερια εκφρασης και αν τωρινος μου ξερει τις μεγαλες σχεσεις τη ζωης μ και τι σχεση εχω με αυτους πλεον δεν βλεπω το λογο για ζηλια ..

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
τελειωσαν!

και αμα τον αγαπας να χαιρεσαι που προχωρησε και εσυ πεθανες

εγω χαρηκα κ το δειξα οπως εδειξα εδω κ πολυ καιρο οτι δεν εχω πεθανει..μονο εξελισσομαι.. και βελτιωνομαι!

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Νομίζεις χρειάζεται να σε ξέρει αυτή; Θα αναγκάσει τον πρώην σου (και νυν δικό της) να της δώσει ΠΛΗΡΗ αναφορά. Και, εννοείται, θα απαιτήσει ΟΛΕΣ τις λεπτομέρειες. ΚΥΡΙΩΣ αυτές που θα την εξαγριώσουν. Και, φυσικά, μετά θα του κάνει τη ζωή κόλαση, μέχρι να αναγκαστεί να σε μπλοκάρει παντού.
Και, για να έχουμε καλό ρώτημα, εσύ δεν έκανες ΠΟΤΕ κάτι παρόμοιο, με κάποιο γκόμενο; Δεν του έκανες σκηνές, δεν του απαιτούσες να σου δώσει πλήρη αναφορά για τα like που χτύπαγε απο γυναίκες στα social media;
Αν, έστω και μία φορά το έχεις κάνει, δεν δικαιολογείσαι να απορείς γιατί σε μπλόκαρε ο πρώην σου... ξέρεις πολύ καλά γιατί, και ξέρεις , κατα βάθος, οτι έκανες πατατιά με την καρδούλα...

Συγνωμη τυπε αλλα εγω ειμαι γυναικα οχι γυναικουλα.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.020
Πόντοι
2.356
εγω χαρηκα κ το δειξα οπως εδειξα εδω κ πολυ καιρο οτι δεν εχω πεθανει..μονο εξελισσομαι.. και βελτιωνομαι!
πεθανες για αυτον εννοω! αυτο "πρεπει"
οι παλιες αγαπες πανε στον παραδεισο

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
πεθανες για αυτον εννοω! αυτο "πρεπει"
οι παλιες αγαπες πανε στον παραδεισο

συμφωνω! αλλα να σ πω κατι..αυτος ηταν που με κυνηγησε μετα π χωρισαμε ενω ηξερε οτι ημουν σε αλλη σχεση πλεον
και αυτος ηταν που μετα απο 2 μηνες μ εστειλε μνμ να σβησω κοινες μας φωτο και ταγκς γτ πλεον ηταν σε σοβαρη σχεση με καποια αλλη.

Με αλλα λογια οτι να ναι!

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.106
Πόντοι
456
Συγνωμη τυπε αλλα εγω ειμαι γυναικα οχι γυναικουλα.

Δεν το αμφισβητώ. Αλλά η εκτίμησή μου παραμένει ώς έχει. Έκανες πατατιά με την καρδούλα, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για μια σχέση που είναι ακόμα στα "μέλια" της. Ακόμα και αν η νύν του δεν πειράχτηκε, για να πάμε στο άλλο άκρο, θα σε μπλόκαρε ο ίδιος, γιατί του βγαίνει το ένστικτο του προστάτη, τώρα που ακόμα προσπαθεί να εντυπωσιάσει τη σχέση του.

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
τελειωσαν!

και αμα τον αγαπας να χαιρεσαι που προχωρησε και εσυ πεθανες

αα και να αναφερω σε αυτο το σημειο οτι 4 χρονια εχουμε χωρισει αλλα οποτε εχω γενεθλια κ γιορτη μ στελνει μνμ με ευχες και οταν γιορταζει η μανα μ παιρνει κ τη μανα μ τηλεφωνο.
Σε μια βδομαδα εχω γενεθλια αλλα πλεον εχει σοβαρη σχεση κ με εχει κανει κ πλοκ χεχεχ

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Δεν το αμφισβητώ. Αλλά η εκτίμησή μου παραμένει ώς έχει. Έκανες πατατιά με την καρδούλα, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για μια σχέση που είναι ακόμα στα "μέλια" της. Ακόμα και αν η νύν του δεν πειράχτηκε, για να πάμε στο άλλο άκρο, θα σε μπλόκαρε ο ίδιος, γιατί του βγαίνει το ένστικτο του προστάτη, τώρα που ακόμα προσπαθεί να εντυπωσιάσει τη σχέση του.

τι να πω με πειραξε σε βαθμο τετοιο που να πω οτι μ απεδειξε για αλλη μια φορα ποσο κομπλεξικος ειναι.

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
δεν βλεπω το λογο για ζηλια ..
ΑΓΑΠΗ σημαινει ΔΙΝΩ..
Δεν παιζει κανενα ρολο τι βλεπεις εσυ..
ΤΑΡΑΖΕΤΑΙ-ΦΡΙΚΑΡΕΙ-ΑΓΩΝΙΆ-ΖΗΛΕΥΕΙ ο "αγαπημενος" σου???
ΕΙΣΑΙ(ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ)ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙΣ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ..
Οι δεσμοι-σχεσεις-συμβιωσεις,εχουν το "προβλημα" των αμοιβαιων παραχωρησεων..
Υγ ποιος βρωμοπουστας μετροσεξουαλ σου ειπε,οτι αντεχουμε το μπιρι-μπιρι,plus το κοστος,plus τον χαμενο χρονο,για τα δικα σας "υπαρξιακα"(εμφανιση-κλπ-κλπ),ποια καριολα μου-μας ειπε,οτι αντεχετε τα δικα μας "πρεζακιστικα"(μαμαδιαση-οπαδιλικι-πολιτικη-εργασια/δουλεια)???
ΑΜΟΙΒΑΙΕΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΜΑΡΙΑ ΜΕ ΤΑ 5 ΟΡΦΑΝΑ..

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Μπαίνω χαράματα σε μια σελίδα μπουρδελιαρικη, οπότε αντρική μιας που μπουρδέλα για γυναίκες δεν υπάρχουν, να δω καμιά φωτογραφία να τραβήξω μαλακια να ξανακοιμηθω, βλέποντας ποστ από, υποτίθεται, γυναίκα η οποία κάνει ποστ γιατί ο πρώην της απεριψε την καρδουλα της μπλοκαροντας την ταυτοχρόνως ενώ της εύχεται χρόνια πολλά ακόμη και στην γιορτή της μητέρας της.

Με θέμα "τι πίνει ο κόσμος".

Εσύ τι πίνεις ρε κουκλίτσα μου ξημερώματα που χαίρεσαι που προχώρησε ο τύπος, χωρίς να σε νοιάζει αλλά μας τον παρουσιάζεις και κομπλεξικο γιατί δεν σ κανε τη χάρη.Βαλε μας τώρα κάνα βυζο να πάμε για ύπνο  :walkingpenis:

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
Μπαίνω χαράματα σε μια σελίδα μπουρδελιαρικη, οπότε αντρική μιας που μπουρδέλα για γυναίκες δεν υπάρχουν, να δω καμιά φωτογραφία να τραβήξω μαλακια να ξανακοιμηθω, βλέποντας ποστ από, υποτίθεται, γυναίκα η οποία κάνει ποστ γιατί ο πρώην της απεριψε την καρδουλα της μπλοκαροντας την ταυτοχρόνως ενώ της εύχεται χρόνια πολλά ακόμη και στην γιορτή της μητέρας της.

Με θέμα "τι πίνει ο κόσμος".

Εσύ τι πίνεις ρε κουκλίτσα μου ξημερώματα που χαίρεσαι που προχώρησε ο τύπος, χωρίς να σε νοιάζει αλλά μας τον παρουσιάζεις και κομπλεξικο γιατί δεν σ κανε τη χάρη.Βαλε μας τώρα κάνα βυζο να πάμε για ύπνο  :walkingpenis:
χαλασε ο κοσμος τυπε μου κ μαζι του το μπου..
ΤΙΓΚΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΡΟΣΕΞΟΥΑΛ ΠΥΡΦΟΡΟΥΣ,ΣΤΑ ΣΤΡΑΚΙΑΠΟΥ Κ ΤΙΣ ΜΠΑΖΟΛΕΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΕΣ..
χτυπα να χαρεις σε ζωντανη αναμεταδοση ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΒΥΖΟΥΜΠΕΣ κ ασε την 5γιω να κλαιγεται για τον αναρχιδο που σερνει απο την μυτη..

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.555
Πόντοι
1.706
Αυτο το οτι εχουμε μπερδεψει τον εικονικο κοσμο με τον πραγματικο με ξεπερναει.
Τι κι αν μας εκαναν λαικ? Τι κι αν μας εκαναν μπλοκ?

Ξεφυγετε απο το αβαταρ κ γυριστε στον πραγματικο σας κοσμο.
Και ζηστε...

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.011
Πόντοι
26.096
Βλεπω στο φβ τον πρωην φιλο μου με τον οποιο ειχα χρονια σχεση να εχει βαλει φωτο με τη καινουργια του κοπελα και βαζω καρδουλα στη φωτογραφια γτ πραγματικα χαρηκα που προχωρησε τη ζωη του γτ ειχε αρχισει πριν μηνες να μ ξανακολαει αλλα τον ειχα γειωσει  και ειδα τωρα οτι με εκανε πλοκ μετα αυτο. Τι φαση?? Ρε τι πινετε???

Και ενα σωρο ακομα παραδειγματα που οδηγουν στο συμπερασμα οτι ο κοσμος πινει ληγμενα τελικα..

09121c52447539c304606d9201e43b7e.gif

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Βλεπω στο φβ τον πρωην φιλο μου με τον οποιο ειχα χρονια σχεση να εχει βαλει φωτο με τη καινουργια του κοπελα και βαζω καρδουλα στη φωτογραφια γτ πραγματικα χαρηκα που προχωρησε τη ζωη του γτ ειχε αρχισει πριν μηνες να μ ξανακολαει αλλα τον ειχα γειωσει  και ειδα τωρα οτι με εκανε πλοκ μετα αυτο. Τι φαση?? Ρε τι πινετε???

Και ενα σωρο ακομα παραδειγματα που οδηγουν στο συμπερασμα οτι ο κοσμος πινει ληγμενα τελικα..
Σοβαρά;

ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ!!!!!!!!

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
535
Πόντοι
96
Βλεπω στο φβ τον πρωην φιλο μου με τον οποιο ειχα χρονια σχεση να εχει βαλει φωτο με τη καινουργια του κοπελα και βαζω καρδουλα στη φωτογραφια γτ πραγματικα χαρηκα που προχωρησε τη ζωη του γτ ειχε αρχισει πριν μηνες να μ ξανακολαει αλλα τον ειχα γειωσει  και ειδα τωρα οτι με εκανε πλοκ μετα αυτο. Τι φαση?? Ρε τι πινετε???

Δεν το εκανε μονος του, η καινουργια απαιτησε να σε μπλοκαρει, εγγυημενο

Επισης, εγινε Ελλαδα η εξωτερικο;

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.213
Πόντοι
5.006
ρε παιδια  ζουμε στο 1800 δλδ αν εμενα μ κανει λαικ ενας πρωην που ειχα ιστορια μαζι τ για χρονια θα πρεπει ο τωρινος να το λαβει αρνητικα?

Έχουν WiFi στα Hotspot για να σου κάνουν λαικ οι πρώην σου?  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom